- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Tabi hasta imzaliyck durumda deilse de yakinindn alinir bu imza hep vardi bu prosedür.Beni geçen doktor yatırmak istedi ben imza attım çıktım, benim ve bebeğimin ölümü dahil her türlü sorumluluğu kabul ediyorum yazan bir kağıt imzalattılar. İlk doğumumda da öyle olmuştu iri bebek olduğu halde normal doğumu kabul ediyorum, doktorum riskleri anlattı vs. diye kağıt imzalattılar. Doktor ve hastane kendini güvenceye almak istiyoe bu gibi durumlarda haklı olarak.
Bilmediğim bişi olduğu için bunu yapmam. Tanıdık ilk sölediğinde bunuda bir çay gibi bişey sandım bende.Bu biraz inanç meselesi sanırım. Mesela hypnobirthing kitabında da şey yazıyordu gülün açılmasını hayal edin rahmin açılmasına benzertin kafanızda filan. Manevi etkisi var bu tarz galiba.
Ben ahududu yaprağı çayı içiyorum doğum başlasın diye 1 haftadır. Bu hormonal etki ediyor tabi doktoruna sormadan kullanma yine de.
Agrilarimi gecirecek tek sey var o da dogurmakGevşeme meditasyonu yapalım, belki ağrılara da iyi gelir kızlar.İstanbul Doğum Akademisi on Instagram: "Ebemiz @ebe.tulinbulur ‘un sizler için seslendirdiği derin gevşeme meditasyonunu doğumunuza hazırlanma sürecinizde her gün rutin uygulayabilirsiniz. Keşkesiz Doğuma Hazırlık Eğitimlerimizin vazgeçilmezlerinde
46 likes, 1 comments - istanbuldogumakademisi on June 3, 2020: "Ebemiz @ebe.tulinbulur ‘un sizler için seslendirdiği derin gevşeme meditasyonunu doğumunuza hazırlanma sürecinizde her gün rutin uygulayabilirsiniz. Keşkesiz Doğuma Hazırlık Eğitimlerimizin vazgeçilmezlerinden olan meditasyonlar ve...www.instagram.com
Vala canım gayet fit hamiş olmuşunbaya mide problemi yaşadım bi de kızımın en hareketli ve tehlikeyi bilmediği yaşını geçirdi bu yaz çılgınlat gibi scootera biniyo bu halimle pat pst pat diye arkasından koştum bugün
Ben içiliyo diye biliyorum. Suya koyup okuyup üfleyip içiyolarmış
Ben de aldım ama içmedim henüz. Doğum günü gelir de başlamazsa son çare olarak deneyeyim diyorum. Doktor günde 1 fincan içebilirsin dedi ama cesaret edemedim
Bebekler sağlıkla gelsin de geri kalanı hallolur artık sona yaklaştık gece yatarken çok heyecanlanıyorum acaba bi gelişme olur mu diyeVala canım gayet fit hamiş olmuşunbende başta öyle gidip sonunu salanlardan oldum son bi ayda 3 kilo aldım hep yerimde sayarken
Allah korusun hayal bile etmek istemez insan böyle bi durumu.meryem ana otunu ilk doğumumda kocam okudu, açılmam hızlı doğumum çabuk oldu. suyundan içmedim ama. doğumdan sonra da suyun ayak değmeyen bir yere dökülmesi gerekiyor. bunda da sancılar başlayınca yapmaya niyetliyim.
düşen bebek olayını da ilk hamileliğimin son haftalarında ebebekte gezerken daha kırkı bile çıkmamış bir bebeğini omzunda taşıyan bir baba bebeği düşürdü. bebek kendini attı refleksle muhtemelen ama o düşüşü, annenin çığlığını korkusunu süreci filan o hamile halimle yaşayınca ben de dışarıda kesinlikle kucakta taşımadım. hastaneden çıkarken de anakucağına koyup kemerlerini taktım. elbette kucakta da gider ama o telaş, hormonlar, nazar göz derken tedbirli olmak lazım bence.
sevgiler.
Bu otun gerçekten faydası var mı suyundan yudumlamak gerekiyormuş ve doğumdam hemen sonra dökmek gerekiyormuş hatta.meryem ana otunu ilk doğumumda kocam okudu, açılmam hızlı doğumum çabuk oldu. suyundan içmedim ama. doğumdan sonra da suyun ayak değmeyen bir yere dökülmesi gerekiyor. bunda da sancılar başlayınca yapmaya niyetliyim.
düşen bebek olayını da ilk hamileliğimin son haftalarında ebebekte gezerken daha kırkı bile çıkmamış bir bebeğini omzunda taşıyan bir baba bebeği düşürdü. bebek kendini attı refleksle muhtemelen ama o düşüşü, annenin çığlığını korkusunu süreci filan o hamile halimle yaşayınca ben de dışarıda kesinlikle kucakta taşımadım. hastaneden çıkarken de anakucağına koyup kemerlerini taktım. elbette kucakta da gider ama o telaş, hormonlar, nazar göz derken tedbirli olmak lazım bence.
sevgiler.
Bende çok heyecanlanıyorumBebekler sağlıkla gelsin de geri kalanı hallolur artık sona yaklaştık gece yatarken çok heyecanlanıyorum acaba bi gelişme olur mu diye
Allah korusun hayal bile etmek istemez insan böyle bi durumu.
Meryem ana otunu ben de deniycem valize koydum bakalım.
Benim ilk gebeliğimde çok ağrım olurdu ama bunda hiç yok neredeyse neyse ki... Hareketli olmak çok etkili sanırım, resmen tarlada bile çalıştımAgrilarimi gecirecek tek sey var o da dogurmak
Endişe etme canım 48 saat kadar susuz da rahimde kalabiliyor bebek.Bende çok heyecanlanıyorumbirde fena uykucu oldum suyum gelirde farketmezsem ya diye tedirgin oluyorum hep eşime uyandığında yatağı kontrol et diyorum
Bu durum oksijensizlik yapıyor mu peki bebeğeEndişe etme canım 48 saat kadar susuz da rahimde kalabiliyor bebek.
Hayır zaten bebek plesanstaya bağlı olduğu için beslenmeye devam ediyor ve tabi kanda oksijen değişimi devm ediyor plesentadan. Ama 48den saatten fazlası risk teşkil ediyormuş bebek strese girebilir, mekonyum yapabilir, onu yutabilir.Bu durum oksijensizlik yapıyor mu peki bebeğe
Ahh canım gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza. Küvöze alınmadı sanırım çok iyi maşallah. Gözün aydın yasaGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Şuan bitki çayımı içiyorum
Sagol canim Yok alınmadı çok şükür diri ameliyathanedekiler bile şaşırdı ellerinden tutup kaldırdılar bi asılıyor ama memeyi çekmeyi bilmiyor isteAhh canım gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza. Küvöze alınmadı sanırım çok iyi maşallah. Gözün aydın yasaSağlıkla büyüsün kuzum.
Gözünaydın ❤ spinalmiydi epidural mi?Geldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
Bir güzel anlatamam kız güzelliği pamuk gibi 3 kilo doğdu. Emme refleksi yok yalancı memeyle çene kaslarını gelistiryoruz şuan mamayla vesleniyor benden damla ne su ne süt geldi.
Uyuşukluk geçtikten sonra ki halimi anlatmayacağım doğumu sezeryan olan arkadaşlarım korkmasın. Benden izi asla silinmeyecek diyim sadece
Uyuşukluk geçince kötü sanırımGeldim kızlar doğuma girene kadar hiç korku yoktu belden iğne mi yaptılar .Gobegimde su hissettim doktora sordum temizliyorum ben sana haber vericem dedi sonra karnım da cekistirilmeli bisey yaptı sem rahat ol ben şuan deniyorum dedi bi baktım 3 dk için de o aylardır yüzünü göstermeyen oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?