2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

canım ne olursa olsun çocuk kabul etmiyorlar hastaneye hatta bizim hastanede ziyaretçi olarak bile almıyorlardı, ama özel durumdan dolayı doktorundan rica etsen belki yardımcı olur sonuçta özel hastanedesiniz.

Çikolatalarımız geldii kutusuna bayıldım çikolata lezzetide çok başarılı internette çikolatatölyesinden yaptirdim kizlar

Eklentiler

• 20201023_172643.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20201023_172641.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG-20201019-WA0043.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda

Saol canim ikimizde iyiyiz cok şükür bugun grip belirtilerimde cok azaldi.Annen icin acil sifalar diliyorum tez zamanda kurtulsun bu illetten

Allah yardımcısı olsun insallah en kısa sürede şifa bulur kuzum

Allah şifa versin anneciğine canım, sen stres yapma en yakın zamanda çıkar inşallah. Hemşire miydin o hastanede?

allah acil şifalar versin

Canim ya oncelikle annen sonra tum hastalara acil sifalar diliyorum dilerim biran once taburcu olur sagligina kavusur allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesin

Allah acil şifalar versin canım tez zamanda sağlıkla taburcu olsun inşallah teyzemde bir sürü kronik hastalık vardı çok şükür 3 gün yatıp çıktı inşallah annende erken müdahale ile hemen iyileşip çıkar

Canım benım Allah’tan sıfa dılerım

Ayy benimde aynilari var basimda kac kisiyle kavga ettim sizene ya sutumden emmesinden yani bebek kilo alamiyo mama baslandi diyorum aa mama verme her dakka emzir deyip duruyolar herkesin fikri var insanlar yuzunden ne sutum kaldi ne sabrim
Ayy canım sen umursama boşver, insanlar isleri zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor

daisyyy canım sen sezerryanla bebegi nasıl alıp emzirip altını değiştirceksin orda hemşireler yardımcımı oluyor acaba eşin kalabilseydi ne güzel olurdu

canım ne olursa olsun çocuk kabul etmiyorlar hastaneye hatta bizim hastanede ziyaretçi olarak bile almıyorlardı, ama özel durumdan dolayı doktorundan rica etsen belki yardımcı olur sonuçta özel hastanedesiniz.
Yaaaa asla ben çocugum olmadan doğuma gitmem Doktorumla konuşurum artık inşallah izin verir

wendy Ya cok geçmiş olsun. Hemencik toparlayip cikar ins.

Kizlar 2 3 gündür hareket edemiyorum diyordum ya cok irilestim şiştim falan. Eski halime.geri geldim simdi yine.iyiyim bebis de inmedi yani. Acaba suyum mu azaldi benim de . Of gecen.hafta da suyum mu artti diye endise ediyordum ne stresli ya su gebelik. Ama bebek hareketleri var yani itgiriyor gucluce acitiyor hatta. Aman ya valla her seyi takıyorum ruh hastası miyim neyim ya

Yaaaa asla ben çocugum olmadan doğuma gitmem Doktorumla konuşurum artık inşallah izin verir
Ay öyle deme zaten zaman yaklaştıkça bnmde içime çöküyor kendimi alıştırmaya çalışıyorum sadece 1 gün diye ama içten içe üzülüyorum çünkü pandeminin başından beri kasima kadar hastalık biter doğuma birlikte gideriz diye hayal kurduk daha ultrasonda bile görmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…