Canım benim göbeğim yukarda inmemiş herkes öyle söylüyor ama nst de sancı çıkıyor doktor heran hazırlıklı ol dedi değişiyor yani, korkulacak hiçbirşey yok sağlıcakla gelsinler inşvaktiyle gelsin, saglikla gelsin, hayırlısiyla gelsin kuzucuk
benim göbek büyük ve aşağıda..
bebek pozisyonunu da almış, sağolsun gorumcek 39 haftayi bulmaz seninki deyip strese sokuyor.
boyum 1.60 80 kg oldum..
normalde bi sorunum yok şükür..
herkesin vücut yapısı farklıdır tabi ama merak ettim sizin göbek aşağıda mi ve bu asagida oluşu erken doğuma mi delalet ki beni korkutuyorlar..
Inşallah canım 38 dolsun da sağlıkla bebegin kalp atışları çok hızlanmıştı degilmi senin sonra ilaçla normale dönmüştü sıkıntı olmasında 38 çok iyi hafta hele böyle riskli durum varsaBenimde çok yüksek ihtimalle 7 kasım doğum tarihim 38+1 de alıcam beklemicem dedi. Kalp atışı problemimiz var maalesef.
Amin canım hamilelikte eşin yardımcı olması hormon değişikliğinde bile destek olması çok önemli. Ne güzel canım böle düşünmesi bu dönemde Allah razı olsunŞuan eşime bir sürü dua ediyorum. Ben evde yokum tadilat yapıldı evimde ama o gece gece bana bütün evi temizlemiş çok duygulandım böyle zor zamanımda yanımda yardımcı oldugu için allah herkese hayırlı eş nasip etsin
Nasılsın canım çok yazmıyorsun bu aralarTemizlik konusunda çok kasmıyorum ben camları falan 2hafta önce silmistim bebek odası yapmak için büyük odaya büyük oğlumun odasini tasidim kucuk olan bebisin oldu bu sayede dip bucak temizlenmjs oldu alt kat salon mutfak bir ne yaparsam yapayim omur burda geciyor o nedenle detay temizligi icin erken dahaesim yapiyor yapmasinada benim istedigim gibi olmuyo tabiki ama bunada sükür
Ben hiç istemiyorum yaptırmayı...
Neden müdahale edeyim? bedeni hakkında neden ben ya da biz söz sahibi olalım ki?
Yaptırmayı hiç düşünmüyorum.
Geleneksel seyleri oldum olası sevmem.
Toplumsal oalrak ama o kadar geriyiz ki ne yapmalıyım nasıl bir yol bulmalıyım bilemiyorum
Canım ben bu durumun tam tersini yaşıyorum. Devletteki doktor ısrarla sezeryan diyor özeldeki normal için risk oluşmazsa en sağlıklısı normali bekle diyor. Eşimde en başta senin gibi düşünüyordu özeldeki doktor hep sezeryana yönlendiriyor devletteki doktora da sormak lazım falan diyodu. Şimdi özelde bi doktor bu kadar normal doğum destekliyorsa ona güvenilir diyorcanım sen yine istersen bi başka doktora daha görün. bu özel doktorları sırf işlerine geldiği için sezaryana yönlendiriyolarmış. doktorun randevu belirleyebilmesi, 5 dk içinde kesip bitirip işlerine dönebilmesi ve daha çok para kazanması nedeniyle normal doğum yapcak kadınalrı dahi bin türlü kurnazlıkla sezaryana ikna ediyolarmış veya mecbur bırakıyolarmış. yani zaten ilk bebeğini normal doğurduğun için ve yine normal doğum tercih ettiğin için söylüyorum bunu. umarın hakkında hayırkısı olur ve kolaylıkla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Canım ben bu durumun tam tersini yaşıyorum. Devletteki doktor ısrarla sezeryan diyor özeldeki normal için risk oluşmazsa en sağlıklısı normali bekle diyor. Eşimde en başta senin gibi düşünüyordu özeldeki doktor hep sezeryana yönlendiriyor devletteki doktora da sormak lazım falan diyodu. Şimdi özelde bi doktor bu kadar normal doğum destekliyorsa ona güvenilir diyor
Bulmazsa bulmaz 39 u neden onun lafiyla stres oluyorsun 37 yi geçsin doğalında ilerlesin yeter ki ben 36 bitti 37 ye girdim daha yukarda bayağvaktiyle gelsin, saglikla gelsin, hayırlısiyla gelsin kuzucuk
benim göbek büyük ve aşağıda..
bebek pozisyonunu da almış, sağolsun gorumcek 39 haftayi bulmaz seninki deyip strese sokuyor.
boyum 1.60 80 kg oldum..
normalde bi sorunum yok şükür..
herkesin vücut yapısı farklıdır tabi ama merak ettim sizin göbek aşağıda mi ve bu asagida oluşu erken doğuma mi delalet ki beni korkutuyorlar..
Tercih etmeyebilirsiniz aptalca ve çağdışı kelimeleri için özür dileyin lütfen kimse size yaptirmiyorsunuz diye bu kelimeleri kullanmıyor sizde yaptıranlara kullanamazsınızcanım ben de ayynı senin gibi düşünüyorum. dini olarak da farz değil zaten, sünnet. biz daha farzları bile yapmıyoruz, kaöımız namaz kılıyor oruç tutuyor da bebeğe sünnet olan bi şeyi yapalım. tamamen geleneksel ve aptalca çağ dışı bi uygulama. sırf bu yüzden bebeğim kız olsun istiyordum ama erkek bebek oluyor. şimdi bu sünnet meselesini nasıl çözeriz bilmiyorum.
askere giderken kontrol ediliyo diyolar. bence 20-25 yıla kalmaz askerlik maskerlik. kalsa da herkesin fikri değişir sünnetli mi diye kontrol etmezler. hem kime ne oluyor sünnetli veya değil. gerçekten anlamıyorum be yapmalı ve nasıl çözmeli.
İyiyim canım yazıyorum aslında ama forumda sohbet çok buaralar arada kaynamısımdır belkiNasılsın canım çok yazmıyorsun bu aralar
İyiyim canım yazıyorum aslında ama forumda sohbet çok buaralar arada kaynamısımdır belkiev is yemek bulasık derken gün bitiyor
Olmuyor inşallah olur süt bezlerin çalışmaya başlıyor kanallar açılıyor inşallahBu hafta göğsüm çok sızlıyor sizde de var mısanki bebek uzun süre emmezde acıkınca sızlar ya ince ince öyle
Tercih etmeyebilirsiniz aptalca ve çağdışı kelimeleri için özür dileyin lütfen kimse size yaptirmiyorsunuz diye bu kelimeleri kullanmıyor sizde yaptıranlara kullanamazsınız
bu sizin kendi fikriniz ama aptalca ve çağdışı demeniz biraz ağır olmuş. yaptırmayacağım deyip geçebilirsiniz. bu tarz konular hassastır ve ailelere özeldir.canım ben de ayynı senin gibi düşünüyorum. dini olarak da farz değil zaten, sünnet. biz daha farzları bile yapmıyoruz, kaöımız namaz kılıyor oruç tutuyor da bebeğe sünnet olan bi şeyi yapalım. tamamen geleneksel ve aptalca çağ dışı bi uygulama. sırf bu yüzden bebeğim kız olsun istiyordum ama erkek bebek oluyor. şimdi bu sünnet meselesini nasıl çözeriz bilmiyorum.
askere giderken kontrol ediliyo diyolar. bence 20-25 yıla kalmaz askerlik maskerlik. kalsa da herkesin fikri değişir sünnetli mi diye kontrol etmezler. hem kime ne oluyor sünnetli veya değil. gerçekten anlamıyorum be yapmalı ve nasıl çözmeli.
Esimin amca oglu ecza deposunda bana 6 adet bestlak getirdi sagolsun hastanede hemwn baslicam kullanmaya kismetsevalla ben şu an doğum sonrasını planlıyorum. sadece hipp çay aldım. başka birşey alsam mı bestlak falan bilemedim.
Bestlak da mi süt yapıcı çay canım kilo yapmıyor değil mi bu çaylarEsimin amca oglu ecza deposunda bana 6 adet bestlak getirdi sagolsun hastanede hemwn baslicam kullanmaya kismetse
Benim kuzenim haziranda doğum yaptı humana still tea kullanmıs çok memnun kalmıs bende onu denicemBestlak da mi süt yapıcı çay canım kilo yapmıyor değil mi bu çaylar
Sırf bu şekilde büyük konustugunuz icin umarim saglik icin sunnet olmak zorunda kalmazsiniztibbi olarakta tavsiye edilen bir durum dinimiz geregide yaptiriyoruz herkes herseye inanmak zorunda degil ama inananlara saygi duymak zorundasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?