Bu sefer bende alayim ya bugunlerde enerjim hiç yerinde değil olur ya gelmez vs yada az gelir güzel gelse bile takviye olsunBenim kuzenim haziranda doğum yaptı humana still tea kullanmıs çok memnun kalmıs bende onu denicem
Sadece bunu dine ve geleneğe bağlamak yanlış. Zaten müslümanlık taki yeri de sağlık için Peygamber efendimin SAV bir çok sünnetinde olduğu gibi buda insanlığa yararlı olan birşey. Bir çok gayrı müslüm dahi erkek çocuklarını sünnet ettiriyorlar. Ben oğlumu sünnet yaptıracağım için aptal olmuyorumyoo özür dilemiyorum. görüşümün arkasındayım. sünnet yaptırmak aptalca ve çağdışı. üstelik barbarca ve vahşi bir uygulama.
Ahh bu hormonlar hepimizi alt ust etti valla az kaldi dogurunca kendimize gelecegiz sutumuzde gelecek keyfimizdeBu sefer bende alayim ya bugunlerde enerjim hiç yerinde değil olur ya gelmez vs yada az gelir güzel gelse bile takviye olsun
Ahhh inşallah canım geçsin şu stresli yorucu günler bebeğimizle ilgilenelimAhh bu hormonlar hepimizi alt ust etti valla az kaldi dogurunca kendimize gelecegiz sutumuzde gelecek keyfimizde
Sadece bunu dine ve geleneğe bağlamak yanlış. Zaten müslümanlık taki yeri de sağlık için Peygamber efendimin SAV bir çok sünnetinde olduğu gibi buda insanlığa yararlı olan birşey. Bir çok gayrı müslüm dahi erkek çocuklarını sünnet ettiriyorlar. Ben oğlumu sünnet yaptıracağım için aptal olmuyorum
Evet kuzum kalp atışları hızlı hastanedede yattım ama ilaçsız düzeldi kendiliğinden bir müdahale yapılmadı. O yüzden doktor riske girmeyelim dedi.Inşallah canım 38 dolsun da sağlıkla bebegin kalp atışları çok hızlanmıştı degilmi senin sonra ilaçla normale dönmüştü sıkıntı olmasında 38 çok iyi hafta hele böyle riskli durum varsa
Benim de 38+3 oluyor sanırım dr um 39 u bekleyelim diyordu ama riske girmeyelim olmaz dedi son görüşmede bende dayanamıyorum artık zaten tam ideal geldi banada 38 buçuk
Tüm dünyada artık gayrimüslimler bile sağlık için sünnet oluyorken böyle düşünmekte ne bilim. Bir siz akıllısınız hanımefendi hepimiz aptalız Allah nasip eder bir erkek evladım olursa bende barbar cahil ve aptal olacağım şimdiden kusura bakmayın birde ahdım var bir sünnet düğünü yapıcam ki çift davul zurnalı kocaman böle herkesi çağıracağım bir düğünyoo özür dilemiyorum. görüşümün arkasındayım. sünnet yaptırmak aptalca ve çağdışı. üstelik barbarca ve vahşi bir uygulama.
Bestlak sut arttirici damla canimBestlak da mi süt yapıcı çay canım kilo yapmıyor değil mi bu çaylar
Bu kayinvalide bana cok tanidik geliyo enistesi is yapabilir ama ogullari asla ben alistim artik esimde korkuyo ben evlendigimde kendi ailem gelince biseye yardim etmem dedi sasirdim gercektende oyle yapiyo garibimAynen söyle iyi bi kayınvalideye denk gelemedik. Benim ki yardım etmeyi bırak oğluna da nasihat veriyor resmen yapmasın diye
Bulmazsa bulmaz 39 u neden onun lafiyla stres oluyorsun 37 yi geçsin doğalında ilerlesin yeter ki ben 36 bitti 37 ye girdim daha yukarda bayağ
Neyse onlar yokken yapsin yardim etsin de onlar varken yapmıyor gibi takilsinBu kayinvalide bana cok tanidik geliyo enistesi is yapabilir ama ogullari asla ben alistim artik esimde korkuyo ben evlendigimde kendi ailem gelince biseye yardim etmem dedi sasirdim gercektende oyle yapiyo garibim
ptesi nst'ye alacak benide..Canım benim göbeğim yukarda inmemiş herkes öyle söylüyor ama nst de sancı çıkıyor doktor heran hazırlıklı ol dedi değişiyor yani, korkulacak hiçbirşey yok sağlıcakla gelsinler inş
Günaydın kızlar
Uykucu ben hala uyanamıyorum benimde çok uyuma sorunum var
Tercih etmeyebilirsiniz aptalca ve çağdışı kelimeleri için özür dileyin lütfen kimse size yaptirmiyorsunuz diye bu kelimeleri kullanmıyor sizde yaptıranlara kullanamazsınız
G gunesli gunler nerelerde kızlar yazmıyor mu bu ara hiç görmüyorum
İş güç giremedim hiç ya Bi okuyayım bakayım neler yapıyorsunuz
Bende koyuyorum biberon onda hazırlar şırıngayla yada kaşıkla veririmBen biberon koydum şırınga da koydum ihtiyaç olursa biberonda hazırlayıp şırınga ile vericem.
Helal olsunArkadaşlar konuşmalarımıza biraz dikkat etsek grupta erken doğum yapanlar varken sürekli 39.haftalarda doğum yapılmalı yazılıyor kimse isteyerek gidip çocugunu erken aldırmıyor. Benim yegenim 35. haftada kendi gelmek istedi ve geldi şimdi 15 yaşında maşallah bebekliğinden beri o kadar güçlü bir bagışıklık sistemi vardı ki hiç antibiyotik bile kullanmadan büyüdü.
İkinci bir konu sürekli normal dogum övülüp duruyor herkesin durumu, sıkıntısı farklı hamile insanları hassas dönemlerinde strse sokmaya ne gerek var. Sen dogur normal neden sezeryanı kötüleyip duruyorsun.
Üçüncü konu sünnet bu konuda yorum bile yapmayacağım...
Hayır ben hissetmiyorum halbuki 65-70 e kadar çıkıyor sancı, vajina bölgemde hafif bir yanma hissi var o kadarptesi nst'ye alacak benide..
merak ettim peki nst'de sancı çıkıyor ise normalde bu sancilari hissediyor muydunuz?
Haklısın arkadaşım herkesin tercihleri kendine. Kimseyi strese sokmayalım dediğin gibi. Bazen istemeden de karşıdakini rahatsız edici konuşabiliyoruz belki. Herkes affetsin kusurlarımızı.Arkadaşlar konuşmalarımıza biraz dikkat etsek grupta erken doğum yapanlar varken sürekli 39.haftalarda doğum yapılmalı yazılıyor kimse isteyerek gidip çocugunu erken aldırmıyor. Benim yegenim 35. haftada kendi gelmek istedi ve geldi şimdi 15 yaşında maşallah bebekliğinden beri o kadar güçlü bir bagışıklık sistemi vardı ki hiç antibiyotik bile kullanmadan büyüdü.
İkinci bir konu sürekli normal dogum övülüp duruyor herkesin durumu, sıkıntısı farklı hamile insanları hassas dönemlerinde strse sokmaya ne gerek var. Sen dogur normal neden sezeryanı kötüleyip duruyorsun.
Üçüncü konu sünnet bu konuda yorum bile yapmayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?