- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
İyi ki kontrolün varmış bugün.
Valla üstteki sürprizler sürprizini yapmazsa ilk sıraya sen yerleştinIyiki diyorum bende ya pazartesine randevu alsaydım diyorum. Zaten son kontrollerin sıklık sebepleri bunlarmis._seastar_ beklerken araya ben girdim onun şafagini sayıyordum
Doğru yarın öğlene kadar gelme ihtimalleri varValla üstteki sürprizler sürprizini yapmazsa ilk sıraya sen yerleştin
Evde misin sen şimdi? Yatış mı yaptı yoksa?Doğru yarın öğlene kadar gelme ihtimalleri var
Tahmin ediyorum kuzum ama herşey çok güzel olacak benim daha günüm net değil erken alabilirim dediği günden beri arada o uğultu banada geliyor Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah dualarım seninle.Ayyy inşallah canım çok heyecanliyim yüzünü merak ediyorum göstermedi bebeğim ilk kez karşılaşacağım kafam da bir uğultu var sadece sanki görmüyor duymuyorum gibi .
Kan ve idrar tahlili canım genel tarama gibi sanırım bir de covid testi yapılacakmışNe gibi tahlil yapılıyor? Bana burda kimse tahlilden bahsetmedi
3180 gram canım 1 hafta önce 3170 gr di kilo almamış iki hafta önden gidiyordu normalde .Inşallah yanimda olur canım
Benimde muhtemelen öyle olacak emme refleksi nasil. 1 hafta önce aldığım kıyafetler nasıl olacak diye düşünürken şimdi kilosuna üzülüyorumBenimki de 3120gr di usg de dogdugunda 2890gr cikti son zamanlar hic kilo almamis ve zayif dogdu ama sukur kuvoze girmedi cnm
Sağol arkadaşım bütün bebekler vaktinde Zamanın da gelsin inşallahTahmin ediyorum kuzum ama herşey çok güzel olacak benim daha günüm net değil erken alabilirim dediği günden beri arada o uğultu banada geliyor Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah dualarım seninle.
En başa da yakıştım heeeeeKasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
sebert - Sürpriz
Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
Jaylah - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
Ece0605 - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
hayal alemi - Sürpriz
Inatcikisilik - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
K Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Leveme - Sürpriz
kittenlyy - Sürpriz
Elos35 - Sürpriz
A aria09 - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
limoncicegi41 - Sürpriz
P Pelinimben 24 Ekim
S seastar 26 Ekim
gunes0101 27 Ekim
Edifar 29 Ekim
koalayim 29 Ekim
albertine1204 29 Ekim
M Mhr0602 30 Ekim
ayllllliiiin35 - 30 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
kremalikedi 3 Kasım
0hatu0 3 Kasım
D Dreamlifeee 3 Kasım
daisyyy 4 Kasım
rabia16 4 Kasım
Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
nagihan3005 16 Kasım
Canım kilosu gayet iyi , hiç endişelenme ... benim görümcem 35+2 de doğurdu maşallah topaç gibiBenimde muhtemelen öyle olacak emme refleksi nasil. 1 hafta önce aldığım kıyafetler nasıl olacak diye düşünürken şimdi kilosuna üzülüyorum
Kuzum moralini bozma hiç bebeğine senin için ne sağlıklı olacaksa o olsunBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
Canım hakkınızda hayırlısı olsun dediğin gibi herşeyin vakti zamanı var biz engel olamayız. Dualarım senle ve bebeğinle inş sağlıklı gelir paşa. Kendi doktoruna denk gelmen de çok iyi olmuşDediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
36+6 oluyorum yarın tüm işlemler yapıldı iki doz ciğer geliştirici, kan tahlili covid testi. Acil belirlendiği için ameliyathaneler doluymuş saat 14.00 doğuma alinicam 12.00 orda olacağım doktorum yarın nöbetçi neyseki işte öyle kızlar.
Şunu anladım hayat biz istediğimiz kadar plan yapalım herşeyin bir vakti var tek isteğim bebeğim yoğun bakıma alınmasın yanımda dursun.
Canim tup baglatmayi bende konustum hatta esimide ikna etmistimki taaki doktor baglatirsan acilmaz ama tup bebek yapabilirsin demisti esimde gunah bile bile nasil baglaticaksin diyo sanirim yaptirmicam baska yontemler denicem 3 usak yeterli onlar saglikli olsunÇay bağlarında yapılacak inşallah, kuaför ve çekim işimiz var saolsun Zeynep hanımcım yormuyor zaten gebeleriniama annem yok kızları hazırla zaptet o biraz korkutuyor ama kv yardımcı olacak inşallah.
Ya sormadım henüz doktoruma ama eşim kesinlikle karşı sanki, arada laf arası sorsam Allah’ın işine karışma diyip kesitirip attırıyor, Bi de tüpleri bağlı olmasına rağmen gebe kalanlar var, kafam karışık ama bu gittiğimde hem tüp bağlatma hemde çekim için fotoğrafçım gelebilir mi onu soracağım.
Aaa canim zaten gunun normal hakkinda hayirlisi olsun korkmaBebeğimin suyu neredeyse bitmişŞimdi ped gibi bisey taktılar geçen hafta herşey normaldi bu hafta suyu çok az kalmis ve sadece 10 gr almış moralim çok bozuk. Gece lavaboda affedersiniz tuvaletimi yaptım bitti sonra yine geldi sanırım o şuydu ve bitmedi .Sonuca göre doğuma alınabilirim dua edin moralim sıfır
wendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Ayy ben cok sevindim masallah korkma hicbisey olmicak insallah banada dua et canim karantina bitmesine 10 gun var gelmesin benim kizim devlette dogurcam diye cok korkuyorum bebegide vermiyolarmis gozlem altinda tutuyorlarmis ama senin icin cok sevindimDediğim gibi gece uyumadım neredeyse tuvaletimi yaptım Temizlendim sıcak bi su geldi Ben cok su içiyorum diye bitmedi sandım doktora da demedim .muayene esnasında doktor sordu bu ara suyun geldi mi diye bende anlattım ped gibi bisey takti yürüdüm pembeydi maviye donmuş sızıntı yapmış.
36+6 oluyorum yarın tüm işlemler yapıldı iki doz ciğer geliştirici, kan tahlili covid testi. Acil belirlendiği için ameliyathaneler doluymuş saat 14.00 doğuma alinicam 12.00 orda olacağım doktorum yarın nöbetçi neyseki işte öyle kızlar.
Şunu anladım hayat biz istediğimiz kadar plan yapalım herşeyin bir vakti var tek isteğim bebeğim yoğun bakıma alınmasın yanımda dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?