Canım doğru demiş. Sezeryan cidden büyük bir opeasyon. Burda kadınlar sezeryan olmamak için bin takla atıyor. Mecbur kalmadikca sıcak bakılmıyor. Bak mesela bebeği makat gelişi diye akupuntura giden mi dersin, kardiyopratikci de dolanan mi dersin elle masajı deneyen mi dersin. En son çare sezeryan diye bakılıyor. Türkiye'de bir dönem çok yapıldı ama şimdi yavaş yavaş normal doğuma dönüyor tr de de. Ama bak küçük de olsa bir aksilik görür doktor sezeryana alır risk almaz o başka. Ama madem herşey yolunda gidiyormuş, ne güzel bırak vücudun en doğrusunu yapsın senin içinKizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
benim de tum arkadaşlarım sezeyan oldu hepsi normal yapacakken onlardanda cok etkilendim bendeCanım doğru demiş. Sezeryan cidden büyük bir opeasyon. Burda kadınlar sezeryan olmamak için bin takla atıyor. Mecbur kalmadikca sıcak bakılmıyor. Bak mesela bebeği makat gelişi diye akupuntura giden mi dersin, kardiyopratikci de dolanan mi dersin elle masajı deneyen mi dersin. En son çare sezeryan diye bakılıyor. Türkiye'de bir dönem çok yapıldı ama şimdi yavaş yavaş normal doğuma dönüyor tr de de. Ama bak küçük de olsa bir aksilik görür doktor sezeryana alır risk almaz o başka. Ama madem herşey yolunda gidiyormuş, ne güzel bırak vücudun en doğrusunu yapsın senin için ♥
Keşke ben de doktorumdan bunu duyabilsem. Sanslisin
Sanirim maddi olarak hastanenin işine geliyor, doktorlarinda işine geliyor tarih belli oldugundan, doktor gecenin bir yarısı kalkıp gelmek zorunda kalmıyor dogumhaneye. Bir dönem herkes sezeryan oluyordu, şimdi yavaş yavaş normali de çok teşvik ediyorlar çok duyuyorum Türkiye'de. Epidural var şimdi en azından acı duymuyorsun. Toparlanma süren çok daha kisa normal doğumda. Bir risk olsa doktorun zaten hiç göze almaz eminim. Hayırlısı olsun senin için de bebiş için debenim de tum arkadaşlarım sezeyan oldu hepsi normal yapacakken onlardanda cok etkilendim bende
Aynen öyle.. Sıkıntı yoksa sezaryen neden yapsın ki.. Doğrusunu demiş.Kizlar ben 35içindeyim
Doktoruma dogumu sordum
Sıkıntı olmadığı surece normal doğumdan yanayim dedi
Ben birsey diyemedim kaldim böyle
Cati muayenesi vs yapmadi bana
Ama sikinti yoksa sezeryan niye yapayim dedi
amin cnm hepimiz iicnSanirim maddi olarak hastanenin işine geliyor, doktorlarinda işine geliyor tarih belli oldugundan, doktor gecenin bir yarısı kalkıp gelmek zorunda kalmıyor dogumhaneye. Bir dönem herkes sezeryan oluyordu, şimdi yavaş yavaş normali de çok teşvik ediyorlar çok duyuyorum Türkiye'de. Epidural var şimdi en azından acı duymuyorsun. Toparlanma süren çok daha kisa normal doğumda. Bir risk olsa doktorun zaten hiç göze almaz eminim. Hayırlısı olsun senin için de bebiş için de
Sezeryan o an icin hissetmiyon ya kolayıma gidiyor isteAynen öyle.. Sıkıntı yoksa sezaryen neden yapsın ki.. Doğrusunu demiş.
Benim zorunlu sezaryen...
Kızımda da zorunlu idi bunda da...
Kesinlikle.... Bazıları alttan dikişi söylüyorlar zor diye.. Sezaryen ile kıyaslıyor onda da dikiş var diyorlar.Bende doğum konusunda cok kararsiz kalanlardanim ilk dogumum normal dogumdu ve zamanindan önce suni sanciyla dogum yaptim 3720gr dogurdum cok zordu devlette oldu stajyerler elinde dogdu o nedenle korkup sezeryan diyordum dusun dusun simdi diyorum teknoloji daha farkli ozel hastanedeyim epidural gibi bir hakkim var dogal olan her zaman daha iyi diye dusunerek kendimi normale alistiriyorum aksi bir durum olmadigi surece normal dogum istiyorumdogum sirasinda sezeryan daha acisiz olsada dogum sonrasinda normal dogum cok daha rahat
Biraz cesaret. Sağlık ve bebiş durumu uygunsa neden sezeryan olsun ki. Sezeryan da büyük bir buluş ama normal yapamayan anneler için mükemmel kesinlikle.Sezeryan o an icin hissetmiyon ya kolayıma gidiyor iste
Ben rahimfilminide anestezili çektirdm
neguzel bakış acisi ❤Biraz cesaret. Sağlık ve bebiş durumu uygunsa neden sezeryan olsun ki. Sezeryan da büyük bir buluş ama normal yapamayan anneler için mükemmel kesinlikle.
Senin bebiş anne ben kendim gelirim diyorsa bırak kendi gelsin minnak.
Zaten açılan bir yerden geliyor.
Açık zaten orası nesi korkunç ki bunun.
Yani tabi agrı sızı var hiç yok degil taş gibi bir baskı oluyor karnında ama belden aşagısını hissetmiyor insan ben yine olsa yine seçerdim digerlerine nazaran biraz dhaa az acı hissediyorsunbazısında epiduralin hicfaydasi yok diyede duydum ama cogu 10numara diyor
Nasildi genelolarak
Aci durumu
Valla haklisin dusununce dogumu dogum aninda yasadim sonradan cektigim tek aci gogus ucu yaralarim bebegin emmeye calismasi sutun yavas gelmesi yaralarin iyice artmasiydibence herşeyi akışına bırakın. nasıl gelecekse öyle gelsin bebişleriniz. her doğum anneye özeldir. yaşadığınız tecrübeye göre yöneliyorsunuz. ben sezeryan olduğum için normali denemek istemedim hiç. zaten bu 3.dikişim olacağından normale cesaret de edemem.
hepsi gelip geçici. bakın ekim annelerine. doğum sonrası kimse doğumu değil bebeğini,sütünü,emzirmesini konuşuyor.
valla ben şu an doğum sonrasını planlıyorum. sadece hipp çay aldım. başka birşey alsam mı bestlak falan bilemedim.Valla haklisin dusununce dogumu dogum aninda yasadim sonradan cektigim tek aci gogus ucu yaralarim bebegin emmeye calismasi sutun yavas gelmesi yaralarin iyice artmasiydi
Herşey uygun olup psikolojik olarak normale hazır olmazsan tedirginlik hissedeceksen bence sezeryan düşünEvt istemiyorsan zorlamaz benimki de eğer istiyorsan doğum gününde alirim ama keske normal dusunsen falan dedi
Sen zaten zayifsin anladığım kadarıyla. Güzel bir hamile olmuşsun öyle çok büyük gelmedi gobegin bana.Kızlar ben kendim çekmeye çalıştım koştur koştur da benim göbek hiçbirşeye benzemiyor yaaa
MaşşalahKızlar ben kendim çekmeye çalıştım koştur koştur da benim göbek hiçbirşeye benzemiyor yaaa
İnmemiş di mi daha? ben inmiş diye düşünüp bazen heyecanlanıyorum. Ay benim kızım benim gibi ağır hazırlanıyor demek ki.Sen zaten zayifsin anladığım kadarıyla. Güzel bir hamile olmuşsun öyle çok büyük gelmedi gobegin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?