Son ay alınanın çoğu ödem oluyor canım hiç takma kafana. O da gerçekten çok zorluyor insanı. Doğumdan 1 hafta sonraya ancak inmişti benim elim ayağım. 40 çıkmaya göbek falan gidince insan oh be diyor. Yılbaşına rahatlarız inşallahGünaydın kızlar bende yeni uyandım herkes şikayet etmiş agrılarını bende hızla haftada iki kilo almaya başladım onlar maf etti beni
Canım son aylar bazı kişiler çok kilo alırken bazı kadınlar almaz hatta verirmiş ben 28 haftadan beri kilo almıyorumGünaydın.Kızlar ben 10 gündür kilo almıyorum.son tartildigidan 3 gr falan eksigim.normalde haftada 1-2kilo aliyordum.iştahımda azalmadiki tam tersi deli gibi yiyorum.birde afedersiniz tuvaletimi yaparken sanki büyük tuvaletim varmis gibi ama yok göbek aşagiya indi diyorsunuz bunla ilgili olabilirmiki.
Benimki de oyle benim de aklıma yatti normal beklicem muaynemi de 38 de yapcakms.Kizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
Valla hiç bilmiyorumDoğumu yakın olanlar uykuya düşermiş, vücut dinlenmeye alıyor sanki kendini, seninde öyle mi olacak acaba
ama ben normalden cok korkuyorumBenimki de oyle benim de aklıma yatti normal beklicem muaynemi de 38 de yapcakms.
Canım normal doğum annenin de istemesi önemli demişti doktor bana şimdilik bence fikrini beyan etmiş sanaKizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
ama ben normalden cok korkuyorum
Canım normal doğum annenin de istemesi önemli demişti doktor bana şimdilik bence fikrini beyan etmiş sana
çatı muayenesi bana 36da yaptı. Sen korkup istemediğini söylersen seni normale zorlamaz diye düşünüyorum
İste bende kararsizim hem korkuyorum hemde cevremde herks normla deyip duruyorCanım normal doğum annenin de istemesi önemli demişti doktor bana şimdilik bence fikrini beyan etmiş sana
çatı muayenesi bana 36da yaptı. Sen korkup istemediğini söylersen seni normale zorlamaz diye düşünüyorum
hep.normali övünce birsey diyemedimEvt istemiyorsan zorlamaz benimki de eğer istiyorsan doğum gününde alirim ama keske normal dusunsen falan dedi
Ay inşanlah ömrümde ilk defa böyle şiştim hele şu ikinci çocuk fikri bilmiyorum bakalım iki çocuğa nasıl bakabilcem tereddütteyim dahaSon ay alınanın çoğu ödem oluyor canım hiç takma kafana. O da gerçekten çok zorluyor insanı. Doğumdan 1 hafta sonraya ancak inmişti benim elim ayağım. 40 çıkmaya göbek falan gidince insan oh be diyor. Yılbaşına rahatlarız inşallah
Ne kadar uyusan o kadar iyi tadını çıkar şimdiYatağımdan bildiriyorum. Kalkamıyorum lütfen biri benim üzerime soğuk su döksün. Uykum var hala.
Ben normal yapacağım bir aksilik olmazsa. Ben de çok korkuyordum ama banu çiftçinin yaklaşık iki saatlik bir videosu var bununla ilgili bütün soru işaretlerini ve korkumu geçirdi. Sıkılmadan sonuna kadar izledim ve şu an bedenimi ve kızımı normale hazırlıyorum. Hem ona telkin veriyorum hem kendime. Pozitif cümleler kurup doğal olana hazırım diye yoga yapıyorum. Benim vücudum çok kilo almadı ödemim de hiç yok bence bunda pilates ve yoga hareketleri çok etkili oldu. Bence vajinal doğal doğum tam anlatılamadığı için korkuluyor diye düşünüyorum.İste bende kararsizim hem korkuyorum hemde cevremde herks normla deyip duruyor
Bilemiyorum epidural normal iyi diyorlar
Hangiis tercih etmeliyim fikrim yok
Sen napacaksın
Ben epidural normal doğum yaptım tavsiye ederim. Çok daha rahat geçiyor inşallah ikinciyi de öyle düşünüyorumİste bende kararsizim hem korkuyorum hemde cevremde herks normla deyip duruyor
Bilemiyorum epidural normal iyi diyorlar
Hangiis tercih etmeliyim fikrim yok
Sen napacaksın
hep korkuttularBen normal yapacağım bir aksilik olmazsa. Ben de çok korkuyordum ama banu çiftçinin yaklaşık iki saatlik bir videosu var bununla ilgili bütün soru işaretlerini ve korkumu geçirdi. Sıkılmadan sonuna kadar izledim ve şu an bedenimi ve kızımı normale hazırlıyorum. Hem ona telkin veriyorum hem kendime. Pozitif cümleler kurup doğal olana hazırım diye yoga yapıyorum. Benim vücudum çok kilo almadı ödemim de hiç yok bence bunda pilates ve yoga hareketleri çok etkili oldu. Bence vajinal doğal doğum tam anlatılamadığı için korkuluyor diye düşünüyorum.
bazısında epiduralin hicfaydasi yok diyede duydum ama cogu 10numara diyorBen epidural normal doğum yaptım tavsiye ederim. Çok daha rahat geçiyor inşallah ikinciyi de öyle düşünüyorum
Aslında o kadar mucizevi bir şey ki ben sabırsızlanıyorum ne zaman olacak diye. Korkulu değil gülümseyerek eğlenceli ve mucizevi bakmaya çalış bence. Çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki. Hamiş halimizle hala ne işler yapıyoruz onu düşün bir kere. Allah bize bunu acı çekelim diye vermemiştir ben bize kıyamayacağını düşünüyorum bu konuda.hep korkuttular
çok güzel bakis acısıAslında o kadar mucizevi bir şey ki ben sabırsızlanıyorum ne zaman olacak diye. Korkulu değil gülümseyerek eğlenceli ve mucizevi bakmaya çalış bence. Çünkü biz kadınlar o kadar güçlüyüz ki. Hamiş halimizle hala ne işler yapıyoruz onu düşün bir kere. Allah bize bunu acı çekelim diye vermemiştir ben bize kıyamayacağını düşünüyorum bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?