2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizim hastanede öyle bir kural var mı bilmiyorum ama zaten arabada mecbur kullanılıyor oto koltuğu o yüzden öyle bir kural varsa da hemen çıkarır getiririz. Ama saçma yani kucakta taşısak arabaya kadar, arabada zaten oturtacağız oto koltuğuna. Mantığı neymiş ki

Esim diyo ki istersem ensesinden isirir agzimla çıkarırım hastaneden kime ne

Ben bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.
Netten baktım da yorumlara ne kadar doğru bilmiyorum dediğin gibi manevi etkisi varmış. Suya bazı dualar okunup Doğum sancısı başladığında otu o suya koyuyorlarmıs ot açıdıldıkça rahim açılması kolaylaşıyormus ama doğum bitince hemen sudan çıkarmak gerekiyormus

Bu biraz inanç meselesi sanırım. Mesela hypnobirthing kitabında da şey yazıyordu gülün açılmasını hayal edin rahmin açılmasına benzertin kafanızda filan. Manevi etkisi var bu tarz galiba.

Ben ahududu yaprağı çayı içiyorum doğum başlasın diye 1 haftadır. Bu hormonal etki ediyor tabi doktoruna sormadan kullanma yine de.

Benim en iyi bildiğim ve daha öncede denediğim yöntem hurma normal doğum yapacak olanlar tükebilir son haftalarda gerçekten çok faydası var

Kucakta bebek taşımak her zaman için tehlikeli ama zaten. Sadece hastaneden çıkarken değil. Ben korkarım kucakta taşınan bebek görünce. Bence çok mantıklı. hastanelerin yaptığı burada işimize karışmak değil doğru olanı göstermek olduğunu düşünüyorum ama tabi tercih meselesi. Alınan bütün ürünleri ince eleyip sık dokurken ve hepsinde kemer varken kullanmayıp kucakta taşımak çok bana mantıklı gelmiyor tabi. Ama dediğim gibi bu benim bakış açım tabiki herkesin kendi evladı ve herkes evladına nasıl bakacağını koruyacağını bilir.

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Mesajları okuyamadım bebişn doğumundan beri, inşallah herkes iyidir, güzel haberlerini alırız bebislerin. Biz 5 günlük olduk bugün itibariyle, bebegin emmesinde bir sorun yok çok şükür, sık sık emiyor ve beklenen durum oldu maalesef 3. Gün göğüs uçları çok kötü yara oldu. Hatta bir gün boyunca biriyle hiç emziremedim sağmak zorunda kaldım. Ama bunun için bir çözüm buldum ve sirf bunu yazayım diye girdim foruma, amme hizmeti bence bu canım çok acıyıp emziremeyince silikon üç alip deneyelim dedik ama bebek kabul etmedi onu, caresizce koydum kenara. Ve eşim dikişlerim için bir krem aldı eczaneden. Bilindik, madecassol krem. Onu göğüs ucu için de süreyim diye geldi aklıma, kremi sürüp silikon ucun taktım ve emzirmedigim tüm zamanlarda tekrarladım bunu. Her emzirme öncesi yıkayıp sonrasında tekrar sürdüm. Bir gecede o kadar iyi geldi ki. Şimdi ikisiyle de emzirebiliyorum çok şükür. Göğüs ucu kremlerim ise yaramadı maalesef ama bu yöntem çok rahatlattı. Sizinle de paylaşmak istedim, hepimiz için kaçınılmaz sanırım bu durum

Kızlar günaydın, bugünlerde gece geç yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 kalkıyorum. Çok şükür uyanmalarım bitti ama neden diyede düşünmüyor değilim baya alışmıştım geceleri uyanıp gezmeye
Krunkli tüm sayfaları okuyamıyorum çok istesem de, nasılsın? Ben doğumdan 3-4 gün önce çok fazla uyumaya baslamistim ve gece uyanmalarim bitmişti. Aslında dikkatimi çekti ama tecrubesizlikten anlamlandiramamistim tabi, doğuma yakın böyle oluyor sanırım

Merhaba canım, bende bugün yoğundum kv bizde maalesef biraz yoruldum anca bakabildim. Evet henüz doğurmadım ama çok şükür hala gece yatıyorum 1-2 gibi sabah 9 da kalkıyorum.

Hastaneden çıkarken muslin bez koronadan korur mu ki şu an onu dusunuyorummm kafam yancak ya dusunmekten
Bence korur zaten ordan cıkmak 1-2 dk sürer. Dogum servisi riskin az oldugu yerlerden.
Ya seni anlıyorum böyle cok gereksiz pisi pisine kazalar beni sinir ediyor.
limoncicegi41 gunumz ayni senle nasi gidio hayat
Ah evet cok heyecanlıyım. Son bir haftadır nefesim rahatladı. Daha rahat uyuyorum. Ama karnım cok büyüK değil, azıcık zaman kaldı doguma. Bir yanım her an gelebilir diye korkuyor, diğer tanım sürprizi dört gözle bekliyor. Sen nasılsın?

Çok teşekkür ederim ugurbocuuu darısı hayırlısıyla sizlere olsun inşallah. Saat 1 gibi sancısız gittim. Saat 2 gibi sancı başladı ve çok ilginç şekilde direkt 4 dakikada bir olarak başladı. Doktoru aradik muhtemelen suni sancı gerekir 6-7 ye kadar istirahat et korkma ben gelirim falan dedi.o sirada açıklık 2 cm idi. Ama ne 6-7 şu, saat 4 te ben ebeye sancım çok arttı diyroum tabi kadın haklı.olarak tamam daha çok.vaktimiz var falan diyor ama sancı dakikada bir e düştü ve çok şiddetli. Açılmayi kontrol edelim dedi sırf beni susturmak için bir baktı ki tam açılma olmuş, korkuyla doktoru aradı doktor da 10 dakika içinde geldi sağolsun. Girer girmez bunu nasıl başardın diyor kadın
Öylelikle hızlıca oldu bitti her şey çok şükür.. daha ne olduğunu anlayamadan

Vücuttan kilo almayıp sadece göbüşü olan hamilelerdensin galiba
baya mide problemi yaşadım bi de kızımın en hareketli ve tehlikeyi bilmediği yaşını geçirdi bu yaz çılgınlat gibi scootera biniyo bu halimle pat pst pat diye arkasından koştum bugün
Ben bunu duydum ama içilmiyor bu sadece manevi etkisi var sanırım.
Ben içiliyo diye biliyorum. Suya koyup okuyup üfleyip içiyolarmış
Ben de aldım ama içmedim henüz. Doğum günü gelir de başlamazsa son çare olarak deneyeyim diyorum. Doktor günde 1 fincan içebilirsin dedi ama cesaret edemedim

Ay maşallah çok şükür atlattın gitti ne güzel ilerleyen bir normal doğum darısı tüm normal bekleyenlere.

En güzelinden hızlı hızlı olmuş :) hayırlı olsun sağlıkla büyüt mutlulukla inşallah

Benim en iyi bildiğim ve daha öncede denediğim yöntem hurma normal doğum yapacak olanlar tükebilir son haftalarda gerçekten çok faydası var
Ben bebek çok kilo alabilir diye yemiyorum, ilk kızım iri doğmuştu baya. Bunda da biraz kilolu gidiyor. Ama evet hurmayı öneriyorlar günde 7 tane filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…