Inşallah canım benimde öyle olur. Benim hep rahim ağzı erken açılır düşüncesi vardı su hiç aklıma gelmemişti. Neyseki tam Zamanın da gitmişim belki pazartesi günü ne randevu alsaydım olumsuz durumlar olabilirdi diyorumBenim ilk çocugum da öyleydi tuvaletimi yaptım bitti ama su hala geliyor du işte o bebgin suyu ve 37+5 te doğdu hiç bir sorunu yoktu sende morelini bozma bebgin gününü tamamlamış bile
Evet canım geçmiyor ağrılar. Hergün daha çok artıyor artık vücut tamamen doğuma endeksledi kendini galibaSenin günün netleşti mi canım, kontrol ne zaman?
Offf sabah oldu geçmemiş ben bu ağrıyla 10 gün nasıl geçireceğim yaa
Aaaaa aklınca iyilik yaptı saolsun. Neyse üzme kendini, haftasonu için mi?
Karında sertleşme bu haftalarda çok normalmiş sancı diye stres yapmamak lazım bence, belden karna yayılan sancı doğum sancısı ama o kesin.
Sende doğum öncesi enerjisi görüyorum arkadaşım, yorma kendini lütfen.
Ekliyorum şimdihayırla sağlıkla gelsin.
Hemen aklıma incili tacım geldiBence doğurma taç muhim taçsız kraliçemi olurgözünaydin kuzum maşallah bebisini miss gibi kokla inslh saglikla al kucagina
Biz ne istersek boşŞaka maka öyle oldu neye uğradığımı şaşırdım bi baktım işlemleri yapıyorum. 38+2 'yi istemiyorumdum sormuştum burda şimdi bebeğim hihiii sen plan yap annecim dedi
Kesınlıkle az olur 10 ml. Aldım bende 30 ml mustela ama o bile az geldı gozume. 40 ıyı benceKızlar bu lansinohun göğüs ucu kreminden sipariş vericem de 10 ml mi almayalıyım 40 ml mi daha önce kullananlar varsa daha iyi bilir 40 ml daha uyguna geliyor fiyat olarak zatende yinede sizede danışayım dedim
O baya gidiyor önce 10 ml alıp denemeni öneririm kullanabiliyorsan daha sonra 40 ml al.Kızlar bu lansinohun göğüs ucu kreminden sipariş vericem de 10 ml mi almayalıyım 40 ml mi daha önce kullananlar varsa daha iyi bilir 40 ml daha uyguna geliyor fiyat olarak zatende yinede sizede danışayım dedim
Bak yaptı sürprizini bebek olsun yarına 37 doluyor sanırım senin buyursun gelsin hoş gelsinwendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Tamam canım çok sağolDogum anında engellediğine dair bilgim yok. Bence engellemez cunku dogum agrılari baska türlü bisey hamileliktekı yasanan agrı kramp vs baska bısey canım.Bu tarz ılacların da sayet faydalı olmasını saglamak istersek biraz daha uzunca bir zaman oncesınden mesela 20 gun-1 ay vs gıbı kullanılıyor olması lazım
Kilosu kac ki canım senin iyiydi kilosu hem bundan sonra dursa da zaten kilo alması yavaşlamış ciğer geliştirici de yapılmış sen artık bol bol emzirir bakar büyütürsünKilo almaması beni üzdü biraz 1 hafta daha geç olsaydı bu kadar endişe etmezdim kızlar bakalım yarın ola hayrola
Yarın 36+6 oluyir canım 3180 bugün 1 haftada 10 gr almış sadece suyu bitmiş zaten hiç su yok sadece kafa kısmında kalmis sızıntı şeklinde akmisKilosu kac ki canım senin iyiydi kilosu hem bundan sonra dursa da zaten kilo alması yavaşlamış ciğer geliştirici de yapılmış sen artık bol bol emzirir bakar büyütürsün
Hadi güzel haberlerle gel, tüm kontrolü olanlar güzel haberlerle bekliyoruz sizi.
Geldim kizlar ben sanirim normal dogum dusunsem bizim kiz yine gelmez yerini rahat buldu bi o kadarda hareketli cikmak istiyor gibi ama ntsde sanci cok sukur cikmadiHadi bakalım hayirla git gel doğum pazartesi miydi canım
Ayyy inşallah canım çok heyecanliyim yüzünü merak ediyorum göstermedi bebeğim ilk kez karşılaşacağım kafam da bir uğultu var sadece sanki görmüyor duymuyorum gibi .P Pelinimben kuzum herşeyin bi hayrı vardır. Çok şükür bu zamana kadar geldik sağlıkla kucağına alıcaksın yarın kuzunu inşAllah. Dün ben çapada yine doğumhaneye alındım yanımda kadın yatıyodu 36+0 da preeklampsi yüzünden sezeryan olmuş bebeğini getirip yanına vermişlerdi oda annesiyle yatıyodu valla nst odasında.
Canim nasil ya suyun geldigi anlasilmadimi acaba nasil oyle azalmis ama dogum olsada cok sukur seninkinin kilosu iyi dogum olsada allahin izniyle bi sikinti olmazBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Tecrübesizlik diyelim anlar gibi oldum ama aklıma gelmedi doktorum da dedi fosur fosur gelmediği zaman çok zor anlaman dedi ne olduysa dün gece oldu cisimi yaptıktan sonra o tuvalette gelen demekki suyumdu. Belki lavaboda olmasaydı anlardım ıslanıncaCanim nasil ya suyun geldigi anlasilmadimi acaba nasil oyle azalmis ama dogum olsada cok sukur seninkinin kilosu iyi dogum olsada allahin izniyle bi sikinti olmaz
Ayyy ciddi mi ekliyorum gelsin sağlıkla bebişlerwendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Hemen aklıma incili tacım geldiBiyerden bulursam alicam taçsız lohusa olmaz
Ah kızlar doğumdan sonra bir sürü hurafeyle etraftakilerin saçma sapan laflarıyla akıl vermeleriyle uğraşıyorsunuz. Bebeği tuzlu suyla silin diyenler ağzına tuzlu su verin diyenler ikide birde sütünü soranlar bebeğe kafasına göre emzik verenler...
Hiçbirine prim vermiyorum ama sinirlendiğimle kalıyorum. Önce strese sokup sonra sütün yok sütün yok diyorlar. Kaç aydır yalnız başıma idare ettim ama etrafta çokta insan gerekmiyormuş bunu anladım.
İyi ki kontrolün varmış bugün.Tecrübesizlik diyelim anlar gibi oldum ama aklıma gelmedi doktorum da dedi fosur fosur gelmediği zaman çok zor anlaman dedi ne olduysa dün gece oldu cisimi yaptıktan sonra o tuvalette gelen demekki suyumdu. Belki lavaboda olmasaydı anlardım ıslanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?