2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim göbeğim yukarda inmemiş herkes öyle söylüyor ama nst de sancı çıkıyor doktor heran hazırlıklı ol dedi değişiyor yani, korkulacak hiçbirşey yok sağlıcakla gelsinler inş

Benimde çok yüksek ihtimalle 7 kasım doğum tarihim 38+1 de alıcam beklemicem dedi. Kalp atışı problemimiz var maalesef.
Inşallah canım 38 dolsun da sağlıkla bebegin kalp atışları çok hızlanmıştı degilmi senin sonra ilaçla normale dönmüştü sıkıntı olmasında 38 çok iyi hafta hele böyle riskli durum varsa

Benim de 38+3 oluyor sanırım dr um 39 u bekleyelim diyordu ama riske girmeyelim olmaz dedi son görüşmede bende dayanamıyorum artık zaten tam ideal geldi banada 38 buçuk

Amin canım hamilelikte eşin yardımcı olması hormon değişikliğinde bile destek olması çok önemli. Ne güzel canım böle düşünmesi bu dönemde Allah razı olsun

Nasılsın canım çok yazmıyorsun bu aralar

canım ben de ayynı senin gibi düşünüyorum. dini olarak da farz değil zaten, sünnet. biz daha farzları bile yapmıyoruz, kaöımız namaz kılıyor oruç tutuyor da bebeğe sünnet olan bi şeyi yapalım. tamamen geleneksel ve aptalca çağ dışı bi uygulama. sırf bu yüzden bebeğim kız olsun istiyordum ama erkek bebek oluyor. şimdi bu sünnet meselesini nasıl çözeriz bilmiyorum.
askere giderken kontrol ediliyo diyolar. bence 20-25 yıla kalmaz askerlik maskerlik. kalsa da herkesin fikri değişir sünnetli mi diye kontrol etmezler. hem kime ne oluyor sünnetli veya değil. gerçekten anlamıyorum be yapmalı ve nasıl çözmeli.

Canım ben bu durumun tam tersini yaşıyorum. Devletteki doktor ısrarla sezeryan diyor özeldeki normal için risk oluşmazsa en sağlıklısı normali bekle diyor. Eşimde en başta senin gibi düşünüyordu özeldeki doktor hep sezeryana yönlendiriyor devletteki doktora da sormak lazım falan diyodu. Şimdi özelde bi doktor bu kadar normal doğum destekliyorsa ona güvenilir diyor

ben de eşine katılıyorum. çok doktor gezdim ve çevremden çok doğum hikayesi dinledim. özeller son anda kandırıp sezaryana almışlar hep. meslek etiği kalan kadın doğumcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
eşimin yengesi, 2 tane doğal doğumun üstüne 3.bebeği sezaryan doğurdu yahu. ortada hiçbi şey yokken hem de... gün vermiş kadına, suni sancı ile seni doğal doğurtcam gel demiş. bizim yenge de ne bilsin, gitmiş. sonra olmuyo diyip apar topar sezaryana almış günü gelmemiş bebeği. ve bir sürü de komplikasyon çıkmış bunun sonucu olarak.

Bulmazsa bulmaz 39 u neden onun lafiyla stres oluyorsun 37 yi geçsin doğalında ilerlesin yeter ki ben 36 bitti 37 ye girdim daha yukarda bayağ

Tercih etmeyebilirsiniz aptalca ve çağdışı kelimeleri için özür dileyin lütfen kimse size yaptirmiyorsunuz diye bu kelimeleri kullanmıyor sizde yaptıranlara kullanamazsınız

Tercih etmeyebilirsiniz aptalca ve çağdışı kelimeleri için özür dileyin lütfen kimse size yaptirmiyorsunuz diye bu kelimeleri kullanmıyor sizde yaptıranlara kullanamazsınız

yoo özür dilemiyorum. görüşümün arkasındayım. sünnet yaptırmak aptalca ve çağdışı. üstelik barbarca ve vahşi bir uygulama.

bu sizin kendi fikriniz ama aptalca ve çağdışı demeniz biraz ağır olmuş. yaptırmayacağım deyip geçebilirsiniz. bu tarz konular hassastır ve ailelere özeldir.
bu arada askerde kontrol edilmesi gibi bir durum da yok. hiç duymadım ve görmedim de bir asker kızı olarak.

sağlık için sünnet olanlara bir şey mi dedim. karşıtını destekleyen bir sürü bilimsel araştırma da var. ayrıca tehdirvari konuşmanız hiç hoş olmamış. asıl umarım siz, bebeğinize sünnet ettirdiğiniz için ağır komplikasyonlarını görüp pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…