2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim eşimde sağolsun hamileliğim boyunca temizlik yaptı dip bucak temizler her zaman. Taşınırken tüm evi topladı geldik evi yerleştirdi. Çoğu zaman yemekleri de yapıyor. Ama ağır temizlik yapsa da olmuyor cam falan düzgün silemedi onlara da artık kadın çağıracam. Bebek işlerini öğrenmiş olsaydı annemleri hiç getirtmezdim bana iyi bakar eşim ama bebek bakımı yapamaz.
Tabi eşimin böle olmasında tüp bebek aşamalarında çektiğim sıkıntıların etkisi olmuştur

Canım öyle güzel anlattın ki heves ettim hee

Ya kızlar ben daha 34. Haftamdayım ama heyecanla gelecek Cmts’yi bekliyorum. Doktorum bu zamana kadar hep riskli dedi normal doğum, kanamam olması ihtimali yüksek. 35’te gel hem alttan bakayım hem de
Karar verelim sezaryen mi yoksa normali mi denesek diye. Tabi yine pleasanta konumuna ve bebek duruşuna bakacak. En son rahim ağzına 2.3 cm kadar yakındı. İlkini normal yapınca bunu da çok istedim ama nasip. Şimdi bir de normal doğumda pilates topuydu çeşitli egzersizlerdi hızlandıracak bir sürü yol var. Allah sağlıkla versin. daisyyy demişti doğum çok kişisel diye gerçekten öyle. Sezaryenden prenses gibi çıktım diyen de var büyük ameliyat gibi sıkıntı yaşayan da. Normal doğum da keza öyle. Ben ilkinde hiç kilo almamıştım doğumdan çıktım 5 ini de orada verdim. Ne karın vardı ne bir şey. Mis gibi ayaklandım. Şimdi ödüm kopuyor operasyondan. Bakalım karar için son hafta bekliyorum heyecanla

Ben genel olacağım için bana 6 saat kalkıp yürüyene kadar hiç birşey vermiyorlar ve yasak neden bilmiyorum yinede refakatçi için alabilirim yanıma

Şuan eşime bir sürü dua ediyorum. Ben evde yokum tadilat yapıldı evimde ama o gece gece bana bütün evi temizlemiş çok duygulandım böyle zor zamanımda yanımda yardımcı oldugu için allah herkese hayırlı eş nasip etsin

Son 2 hafta prenses haftam esim hamileyken durumumdan dolayi bana cok yardimci olur cani istese mukemmel temizlik yapar masallah dogumdan sonra iyilesene kadar oyle sonra herseyi unutur bazen sinir olurum ama adam ne yapsin hak veriyorum buna sukur
Kiz ne guzel anlattin ben cok heyacanlarim diye dusunuyorum 2sini genel anestezi oldum hicbisey hatirlamiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim dr neye karar verecek

Ben genel olacağım için bana 6 saat kalkıp yürüyene kadar hiç birşey vermiyorlar ve yasak neden bilmiyorum yinede refakatçi için alabilirim yanıma
Canim konustunuzmu ameliyat seklini ben de senin gibi dayanamam spinalde cok heyacanlanirim cuma bakalim dr ne diyecek

canım sen yine istersen bi başka doktora daha görün. bu özel doktorları sırf işlerine geldiği için sezaryana yönlendiriyolarmış. doktorun randevu belirleyebilmesi, 5 dk içinde kesip bitirip işlerine dönebilmesi ve daha çok para kazanması nedeniyle normal doğum yapcak kadınalrı dahi bin türlü kurnazlıkla sezaryana ikna ediyolarmış veya mecbur bırakıyolarmış. yani zaten ilk bebeğini normal doğurduğun için ve yine normal doğum tercih ettiğin için söylüyorum bunu. umarın hakkında hayırkısı olur ve kolaylıkla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Temizlik konusunda çok kasmıyorum ben camları falan 2hafta önce silmistim bebek odası yapmak için büyük odaya büyük oğlumun odasini tasidim kucuk olan bebisin oldu bu sayede dip bucak temizlenmjs oldu alt kat salon mutfak bir ne yaparsam yapayim omur burda geciyor o nedenle detay temizligi icin erken daha esim yapiyor yapmasinada benim istedigim gibi olmuyo tabiki ama bunada sükür

ah ah çok uğraştım ama laf anlatamadım. bugün kayınvalidem geldi de sağolsun onla temizlik yaptık. yoksa eşime kalsa, hiç umrunda değil. bana yorma kendini diyo ama kendi de hiçbi şey yapmıyo. gerçekten bıktım bunaldım.

Kayınvaliden yardım etmiş en azından.bizimde kayınvalidede iş yok varlığı zarar.

Kayınvaliden yardım etmiş en azından.bizimde kayınvalidede iş yok varlığı zarar.
ya ona da üzülüyorum. kadının bel fıtığı var. o kendi evinin temizliğini anca yapıyodur. yani sonuçta bu bebek benle eşimin bebeğiyse, bizim uğraşmamız lazım. adamda hiç iş yok, sıyrılıyo hemen her işten. haftada bi kere bulaşıkları diziyo tamam, çok iş yaptım zannediyo.

Ben kadina güvenmiyorum daha doğrusu başkasının yaptığı işi beğenmiyorum sistemi eşim biliyor annemle ikisi yaptı ben tarif ettim her yere elleri değdi. Mis gibi oldu güle güle oturalim üstümden yük kalktı benimde .halıları sermedim doğuma 1 gün kala yine dip köşe sil süpür yapar öyle sereriz diye düşündüm. Ama lohusa yatagimin nevresim takımına kadar ütülü. Allah sağlıkla hastaneden evladimizla çıkmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…