- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Canım öyle güzel anlattın ki heves ettim heeben sabah 08:30da falan inmiş oluyorum ameliyata. gece 12den sonra yeme içmeyi yasaklıyor doktor.
ameliyathanede oturur vaziyetteyken belinden uyuşturma için iğne vuruyorlar. sonra yatıyorsun ufaktan ayaklarını hissetmemeye başlıyorsun. o arada sonda takıyorlar. gereken hazırlıklar yapılıyor. sonrası akışında gidiyor sohbet muhabbet müzik falan açıyorlarbir bakmışsın bebişin çıkmış
Ben genel olacağım için bana 6 saat kalkıp yürüyene kadar hiç birşey vermiyorlar ve yasak neden bilmiyorum yinede refakatçi için alabilirim yanımacanım anestezi etkisini atabilmek için bir de başağrısı falan olmasın diye gold nescafe koydum süt tozu falan yok ama. bi de bitter çikolata aldım yine onun için. karışık iç kuruyemiş aldım. içinde kuru dut kaju antep fıstığı falan var. kuruyemişi süt için koydum.
Şuan eşime bir sürü dua ediyorum. Ben evde yokum tadilat yapıldı evimde ama o gece gece bana bütün evi temizlemiş çok duygulandım böyle zor zamanımda yanımda yardımcı oldugu için allah herkese hayırlı eş nasip etsinBenim eşimde sağolsun hamileliğim boyunca temizlik yaptı dip bucak temizler her zaman. Taşınırken tüm evi topladı geldik evi yerleştirdi. Çoğu zaman yemekleri de yapıyor. Ama ağır temizlik yapsa da olmuyor cam falan düzgün silemedi onlara da artık kadın çağıracam. Bebek işlerini öğrenmiş olsaydı annemleri hiç getirtmezdim bana iyi bakar eşim ama bebek bakımı yapamaz.
Tabi eşimin böle olmasında tüp bebek aşamalarında çektiğim sıkıntıların etkisi olmuştur
Son 2 hafta prenses haftam esim hamileyken durumumdan dolayi bana cok yardimci olur cani istese mukemmel temizlik yapar masallah dogumdan sonra iyilesene kadar oyle sonra herseyi unutur bazen sinir olurum ama adam ne yapsin hak veriyorum buna sukurNe güzel hep böyle olsa eşler. Benim eşimde yapiyor, süpürme silme ve banyo temizleme işini. Hamilelikten önce birlikte yapardık yemek de dahil bütün ev işlerini. Şimdi yemeği daha çok ben yapıyorum çalışmıyorum diye. Geri kalanları o yapıyor. Ne güzel ya birbirini düşünen eşler
Kiz ne guzel anlattin ben cok heyacanlarim diye dusunuyorum 2sini genel anestezi oldum hicbisey hatirlamiyorum cuma gunu kontrolum var bakalim dr neye karar verecekben sabah 08:30da falan inmiş oluyorum ameliyata. gece 12den sonra yeme içmeyi yasaklıyor doktor.
ameliyathanede oturur vaziyetteyken belinden uyuşturma için iğne vuruyorlar. sonra yatıyorsun ufaktan ayaklarını hissetmemeye başlıyorsun. o arada sonda takıyorlar. gereken hazırlıklar yapılıyor. sonrası akışında gidiyor sohbet muhabbet müzik falan açıyorlarbir bakmışsın bebişin çıkmış
Canim konustunuzmu ameliyat seklini ben de senin gibi dayanamam spinalde cok heyacanlanirim cuma bakalim dr ne diyecekBen genel olacağım için bana 6 saat kalkıp yürüyene kadar hiç birşey vermiyorlar ve yasak neden bilmiyorum yinede refakatçi için alabilirim yanıma
olaun genel olsan da al yanın mutlaka özelikle kahve.Ben genel olacağım için bana 6 saat kalkıp yürüyene kadar hiç birşey vermiyorlar ve yasak neden bilmiyorum yinede refakatçi için alabilirim yanıma
Evet canım genel anestezi sezaryenCanim konustunuzmu ameliyat seklini ben de senin gibi dayanamam spinalde cok heyacanlanirim cuma bakalim dr ne diyecek
Neden genel anestezi dedi canım?Evet canım genel anestezi sezaryen
Ya kızlar ben daha 34. Haftamdayım ama heyecanla gelecek Cmts’yi bekliyorum. Doktorum bu zamana kadar hep riskli dedi normal doğum, kanamam olması ihtimali yüksek. 35’te gel hem alttan bakayım hem de
Karar verelim sezaryen mi yoksa normali mi denesek diye. Tabi yine pleasanta konumuna ve bebek duruşuna bakacak. En son rahim ağzına 2.3 cm kadar yakındı. İlkini normal yapınca bunu da çok istedim ama nasip. Şimdi bir de normal doğumda pilates topuydu çeşitli egzersizlerdi hızlandıracak bir sürü yol var. Allah sağlıkla versin.daisyyy demişti doğum çok kişisel diye gerçekten öyle. Sezaryenden prenses gibi çıktım diyen de var büyük ameliyat gibi sıkıntı yaşayan da. Normal doğum da keza öyle. Ben ilkinde hiç kilo almamıştım doğumdan çıktım 5 ini de orada verdim. Ne karın vardı ne bir şey. Mis gibi ayaklandım. Şimdi ödüm kopuyor operasyondan. Bakalım karar için son hafta bekliyorum heyecanla
Ya kızlar ben daha 34. Haftamdayım ama heyecanla gelecek Cmts’yi bekliyorum. Doktorum bu zamana kadar hep riskli dedi normal doğum, kanamam olması ihtimali yüksek. 35’te gel hem alttan bakayım hem de
Karar verelim sezaryen mi yoksa normali mi denesek diye. Tabi yine pleasanta konumuna ve bebek duruşuna bakacak. En son rahim ağzına 2.3 cm kadar yakındı. İlkini normal yapınca bunu da çok istedim ama nasip. Şimdi bir de normal doğumda pilates topuydu çeşitli egzersizlerdi hızlandıracak bir sürü yol var. Allah sağlıkla versin.daisyyy demişti doğum çok kişisel diye gerçekten öyle. Sezaryenden prenses gibi çıktım diyen de var büyük ameliyat gibi sıkıntı yaşayan da. Normal doğum da keza öyle. Ben ilkinde hiç kilo almamıştım doğumdan çıktım 5 ini de orada verdim. Ne karın vardı ne bir şey. Mis gibi ayaklandım. Şimdi ödüm kopuyor operasyondan. Bakalım karar için son hafta bekliyorum heyecanla
ah ah çok uğraştım ama laf anlatamadım. bugün kayınvalidem geldi de sağolsun onla temizlik yaptık. yoksa eşime kalsa, hiç umrunda değil. bana yorma kendini diyo ama kendi de hiçbi şey yapmıyo. gerçekten bıktım bunaldım.Canım sağolsun yardım ediyor.ilki erken dogum oldu benim.bu hamileligimde hicbirsey yaptirmadı.zamaninda dogur başka birsey istemiyorum diyor.Normalde ikimizde calisiyoruz yardimci oluyor mıziklaya miziklaya yapiyordu.bu defa ben yapamiyorumya sesinide cikarmiyor canım benim.Bazi erkekler gercekten yapamiyor ama.bu zamanda yapsinlar en azindan.gercekten bu hamilelikte cok zorlaniyorum.kaplumbaga gibi yatinca dogrulamiyorum
Benimde çok yüksek ihtimalle 7 kasım doğum tarihim 38+1 de alıcam beklemicem dedi. Kalp atışı problemimiz var maalesef.Aaa sende mi 26 si
Kızlar haydi yazın planlanmış doğum tarihlerinizi ya görelim bilelim
Aslında 1 hafta daha bekletecektim ama ne olur ne olmaz diye yaptırdımsen şimdi yaparak ii yapmışsın.
ben 2 hafta önce yaptim güya..ev yine temizlik isteyecek :/
Kayınvaliden yardım etmiş en azından.bizimde kayınvalidede iş yok varlığı zarar.ah ah çok uğraştım ama laf anlatamadım. bugün kayınvalidem geldi de sağolsun onla temizlik yaptık. yoksa eşime kalsa, hiç umrunda değil. bana yorma kendini diyo ama kendi de hiçbi şey yapmıyo. gerçekten bıktım bunaldım.
ya ona da üzülüyorum. kadının bel fıtığı var. o kendi evinin temizliğini anca yapıyodur. yani sonuçta bu bebek benle eşimin bebeğiyse, bizim uğraşmamız lazım. adamda hiç iş yok, sıyrılıyo hemen her işten. haftada bi kere bulaşıkları diziyo tamam, çok iş yaptım zannediyo.Kayınvaliden yardım etmiş en azından.bizimde kayınvalidede iş yok varlığı zarar.
Ben kadina güvenmiyorum daha doğrusu başkasının yaptığı işi beğenmiyorum sistemi eşim biliyor annemle ikisi yaptı ben tarif ettim her yere elleri değdi. Mis gibi oldu güle güle oturalim üstümden yük kalktı benimde .halıları sermedim doğuma 1 gün kala yine dip köşe sil süpür yapar öyle sereriz diye düşündüm. Ama lohusa yatagimin nevresim takımına kadar ütülü. Allah sağlıkla hastaneden evladimizla çıkmayı nasip etsinKolay gelsin.Bizde bugün dip köse temizlige girdik esimle daha dogrusu ben söyluyorum esim yapiyor sağolsun.Dedim evimi temizleyip rahat rahat doguma gitmek istiyorum bebis gelecek sonucta.Halilari yikamaya verdik camlari sildi perdeleri yikadikkoltuklar silindi heryer mis gibi oldu.ben ayakta duramiyorum sen otur söyle ben yaparim diyor.Valla üstümden büyük bir yük kalktı.yorulduk ama.şimdi rahat rahat bebisimi bekleyebilirim.Sonucta bebek olunca bunlarla ilgilenemicez.Virüs zamanı kadında tutamıyoruz.
Ben öyle olmasini istiyorum o yüzdenNeden genel anestezi dedi canım?
Aynen söyle iyi bi kayınvalideye denk gelemedik. Benim ki yardım etmeyi bırak oğluna da nasihat veriyor resmen yapmasın diyeKayınvaliden yardım etmiş en azından.bizimde kayınvalidede iş yok varlığı zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?