40 bekleniyor hatta bazı doktorlar 41 ve 42. Haftayı bekliyor normal için hersey uygunsa bebek pozisyonu catı suyu rahşm agzı genişliği gibi. Bebek için sıkıntı yok ise mesela maksat gelişi o yuzden sezeryan kararı aldınız her hafta kontrol ile cok rahat 39 u bitirirsiniz.Normal doğumda 40mi bekleniyor
Niye sıfır kuzum yapma mutlu ol geliyor mucize kucağında yarın heyecandan ben duramadim burda sen niye üzülüyorsun . Bak bende doğumu bekliyorum ve 35 haftamdayim . Senin zaten vaktin gelmiştimutlu ol annesi bebeğin geliyor yıllarca bu anı bekledin sakın üzülme vakti gelmiş
Kilo almaması beni üzdü biraz 1 hafta daha geç olsaydı bu kadar endişe etmezdim kızlar bakalım yarın ola hayrolaUzulme bak artık büyüdüler hic moral bozcak bisi yok artik kavusuyosunz. Hepimiz artik doğuray modundayz taşımak da zorlaştı.
Bozma moralini minik seni görmeye acele etmiş o gelmek istedikten sonra hiç sptın yok zorla cıkarmaya çalışmıyosunuz ki o geliyor ne güzelwendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
ben salı gideceğim tahlil, anestezi ve corona testi içinKızlar sezaryen öncesi tahlilleri bir gün önce mi yapılıyor yoksa sezaryen gününde mi yapılıyor bir de tahlillerde aç olma şartı istiyorlar mı
Annem zamaninda 3çocuk dogurmis hep sezeryan diyorki bizi zamaninda aldilar diyor hic erken alamdılar dedi40 bekleniyor hatta bazı doktorlar 41 ve 42. Haftayı bekliyor normal için hersey uygunsa bebek pozisyonu catı suyu rahşm agzı genişliği gibi. Bebek için sıkıntı yok ise mesela maksat gelişi o yuzden sezeryan kararı aldınız her hafta kontrol ile cok rahat 39 u bitirirsiniz.
Bence doğurma taç muhim taçsız kraliçemi olurKadın aklı işte doktor doğuma alabiliriz dedi ben eşime haber verdim bugün de ilk kez git ben hallederim demiştim yanimda yoktu aradım haber verdim diyorum ki ama benim daha tacım gelmedi ki kadın akli işte
Heyecan bastı beni de okuyunca. Hayırlısıyla gelsin minnak inşallah. Mis kokuluDediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
36+6 oluyorum yarın tüm işlemler yapıldı iki doz ciğer geliştirici, kan tahlili covid testi. Acil belirlendiği için ameliyathaneler doluymuş saat 14.00 doğuma alinicam 12.00 orda olacağım doktorum yarın nöbetçi neyseki işte öyle kızlar.
Şunu anladım hayat biz istediğimiz kadar plan yapalım herşeyin bir vakti var tek isteğim bebeğim yoğun bakıma alınmasın yanımda dursun.
sağlıkla gelsinDediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
36+6 oluyorum yarın tüm işlemler yapıldı iki doz ciğer geliştirici, kan tahlili covid testi. Acil belirlendiği için ameliyathaneler doluymuş saat 14.00 doğuma alinicam 12.00 orda olacağım doktorum yarın nöbetçi neyseki işte öyle kızlar.
Şunu anladım hayat biz istediğimiz kadar plan yapalım herşeyin bir vakti var tek isteğim bebeğim yoğun bakıma alınmasın yanımda dursun.
Kilo almaması beni üzdü biraz 1 hafta daha geç olsaydı bu kadar endişe etmezdim kızlar bakalım yarın ola hayrola
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım ❤Dediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
ben salı gideceğim tahlil, anestezi ve corona testi için
açlık gerekmiyor dedi dr um
ama yine de sormak lazım her hastanenin prosedürü farklı olabilir
Ben de yarın kontrole gideceğim perşembeden önce tahlillerin yapılmasını isteyeceğim eğer tahliller önceden yapılırsa bizim kavuşma da 9 buçuk gibi olacak inşallahkasım bebişleri amma aceleci çıktı ya
kasımı görmeden kaç tane kuzu gelecek
hepsi sağlıkla gelsinler
ben de son kontrole gittim 3170gr olmuş Zeynom
herşey yolunda şimdilik
salı anestezi corona testi falan
perşembe de 8 de yatış 10 da kavuşma inşallah
Nasi gidiyo annelik ilk gunler kabus gibi diyorlar oyle miKac kilo ki canim suan da benimki de minnacik dogdu hem bebegin bakima alinmasi haftayla alakali degil gibi kimisinin 38 de dogmasina ragmen kuveze aliniyo kimisi 36 da anneye getiriliyor direk umarim saglikla gelismistir ve yanina getirirler bebegini canim
Orda prosedur mu oyle 39+ da mi aliyolar sezaryeneP Pelinimben hadi hayırlı olsun geliyor bebiş
wendy beni de 4 Kasima yazabilirsin 39+6da dogurucam resmen Allahım en geç benim surda 38.haftamdayim güya ama doğururken yok.
Bu arada bebek hala makat gelişi kafası da rahmin olabilecek en üst kısmında dedi bırak dönmeyi çıkmaya bile niyeti yok bunun dedi bakan doktor ve ebe
Suyum hala yeterliymis bebek de sağlıklı. 41.haftama girerken doguracagim ben de yapacak birşey yok
Evet 39+ dan itibaren gün veriyorlarOrda prosedur mu oyle 39+ da mi aliyolar sezaryene
Ne gibi tahlil yapılıyor? Bana burda kimse tahlilden bahsetmediHayırlısıyla sağlıkla gelsin canım ❤
Ben de yarın kontrole gideceğim perşembeden önce tahlillerin yapılmasını isteyeceğim eğer tahliller önceden yapılırsa bizim kavuşma da 9 buçuk gibi olacak inşallah
Evetuf masallah ben de benim kız 37+0 da 3100 kusur cıkınca acaba iri mi sekerimi kacırdım diye icim icimi yıyordu. ama normal demek ki. hyrlı olsun tarihiniz. bayram cocuğu olack . :)
3180 gram canım 1 hafta önce 3170 gr di kilo almamış iki hafta önden gidiyordu normalde .Inşallah yanimda olur canımKac kilo ki canim suan da benimki de minnacik dogdu hem bebegin bakima alinmasi haftayla alakali degil gibi kimisinin 38 de dogmasina ragmen kuveze aliniyo kimisi 36 da anneye getiriliyor direk umarim saglikla gelismistir ve yanina getirirler bebegini canim
Şaka maka öyle oldu neye uğradığımı şaşırdım bi baktım işlemleri yapıyorum. 38+2 'yi istemiyorumdum sormuştum burda şimdi bebeğim hihiii sen plan yap annecim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?