2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Türkiye de öyle bi zorunluluk yok al kucagına cık rahat ülke.
O da iyi. Biz şimdi arabamiz yok durduk yere oto koltuğu aradık bulduk. Allah'tan ödünç veren oldu. Yoksa bir daha işimize yaramayacak aslında. Aslında bebek arabamız var üstü çok güzel yatak şeklinde portatif birşey ama kemeri yok diye olmaz dediler. Evimizde hastaneye çok yakın.

pusetlerinizin içinde bel destekli yatağı yoksa 2 büklüm olabiliyor. kızımda kullandığım pusette yoktu mesela kullanamadık. oğluma aldığımda var destek onu kullanabilirim
Ya benimkinde yok, bebek için oto koltuğu ama destek yatağı yok. Kullanmamalı miyim? Çok kotu olur mu? Ona koyup getirmek en fazla 15dk sürer eve.

Belki bebiş geliyordur gelsin istiyorsan tek memeyi az miktarda uyarabilirmişsiniz

Bizim hastane kucakta izin vermiyor ve bi cok hastane izin vermiyor birde nasil düşürmüşler kemer baglaninca bisey olmuyor kemer bol gelemez cunku battaniyeye sarili olacak
Hastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
bende puset ortusu ortecem cikarken acaba havasiz kalirmi diye dusunuyorum
Az önce bebeğin karnımı şekilden şekile sokmasının bir kısmının videosunu çekmeyi becerdim, güzel hatıra olacak
bizimki cin gibi ne zaman cekmeye calissam duruyor kipirdamiyor anliyor mu ne

inşallah bizimde çıkmaz. evet bi doktorla takılı kalmayacaksın . sevindim bebişin iyi olduğuna :))
Saol canım doktorlar kendini garantiye mi almak istediğinden hep en kötü senaryoları kuruyorlar ama genelde sağlıklı oluyor bebişler. İnş öyledir sağlıklıdır hepimizin bebişleri de

Kızlar ben kalçadan falan çok kilo aldım doğumdan sonra bel ve kalça destekli korsemi alayım. yoksa sadece bel desteklimi alayım. Sizce hangisi daha iyi

Eklentiler

• Screenshot_20201024_220250_com.android.chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20201024_220620_com.android.chrome.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 36
Hastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
Ç
Canım instagramda bir sayfa var puset ya da portbebede kullanılabilen üste kadar kapatan örtüler var ben ondan aldım bir arkadaşım önerdi bir bak istersen.

Kızlar bugün bi tanıdığım mesaj atmıştı doğumun normal olacaksa Meryem ana otu var onu suya ıslatıp suyundan iç doğumu kolaylaştırıyor falan dedi bilen var mı aranızda hurma falan gibi mi etkisi var

Ben bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.

Bizim özel hastanede de yasak kucakta çıkarmak. Hastane dış kapısına kadar da hemşireler taşıyor birşey olmasın diye. Ben portbebe kullanacağım çıkışta.
Ben de portbebe kullanmayı düşünüyordum bebek arabasına takılı ama kemeri yok diye olmaz dediler. Sizinkinin kemeri var mı. Ben resmini paylasiyorum

Eklentiler

• IMG-20201004-WA0043.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG-20201004-WA0042.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…