içinde yaşanılan yer batmazmıEv batmış resmen ☹
yok cnm şok markette e bebekte falan var. depend külot
Kızların yazdıklarını felan okuyunca için doldu insanların dusuncesizliklerine şimdi daha iyiyimNeden ağladın ki? Kıyamam üzülmeyin lütfen son ayımız mutlu huzurlu geçirmeliyiz.
Inşallah canım Allah sağlık versin huzur versin herkese o günleri mutlulukla göstersin rabbim çok sıkıldım rahat hareket edememektenBen de pazartesiyi bekliyorum inşallah gün verirse ona göre başlayacağım temizlemeye kaç günümü alır bilmemen son da bir tekrar supurulur biter temiz eve gelsin kuzucuklar
Kardeşime doktor SMA yenidoğan maması önermiştiKizlar benim doğum cantasi için eksik olan sut arttirici cay ve mama kaldi. Mama icin kaynamış ilimis suyu hastaneden verirler de mi benim memeden sut gelmeme ihtimali var bahsetmistim operasyon gecmisim var kitleden dolayi o yuzden mama koymam gerek bir de marka onerirseniz eczaneden alip koyayim çantaya.
Ben bu yıldızlar listesine bakarak son kararı verdim hipp organic combiotic 1 numara aldım her ihtimale karşı. Ekim annelerinde çok kişi tavsiye etmiş bi de karşılaştırınca onda karar kıldım.Kizlar benim doğum cantasi için eksik olan sut arttirici cay ve mama kaldi. Mama icin kaynamış ilimis suyu hastaneden verirler de mi benim memeden sut gelmeme ihtimali var bahsetmistim operasyon gecmisim var kitleden dolayi o yuzden mama koymam gerek bir de marka onerirseniz eczaneden alip koyayim çantaya.
Diğer doğumlarda hiç ihtiyacım olmamıştı sütüm çok çok fazla gelmişti ama şimdi ekim annelerini okuyunca sütü kaçanları olmayanlari burda da herkes bu çaylardan alınca ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum neden öyle düşünüyorum çünkü diğer doğumlarda sorumluluğum daha azdı şimdi çok yoğun geçiyor hayatım doğumdan sonrada öyle olacak gibi kosturmacalarim acaba süt üretmeye enerjim kalmaz mi diyesüt arttırıcı hipp çay aldım ama bir gece kalınacağı için götürmüyorum. eve gelip duşumu alıp göğüslerime masaj yapacağım ondan sonra bakarım durumuna göre. mama hipp combiotic aldım. kutusuyla koydum açmadan. elektrikli cezve götüreceğim için kaynamış suyu orda hallederim.
Iri bebek son haftalarda hic donemezmis dedi bir arkadasta bende bosverdim artik her belirti sezeryani isaret ediyor kafa buyuk bebek iri kanala girmedi daha ne olsun cok normal istedim nasip boyleymis uzulmeyelim saglikla gelirler insallahBenim de dönmedi. Doktor iki kez elle döndürmeye çalıştı dışardan bebegi kavrayıp, bebek yine eski haline geri döndü. Sezeryan günü aldım ben. Bazen sebepsiz donmezlermis. Beklemekten vazgectim
hem bebeği hem anneyi rahatlatacak ürünler var içinde. yoo çay sadece takviye. ben ilkinde pek içmedim 1 sene de emzirdimDiğer doğumlarda hiç ihtiyacım olmamıştı sütüm çok çok fazla gelmişti ama şimdi ekim annelerini okuyunca sütü kaçanları olmayanlari burda da herkes bu çaylardan alınca ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum neden öyle düşünüyorum çünkü diğer doğumlarda sorumluluğum daha azdı şimdi çok yoğun geçiyor hayatım doğumdan sonrada öyle olacak gibi kosturmacalarim acaba süt üretmeye enerjim kalmaz mi diye
Bu çayların içeriklerinde ne var acaba canım uzun süreli mi kullanmak gerekiyor bazılarında çemen otu var diyorlar koku yaparmı birde bunu kullandık süt geldi hep artık çayla mi devam etmeliyim çay içmezsem azalır mi süt
Sizi en iyi ben anlarim esim 1 senelik askeri yurt disi gorevine gitti ve hic hesapta olmamasina ragmen ne olduysa bir torpillinin yerine biz ciktik diye dusunuyorum 4.ayimdan beri yalnizim ve daha da uzun zaman yok izin yok korona herseye bahane guclu biri de degilim Allah bize sabir versin uzulmeyelim insallah dogumumuzda kolay olurEvet öyle kimseden bişi beklemedim istemedim hastaneye bile kendim araba kullanarak gidip geliyorum hala tek başıma. Kaynanam görümcem çocuk bakmaktan anlamıyolar bir iştende anlamıyolar köy insanı şehirde iki gün dursalar sıkılıyolar ki gelip kalsalar bide onlara yemek hazırla misafir ağırla derdi olacak. O nedenle hiç gelin demedim. Yeri geldi ağırda kaldırdım yeri geldi camda sildim Allah a şükür düşük tehlikesi falan olmadı hamileliğimi son haftasına getirdim. Şimdi ise yeterki bebeğim sağlıklı olsun ben her şeye katlanırım diyorum. Eşim daha 2 yıl gelemeyecek.
ben de baslıyım oyleyse hala baslamamıstım. sekerim var ama 1 ya da 3 yerim.Kızlar ben yemeye başladım bile hurmayı normal doğum bekleyenler şeker rahatsızlığınız yoksa tavsiye ederim günde 5 tane
Amaaaan boşversene, artık kimse karşımdakini kırar mıyım diye düşünmüyor, herkes bencilleşti, ince düşünceli insanlar da arada kalıp kırılmaktan mahvoldular zaten. O yüzden ben herkesten herşeyi bekliyorum artık.Kızların yazdıklarını felan okuyunca için doldu insanların dusuncesizliklerine şimdi daha iyiyim
Combioticte probiyotikte vardı sanırım, o yüzden gaz sorunu daha az yaşanıyordu diye biliyorum.kızlarrr hipp organik var hipp combiotic vvar ikisi de doğumdan itibaren yazıyor farkı neee
Şekerin varsa yeme bir iki taneden fazla dikat et canım ☺ben de baslıyım oyleyse hala baslamamıstım. sekerim var ama 1 ya da 3 yerim.
Ya ben cocuk dr u bi tanidiğa sordum simdi organik olanı al dedi sebebini söylemediCombioticte probiyotikte vardı sanırım, o yüzden gaz sorunu daha az yaşanıyordu diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?