2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aa gercekten yalnız ne kadar zorlanmissndr ya kyamam üzüldüm.
Evet öyle kimseden bişi beklemedim istemedim hastaneye bile kendim araba kullanarak gidip geliyorum hala tek başıma. Kaynanam görümcem çocuk bakmaktan anlamıyolar bir iştende anlamıyolar köy insanı şehirde iki gün dursalar sıkılıyolar ki gelip kalsalar bide onlara yemek hazırla misafir ağırla derdi olacak. O nedenle hiç gelin demedim. Yeri geldi ağırda kaldırdım yeri geldi camda sildim Allah a şükür düşük tehlikesi falan olmadı hamileliğimi son haftasına getirdim. Şimdi ise yeterki bebeğim sağlıklı olsun ben her şeye katlanırım diyorum. Eşim daha 2 yıl gelemeyecek.

Eşiniz hangi ülkeye gitti? Eğer uzun dönem gittiyse keşke birlikte gitseydiniz dogum sonrası bakım için en azından birlikte olmak kolaylık ssglayabilir

Eşiniz hangi ülkeye gitti? Eğer uzun dönem gittiyse keşke birlikte gitseydiniz dogum sonrası bakım için en azından birlikte olmak kolaylık ssglayabilir
Suriyeye gitti. Benim gitme ihtimalim yok maalesef. O bölgeye sivillerin girmesi bile yasak. 2 yıl orada olacak.

Eşin gerçekten bu durumda düşüncesiz davranmış ama onun tavrının seni etkilemesinde elinden geldiği kadar izin verme. Benim eşim de işi için sürekli şehir dışına çıkıyor bi de bu arada babası rahatsızlandı eve geleceği vakitte ona gidiyo buraya gelmek yerine. Ben de kendi kafama göre takılıyorum temizlik doktor vs herşeyi kendim planlıyorum azar azar yapıyorum yapamazsam da yapılmaz önemli değil. Bebek gelince kalacağı yer temiz olsun huzurlu bi annesi olsun gerisi hallolur.
Ben de sormadım ama hemen doğar doğmaz yaptırmayı düşünmüyorum. Önce sarılık tamamen bi geçsin sonra genel durumuna göre doktor tavsiyesine göre karar veririm.

Canim normal dogum ucretleri daha pahali evet dr ugrasmsk istemiyo planli bi sekilde geliinmek istiyo

Ahh ahh anlaşılmamak ne kadar kötü yaşayan biliyor. Erkekler baba oluyor ama cok zaman geçince. Siz cok haklısınız biraz olsun anlaşılmak cok mu zor. Benim de yedi yaşında oglum var ama o bile bir sürü iş cıkarıyor. Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah

Su iş yapmayan erkeklere sinir oluyorum. Kadının alnında mi yazıyor ev işi yapmasının zorunlu olduğu? Dip kose temizlemek zorunda değil kimse ama eşi hamile olan adam eline süpürgeyi ve bezi alsın bir zahmet. En azından süpürür siler. Evde boş oturuyorsa yemeğin ucundan tutabilir, yıkanan çamaşırları asabilir. İse gidiyorsa o başka tabi insan yoruluyor. Ama evden çalışan, evde oturan yapsın bir zahmet. İşe giden de haftasonu yapabilir. Bunlara bu ayricaligi ve cesareti kim veriyor anlamıyorum. Toplum mu kulturumuz mu, sanki çok birşeyler.

Ne kadar güçlüsün takdire şayan Allah yardımcın olsun inşallah bebek gelince daha da güçlü olursun. Ben ilk hamileliğimde çok taktım herşeyi gerçekten zararı oldu faydası olmadı. Zihinsel olarak güçlü olunca gerisi daha kolay oluyo.

Suriyeye gitti. Benim gitme ihtimalim yok maalesef. O bölgeye sivillerin girmesi bile yasak. 2 yıl orada olacak.
Evet çok istisna bir yer orası da. İnşallah kolaylikla geçer geri kalan sürecin ve dogum sonrasi. Eşinin ailesi yardıma gelir kalır belki.

Güçlü olmaya mecburum çünkü bana bir şey olursa bebeğime bakacak ya da benim peşimden koşturacak kimse yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnsan olan zaten kendi payına düşeni yapar ama toplum erkekleri öyle bir yere koyuyoki sorumluluklarını kabul bile etmiyolar.

Ben 37.haftadayim bebek donmedi daha iri de bu saatten sonra donmez mi sizinkiler kacta dondu
Benim de dönmedi. Doktor iki kez elle döndürmeye çalıştı dışardan bebegi kavrayıp, bebek yine eski haline geri döndü. Sezeryan günü aldım ben. Bazen sebepsiz donmezlermis. Beklemekten vazgectim

Ben de 1 yil sonra il dışına gorevlendirilcem 2 yil kalcam esimsiz hem de o yuzden seni cok iyi anlıyorum. Nasi gecicek o gunler simdiden onu dusunuyorum. Neyse iyi düşünelim iyi olsun. Insallah allah kimseye muhtaç etmez de kendi işimizi kendimiz yapariz.

Evet çok istisna bir yer orası da. İnşallah kolaylikla geçer geri kalan sürecin ve dogum sonrasi. Eşinin ailesi yardıma gelir kalır belki.
Doğumdan sonra bir hafta 10 gün kadar gelip kalırlar ama bebek bakmaktan anlayan insanlar değil ne yazık ki. Olsun her işe kendim koşturmaya alıştım artık yeterki bebeğim sağlıklı olsun.

Allah kolaylık versin anlayışsız eş zor ama eşin yanında olmaması gerçekten çok daha zor. Güçlü olmak zorundayız.

Kesinlikle canım benim... Ben zorunlu sezaryen olanlardanım... Bu da zorunlu oalcak. Doğustan rahim agzı problemim var operasyon gecirmiştim.
Kızm bu nedenle zorunlu oldu.. Bu da zorunlu oalcak. Benim gibiler için lütuf
Ama hiç bir sağlık problemi olmayan lütfen normal denesin.

Rabbim yardımcın olsun inşallah dogumdan sonra güzel haberler al bebegin saglıklı olsun dua ederim senin için

Valla kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim. Hepimizin ne kadar çok sınavı var. Ben de doldum, herkese gıcığım cidden. Şu dönem bitsin Zaten taşınmak istiyorum, iğrenç bir yerde oturuyorum sırf eşimin ailesi yakın diye ama bu dönem anladım ben zaten yalnızım ne gerek var ona buna yakın oturmaya. Ben zaten halen 2 İşte çalışıyorum evden ve bir de ek iş kovalıyorum doğumdan sonrası için. Bu kadar eşek gibi çalışıp değer görmemek koyuyor biraz. Ben de evimi barkımı kendi isteğimle düzenlerim. Ya öyle bir yerde oturuyorum ki oğlumu özel okula vermek zorunda kaldım devlete gönderilecek gibi değil burada, pandemi de patlayınca işlerimiz aksadı hep ek masraf. Ama şimdi düşünecek vaktim oldu kim için ne için burada oturuyorum ki? Zaten tek bakıcam bebeğime, herkesin kendi derdi kendi koşturmacası var. Burada yakın olunca beklenti içine giriyorsun olmayınca da boşuna kendini üzüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…