2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar bende yeni uyandım herkes şikayet etmiş agrılarını bende hızla haftada iki kilo almaya başladım onlar maf etti beni
Son ay alınanın çoğu ödem oluyor canım hiç takma kafana. O da gerçekten çok zorluyor insanı. Doğumdan 1 hafta sonraya ancak inmişti benim elim ayağım. 40 çıkmaya göbek falan gidince insan oh be diyor. Yılbaşına rahatlarız inşallah

Canım son aylar bazı kişiler çok kilo alırken bazı kadınlar almaz hatta verirmiş ben 28 haftadan beri kilo almıyorum

Kizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
Benimki de oyle benim de aklıma yatti normal beklicem muaynemi de 38 de yapcakms.

Doğumu yakın olanlar uykuya düşermiş, vücut dinlenmeye alıyor sanki kendini, seninde öyle mi olacak acaba
Valla hiç bilmiyorum sezeryan için gün veren doktor 26 dı dedi ama ona gitmeyeceğim bida. Diğer doktor normal olabilir uygunsun dedi ama hiç belirtim ağrım falan yok bebek kıpır kıpır

Kizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
Canım normal doğum annenin de istemesi önemli demişti doktor bana şimdilik bence fikrini beyan etmiş sana
çatı muayenesi bana 36da yaptı. Sen korkup istemediğini söylersen seni normale zorlamaz diye düşünüyorum

ama ben normalden cok korkuyorum

Evt istemiyorsan zorlamaz benimki de eğer istiyorsan doğum gününde alirim ama keske normal dusunsen falan dedi

İste bende kararsizim hem korkuyorum hemde cevremde herks normla deyip duruyor
Bilemiyorum epidural normal iyi diyorlar
Hangiis tercih etmeliyim fikrim yok
Sen napacaksın

Ay inşanlah ömrümde ilk defa böyle şiştim hele şu ikinci çocuk fikri bilmiyorum bakalım iki çocuğa nasıl bakabilcem tereddütteyim daha doğumdan ziyade onu düşünüyorum hahahha

Sen napacaksın
Ben normal yapacağım bir aksilik olmazsa. Ben de çok korkuyordum ama banu çiftçinin yaklaşık iki saatlik bir videosu var bununla ilgili bütün soru işaretlerini ve korkumu geçirdi. Sıkılmadan sonuna kadar izledim ve şu an bedenimi ve kızımı normale hazırlıyorum. Hem ona telkin veriyorum hem kendime. Pozitif cümleler kurup doğal olana hazırım diye yoga yapıyorum. Benim vücudum çok kilo almadı ödemim de hiç yok bence bunda pilates ve yoga hareketleri çok etkili oldu. Bence vajinal doğal doğum tam anlatılamadığı için korkuluyor diye düşünüyorum.

Sen napacaksın
Ben epidural normal doğum yaptım tavsiye ederim. Çok daha rahat geçiyor inşallah ikinciyi de öyle düşünüyorum

hep korkuttular

Aslında o kadar mucizevi bir şey ki ben sabırsızlanıyorum ne zaman olacak diye. Korkulu değil gülümseyerek eğlenceli ve mucizevi bakmaya çalış bence. Çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki. Hamiş halimizle hala ne işler yapıyoruz onu düşün bir kere. Allah bize bunu acı çekelim diye vermemiştir ben bize kıyamayacağını düşünüyorum bu konuda.

çok güzel bakis acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…