O da iyi. Biz şimdi arabamiz yok durduk yere oto koltuğu aradık bulduk. Allah'tan ödünç veren oldu. Yoksa bir daha işimize yaramayacak aslında. Aslında bebek arabamız var üstü çok güzel yatak şeklinde portatif birşey ama kemeri yok diye olmaz dediler. Evimizde hastaneye çok yakın.Türkiye de öyle bi zorunluluk yok al kucagına cık rahat ülke.
Yok zaten içeride de o pozisyondalar sıkıntı olmaz.Arkadaslar hastaneden cıkarken puset kullanıyoruz ya bebek onda iki büklüm olmaz mı ya ? Kafam karıstı.
Ya benimkinde yok, bebek için oto koltuğu ama destek yatağı yok. Kullanmamalı miyim? Çok kotu olur mu? Ona koyup getirmek en fazla 15dk sürer eve.pusetlerinizin içinde bel destekli yatağı yoksa 2 büklüm olabiliyor. kızımda kullandığım pusette yoktu mesela kullanamadık. oğluma aldığımda var destek onu kullanabilirim
Bende perşembe günü tekrar gidcm iki hafta önce 2.400 grmdıCanim 2600 gr olmuş benim.minnos. yavaş kilo aliyor ama çok şükür alması yeterli. Seninki ne kadar şimdi?
Belki bebiş geliyordur gelsin istiyorsan tek memeyi az miktarda uyarabilirmişsinizKemeri takılı pusette ya da oto koltuğunda çıkarmamıza izin var bir tek. Üzerine de çok ince küçük bir battaniye orterim hava durumuna göre. Taksiye koyar geliriz eve.
Bu akşam yürüyüşü biraz fazla kaçırdım karnım çok kasılıyor. Birsey yok bende derken karnımda aşırı sertleşme ve kasılma yaşıyorum
Haklısın bunu hiç düşünemedim hep kısıtlamalar pandemi falan stres kötü etkilediBi temiz hava alamadık ki gelişsin garibimler
Bizim hastane kucakta izin vermiyor ve bi cok hastane izin vermiyor birde nasil düşürmüşler kemer baglaninca bisey olmuyor kemer bol gelemez cunku battaniyeye sarili olacakİki büklüm olması önemli degil de tanıdığım yenidoğan bebegi düşürmüştü. cok küçük olunca kemerleri takamıyoruz. Yanlış bi harekette bebek düşmüş gözetim altında tutulmuştu. Ben kucagımda çıkaracağım. Kilosu biraz fazla oluncaya kadar pusete koymuyorum. Ne zman kemere sıgacak kadar oldu o zman kullanıyorum.
bende puset ortusu ortecem cikarken acaba havasiz kalirmi diye dusunuyorumHastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
bizimki cin gibi ne zaman cekmeye calissam duruyor kipirdamiyor anliyor mu neAz önce bebeğin karnımı şekilden şekile sokmasının bir kısmının videosunu çekmeyi becerdim, güzel hatıra olacak
Saol canıminşallah bizimde çıkmaz. evet bi doktorla takılı kalmayacaksın . sevindim bebişin iyi olduğuna :))
Vücuttan kilo almayıp sadece göbüşü olan hamilelerdensin galibaEki Görüntüle 2710071 Ben de çektim bu fotoğraflardan sonunda kızım da bombaladı tabiikikambersiz düğün olmaz
ÇHastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
Canım instagramda bir sayfa var puset ya da portbebede kullanılabilen üste kadar kapatan örtüler var ben ondan aldım bir arkadaşım önerdi bir bak istersen.Hastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
Baya büyümüştür annesi, 2 hafta geçmişBende perşembe günü tekrar gidcm iki hafta önce 2.400 grmdı
Bizim özel hastanede de yasak kucakta çıkarmak. Hastane dış kapısına kadar da hemşireler taşıyor birşey olmasın diye. Ben portbebe kullanacağım çıkışta.Türkiye de öyle bi zorunluluk yok al kucagına cık rahat ülke.
Ben bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.Kızlar bugün bi tanıdığım mesaj atmıştı doğumun normal olacaksa Meryem ana otu var onu suya ıslatıp suyundan iç doğumu kolaylaştırıyor falan dedi bilen var mı aranızda hurma falan gibi mi etkisi var
Hayır canım türkiyedede çoğu hastane kucakta çıkarmaya izin vermiyor. Puset yada ana kucağı olmadan çıkaramıyorsun.Türkiye de öyle bi zorunluluk yok al kucagına cık rahat ülke.
Ben de portbebe kullanmayı düşünüyordum bebek arabasına takılı ama kemeri yok diye olmaz dediler. Sizinkinin kemeri var mı. Ben resmini paylasiyorumBizim özel hastanede de yasak kucakta çıkarmak. Hastane dış kapısına kadar da hemşireler taşıyor birşey olmasın diye. Ben portbebe kullanacağım çıkışta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?