2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet şartlar mecbur bırakınca insan bir şekilde altından kalkmayı öğreniyor. Şu süreçte ben çok şey öğrendim hemde çevremdeki pek çok insanı yakından tanıma fırsatım oldu.

Ben bunu hiç duymamıştım sen yazınca hemen girip baktım hasta bezinden çok daha mantıklı geldi o dönemimiz için baya kullanışlı görünüyor. Teşekkür ederim

Anladım canım benim... Bunda da vardır bir hayr o zaman... Rabbim gücünü kuvvetini artırsın bebeğin yoldasın olsun inşaallah

Ben bunu hiç duymamıştım sen yazınca hemen girip baktım hasta bezinden çok daha mantıklı geldi o dönemimiz için baya kullanışlı görünüyor. Teşekkür ederim ☺
Rica ederim canım benim

Kizlar benim doğum cantasi için eksik olan sut arttirici cay ve mama kaldi. Mama icin kaynamış ilimis suyu hastaneden verirler de mi benim memeden sut gelmeme ihtimali var bahsetmistim operasyon gecmisim var kitleden dolayi o yuzden mama koymam gerek bir de marka onerirseniz eczaneden alip koyayim çantaya.

Bende alacağım mama, iki kızımda da aptamil 1 no almıştım hep bunda hipp combiotic mi alsam diyorum, dur bakalım kızlar da fikir versin Bi.

canim geçmiş olsun.
stres yapma evet, kontrolüne cok varsa kendi dr'una tlf açıp danışsan.
şimdiye kadar normal gidiyordu herşey değil mi? doktorunda yine anormal bi durum görmüyorsa boş yere üzme kendini.
Zamaninda hayirlisiyla gelsin insallah kuzucuk.

bende ilk kez duydum.eczane ürünü mü?

süt arttırıcı hipp çay aldım ama bir gece kalınacağı için götürmüyorum. eve gelip duşumu alıp göğüslerime masaj yapacağım ondan sonra bakarım durumuna göre. mama hipp combiotic aldım. kutusuyla koydum açmadan. elektrikli cezve götüreceğim için kaynamış suyu orda hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…