Yaaa olsun sagliklica kucagina almak nasip olsun hayirli haberlerini bekliyoruz yarin bebegini alip evine gitmek nasip olsunwendy
Yaz dostum beni yarınaKızlar hepinizi solladim galiba Yarın doğuruyorum
Bakmayın güldüğüme moral sıfır
Ah kızlar doğumdan sonra bir sürü hurafeyle etraftakilerin saçma sapan laflarıyla akıl vermeleriyle uğraşıyorsunuz. Bebeği tuzlu suyla silin diyenler ağzına tuzlu su verin diyenler ikide birde sütünü soranlar bebeğe kafasına göre emzik verenler...
Hiçbirine prim vermiyorum ama sinirlendiğimle kalıyorum. Önce strese sokup sonra sütün yok sütün yok diyorlar. Kaç aydır yalnız başıma idare ettim ama etrafta çokta insan gerekmiyormuş bunu anladım.
Benimde muhtemelen öyle olacak emme refleksi nasil. 1 hafta önce aldığım kıyafetler nasıl olacak diye düşünürken şimdi kilosuna üzülüyorum
Ayy ben cok sevindim masallah korkma hicbisey olmicak insallah banada dua et canim karantina bitmesine 10 gun var gelmesin benim kizim devlette dogurcam diye cok korkuyorum bebegide vermiyolarmis gozlem altinda tutuyorlarmis ama senin icin cok sevindim
Ya inançta denmez aslında öyle günahlık falan durumu yok bunun, ama geri dönüşü zor olan/olmayan bi yöntem, Allah’ın işine karışmak gibi olmasın diye istemez mesela eşim. Olacağı varsa olur biz yine istemeyelim korunalım ama dönüşsüz bir işleme gerek yok manasında.İlgimi çektiği için soruyorum tüpleri bağlatmak hangi açıdan günah olarak kabul ediliyor? Bizim bir tanidigimiz bağlatti baya da inancli aileler. İki bebeği var. Birincisi engelli oldu ikincisi sağlıklı bebek. Birinci çocuğun sürekli hastane işleri oldugundan tekrar çocuk yapmayı göze alamadılar, tuplerini bağlatti o yüzden, garanti olsun diye.
Ben de düşünmem baglatmayi, ilk cocugum olacak, belki bir tane daha olur bir ihtimal diye
Çok geçmiş olsun. İyileşsin tez zamandaAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Allah sifa versin cnmAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Hadi hayirlisiyla gelsin canimBenim günüm netleşti kızlar. Dr den geliyorum... 29ekim de.. 38e4 iken olacak doğum. .
Benim oğluş bugun 37ye5....
3400g olmus boy 51cm...
wendy
Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin bebislerin isi belli olmuyo iyiki gitmissin bi hafta bekleseydin daha kotu seyler olabilirdi insallah sorunsuz saglicakla dogar beklenen gun yarin gelsin bakalim yillardir beklenen guzellikIyiki diyorum bende ya pazartesine randevu alsaydım diyorum. Zaten son kontrollerin sıklık sebepleri bunlarmis. @_seastar_ beklerken araya ben girdim onun şafagini sayıyordum
Doğsun inşanlah sen emzirir emzirir kilo aldıırırsın erken gelmek istemiş demekki minnoşBenimde muhtemelen öyle olacak emme refleksi nasil. 1 hafta önce aldığım kıyafetler nasıl olacak diye düşünürken şimdi kilosuna üzülüyorum
Bence acilden bir giriş yap kadın doğuma. Senin haftalarında bir kaç kez bana da olmustu kan hariç. Akıntı ve kasık ağrısı olmuştu bir kaç kez. Su an hicbirsey yok mesela. O haftalarda gelen yalancı kasılmalar da olabilir.Kızlar geceden beri aşırı akıntım var bide gece sol kasigima çok kötü ağrılar girdi . Şimdide ağrıyor hafif bide akıntida çok az görülecek kadar kan vardı taş düşürürken de olmuştu acaba taş mı dedim ama akıntı hala devam ediyor bu nişan gelmesini bilen varmı nasıl oluyor . Çok az di kan zor gördüm ama şuan sol kasık arada zonklar gibi ağrı oluyor
Rabbim şifa versin canım benimAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Eşim doğumun ertesi günü geldi canım gönderdik ama telefonla bile arayıp soruyorlar. Kaynanam 3 gün kaldı beni sinir etti.Ayyy ciddi mi ekliyorum gelsin sağlıkla bebişler
Yaaaa valla doğurursam bende üzülecem çekim yapmadık daha diye, cidden taç önemli, yakın olsak benim incili tacı getirirdim sana hemen
Aman çok çok haklısın valla, eşin ne zaman geliyor, o gelsin de diğerlerini gönderin yanınızdan
Sütüm az geliyor o yüzden önce emdiği kadar emzirip üstüne mama veriyorum. Zaten doktor da böyle yapmamı söyledi. Sütünün tamamen yettiğini hissedene kadar böyle devam et dedi. Ama böyle özel bir konuyu herkesin sorması deli ediyor. Bide bebek ıııh dese sütün yok ondan diyolar.Ayy benimde aynilari var basimda kac kisiyle kavga ettim sizene ya sutumden emmesinden yani bebek kilo alamiyo mama baslandi diyorum aa mama verme her dakka emzir deyip duruyolar herkesin fikri var insanlar yuzunden ne sutum kaldi ne sabrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?