2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet bizimkide buna benzer bir durum... Torpilli olanların gittikleri yerleri de gördük. Yapamam dediğin şeyleri bile mecbur kalınca yapıyor insan napalım buda bizim imtihanımız demek ki. Allah sizede kolaylık versin inşallah

Ben de sormadım ama hemen doğar doğmaz yaptırmayı düşünmüyorum. Önce sarılık tamamen bi geçsin sonra genel durumuna göre doktor tavsiyesine göre karar veririm.
[/QUOTE]

Ben de tabi sarılık durumunun bitmesini beklerim yani olabilecek en erken şekli sormaya çalışmıştım

Bugun bebisim cok az hareket ediyor sadece kayma hareketi yapiyor acaba uykumda onu rahatsız etmek bir sey mi yaptım diye düşünüyorum normalde karnımı sivazlayinca ardarda tekmeler gelirdi şimdi cok içten hissediyorm hafifce korkmali miyim

bu erkek aileleri neden sikintili bukadar

Bende dogdugunda doktra sorup en kisa surede yaptrcm sanirim 1. Aydn erken yapmiorlr ama emin deilm
Bende doktorun en uygun dedigi gün hemen yaptiricam canim
Bende yenidoğan sunnneti yaptırmak istiyorum 15 günlük filan hemen yapıyorlarmış ama eşim pek razı değil ama doğunca sorup hemen yaptircam.
Teşekkür ederim kızlar aşağı yukarı aynı şeyi düşünüyoruz, ben narkoz verilsin istemediğim için çok küçükken belki uyuşturarak yapılabilir diye düşündüm kendimce. Bi muhatap bulduğumda direk sorcam bilgi alırsam size de yazarım

Kuzum boşver temiz olmasın doğumdan sonra iyi hissettiğinde yaparsın eşinle huzursuz olup kendini üzme. Erkek temizliği takmaz bunun için kavga edip üzüldüğünde de anlamaz seni ona göre sen kafaya takan sorun çıkaran olursun. Doğumda evine gelipte evin kirliymiş diyecek insan varsa da vicdanlarını sorgulasın beğenmeyende kendi geçsin yapsın boşver umursama. benle çocuğum sağlıklı olşunda diye düşün gerisi olur bi şekilde

Valla ne dogumdan ne ağrıdan falan korkmuyorum.bebişimi kucagima alacagim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.dogum anı degilde öncesi ve sonrası korkutuyor beni.dogum belirtisini anlamassam bebek tehlikeye girerse paldır küldür hastaneye gitcem diye ki ben duşumu alip valizimi alıp sakin sakin doguma gitmek istiyorum.sonrasinda ise başimda sadece eşim olacak hemen uyanamassam eşim bebekle ilgilenebilecekmi bu korkularım var.dogum korkusu olanlarıda anlıyorum tabi özellikle ilk olanlar.Allahım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziSon zamanlar hic gecmiyor otururken bebisi sıkıştırıyor gibi hissediyorum

Kuzum Allah yardımcın olsun inş bebişte sende sağlıklı olursunuz

Doğumdan sonra bir hafta 10 gün kadar gelip kalırlar ama bebek bakmaktan anlayan insanlar değil ne yazık ki. Olsun her işe kendim koşturmaya alıştım artık yeterki bebeğim sağlıklı olsun.
Canım misafir gibi ağırlama gelirlerse herşeyde yardım iste bebekle ilgilenmezse yemek yapar evi temizler bunlar bile sana fayda ve istemekten sakın çekinmek yorgunum artık de

Ya ben cocuk dr u bi tanidiğa sordum simdi organik olanı al dedi sebebini söylemedi
Keşke sebebini de söyleseymiş
Bence korkma, hiç hareket ettiğini hissetmezsen sıkıntı bence, yine de biraz bişiler yiyip hareket et bakalım yine hafif mi olacak.
bu erkek aileleri neden sikintili bukadar
Aman ne biliim, iyi iyi dedik 7.senede gösterdi yine görümceliğini Neyse ki uzakta bayramdan bayrama görüyorum yetiyor o.

Kızlar yazamadım bizim evde temizlik var bende yönlendirme yapıyorum annemle eşim temizliyor şuan için oturma odası ve yatak odası bitti salona geçiliyor
Kolay gelsin.Bizde bugün dip köse temizlige girdik esimle daha dogrusu ben söyluyorum esim yapiyor sağolsun.Dedim evimi temizleyip rahat rahat doguma gitmek istiyorum bebis gelecek sonucta.Halilari yikamaya verdik camlari sildi perdeleri yikadikkoltuklar silindi heryer mis gibi oldu.ben ayakta duramiyorum sen otur söyle ben yaparim diyor.Valla üstümden büyük bir yük kalktı.yorulduk ama.şimdi rahat rahat bebisimi bekleyebilirim.Sonucta bebek olunca bunlarla ilgilenemicez.Virüs zamanı kadında tutamıyoruz.

Amin inş canım herşey normal gidiyordu ama bu haftalarda geri gidebiliyormuş bebekler ama iki doktorda birbirine benzer şeyler söylese ona göre hareket edilir ama ikisi tam zıt konuşuyor güvenme konusunda bende kararsız kaldım

Aynen canım, daha da uğraşmam, bir son temizlik Yaparım yeter.

Aynı şey bende de var bugün. Gece çok hareketliydi, sabahtan beri sadece çok hafif dalgalanıyor. Kasiklarimda çok acı var. Ama beklicem yarına kadar

Ya valla kızlar ben ilk doğumumda emzik dışı hiçbir şey götürmemiştim ek. Hasta bezi vs de yoktu yanımda. Hatta hastanenin verdiği bezi öyle çok beğendik ki ara tara bulmuştuk medical bir eczanede. 7 yıl öncesi bu. Normal doğum olduğu için sütüm de gelmişti hemen. Şimdi sezaryen olma durumu yüksek, inanın öyle şaşkınım ki. Mama götürsem hastane kabul etmez dışarıdan diyorlar. Mama için su ısıtıp getirmezler mi bunun için ısıtıcıyı da mı biz götüreceğiz bilemedim ki...
Benim çantamda şu an bir tek bez, pişik kremi, ıslak mendil, göğüs pedi ve kıyafetler var

ablam özelde doğum yapmisti 4 sene öncesi, sezeryan ile doğum olduğu için mi göğüs uçları içe batik diye mi bilmiyorum süt gelmemisti orada pomba ile yardımcı oldular.
diger ablam geçen ay zeynep kamilde sezeryan doğum yapti..ablamin sütü hemen geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…