2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bu lansinohun göğüs ucu kreminden sipariş vericem de 10 ml mi almayalıyım 40 ml mi daha önce kullananlar varsa daha iyi bilir 40 ml daha uyguna geliyor fiyat olarak zatende yinede sizede danışayım dedim

Benim ilk çocugum da öyleydi tuvaletimi yaptım bitti ama su hala geliyor du işte o bebgin suyu ve 37+5 te doğdu hiç bir sorunu yoktu sende morelini bozma bebgin gününü tamamlamış bile
Inşallah canım benimde öyle olur. Benim hep rahim ağzı erken açılır düşüncesi vardı su hiç aklıma gelmemişti. Neyseki tam Zamanın da gitmişim belki pazartesi günü ne randevu alsaydım olumsuz durumlar olabilirdi diyorum

Evet canım geçmiyor ağrılar. Hergün daha çok artıyor artık vücut tamamen doğuma endeksledi kendini galiba

Şaka maka öyle oldu neye uğradığımı şaşırdım bi baktım işlemleri yapıyorum. 38+2 'yi istemiyorumdum sormuştum burda şimdi bebeğim hihiii sen plan yap annecim dedi
Biz ne istersek boşRabbim zamanını kararlamıs meleğininSaglıcakla kucagına gelsınButun endıselerını bır kenara bırak ve bu gece huzurla uyu yarın kavusacaksın

Kızlar bu lansinohun göğüs ucu kreminden sipariş vericem de 10 ml mi almayalıyım 40 ml mi daha önce kullananlar varsa daha iyi bilir 40 ml daha uyguna geliyor fiyat olarak zatende yinede sizede danışayım dedim
Kesınlıkle az olur 10 ml. Aldım bende 30 ml mustela ama o bile az geldı gozume. 40 ıyı bence

Ah kızlar doğumdan sonra bir sürü hurafeyle etraftakilerin saçma sapan laflarıyla akıl vermeleriyle uğraşıyorsunuz. Bebeği tuzlu suyla silin diyenler ağzına tuzlu su verin diyenler ikide birde sütünü soranlar bebeğe kafasına göre emzik verenler...
Hiçbirine prim vermiyorum ama sinirlendiğimle kalıyorum. Önce strese sokup sonra sütün yok sütün yok diyorlar. Kaç aydır yalnız başıma idare ettim ama etrafta çokta insan gerekmiyormuş bunu anladım.

O baya gidiyor önce 10 ml alıp denemeni öneririm kullanabiliyorsan daha sonra 40 ml al.

Tamam canım çok sağol

Kilo almaması beni üzdü biraz 1 hafta daha geç olsaydı bu kadar endişe etmezdim kızlar bakalım yarın ola hayrola
Kilosu kac ki canım senin iyiydi kilosu hem bundan sonra dursa da zaten kilo alması yavaşlamış ciğer geliştirici de yapılmış sen artık bol bol emzirir bakar büyütürsün

Kilosu kac ki canım senin iyiydi kilosu hem bundan sonra dursa da zaten kilo alması yavaşlamış ciğer geliştirici de yapılmış sen artık bol bol emzirir bakar büyütürsün
Yarın 36+6 oluyir canım 3180 bugün 1 haftada 10 gr almış sadece suyu bitmiş zaten hiç su yok sadece kafa kısmında kalmis sızıntı şeklinde akmis

P Pelinimben kuzum herşeyin bi hayrı vardır. Çok şükür bu zamana kadar geldik sağlıkla kucağına alıcaksın yarın kuzunu inşAllah. Dün ben çapada yine doğumhaneye alındım yanımda kadın yatıyodu 36+0 da preeklampsi yüzünden sezeryan olmuş bebeğini getirip yanına vermişlerdi oda annesiyle yatıyodu valla nst odasında.

Hadi güzel haberlerle gel, tüm kontrolü olanlar güzel haberlerle bekliyoruz sizi.
Hadi bakalım hayirla git gel doğum pazartesi miydi canım
Geldim kizlar ben sanirim normal dogum dusunsem bizim kiz yine gelmez yerini rahat buldu bi o kadarda hareketli cikmak istiyor gibi ama ntsde sanci cok sukur cikmadi sali gunu saat 1 de doguma giriyorum son 4 gun

Ayyy inşallah canım çok heyecanliyim yüzünü merak ediyorum göstermedi bebeğim ilk kez karşılaşacağım kafam da bir uğultu var sadece sanki görmüyor duymuyorum gibi .

Canim nasil ya suyun geldigi anlasilmadimi acaba nasil oyle azalmis ama dogum olsada cok sukur seninkinin kilosu iyi dogum olsada allahin izniyle bi sikinti olmaz

Canim nasil ya suyun geldigi anlasilmadimi acaba nasil oyle azalmis ama dogum olsada cok sukur seninkinin kilosu iyi dogum olsada allahin izniyle bi sikinti olmaz
Tecrübesizlik diyelim anlar gibi oldum ama aklıma gelmedi doktorum da dedi fosur fosur gelmediği zaman çok zor anlaman dedi ne olduysa dün gece oldu cisimi yaptıktan sonra o tuvalette gelen demekki suyumdu. Belki lavaboda olmasaydı anlardım ıslanınca

wendy
Yaz dostum beni yarına Kızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Ayyy ciddi mi ekliyorum gelsin sağlıkla bebişler

Hemen aklıma incili tacım geldi Biyerden bulursam alicam taçsız lohusa olmaz

Yaaaa valla doğurursam bende üzülecem çekim yapmadık daha diye, cidden taç önemli, yakın olsak benim incili tacı getirirdim sana hemen

Aman çok çok haklısın valla, eşin ne zaman geliyor, o gelsin de diğerlerini gönderin yanınızdan

İyi ki kontrolün varmış bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…