Benim eşim hastaneye giderken çocuguma bakıyor daha bir gün bile bebişimizi göremedi anca ultrason resimlerine bakıyorAy öyle deme zaten zaman yaklaştıkça bnmde içime çöküyor kendimi alıştırmaya çalışıyorum sadece 1 gün diye ama içten içe üzülüyorum çünkü pandeminin başından beri kasima kadar hastalık biter doğuma birlikte gideriz diye hayal kurduk daha ultrasonda bile görmediler
Bizde hep 3ümüz gidiyoruz... Doğuma ama sadece esimle gidecem..Benim eşim hastaneye giderken çocuguma bakıyor daha bir gün bile bebişimizi göremedi anca ultrason resimlerine bakıyor
Allah ona ve isteyen herkese de hayirlsyla nasip etsin ins. Uf cok uzuldm keske bakmasaydm allah yardimcsi olsun. Biz okuyamiyoz bile onun yasadklarini hayal bile edemiyorm allah en uygun vakitte ona da nasip etsin ve olmayan cabalayan iyi ebeveynler olcak herkseKizlar positivibies de vardi ya o bebegini 31 agustosta kaybetmis gecwn aklima geldi baska gurupta yazismalarini okudum cok uzuldum allah sabir versin
Hemşire ve ebeler her an hazır oluyor dedi doktor bugün. Başucunda düğme var ordan da istediğin zaman cagirirsin dedi.daisyyy canım sen sezerryanla bebegi nasıl alıp emzirip altını değiştirceksin orda hemşireler yardımcımı oluyor acaba eşin kalabilseydi ne güzel olurdu
azcık ellerimde oluyor benim. ayaklarımda sıkıntı yok çok şükürAranızda ayakları elleri sürekli ödem olan var mı ölüyom resmen
Bebeğin kafası yukarda mi? Benim öyle benim de mideme baskı yapıyor. Bir iki kez kaburgalarima da battiBenim mideme asiri baski var
Artik meme altim asiri ağrıyor orasi cok sert
Midemde baski var fena kemik gibi batıyor
Kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım biran önce şifa versin inş tez zamanda atlatır.Anneme yatış verdiler kızlar, zaten astım ve nefes darlığı vardı, nefes alması bi garipti zaten kandırma beni dedim sonradan ciğerlerim de ağrıyo diyince götürmüşler hastaneye doktor yatış verdi, dua edin bu hastalıkta olan herkes için, içinde de annem için, 1-2 gün yatıp çıksın inşallah
ben sağlıkçıyım benim hastanemde annem şimdi ama uzaktan hiç bişi yapamıyorum kaldım öyle
Bazen günü gününe uymuyor insanın. Ben mesela bugün yürüyüş yaptım eşimle yürü yürü yorulmadim. Normalde küçük adımlarla yakın mesafe yururdum. Her gittiğinde su kesecigin kaç cm olmuş sor mutlaka ben soruyorum. 5cm normal sinirin altı 8cm normal sınırın üstü. Ben bugün yine sordum 5cm dedi ölçüm yapıp. Hareketler bile değişiyor bazen insan merak ediyor noluyor acaba içimde diye.wendy Ya cok geçmiş olsun. Hemencik toparlayip cikar ins.
Kizlar 2 3 gündür hareket edemiyorum diyordum ya cok irilestim şiştim falan. Eski halime.geri geldim simdi yine.iyiyim bebis de inmedi yani. Acaba suyum mu azaldi benim de . Of gecen.hafta da suyum mu artti diye endise ediyordum ne stresli ya su gebelik. Ama bebek hareketleri var yani itgiriyor gucluce acitiyor hatta. Aman ya valla her seyi takıyorum ruh hastası miyim neyim ya
Doktora sordum ayaklaridir dediBebeğin kafası yukarda mi? Benim öyle benim de mideme baskı yapıyor. Bir iki kez kaburgalarima da batti
Evet artık bir çok arkadaş yazmıyor inş iyilerdir. Benimde aklıma geldiler@Babylicious canim uzunnnn zamandir sende yoksun nerelerdesin dogum tarihin belli oldumu ssn yazardin artik yazmiyorsun
daisyyy canım sen sezerryanla bebegi nasıl alıp emzirip altını değiştirceksin orda hemşireler yardımcımı oluyor acaba eşin kalabilseydi ne güzel olurdu
wendy Ya cok geçmiş olsun. Hemencik toparlayip cikar ins.
Kizlar 2 3 gündür hareket edemiyorum diyordum ya cok irilestim şiştim falan. Eski halime.geri geldim simdi yine.iyiyim bebis de inmedi yani. Acaba suyum mu azaldi benim de . Of gecen.hafta da suyum mu artti diye endise ediyordum ne stresli ya su gebelik. Ama bebek hareketleri var yani itgiriyor gucluce acitiyor hatta. Aman ya valla her seyi takıyorum ruh hastası miyim neyim ya
Muayenimiz güzel geçti 34+2 2600gr 48 cm miş. Bi dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdıKan ve idrar verdim ilaçları hiç içemiyordum mide problemlerinden, hgb 11 çıkmış iyi gibi geldi bana idrarda bakteri 7 . Maskeyle çok durunca boğazım ağrıyor benim sizdede oluyor mu? Çok konuştum bişey daha diyeyim kapatayım Uçuk geçirmiştim on gün önce bugün yıne çıkmış bebiş doğunca öpmemem gerekir demi böyle geçmezse
Olmaz mı çoğu zaman yamuk hattaSizinde karniniz yamuk yumuk oluyor mu
Çarşamba gittik obur cumartesi gidicez tekrar ya iste vesvese yapiyorum bir sey yoktur da ins. Takcak birseyler buluyomYurt dışında ebeler Doğum yaptıktan sonra anneye çok yardımcı oluyorlar, hatta 1 hafta boyunca eve gelenler falan varmış, bi arkadaşım 5 gün yatmış iyice toparlanıp herşeyi öğrenip öyle çıktık demişti.
canım kontrolün ne zaman? Bende şimdi 2 güne göre biraz daha iyiyim, çok normal bu dönemde bi günümüz bi günümüzü tutmuyor.
Öpme canım aman Allah korusun, doktoruna söyle uçuğunu yine sen. Antiviral bi krem verir sana mutlaka.
Hala ayniym valla agri devam bel agrim daha da artti oturdugm yerden kalkamiorum. 3 gune gecer demisti pztesine kdr bekliycm bakalim.Olmaz mı çoğu zaman yamuk hatta
sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?