2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

allah bizi onlara onları bize muhtaç etmesin ama gerçekten bizimkilerde çok soğuklar, şurda 9 aylık hamileyiz gün sayıyoruz doğuma neyse bişi demiyorum huzursuzlukta vermesinler yeter demek lazım sanırım.

İnşallah canım hepimiz halledeceğiz

Evet ilk ama ne bilim bir turli adapte olamadim esimi de cok seviyorum aslinda ama cok cocuk sevmiyorum acaba ondan mine karnimda konustum ne bir sey biraz sevgisiz bir cocukluk gecirdim ayni seyleri ona da yasatmak istemiyorum

Benimde kv sözüm ona doğum için memleketten geldi 20 gündür normalde 3 gün zor kaldığı kızında kalıyo kendi evini bu yaz eltime verdi 2. Ev olarak yani şöyle kaynımlara bi ev almışlardı kaynım onda oturmak istemedi kiraya verdi kv oğluna dayanamadı kendi memelekete yerleşti kendi evini de onlara verdi otursunlar diye sanırım eltim kv evden kovdu. Çünkü o kadın hayatta kızında bu kadar kalmazdı. Bu kadar cümlenin sonunda bana bi hayrı yok dememe gerek yok heralde ben annemde kalıyorum zaten

Evet ilk ama ne bilim bir turli adapte olamadim esimi de cok seviyorum aslinda ama cok cocuk sevmiyorum acaba ondan mine karnimda konustum ne bir sey biraz sevgisiz bir cocukluk gecirdim ayni seyleri ona da yasatmak istemiyorum

merak etme çok normal bende öyle karnını seven konuşan bi anne olmadım hiç, ama o büyüdükçe güldükçe o bağ öyle bir şeye dönüşüyor ki, zaman ver kendine o düşünceleri sil aklından.

sevgisiz çocukluk geçirdiysen aynı şeyi evladına yapmazsın sen merak etme.

Benim kv eltime ne yaptı bilmiyorm pek. Farklı sehirlerde oturuyoruz ama ona da böyle yapmış olabilir. Genel olarak is varsa kaçan yeme içme gezme varsa ilk o gelir.

Doğumdan sonra birazda sizde kalacağım demesin de kimde nasıl kalacaksa kalsın madem.

Kesinlikle. Benim kv 2 sokak ötemde Allah var maddi anlamda hiçbirşeyden geri durmadı hiçbir zaman ama manevi olarak yok malesef. 7 yıldır beklenen bir torun bu benim ailem başka şehirde ki annem koronadan gelemeyecek doğuma. Hoşlanmadığım karşı komşum bile (Allah razı olsun) ben sana yardım ederim dedi kv de tık yok. İlk çocuk sonuçta tabiki herkes doğuracağı çocuğa kendisi bakmalı ama ilk banyosunda ya da bilmediğin birşey de büyük desteği arıyor insan. Bizimkinin ağzından asla ben varım gelirim yardım ederim çıkmıyor. Eşim de annesinin böyle yapmasına üzülüyor. İlk aylarda yemek yapamadığım çok gün oldu bir kap yemek getirmedi. Eşim yemek yapamıyor dedikçe olur böyle bir dönem oğlum hamilelikte deyip geçti...neyse bu konuda fazlaca doluyum.

Şimdi bnde baktım hastane çıkışları hariç hep 56-62 cm yazıyor giyeceklerinde

Doğumdan sonra birazda sizde kalacağım demesin de kimde nasıl kalacaksa kalsın madem.
Kalamaz kuzu ben annemde kalıcam yaza kadar zaten. Öyle bir öneride de bulunamaz çünkü evime almıcam biliyor söledim. Bundan sonra gelininde kalırsın benim kapım sana kapalı dedim. İnşAllah kovmuştur eltim annemde dioki baktım her akşam burdan kızına gidio dicem ki çok sevgili gelinin seni kovmuş ama ben sana evimde bi yatak veririm bizde kal istersen dicem dio.

İi seninki yine maddi olarak destek olmuş. Ben 9 yıllık evliyim ilk çocuğum olacak bir iğne almadılar. Bide üstelik her ay eşimden para istediler. Neyseki yaz başı evi diğer oğluna verdide artık bizden para isteyemiyor öbür oğlundan istiyor. Eşim en son ben 4 aylık hamileyken bi arsamız vardı küçük onu sattı araba aldı yolladı babasına dahada kuruş yok onlara diğer oğlu versin madem evinde o kalıo

Aynen canım bende oyle al benden de o kadar. 3 ay yazlıkta beraberdik yemek as yiyemeidm. Bi tas çorba vs yapmadı ilgilenmedi bi de eşim ilgileniyor diye onu azarladı olur öyle böyle böyle hamilelik geçer diye .. ahh ahh sindiremiyorum hala

Bende ona şükrediyorum. Maddi anlamda herşeyi fazlasıyla yaparlar Allah razı olsun. Ama ne zaman bir hastalığımda ihtiyaç duysam yok malesef. Telefonla arar geçmiş olsun der ama bi sıcak çorba gelip yapayım yada getireyim demez. Ama tabi çok şükür yükte olmazlar. Benden de beklemiyor yani. Biraz tarzları farklı ama yinede çok şükür. Seninkilerin yaptığı daha zor tabii olduğu kadar mesafe koymaya çalışacaksın sende.

Benim ki de öyle. Bi kaç ay önce annemin aldıklarını görünce gaza gelip bi iki body ole çorap almıştı başka bisey yok daha da. Bende bunu anlamıyorum insan hiç mi özenmez bi annem bakıyorum kadın o yoklukla kalabalıkla bi suru şey örmüş yastık yorgan hazırlamış almış bi valiz eşya öbür tarafa bakıyorum yazlıkta keyif yapıyor bize de fotosunu gönderiyor. Şaka gibi

Bana kalsa hiç konuşmam ama eşim arada kalıyor onu üzmek istemiyorum. Ben zaten 12 yıldır evlerinin içindeyim daha kp ve kv ye sen demedim hep sizli bizliyim. Çokta severdim ama kv 2 gelin arasında dengeyi kuramadı diğer oğlunu daha çok sevdiği için onu hep önde tuttu eltiminde bi kabahati yok aslında bu durumda kv ortayı bulamadı ama taşınırken ona yardım etmemişim diye eltim hanım konuşmuyor şimdi benimle ki o taşınırken ben 5 aylık hamileydim. Şimdi o benle konuşmuyor diye ben her gün ağlıyorum he bu arada 5 gün çapada yattım 3. Gün 10 dk ziyarete geldi gitti oda eşime dedimki annen bugünde gelmezse bebek doğduğunda hastaneye sokmam dedim sanırım eşim getirdi onuda 5 gün refakatçi annem kaldı saolsun

Yok baby valla bana çorap bile almadı. Benim annem aldı herşeyimi ben hiç bir şey almadım. Allah annemi başımdan eksik etmesin. Bide annemi aramış demişki keşke o kadar masraf etmeseydin eltisiyle görümcesinin eskilerini kullansaydı diye annemde param var çok şükür alırım ben torunumun herşeyini demiş

Yani insan bir anne ilgisi bekliyor ama hiçbir kv insanın annesi gibi olamaz. Eşim doğumdan önce evi temizlicez anne diyor amaan boşver ortalık toplu olsun yeter diyor, bugün çok yorulduk yemek bile yapamadık anne kahvaltılıkla idare ettik diyor yanına da çay demleseydiniz diyor... Ben artık bişey demiyorum eşim kendisi annem niye böyle yapıyor diye üzülüyor. Bazen içimden kızıp yapamayınca bende ilerde aynılarını söylerim sana diyorum da tabii sinirle benim yine vicdanım elvermez yani. Bizim ki de böyle farklı bir tür işte Allah tan eşimi doldurmuyor kıskanmıyor çat kapı gelmiyor maddi herşeyi yapıyor bunlara şükrediyorum Seviyeli bir ilişkimiz var kendisiyle

Ay bende aynı seyleri duydum. İnsanin zoruna gidiyor çok şükür durumum var imkanın var da ben eltkmin 10 yaşındaki çocuğunun eskilerini neden kullanayım yani.. gece gece hatırlamak istemiyorum ama benimde çok zoruma gitmişti anneme söyledim böyle diyo diye annemde dayanamamış almış bi çok şeyi.

Aynen canım keşke az seviyeli olsa lafa gelince gelinim değil kızlarım onlar benim der ama ben daha 2 senelik gelinim bi anneliğini göremedim. Ondan hamileyken daha çok bekliyor. Seninkinin tam tersi bizim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…