2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım şöyle bir durum var bundan seneler evvel benim gittiğim bir hastanede 20 senedir çocuğu olmayan bir aile tüp bebekle çocuk sahibi olmuş hastaneden taburcu olurken adam kucakta çıkarmış bebeği ve 1. Katın merdivenlerinden düşürmüş bebek ölmüş maalesef. O günden sonra hastanede doğum yasaklanmış kucakta çıkışa izin verdikleri için. Nerden biliosun dersen o hastanenin veznesinde çok yakın bir arkadaşım çalışıodu 1 hafta kliniği kapamışlar çalışanlardan sinir krizi geçiren olmuş. O yüzden risk almak istemiyorlar. Bunun gibi birkaç hastanedede olmuş bu tarz vakalar. Bence haklılar ağzımızda maske varken önümüzü göremiyoruz zaten birde kucakta yeni doğmuş bebek Allah korusun

Bilmiyorum ya sonuçta kucakta taşımak neden sakıncalı olsun ki insan yavrusu bunlar. Arabada okeyim zaten her daim oto koltuğu kullanırım. Yürüyeceksem de sling ya da kanguru kullandım her daim bebek arabası vs çok tercihim değildir.

Ben ilkinde içmemiştim 40 haftası geçti doğum öyle başladı. Bunda içeyim bari dedim.

Ay çok kötü, eğer böyle bir mantığı varsa anlarım tabi.

Yürürken düşme ihtimalin var. Başın dönse biri çarpsa ne bileyim kucak bu sonuçta ne kadar güvenli?
Unutmayın ki koyulan her kuralın mutlaka yaşanmışlığı oluyor bizim ülkemizde. Sen bebeğin kucağındayken düşürsen ya da beraber düşseniz bir düşün nasıl darbeler alacak direk darbeye ezilmeye maruz kalacak. Ama diğer türlü kemerli bir portbebe gibi sertifikalı güvenli ekipmanlarda darbeyi bebeğin hissetmesi çok da düşük.

Merhaba gün boyu vajina ve kasık ağrısı yaşıyorum resmen pelvis kemiğim ağrıyor hareket edemiyorum kalksam oturamıyorum otursam kalkamıyorum böyle bi durum yaşayan var mı
Ben de yaşıyorum sanırım sonlara geliyorum diye düşünüyorum. Artık hareket etmek işkence gibi.

Evet üstteki arkadaş yazmış, öyle düşününce mantıklı tabi. Ben de mantığını merak etmiştim.

Masallahh ne güzel darısı bize nasip olsun

Ona bakarsn evde de var bu dusurme ihtimalleri napcz evde de mi pusetle oda degistiricz. Yada atiyorum emzirirken de bir suru risk var emzirmeyelm mi. Herseyde az da olsa var riskler.

Bence bunu tavsiye etmeli hastane sart olarak deil de

Ona bakarsn evde de var bu dusurme ihtimalleri napcz evde de mi pusetle oda degistiricz. Yada atiyorum emzirirken de bir suru risk var emzirmeyelm mi. Herseyde az da olsa var riskler.

Yani sokaktaki betonla mermerle ev ortamını bir tutmanın ne kadar mantıklı olduğunu bir düşünmek lazım bence

Canım o zaman hastaneyi bağlamaz ama hastanede kaza olursa insanlar dava açar muhtemelen mantığı bu, ben öyle anladım. Daha çok hastane kendini garantiye alıyor.

Yani sokaktaki betonla mermerle ev ortamını bir tutmanın ne kadar mantıklı olduğunu bir düşünmek lazım bence
Yenidogms bebekle de sokakta gezmiycemize gore kapidan taksiye yada arabaya biniceksn yani.
Canım o zaman hastaneyi bağlamaz ama hastanede kaza olursa insanlar dava açar muhtemelen mantığı bu, ben öyle anladım. Daha çok hastane kendini garantiye alıyor.
Diorm ya bunsuz cikamazsn demesn de atiyorm yapmazsn hastane sorumluluk kabul etmz die imza alirsn.

Ben almadm puset cunku ihtiyacim yok sirf 1 dakikalik bi hastaneden cikis icin alamam puset fln yani napcm onu sonra.

Bnm kucagimda bise olduysa hastaneye nie dava acacm ki. Bnm hatam olur sonucta

Ha tabi imza karşılığı bırakabilir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…