Ya kızlar bişey sorcktım ben özel hastanede doğum yapcm zatenwendy sende saglıkçısın belki bilirsin özel odada tutacam bir oğlum var yanıma alabilir miyim 3 yaşında benimle özel odada kalabilirmi yani ben oğlumu bırakmak istemiyorum çünkü bensiz asla duramaz. Birde bu virüsten dolayı bir kişiden fazla refakatçi falan bırakmıyorlar falan diyorlar
Ya eşinin gelmesine çok sevindim, gerisini boşver sen.Eşim doğumun ertesi günü geldi canım gönderdik ama telefonla bile arayıp soruyorlar. Kaynanam 3 gün kaldı beni sinir etti.
Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah iyileşir en kısa zamandaAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Saol canim ikimizde iyiyiz cok şükür bugun grip belirtilerimde cok azaldi.Annen icin acil sifalar diliyorum tez zamanda kurtulsun bu illettenCanım sen ve oğlun nasılsınız? İyisiniz dimi?
Ya inançta denmez aslında öyle günahlık falan durumu yok bunun, ama geri dönüşü zor olan/olmayan bi yöntem, Allah’ın işine karışmak gibi olmasın diye istemez mesela eşim. Olacağı varsa olur biz yine istemeyelim korunalım ama dönüşsüz bir işleme gerek yok manasında.
Allah yardımcısı olsun insallah en kısa sürede şifa bulur kuzumAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Allah şifa versin anneciğine canım, sen stres yapma en yakın zamanda çıkar inşallah. Hemşire miydin o hastanede?Anneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Amin canım, senin babandan haber var mı? Annen ulaştı mı yanına?Geçmiş olsun Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah iyileşir en kısa zamanda
Yok hemşire değilim canım, hastane eczacısıyım ben.Allah şifa versin anneciğine canım, sen stres yapma en yakın zamanda çıkar inşallah. Hemşire miydin o hastanede?
allah acil şifalar versinAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Canim ya oncelikle annen sonra tum hastalara acil sifalar diliyorum dilerim biran once taburcu olur sagligina kavusur allah ailelerimizi basimizdan eksik etmesinAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Allah acil şifalar versin canım tez zamanda sağlıkla taburcu olsun inşallah teyzemde bir sürü kronik hastalık vardı çok şükür 3 gün yatıp çıktı inşallah annende erken müdahale ile hemen iyileşip çıkarAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Canım benım Allah’tan sıfa dılerımAnneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
Ay canım çok tatlıCanım bende lcwaikikiden aldım bugün çekileceğiz fotoğrafçı falan tutmadık bir arkadaşımız çekecek telefonla. Hatıra olur en azından. Elbisem bu belki beğenirsen
Ayy canım sen umursama boşver, insanlar isleri zorlaştırmak için elinden geleni yapıyorAyy benimde aynilari var basimda kac kisiyle kavga ettim sizene ya sutumden emmesinden yani bebek kilo alamiyo mama baslandi diyorum aa mama verme her dakka emzir deyip duruyolar herkesin fikri var insanlar yuzunden ne sutum kaldi ne sabrim
Yaaaa asla ben çocugum olmadan doğuma gitmem Doktorumla konuşurum artık inşallah izin verircanım ne olursa olsun çocuk kabul etmiyorlar hastaneyehatta bizim hastanede ziyaretçi olarak bile almıyorlardı, ama özel durumdan dolayı doktorundan rica etsen belki yardımcı olur sonuçta özel hastanedesiniz.
Ay öyle deme zaten zaman yaklaştıkça bnmde içime çöküyor kendimi alıştırmaya çalışıyorum sadece 1 gün diye ama içten içe üzülüyorum çünkü pandeminin başından beri kasima kadar hastalık biter doğuma birlikte gideriz diye hayal kurduk daha ultrasonda bile görmedilerYaaaa asla ben çocugum olmadan doğuma gitmem Doktorumla konuşurum artık inşallah izin verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?