2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Allah yardımcın olsun kuzum.
Ne yazık ki 2. Trimestera kadar yapacak bişey yok :/

Günaydın kızlar.
Hayırlı kandiller olsun.
Çok dua edelim bugünler biran önce geride kalsın güzel günler gelsin

Korkma korkma hormonlar artık çok yükseldiği için bulantı artıyor bulantıyi yapan bhcg hormonu benim bebeklerin kalp atışları başladığı donemde bulantı artık dayanilmaz hal alir ben dedim ama kalp atışı değil sebeb o donem hormonun cok hızlı artmasi ve vücudun adapte olmaya çalışması

Bende cuma günü gidicem inş kalp atışını duymaya. Tedbirimi alıp gidicem. O günler gelsin de.

Arkadaşlar günaydın
Hayırlı kandillerimiz olsun :)
Bugün 6+0 dayım henüz ne keseyi ne kalp atışını gördüm. Perşembe randevum var ama bu ortamda gitmeye çok korkuyorum. Bana bir akıl verin ilk gebeliğim be çok gerginim. Hep aklımda kötü senaryolar dönüyor ya dış gebelikse boş gebelikse diye toparlanamıyorum

Bugün dayanamadım özel bir hastanede randevu aldım.

Ultrasona girdim, kalp seslerini duydum. Her şey yolundaymış. Darısı sizlere kızlar :)
Yaaaa ne güzel maşallahh Amiin bizlerede inşallah. Kaç haftalık?

Doktora sordum bu zamanda hastanelere gitmek ne kadar mantıklı diye.

Korunduğunuz taktirde bir problem yok dedi . Ki maskeli eldivenli gittim ben. İçim çok rahatladı o yüzden özel bir hastaneye gitmeniz tavsiye ederim devletten ziyade böyle uzakta çok sapa yerde. Gittiğim yer çok dolu değildi hemen girdim çıktım. Ankara'da yaşayan var ise öneri yapabilirim.

Yaa ben bikaç gündür çok zorlanıyorum herşeye midem bulanıyo yemek yapmak kokusunu almak yemek o kadar zor geliyo ki yeni güne başlıycam şimdi valla ürküyorum bugün neler yaşıycam diye

7 hafta 6 günlük. Daha önceden hiç duyamamıştık. Ki kese vardı sadece bugün kendisini de minnacık olsa da gördük :)
Ne güzel bende 5+4de keseyi gördüm şuan 7yim. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…