Ben biberon koydum şırınga da koydum ihtiyaç olursa biberonda hazırlayıp şırınga ile vericem.Kızlar birsey soracaktım hastanede mama verecekler eger gerekirse ben şırıngayla vericem ama neyde hazırlıcaz onu acaba biberon koysam mi çantama
Evet şartlar mecbur bırakınca insan bir şekilde altından kalkmayı öğreniyor. Şu süreçte ben çok şey öğrendim hemde çevremdeki pek çok insanı yakından tanıma fırsatım oldu.
Ben bunu hiç duymamıştım sen yazınca hemen girip baktım hasta bezinden çok daha mantıklı geldi o dönemimiz için baya kullanışlı görünüyor. Teşekkür ederimBenim kanamam çok olmadı ama inan depend kadr rahat bir sye görmedim.. Çok iyi oldu bana...Öneririm canım.
Eve çıkınca da kullandım 1 2 gün... Uyurken otururken gezerken valla çok rahattı.. Sonra yırt kenarlarından at. Çok hijyenik...
Anladım canım benim... Bunda da vardır bir hayr o zaman... Rabbim gücünü kuvvetini artırsın bebeğin yoldasın olsun inşaallahİnşallah Allah razı olsun.
Hamile kaldığımda eşimin taini belli değildi ve belli olsa bile yurtdışı değil Türkiye'de bir yer bekliyorduk birlikte taşınıp gidecektik. Haziranın ortasında pat diye tain açıkladılar. Tain yeri bizi şok etti.
İnşallah 1 hafta daha durursa en azından doğumumda eşim yanımda olacak.
Rica ederim canım benimBen bunu hiç duymamıştım sen yazınca hemen girip baktım hasta bezinden çok daha mantıklı geldi o dönemimiz için baya kullanışlı görünüyor. Teşekkür ederim ☺
depend öneririmKızlar size bir sorum olacak çanta hazırlıyorum sizce hasta bezi almalımıyım yoksa adet dönemi kullandığımız bezler yeterli mi
kaşık biberon aldım ben. ayrıca normal biberon da koydum.Kızlar birsey soracaktım hastanede mama verecekler eger gerekirse ben şırıngayla vericem ama neyde hazırlıcaz onu acaba biberon koysam mi çantama
Darısı bana evimde tadilat yapılıyor bende pazartesi başlayacam inşanlahKızlar yazamadım bizim evde temizlik var bende yönlendirme yapıyorum annemle eşim temizliyor şuan için oturma odası ve yatak odası bitti salona geçiliyor
Neden ağladın ki? Kıyamam üzülmeyin lütfen son ayımız mutlu huzurlu geçirmeliyiz.Bende kalktım silkelendim başladım işe biraz da ağladım açılamadım da Rabbim yardim etsin hepimize herkes bir türlü imtihan oluyor
Kizlar benim doğum cantasi için eksik olan sut arttirici cay ve mama kaldi. Mama icin kaynamış ilimis suyu hastaneden verirler de mi benim memeden sut gelmeme ihtimali var bahsetmistim operasyon gecmisim var kitleden dolayi o yuzden mama koymam gerek bir de marka onerirseniz eczaneden alip koyayim çantaya.
Kızlar sabah çok büyük bir sancıyla uyandım ama kasık ağrısı değil göbeğimin çevresini kıvıran afedersiniz ishal olmuşum gibi sancım oldu arada sabahları oluyordu Demir ilacı yapıyor diye burda okumuştum. Ama bugün çok fenaydı agrım soguk soguk terler döktüm. Kalktık devlet hastanesine gittik hemen özelde gittiğim doktor uzak diye. Muayene etti ağrı gebelik sancısı da olabilir nst ye gönderim dedi. Bi hafta öncede tahlillerimi devlette yaptırmak için gitmiştim. O zaman 10 gün geriden geliyor zayıf bebek falan demişti. Ama suyum kalp atışı besleyen damarlar hep iyi çıkmıştı. 35+4 de 2385 gr demişti şimdi muayenede 36+4 2348 gr dedi bebek gelişmiyor normal doğum bebeği strese sokar ayın 26 sında sezeryan ol dedi. Nst falan iyi çıktı suyum damarlar yine herşey yolunda şekerim yok tansiyonum yok. Özelde gittiğim doktora geçen cuma gitmiştim herşey yolunda normal doğum için riskli hiç bir durum yok bebeğin kilosu 2700 gr dı. Ya takmayım diyorum üzülüp bebeğime yansıtmak istemiyorum ama ben kime inanacagımı nasıl olması gerektiği şaşırdım stres olmaya başladım. Devletteki doktora güvensem bebeğim iyiyse erkenden aldırmış olacam. özeldekine göre normali bekleyip aksi bişe yaşasam ben naparım bilmiyorum artık kendimi motive edemiyorum
Ev batmış resmen ☹Darısı bana evimde tadilat yapılıyor bende pazartesi başlayacam inşanlah ☺
Benim kanamam çok olmadı ama inan depend kadr rahat bir sye görmedim.. Çok iyi oldu bana...Öneririm canım.
Eve çıkınca da kullandım 1 2 gün... Uyurken otururken gezerken valla çok rahattı.. Sonra yırt kenarlarından at. Çok hijyenik...
Suriyeye gitti. Benim gitme ihtimalim yok maalesef. O bölgeye sivillerin girmesi bile yasak. 2 yıl orada olacak.
Ev batmış resmen ☹
süt arttırıcı hipp çay aldım ama bir gece kalınacağı için götürmüyorum. eve gelip duşumu alıp göğüslerime masaj yapacağım ondan sonra bakarım durumuna göre. mama hipp combiotic aldım. kutusuyla koydum açmadan. elektrikli cezve götüreceğim için kaynamış suyu orda hallederim.Kizlar benim doğum cantasi için eksik olan sut arttirici cay ve mama kaldi. Mama icin kaynamış ilimis suyu hastaneden verirler de mi benim memeden sut gelmeme ihtimali var bahsetmistim operasyon gecmisim var kitleden dolayi o yuzden mama koymam gerek bir de marka onerirseniz eczaneden alip koyayim çantaya.
yok cnm şok markette e bebekte falan var. depend külotbende ilk kez duydum.eczane ürünü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?