2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de pazartesiyi bekliyorum inşallah gün verirse ona göre başlayacağım temizlemeye kaç günümü alır bilmem en son da bir tekrar supurulur biter temiz eve gelsin kuzucuklar

Ben de pazartesiyi bekliyorum inşallah gün verirse ona göre başlayacağım temizlemeye kaç günümü alır bilmem en son da bir tekrar supurulur biter temiz eve gelsin kuzucuklar
Inşallah canım Allah sağlık versin huzur versin herkese o günleri mutlulukla göstersin rabbim çok sıkıldım rahat hareket edememekten

Kardeşime doktor SMA yenidoğan maması önermişti

Ben bu yıldızlar listesine bakarak son kararı verdim hipp organic combiotic 1 numara aldım her ihtimale karşı. Ekim annelerinde çok kişi tavsiye etmiş bi de karşılaştırınca onda karar kıldım.
Cuma da nst’ye gittim ebe süt olması için bazı yiyecek tavsiyelerinde bulundu hiç mamadan filan bahsetmedi. Umarım mamaya gerek duymayız ama ne olur ne olmaz bulundurmak lazım

Hergün

Yarım demet dereotu

Bi kase aşurelik buğday

Boza

Tahin helvası

1 hurma

2 kuru incir

Ayva erik kayısı kompostosu

Yeşil mercimek

Dut kurusu

ama ben temkinliyim çünkü bebek iri bu kadar şekerli şeyi yemeye korkuyorum doktora bi sorup öyle tüketirim

Diğer doğumlarda hiç ihtiyacım olmamıştı sütüm çok çok fazla gelmişti ama şimdi ekim annelerini okuyunca sütü kaçanları olmayanlari burda da herkes bu çaylardan alınca ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum neden öyle düşünüyorum çünkü diğer doğumlarda sorumluluğum daha azdı şimdi çok yoğun geçiyor hayatım doğumdan sonrada öyle olacak gibi kosturmacalarim acaba süt üretmeye enerjim kalmaz mi diye
Bu çayların içeriklerinde ne var acaba canım uzun süreli mi kullanmak gerekiyor bazılarında çemen otu var diyorlar koku yaparmı birde bunu kullandık süt geldi hep artık çayla mi devam etmeliyim çay içmezsem azalır mi süt

Benim de dönmedi. Doktor iki kez elle döndürmeye çalıştı dışardan bebegi kavrayıp, bebek yine eski haline geri döndü. Sezeryan günü aldım ben. Bazen sebepsiz donmezlermis. Beklemekten vazgectim
Iri bebek son haftalarda hic donemezmis dedi bir arkadasta bende bosverdim artik her belirti sezeryani isaret ediyor kafa buyuk bebek iri kanala girmedi daha ne olsun cok normal istedim nasip boyleymis uzulmeyelim saglikla gelirler insallah

hem bebeği hem anneyi rahatlatacak ürünler var içinde. yoo çay sadece takviye. ben ilkinde pek içmedim 1 sene de emzirdim

Sizi en iyi ben anlarim esim 1 senelik askeri yurt disi gorevine gitti ve hic hesapta olmamasina ragmen ne olduysa bir torpillinin yerine biz ciktik diye dusunuyorum 4.ayimdan beri yalnizim ve daha da uzun zaman yok izin yok korona herseye bahane guclu biri de degilim Allah bize sabir versin uzulmeyelim insallah dogumumuzda kolay olur

Kızlar ben yemeye başladım bile hurmayı normal doğum bekleyenler şeker rahatsızlığınız yoksa tavsiye ederim günde 5 tane

Eklentiler

• Screenshot_20201017_174331_com.android.chrome.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 46
kızlarrr hipp organik var hipp combiotic vvar ikisi de doğumdan itibaren yazıyor farkı neee

Kızların yazdıklarını felan okuyunca için doldu insanların dusuncesizliklerine şimdi daha iyiyim
Amaaaan boşversene, artık kimse karşımdakini kırar mıyım diye düşünmüyor, herkes bencilleşti, ince düşünceli insanlar da arada kalıp kırılmaktan mahvoldular zaten. O yüzden ben herkesten herşeyi bekliyorum artık.

Dün görümcem 1 kere bile değil yarım çaldırdı resmen. Aramadım bende tekrar yanlışlıkla aramış gibi. Düşün doğum yapıcam aylardır ne yazdı ne aradı ki mutlu oldum mecburen konuşmak istemiyorum çünkü. Eşime demiş ki aradım da bakmadı. Bişi diyemedim çocukların elindeydi görmedim ben dedim ama yine de dönmeyeceğim. Hiç gerek yok istemediğimi hayatımda da görmek istemiyorum içimden gelmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…