- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Herkesin normal demesini boşver kendin psikolojik olarak ona hazır değilsen seni zorlayabilir.İste bende kararsizim hem korkuyorum hemde cevremde herks normla deyip duruyor
Bilemiyorum epidural normal iyi diyorlar
Hangiis tercih etmeliyim fikrim yok
Sen napacaksın
Ben çok zayıftım al al al anca bu kadar oldu. Ben kendime kocaman geliyorum tabi alışkın olmadığımdan.Maşşalahherkes ne zayıf bir ben mi çok aldım ben yandan hayatta çekemem çünkü kalçam Jennifer Lopez inkini geçti operasyon geçirsem bu kadar büyümez
Aşağıda karnin. Yukarda değil, inmeye başlamış o zamanİnmemiş di mi daha? ben inmiş diye düşünüp bazen heyecanlanıyorum. Ay benim kızım benim gibi ağır hazırlanıyor demek ki.
Bende çok uykucuyum canımYatağımdan bildiriyorum. Kalkamıyorum lütfen biri benim üzerime soğuk su döksün. Uykum var hala.
Ben de göbeğimi unutup masaya buzdolabının sapına tezgaha falan çarpıyorum6.aydan sonra karnım birden büyüdü benim. 53 kilo ile hamile kaldım şuan 67 yim. Ama dik ve büyük bir karından başka vücudumda değişen hiçbir yer yok. Bebeğim 3500 e yakın kilo olarak birde suyum çok diye karnımın bu kadar büyük olduğunu söylüyorlar. Ben kendim 155 boyunda ufak tefek biriyim. Mutfak tezgahına 1 metre uzaktan yaklaşıyorum
Aynı durumdayım ama ben tuvalete en az hiç abartmıyorum beş kere kalkıyorum. Bu beni yoruyor fena halde. Bazen çok tuvaletim gelmiş oluyor o zaman kalkamıyorum eşim arkadan destek yapıyor. Vinç tutsak şu son günlerde iyi olacak galiba.Bende çok uykucuyum canımbi yerim ağrısada uyuyorum bir yada iki kere tuvalete kalkıyorum. sadece diğer tarafıma dönmek istersem zorlanıyorum uyanıyorum
Yetersin hiç kafana takma sen, sağlıkla gelsin miniklerimiz.Ay inşanlah ömrümde ilk defa böyle şiştim hele şu ikinci çocuk fikri bilmiyorum bakalım iki çocuğa nasıl bakabilcem tereddütteyim dahadoğumdan ziyade onu düşünüyorum hahahha
Kız tam göbeğin altına çiçek denk gelmişKızlar ben kendim çekmeye çalıştım koştur koştur da benim göbek hiçbirşeye benzemiyor yaaa
ben nerde durduğumu bile anlamadım ki. bu telefon da 10 saniye geri sayım yapıyor. Telaşla koşuyorum evin içinde kendime güldüm sonra ama başardım sonunda. Amaç ne göbeğim inmiş mi ? Nasıl bir meraksa artık.Yetersin hiç kafana takma sen, sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Kız tam göbeğin altına çiçek denk gelmişestetiksiniz siz hanımlar, ben bayaa gülazer gibi hissediyorum kendimi
Yok ya bu erkeklere bir sey yaptirilmaz bence hic uğrasma bir kadin bul sen maskeyle oturursun eşini cocuğunu cikar evden sonra da evi havalandir. Korona %99 solunum yoluyla bulasiyor. Ben de mecbur aldim kendim yapamazdım esim zten yapamaz ne kadar yapabilir yapsa da yani ben beğenmem onun yaptığı seyi. Bozma moralini hallolur en fazla 40 in çıktıktan sonra temizlersin ne olacak.Kızlar selam,
Ya benim psikolojim yerlerde. Kimseyle konuşmak muhatap olmak kimseden bir şey istemek istemiyorum. Zaten tüm hamileliğim sıkıntılı geçti Allah beterinden saklasın. Pandemi diye evi kapadık eşimin ailesinin yazlığa gittik. Orada 3-4 ay kaldık ama aşırı bunaldım, rahat edemedim. Evime dönmek istedim eşim bin surat. Neyse artık ben her şeye takmaya başlayınca mecbur döndü kavga etmeye başladık. Burada iyiydim ama şimdi ağırlaştım. İşimi zor yapıyorum. Eşim çalışmıyor evde. Oturduğum yer pandeminin patlak bölgesi kadın filan da almak istemiyorum. Eşime cam sildirdim geçen kan çıkıyordu. Hep bahanesi benim aşırı titiz olduğum takık olduğum yönünde ama halbuki değilim. Kayınvalidem görümcem yakın oturuyor ama kayınvalidem yeni ameliyat oldu onlar kendi derdinde şu an. Hatta eşim 2 günlüğüne kampa gitti, yalnız bırakmamak için kuzenini bıraktı bize. Ben de dedim daha gidemez gitsin alsın hevesini. Kuzeni de sabahın köründe ayaklandı teyzeme tek başına bakamazlar ben gideyim diye. Hani bir şey olursa ara dedi ama ben zaten iyi değilim kafa olarak, kimseye müdanam olsun istemiyorum. Dün bütün gün tektim gece 2 ye kadar. Oğlum var işte 7 yaşında ama onun da bakımı derdi bitmiyor. Bir de akşam mutfakta kızartma yaparken kaza oldu su sıçradı yağa, her yer yağ banyosu, yangın çıkacak diye korktum, üstüne panikten koca bir bardak kırdım. Ya ben eğilemiyorum bile karnım büyük, ama 2 saat onları temizlemeye çalıştım.
Hayır korkum ayağım kayar yağdan cama basarım diye. Bebek için korkuyorum ama temizlemesem olmaz. Bugün tabi keyifsiz uyandım. Eşimi de pişman etmek istemiyorum hem git dedi hem tavır yapıyor demesin. Sonra dedim biz taşındık beri storları indirmedik, çamur akar onlardan doğumdan önce indir de yıkayalım. ay yine iş çıkarmam mı kaldı, titizliğim mi. Bir sürü laf, artık tutamadım kendimi başladım ağlamaya. Oturdum ağlıyorum şimdi Allah gerçekten kimseye muhtaç etmesin. Çok bunaldım birinden bir şey istemekten.
Yavrum ikimiz de evdeyiz, ben hamile ve kısıtlıyım. Anlamıyorum hayat nasıl müşterek. Ya iş yapılmadı diye sıkılmıyorum düştüğüm duruma sıkılıyorum. Yoksa gerçekten aşırı titiz değilim. Temiz olsun yeter benim için .Yok ya bu erkeklere bir sey yaptirilmaz bence hic uğrasma bir kadin bul sen maskeyle oturursun eşini cocuğunu cikar evden sonra da evi havalandir. Korona %99 solunum yoluyla bulasiyor. Ben de mecbur aldim kendim yapamazdım esim zten yapamaz ne kadar yapabilir yapsa da yani ben beğenmem onun yaptığı seyi. Bozma moralini hallolur en fazla 40 in çıktıktan sonra temizlersin ne olacak.
Ah okurken ağlayacağım nerdeyse dünle bugüne kadar benimde enerjim çok yerinde idi iki gündür bende senin gibiyim asla kimseden yardim almak minnet etmek istemiyorum ama kendim de yetişemeyince çok zor oluyor geceleri de kalitesiz kötü uyku uyuyunca hatta uyuyamayinca daha arttı yorgunluğum benimde storlar inecek daha bitmeyen işler var evde ama bir yandan çocuklar var bu kadar halsiz olmasam bana misin demez ama iki gündür çok halsizim eşim de yorgun geliyor isten onu sıkmak hiç istemiyorumKızlar selam,
Ya benim psikolojim yerlerde. Kimseyle konuşmak muhatap olmak kimseden bir şey istemek istemiyorum. Zaten tüm hamileliğim sıkıntılı geçti Allah beterinden saklasın. Pandemi diye evi kapadık eşimin ailesinin yazlığa gittik. Orada 3-4 ay kaldık ama aşırı bunaldım, rahat edemedim. Evime dönmek istedim eşim bin surat. Neyse artık ben her şeye takmaya başlayınca mecbur döndü kavga etmeye başladık. Burada iyiydim ama şimdi ağırlaştım. İşimi zor yapıyorum. Eşim çalışmıyor evde. Oturduğum yer pandeminin patlak bölgesi kadın filan da almak istemiyorum. Eşime cam sildirdim geçen kan çıkıyordu. Hep bahanesi benim aşırı titiz olduğum takık olduğum yönünde ama halbuki değilim. Kayınvalidem görümcem yakın oturuyor ama kayınvalidem yeni ameliyat oldu onlar kendi derdinde şu an. Hatta eşim 2 günlüğüne kampa gitti, yalnız bırakmamak için kuzenini bıraktı bize. Ben de dedim daha gidemez gitsin alsın hevesini. Kuzeni de sabahın köründe ayaklandı teyzeme tek başına bakamazlar ben gideyim diye. Hani bir şey olursa ara dedi ama ben zaten iyi değilim kafa olarak, kimseye müdanam olsun istemiyorum. Dün bütün gün tektim gece 2 ye kadar. Oğlum var işte 7 yaşında ama onun da bakımı derdi bitmiyor. Bir de akşam mutfakta kızartma yaparken kaza oldu su sıçradı yağa, her yer yağ banyosu, yangın çıkacak diye korktum, üstüne panikten koca bir bardak kırdım. Ya ben eğilemiyorum bile karnım büyük, ama 2 saat onları temizlemeye çalıştım.
Hayır korkum ayağım kayar yağdan cama basarım diye. Bebek için korkuyorum ama temizlemesem olmaz. Bugün tabi keyifsiz uyandım. Eşimi de pişman etmek istemiyorum hem git dedi hem tavır yapıyor demesin. Sonra dedim biz taşındık beri storları indirmedik, çamur akar onlardan doğumdan önce indir de yıkayalım. ay yine iş çıkarmam mı kaldı, titizliğim mi. Bir sürü laf, artık tutamadım kendimi başladım ağlamaya. Oturdum ağlıyorum şimdi Allah gerçekten kimseye muhtaç etmesin. Çok bunaldım birinden bir şey istemekten.
Ya ben de düne kadar çok enerjiktim ama 2 gündür moralsizim... neden böyle oldu anlamadım ... ev işleri çok gözüme batmaya başladı , dolap içleri Ve mutfağı yapabildim sadece gerisi duruyor eşimi bekliyor ama eşim de bu aralar hep mesaide ... kadın almak istemiyordum olcak gibi değil mecbur kaldım ... ne zaman gelsin bilmiyorum ama ... kasım ilk haftası gibi nasipse doğursam ekim in son haftası alırım diyorum ama ya erken gelirse ... bugün de yataktan çıkamadım tembellik ağırlık var üstümde ... Allah hayr etsin inşallahAh okurken ağlayacağım nerdeyse dünle bugüne kadar benimde enerjim çok yerinde idi iki gündür bende senin gibiyim asla kimseden yardim almak minnet etmek istemiyorum ama kendim de yetişemeyince çok zor oluyor geceleri de kalitesiz kötü uyku uyuyunca hatta uyuyamayinca daha arttı yorgunluğum benimde storlar inecek daha bitmeyen işler var evde ama bir yandan çocuklar var bu kadar halsiz olmasam bana misin demez ama iki gündür çok halsizim eşim de yorgun geliyor isten onu sıkmak hiç istemiyorum
aynı durumda gibiyiz. ben de akşam nst ye giricem henüz girmedim.eğer sorunlu çıkarsa salı tekrar nst olacak ona göre karar verilecek. benimki de kafayı baya gömmüş kanala rahim ağzımda kısalma var geçen haftaya göre hızlı kısalmış. dinleneceğiz artık. şimdş herleyi hazırladım çanta vs tamam benim. sadece kişisel bakımım var onu da nst ye göre ayarlıcamBiz geldik kontrolden 36 +4 olduk 3000 kg 50 cm olmuş net de sancim baya çıkmış doktor biraz korktu kasılmaların var dedi çarşamba tekrar cagirdi kontrole 4 kasım beklemeye bilir dedi geçmeyen sancin kanama su olursa hemen gel dedi özellikle bu haftalarda bebekler doğmak için atak yaparlar dedi biz bunu istemiyoruz dedi en azından 1 hafta daha durması iyi dedi bu hafta kendini yorma bol bol dinlen dedi artık çantanı hazır halde bekle dedi
Benim de esim bendn titizdir. Ben daginikligi sevmem ortada hic bise olmaz esimde yerde toz arayan cinsten.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?