Benimkinde de kemer yok ama kemer takılabilir yerleri var. Sanırım oto koltuğunun kemerini takacağım geçici olarak.Ben de portbebe kullanmayı düşünüyordum bebek arabasına takılı ama kemeri yok diye olmaz dediler. Sizinkinin kemeri var mı. Ben resmini paylasiyorum
Esim diyo ki istersem ensesinden isirir agzimla çıkarırım hastaneden kime neBizim hastanede öyle bir kural var mı bilmiyorum ama zaten arabada mecbur kullanılıyor oto koltuğu o yüzden öyle bir kural varsa da hemen çıkarır getiririz. Ama saçma yani kucakta taşısak arabaya kadar, arabada zaten oturtacağız oto koltuğuna. Mantığı neymiş ki
Netten baktım da yorumlara ne kadar doğru bilmiyorum dediğin gibi manevi etkisi varmış. Suya bazı dualar okunup Doğum sancısı başladığında otu o suya koyuyorlarmıs ot açıdıldıkça rahim açılması kolaylaşıyormus ama doğum bitince hemen sudan çıkarmak gerekiyormusBen bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.
İnşallah canım benim yaBaya büyümüştür annesi, 2 hafta geçmiş
Bu biraz inanç meselesi sanırım. Mesela hypnobirthing kitabında da şey yazıyordu gülün açılmasını hayal edin rahmin açılmasına benzertin kafanızda filan. Manevi etkisi var bu tarz galiba.Netten baktım da yorumlara ne kadar doğru bilmiyorum dediğin gibi manevi etkisi varmış. Suya bazı dualar okunup Doğum sancısı başladığında otu o suya koyuyorlarmıs ot açıdıldıkça rahim açılması kolaylaşıyormus ama doğum bitince hemen sudan çıkarmak gerekiyormus
Benim en iyi bildiğim ve daha öncede denediğim yöntem hurma normal doğum yapacak olanlar tükebilir son haftalarda gerçekten çok faydası varBu biraz inanç meselesi sanırım. Mesela hypnobirthing kitabında da şey yazıyordu gülün açılmasını hayal edin rahmin açılmasına benzertin kafanızda filan. Manevi etkisi var bu tarz galiba.
Ben ahududu yaprağı çayı içiyorum doğum başlasın diye 1 haftadır. Bu hormonal etki ediyor tabi doktoruna sormadan kullanma yine de.
Kucakta bebek taşımak her zaman için tehlikeli ama zaten. Sadece hastaneden çıkarken değil. Ben korkarım kucakta taşınan bebek görünce. Bence çok mantıklı. hastanelerin yaptığı burada işimize karışmak değil doğru olanı göstermek olduğunu düşünüyorum ama tabi tercih meselesi. Alınan bütün ürünleri ince eleyip sık dokurken ve hepsinde kemer varken kullanmayıp kucakta taşımak çok bana mantıklı gelmiyor tabi. Ama dediğim gibi bu benim bakış açım tabiki herkesin kendi evladı ve herkes evladına nasıl bakacağını koruyacağını bilir.Bizim hastanede öyle bir kural var mı bilmiyorum ama zaten arabada mecbur kullanılıyor oto koltuğu o yüzden öyle bir kural varsa da hemen çıkarır getiririz. Ama saçma yani kucakta taşısak arabaya kadar, arabada zaten oturtacağız oto koltuğuna. Mantığı neymiş ki
Kızlar günaydın, bugünlerde gece geç yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 kalkıyorum. Çok şükür uyanmalarım bitti ama neden diyede düşünmüyor değilim baya alışmıştım geceleri uyanıp gezmeye
Merhaba canım, bende bugün yoğundum kv bizde maalesef biraz yoruldum anca bakabildim. Evet henüz doğurmadım ama çok şükür hala gece yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 da kalkıyorum.Krunkli tüm sayfaları okuyamıyorum çok istesem de, nasılsın? Ben doğumdan 3-4 gün önce çok fazla uyumaya baslamistim ve gece uyanmalarim bitmişti. Aslında dikkatimi çekti ama tecrubesizlikten anlamlandiramamistim tabi, doğuma yakın böyle oluyor sanırım
Yaaaaa gözün Aydın, merak ediyordum seni çok sevindim, ikinizde iyisiniz umarım?
Tarihte şahane 20.10.2020
Bence korur zaten ordan cıkmak 1-2 dk sürer. Dogum servisi riskin az oldugu yerlerden.Hastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
Ya seni anlıyorum böyle cok gereksiz pisi pisine kazalar beni sinir ediyor.Amin cok korkunç ya
Aman anneler ne olursa olsun her türlü pusete olsa bebek arabası da olsa kemer takın. Bebek arabasından kemeri takılı olmadığı için denize düşen bebek var. Hayatım boyunca unutamadım. Ne zman bebek arbasında cocuk görsem kemerini takarım.
Ah evet cok heyecanlıyım. Son bir haftadır nefesim rahatladı. Daha rahat uyuyorum. Ama karnım cok büyüK değil, azıcık zaman kaldı doguma. Bir yanım her an gelebilir diye korkuyor, diğer tanım sürprizi dört gözle bekliyor. Sen nasılsın?
Çok teşekkür ederimOy kurban olurum maşallah size ne güzel normal gelmiş inşallah kolay geçmiştir doğumun çok geçmiş olsun hemde gözün aydın canım benim oğlum gibiymiş minnak bebeğin sizler doğum yaptıkça beni heyecan sariyor
baya mide problemi yaşadım bi de kızımın en hareketli ve tehlikeyi bilmediği yaşını geçirdi bu yaz çılgınlat gibi scootera biniyo bu halimle pat pst pat diye arkasından koştum bugünVücuttan kilo almayıp sadece göbüşü olan hamilelerdensin galiba
Ben içiliyo diye biliyorum. Suya koyup okuyup üfleyip içiyolarmışBen bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.
Ben de aldım ama içmedim henüz. Doğum günü gelir de başlamazsa son çare olarak deneyeyim diyorum. Doktor günde 1 fincan içebilirsin dedi ama cesaret edemedimBu biraz inanç meselesi sanırım. Mesela hypnobirthing kitabında da şey yazıyordu gülün açılmasını hayal edin rahmin açılmasına benzertin kafanızda filan. Manevi etkisi var bu tarz galiba.
Ben ahududu yaprağı çayı içiyorum doğum başlasın diye 1 haftadır. Bu hormonal etki ediyor tabi doktoruna sormadan kullanma yine de.
Yazayım kimi etiketleyecegizCanım sende yaz boyu kilosu son usg ölçümleri ile uyumlu doğdu mu
yenidoğanken bükülebiliyorlar. 3aylıkken falan bel desteğine gerek kalmıyorYa benimkinde yok, bebek için oto koltuğu ama destek yatağı yok. Kullanmamalı miyim? Çok kotu olur mu? Ona koyup getirmek en fazla 15dk sürer eve.
Ay maşallah çok şükür atlattın gitti ne güzel ilerleyen bir normal doğum darısı tüm normal bekleyenlere.Çok teşekkür ederimugurbocuuu darısı hayırlısıyla sizlere olsun inşallah. Saat 1 gibi sancısız gittim. Saat 2 gibi sancı başladı ve çok ilginç şekilde direkt 4 dakikada bir olarak başladı. Doktoru aradik muhtemelen suni sancı gerekir 6-7 ye kadar istirahat et korkma ben gelirim falan dedi.o sirada açıklık 2 cm idi. Ama ne 6-7 şu, saat 4 te ben ebeye sancım çok arttı diyroum tabi kadın haklı.olarak tamam daha çok.vaktimiz var falan diyor ama sancı dakikada bir e düştü ve çok şiddetli. Açılmayi kontrol edelim dedi sırf beni susturmak için bir baktı ki tam açılma olmuş, korkuyla doktoru aradı doktor da 10 dakika içinde geldi sağolsun. Girer girmez bunu nasıl başardın diyor kadın
Öylelikle hızlıca oldu bitti her şey çok şükür.. daha ne olduğunu anlayamadan
En güzelinden hızlı hızlı olmuş :) hayırlı olsun sağlıkla büyüt mutlulukla inşallahÇok teşekkür ederimugurbocuuu darısı hayırlısıyla sizlere olsun inşallah. Saat 1 gibi sancısız gittim. Saat 2 gibi sancı başladı ve çok ilginç şekilde direkt 4 dakikada bir olarak başladı. Doktoru aradik muhtemelen suni sancı gerekir 6-7 ye kadar istirahat et korkma ben gelirim falan dedi.o sirada açıklık 2 cm idi. Ama ne 6-7 şu, saat 4 te ben ebeye sancım çok arttı diyroum tabi kadın haklı.olarak tamam daha çok.vaktimiz var falan diyor ama sancı dakikada bir e düştü ve çok şiddetli. Açılmayi kontrol edelim dedi sırf beni susturmak için bir baktı ki tam açılma olmuş, korkuyla doktoru aradı doktor da 10 dakika içinde geldi sağolsun. Girer girmez bunu nasıl başardın diyor kadın
Öylelikle hızlıca oldu bitti her şey çok şükür.. daha ne olduğunu anlayamadan
Ben bebek çok kilo alabilir diye yemiyorum, ilk kızım iri doğmuştu baya. Bunda da biraz kilolu gidiyor. Ama evet hurmayı öneriyorlar günde 7 tane filan.Benim en iyi bildiğim ve daha öncede denediğim yöntem hurma normal doğum yapacak olanlar tükebilir son haftalarda gerçekten çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?