Bu gidişle Ben en son dogurucam. Sezeruan gunum 4 kasim 39+6 da verdi doktor. 40.haftamda sezeryan olucam resmen, daha erken gelmezse kendi kendine :)ayy senin cook az kalmış
güzel haberlerini bekliyoruz
herşeyi götürme sebebim aslında odadan mümkün olduğunca dışarıya çıkmamak. annemi de çıkarmamak. bende ısıtıcı mama vs götürmemiştim ilkinde. bu sefer koyfum içeceğim kahveye yiyeceğim bitter çikolataya kadarYa valla kızlar ben ilk doğumumda emzik dışı hiçbir şey götürmemiştim ek. Hasta bezi vs de yoktu yanımda. Hatta hastanenin verdiği bezi öyle çok beğendik ki ara tara bulmuştuk medical bir eczanede. 7 yıl öncesi bu. Normal doğum olduğu için sütüm de gelmişti hemen. Şimdi sezaryen olma durumu yüksek, inanın öyle şaşkınım ki. Mama götürsem hastane kabul etmez dışarıdan diyorlar. Mama için su ısıtıp getirmezler mi bunun için ısıtıcıyı da mı biz götüreceğiz bilemedim ki...
Benim çantamda şu an bir tek bez, pişik kremi, ıslak mendil, göğüs pedi ve kıyafetler var
Yiyecek de mi götürüyorsun neler götürüyorsun yaz da bende götüreyim ya çikolata yi kahveyi neden koyuyorsunherşeyi götürme sebebim aslında odadan mümkün olduğunca dışarıya çıkmamak. annemi de çıkarmamak. bende ısıtıcı mama vs götürmemiştim ilkinde. bu sefer koyfum içeceğim kahveye yiyeceğim bitter çikolataya kadar
Yoo benimde 26 sıkızlar 26ekim öncesi doğumu olan varmı??? erken gelen bebişlerimiz hariç planlı en erken ben miyim
Evet sensin canım birde 29 yada 30 ekim.olan arkadaş var kimdi o akıl kalmıyor biliyorum halbuki unutuyorumkızlar 26ekim öncesi doğumu olan varmı??? erken gelen bebişlerimiz hariç planlı en erken ben miyim
Aaa sende mi 26 siYoo benimde 26 sı
Bu gidişle Ben en son dogurucam. Sezeruan gunum 4 kasim 39+6 da verdi doktor. 40.haftamda sezeryan olucam resmen, daha erken gelmezse kendi kendine :)
kızlar 26ekim öncesi doğumu olan varmı??? erken gelen bebişlerimiz hariç planlı en erken ben miyim
Benim de aşağı düşmüş diyor annem. Benimki hala makat gelişi, bir donseydi her an gelebilir diye beklerdim. Ama belli olmaz tabiki. Ben de 1.55 boyum 58 kilo oldum şu an hamilelikte. Bana da sanki benimki sezeryan gününü beklemeyecekmis gibi geliyor. Karnım çok gergin bazen kasıklarım acıyor. Haftaya gidince doktorlar konuşup bir kaç gün de olsa öne aldırmaya calisicsm gunumuvaktiyle gelsin, saglikla gelsin, hayırlısiyla gelsin kuzucuk
benim göbek büyük ve aşağıda..
bebek pozisyonunu da almış, sağolsun gorumcek 39 haftayi bulmaz seninki deyip strese sokuyor.
boyum 1.60 80 kg oldum..
normalde bi sorunum yok şükür..
herkesin vücut yapısı farklıdır tabi ama merak ettim sizin göbek aşağıda mi ve bu asagida oluşu erken doğuma mi delalet ki beni korkutuyorlar..
Vay maşallah ne kocalar varKolay gelsin.Bizde bugün dip köse temizlige girdik esimle daha dogrusu ben söyluyorum esim yapiyor sağolsun.Dedim evimi temizleyip rahat rahat doguma gitmek istiyorum bebis gelecek sonucta.Halilari yikamaya verdik camlari sildi perdeleri yikadikkoltuklar silindi heryer mis gibi oldu.ben ayakta duramiyorum sen otur söyle ben yaparim diyor.Valla üstümden büyük bir yük kalktı.yorulduk ama.şimdi rahat rahat bebisimi bekleyebilirim.Sonucta bebek olunca bunlarla ilgilenemicez.Virüs zamanı kadında tutamıyoruz.
3 Kasimda ben varim daha once gelirse yazarimEvet sensin canım birde 29 yada 30 ekim.olan arkadaş var kimdi o akıl kalmıyor biliyorum halbuki unutuyorum
Sonra 2 kasımda wendy ve ben variz
Canım sağolsun yardım ediyor.ilki erken dogum oldu benim.bu hamileligimde hicbirsey yaptirmadı.zamaninda dogur başka birsey istemiyorum diyor.Normalde ikimizde calisiyoruz yardimci oluyor mıziklaya miziklaya yapiyordu.bu defa ben yapamiyorumya sesinide cikarmiyor canım benim.Bazi erkekler gercekten yapamiyor ama.bu zamanda yapsinlar en azindan.gercekten bu hamilelikte cok zorlaniyorum.kaplumbaga gibi yatinca dogrulamiyorumVay maşallah ne kocalar varbiz de almışız daha kendi tabağını kaldırmaktan aciz bir kütük, hizmetçilik yapalım, ömür çürütelim. Bazen diyorum ne için geldim ki dünyaya, niye okudum onca sene..
Ne güzel hep böyle olsa eşler. Benim eşimde yapiyor, süpürme silme ve banyo temizleme işini. Hamilelikten önce birlikte yapardık yemek de dahil bütün ev işlerini. Şimdi yemeği daha çok ben yapıyorum çalışmıyorum diye. Geri kalanları o yapıyor. Ne güzel ya birbirini düşünen eşlerKolay gelsin.Bizde bugün dip köse temizlige girdik esimle daha dogrusu ben söyluyorum esim yapiyor sağolsun.Dedim evimi temizleyip rahat rahat doguma gitmek istiyorum bebis gelecek sonucta.Halilari yikamaya verdik camlari sildi perdeleri yikadikkoltuklar silindi heryer mis gibi oldu.ben ayakta duramiyorum sen otur söyle ben yaparim diyor.Valla üstümden büyük bir yük kalktı.yorulduk ama.şimdi rahat rahat bebisimi bekleyebilirim.Sonucta bebek olunca bunlarla ilgilenemicez.Virüs zamanı kadında tutamıyoruz.
canım anestezi etkisini atabilmek için bir de başağrısı falan olmasın diye gold nescafe koydum süt tozu falan yok ama. bi de bitter çikolata aldım yine onun için. karışık iç kuruyemiş aldım. içinde kuru dut kaju antep fıstığı falan var. kuruyemişi süt için koydum.Yiyecek de mi götürüyorsun neler götürüyorsun yaz da bende götüreyim ya çikolata yi kahveyi neden koyuyorsun
ben sabah 08:30da falan inmiş oluyorum ameliyata. gece 12den sonra yeme içmeyi yasaklıyor doktor.Çarşamba günü sezeryan dan önce son kontrolüm var anestezi uzmanıyla görüşecekmişim. Spinal sezaryen yapılıyormuş daha çok. Bilenler anlatabilir mi öncesinde kaç saat aç durmak gerekiyor neler oluyor ?
Bana öğlen 1 gibi bişeyler dedi doktor. O saate kadar aç mı durucam diye düşünüyorumben sabah 08:30da falan inmiş oluyorum ameliyata. gece 12den sonra yeme içmeyi yasaklıyor doktor.
ameliyathanede oturur vaziyetteyken belinden uyuşturma için iğne vuruyorlar. sonra yatıyorsun ufaktan ayaklarını hissetmemeye başlıyorsun. o arada sonda takıyorlar. gereken hazırlıklar yapılıyor. sonrası akışında gidiyor sohbet muhabbet müzik falan açıyorlarbir bakmışsın bebişin çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?