2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Suriyeye gitti. Benim gitme ihtimalim yok maalesef. O bölgeye sivillerin girmesi bile yasak. 2 yıl orada olacak.
Keske bebeği erteleseydiniz.. Su an için keske demenin manası yok elbette ama kendime göre yorum yapıyorum. Çünkü zor bir sürectesiniz.
Herkes bu dönemi ve sonrasını esi ailesi ile gecirirken sizin yalnız olmanız çok üzücü..
Eşler bence bu dönemde en yakında olan kişiler olmalı...
Bu nedenle diyorum canım yanlış anlama. Rabbim sağlık versin güzel bir dogum olsun. Rahat büyüsün inşaallah

Aynen canım bırakıcam artık, inşallah
Aminnn cümlemizin. Yok ya iki cihan bir araya gelse erkek kadın kafası eşleşmez. Ha bir de 9 yıllık evliyim ben yani.

Herkesi memnun etmek inan mümkün değil. İlkinde ben hep öyle yaptım ama hem çok küçüktüm hem de babamız sorumluluktan kaçtı bu şekilde. Şimdi diyorum her şeyi sen yapacaksın. Ve ikincide gözüm açıldı herkesin yaptığı ettiği batıyor o yüzden. İlkindeki polyannalığım gitti realist bakıyorum sen de önce kendini düşün canım. Karnında taşıyan sen sıkıntıyı çeken sen.

Canım evde erkek tutma hiç çok zor olur, sürekli emzirme modunda olacaksın, emdi emmedi, sütüm geldi gelmedi, göğüs uçların yara olur krem vs sürersin yıkarsın, sarılık oldu mu mama versem mi, bir yandan doğum sonrası ağrıların, bir yandan lohusa psikolojisi, kendi insanın dışında kimseye tahammül edemiyorsun. Benim kv ben acı içinde emzirmeye çalıştıkça kollarını bağlar beni izlerdi o kadar rahatsız oluyordum ki. Arayan herkese de sütü yok emzirmiyor diyordu bir de düşünebiliyor musun. Ben sezaryen olmuşum yerimden kalkamıyorum, bebeğin altını falan eşim değiştiriyor, gazını çıkarıyor üstünü değişiyor, eşime dedi ki çocuğun anası sen olmuşsun, ben yanındayken düşün.
3 hafta kaldı kadın bir işin ucundan tutmadı ya, anneciğim mahvoldu yazık tüm evin işine koşturmaktan.
Yani kısacası boşver kv görümceyi, ablan gelsin kalsın en azından 40ın çıkana kadar derim, nacizane tavsiyem, tabi şartları uygun olursa. Yardımcıya mutlaka ihtiyacın olacak.

Son düzenleme:
Canim hic uzulme insallah dogumun iyi gecer Rabbim o gucu sana veriyor annelik duygusunu 1 hafta kalip gitsin 6 ay kalirsa bide sen hizmet edeceksin onlara esinle bakarsin

Canim Allah yardimcin olsun yalnizlik zor insallah bebisin babasini bekler beraber gidersiniz hastaneye Benim hamileliklerim cok zor geciyo esimde gonlu olursa yardim ediyo veya sonra yapariz diyo bende kalkip zoraki yapiyorum bugun kalktim mutfak dolaplarini duzelttim kapaklari sildim bacagim cok kotu otura otura yaptim kucuk kizim geldi yatdim etti kucuk elleriyle ustunden bidaha gectim eve cok kimse gelmeyecek ama insan rahat edemiyo iste bende rahatsiz oluyorum onu yap binu yap demekten insallah dogumlarimiz rahat gecer hemen ayaklaniriz uslu bebeklerimizde olursa siler supururuz Rabbim kimseye muhtac etmesin hic kimseye

Bende öyle yapacagım kzıımı kendim hariç kimseye dokundurmuyordum. Kucaklarınanbile vermiyordum. Eşimi çok ötelemisliğim var ona bile vermedim hos o da zaten bir sye yaparım yanlıs tutarım korkusuna sahipti... Simdi bu bebis erkek diyorm ki vallahi sen bakacaksın uyutacaksın kucağında pışpışlayacaksın... Simdiden sayıyorum. Benim kız cocularna karsı inanılmaz merhametim var.
Bu erkek olunca üzerime bir rahatlık çöktü elhamdülillah
Gebeliğim kolay geçti... Rabbim sağlıklıca doğum da nasip etsin benimde planlarım bunlar

sodaya magnezyum tozunu döküp içiyorum bendetam combo oluyor.

işte bebekten hemen atlatılıyormuş. çopu yerde yorumlar bebekken yapılması hatta daha yürğme ve emekleme başlamadan. bende 3.ayına kadar yaptırmayı düşünüyorum bakalım doktor nasıl derse

Aminnn canım inşallah

işte bebekten hemen atlatılıyormuş. çopu yerde yorumlar bebekken yapılması hatta daha yürğme ve emekleme başlamadan. bende 3.ayına kadar yaptırmayı düşünüyorum bakalım doktor nasıl derse
Canım yeğenlerim 4. Ayında oldular, çok rahat geçti gitti şükür ki, aynı çocuk cerrahına bende 4.ayda yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar size bir sorum olacak çanta hazırlıyorum sizce hasta bezi almalımıyım yoksa adet dönemi kullandığımız bezler yeterli mi

Kızlar size bir sorum olacak çanta hazırlıyorum sizce hasta bezi almalımıyım yoksa adet dönemi kullandığımız bezler yeterli mi
Mutlaka hasta bezi almalısın ilk zamanlar kanama çok oluyor sonra pedlere geçebilirsin

Ben hiç istemiyorum yaptırmayı...
Neden müdahale edeyim? bedeni hakkında neden ben ya da biz söz sahibi olalım ki?
Yaptırmayı hiç düşünmüyorum.
Geleneksel seyleri oldum olası sevmem.
Toplumsal oalrak ama o kadar geriyiz ki ne yapmalıyım nasıl bir yol bulmalıyım bilemiyorum

Benim kanamam çok olmadı ama inan depend kadr rahat bir sye görmedim.. Çok iyi oldu bana... Öneririm canım.
Eve çıkınca da kullandım 1 2 gün... Uyurken otururken gezerken valla çok rahattı.. Sonra yırt kenarlarından at. Çok hijyenik...

Kızlar birsey soracaktım hastanede mama verecekler eger gerekirse ben şırıngayla vericem ama neyde hazırlıcaz onu acaba biberon koysam mi çantama

Kızlar birsey soracaktım hastanede mama verecekler eger gerekirse ben şırıngayla vericem ama neyde hazırlıcaz onu acaba biberon koysam mi çantama
Merhaba benim bildiğim yenidoğan olduğu için orda cam şişeler oluyor. Yoğunbakımda kalmıştım. Hemşireler cam şişede hazırlayıp vermişti. Ama her hastane her yer bir olmaz tabi. Çantada biberon da atmaktan zarar gelmez

Ben termal biberonluk aldım Biberon da aldım ne olur ne olmaz lazım olur diye tabikide koy çantana ihtiyacın olabilir

Rabbim yardımcın olsun inşallah dogumdan sonra güzel haberler al bebegin saglıklı olsun dua ederim senin için
İnşallah Allah razı olsun.
Hamile kaldığımda eşimin taini belli değildi ve belli olsa bile yurtdışı değil Türkiye'de bir yer bekliyorduk birlikte taşınıp gidecektik. Haziranın ortasında pat diye tain açıkladılar. Tain yeri bizi şok etti.
Canim Allah yardimcin olsun yalnizlik zor insallah bebisin babasini bekler beraber gidersiniz hastaneye
İnşallah 1 hafta daha durursa en azından doğumumda eşim yanımda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…