2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim eşim hastaneye giderken çocuguma bakıyor daha bir gün bile bebişimizi göremedi anca ultrason resimlerine bakıyor

Kizlar positivibies de vardi ya o bebegini 31 agustosta kaybetmis gecwn aklima geldi baska gurupta yazismalarini okudum cok uzuldum allah sabir versin
Allah ona ve isteyen herkese de hayirlsyla nasip etsin ins. Uf cok uzuldm keske bakmasaydm allah yardimcsi olsun. Biz okuyamiyoz bile onun yasadklarini hayal bile edemiyorm allah en uygun vakitte ona da nasip etsin ve olmayan cabalayan iyi ebeveynler olcak herkse

Aranızda ayakları elleri sürekli ödem olan var mı ölüyom resmen

Muayenimiz güzel geçti 34+2 2600gr 48 cm miş. Bi dahaki kontrole 3 hafta sonra çağırdı Kan ve idrar verdim ilaçları hiç içemiyordum mide problemlerinden, hgb 11 çıkmış iyi gibi geldi bana idrarda bakteri 7 . Maskeyle çok durunca boğazım ağrıyor benim sizdede oluyor mu? Çok konuştum bişey daha diyeyim kapatayım Uçuk geçirmiştim on gün önce bugün yıne çıkmış bebiş doğunca öpmemem gerekir demi böyle geçmezse

Benim mideme asiri baski var
Artik meme altim asiri ağrıyor orasi cok sert
Midemde baski var fena kemik gibi batıyor

Benim mideme asiri baski var
Artik meme altim asiri ağrıyor orasi cok sert
Midemde baski var fena kemik gibi batıyor
Bebeğin kafası yukarda mi? Benim öyle benim de mideme baskı yapıyor. Bir iki kez kaburgalarima da batti

Kuzum çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım biran önce şifa versin inş tez zamanda atlatır.

Bazen günü gününe uymuyor insanın. Ben mesela bugün yürüyüş yaptım eşimle yürü yürü yorulmadim. Normalde küçük adımlarla yakın mesafe yururdum. Her gittiğinde su kesecigin kaç cm olmuş sor mutlaka ben soruyorum. 5cm normal sinirin altı 8cm normal sınırın üstü. Ben bugün yine sordum 5cm dedi ölçüm yapıp. Hareketler bile değişiyor bazen insan merak ediyor noluyor acaba içimde diye.
Suyun öyle hemen azalıp artmaz. Sen bir sor ne seviyede. Genelde o civarlarda devam ediyor.

daisyyy canım sen sezerryanla bebegi nasıl alıp emzirip altını değiştirceksin orda hemşireler yardımcımı oluyor acaba eşin kalabilseydi ne güzel olurdu

Yurt dışında ebeler Doğum yaptıktan sonra anneye çok yardımcı oluyorlar, hatta 1 hafta boyunca eve gelenler falan varmış, bi arkadaşım 5 gün yatmış iyice toparlanıp herşeyi öğrenip öyle çıktık demişti.

canım kontrolün ne zaman? Bende şimdi 2 güne göre biraz daha iyiyim, çok normal bu dönemde bi günümüz bi günümüzü tutmuyor.

Öpme canım aman Allah korusun, doktoruna söyle uçuğunu yine sen. Antiviral bi krem verir sana mutlaka.

Kızlar mesajlarınız ve dualarınız için çok teşekkür ederim, inşallah sağlıkla çıkacak annem ve diğer tüm hastalarımız Artık hiç bir şeye üzülmeyeceğim, yalnız doğumuma da bebişe alışamama da, yeter ki sağlık olsun gerisi hallolacak inşallah.

Çarşamba gittik obur cumartesi gidicez tekrar ya iste vesvese yapiyorum bir sey yoktur da ins. Takcak birseyler buluyom

Olmaz mı çoğu zaman yamuk hatta

sen nasılsın, nasıl hissediyorsun?
Hala ayniym valla agri devam bel agrim daha da artti oturdugm yerden kalkamiorum. 3 gune gecer demisti pztesine kdr bekliycm bakalim.

Nie oyle oluyo acaba bi yerde bi sislik bi yerde bi sislik top gibi bi karnmz olmiyck mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…