Şaman geleneğine göre yenidoğan bebegin 40 gün ruhu oluşmazmış yeni ölmüş birininde 40 gün gecmeden ruhu bedenden çıkmazmış.o yüzden sanirim 40 ı cikmadan anne bebek evden çıkmaz vs.deniliyorYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
Bende her şeye zırlıyorumOff ben haber falan izleyemiyorum yine yaa, küçük kediye, sıpaya, bebeğe, kadına of her şeye ağlıyorum artık
Beni de ekleyin yarın 3 te sezeryan olacağım.kiz ,doğa adı.,38+1 3.500 kilo bekleniyor ...Kasım Anneleri
Gün Sayan Annelerimiz
nil peri - Sürpriz
Ni454 - Sürpriz
sebert - Sürpriz
@Derinndn1234 - Sürpriz
Krunkli - Sürpriz
@Papatya1646 - Sürpriz
@Jaylah - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
Ece0605 - Sürpriz
@Ftm009 - Sürpriz
@hayal alemi - Sürpriz
@Inatcikisilik - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
@Kayra009 - Sürpriz
Limon11 - Sürpriz
Leveme - Sürpriz
@kittenlyy - Sürpriz
@Elos35 - Sürpriz
@aria09 - Sürpriz
@apsssss - Sürpriz
@limoncicegi41 - Sürpriz
@gunes0101 27 Ekim
@Edifar 29 Ekim
@koalayim 29 Ekim
albertine1204 29 Ekim
@Mhr0602 30 Ekim
@ayllllliiiin35 - 30 Ekim
wendy 2 kasım
@ugurbocuuu 2 kasım
@energy 2 Kasım
@kremalikedi 3 Kasım
@0hatu0 3 Kasım
@Dreamlifeee 3 Kasım
@daisyyy 4 Kasım
@rabia16 4 Kasım
@Yahrenayy 4 Kasım
@akademi1994 7 Kasım
@Eylul3319 9 Kasım
@PiinkFiish 9 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
@nagihan3005 16 Kasım
2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu Doğum Şekli@35yagmur35 28.08.2020 Kız Eda Deniz 28+0 790 - Sezaryen @st1248 09.10.2020 Kız - 37+6 2.900 47 Sezaryen @Neutral26 18.10.2020 - - - 3.280 50 Sezaryen @Poison Women 15.10.2020 - - 35+6 2.800 - Normal Doğum @Kidem34 19.10.2020 - - 37+2 2.970 50 Sezaryen @bsrhezaren 20.10.2020 Kız - 35+6 2.400 45 Normal Doğum @pylz 22.10.2020 - - 38+0 3.080 50 Sezaryen @Pelinimben 24.10.2020 Erkek - 36+6 3.000 - Sezaryen _seastar_ 26.10.2020 - - 39+0 3.440 51 Sezaryen
valla biraz acıyor ama ben dayandımKarına bastırma her hastanede yapılan birşey mi ben de ondan korkuyorum birazdikişler falan çok acımıyor mu bastırınca
Benim geçen haftalarda birazcık ağrım vardı bu aralar o da kalmadı. Bir ara acaba gelecek mi diye heyecan yaptım. Bugün doktor keyfi yerinde Pek gelecek gibi değil deyince umudu kestim. Sanırım daha çok vaktim var. Bir de inanılmaz rahatım iki gündür. Sanki hamiş değilim gibi.Doğuranlar ne güzel atlattiniz, mutlu sonDarisi basimiza, sayılı gün geçmiyor. Normal doğumu bekleyenler ağrınız sanciniz oluyor mu hiç? Ben beklemiyorum normal doğum ama olur ya sezeryan gununden önce geliverir tersten de olsa diye soruyorum :) bende ne ağrı ne sizi ne doğurma belirtisi hicbirsey yok şu haftaya geldim. Geçen haftalarda olan kasık ağrısı bile geçti. Noluyor anlamıyorum cidden
Maşşalh canım sağlıkla büyüt inşanlah3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmayı nasip etsinben yanımda getirdim mamayı ama emiyor şimdilik çok şükür.hipp combiotic almıştım.
bir de bu karna bastırma işini yaptılar banada. içimdeki kan aktı resmen ama acısına dayandım sıkıntı olmadı.
Benim de hafif kasık ağrısı mide yanması bulantısı var onun dışında hamile değilmişim gibi hissediyorum bizimki de çok rahat gelmez heralde şimdiBenim geçen haftalarda birazcık ağrım vardı bu aralar o da kalmadı. Bir ara acaba gelecek mi diye heyecan yaptım. Bugün doktor keyfi yerinde Pek gelecek gibi değil deyince umudu kestim. Sanırım daha çok vaktim var. Bir de inanılmaz rahatım iki gündür. Sanki hamiş değilim gibi.
Perşembe göreceğim ben de artık bakalım bana da yapacaklar mı eğer sonrasında rahatlama oluyorsa inşallah benim karnıma da bastırırlarvalla biraz acıyor ama ben dayandım
Sen karar verene kadar bebiş kendisi karar versin benceBen hala doğum seklıne karar veremedım
Kuzum ilk sayfaya eklemiştim zaten, güncel olan ilk sayfamız.Beni de ekleyin yarın 3 te sezeryan olacağım.kiz ,doğa adı.,38+1 3.500 kilo bekleniyor ...
Ah bu hormonlar, emzirirken de devam edecek bu durumBende her şeye zırlıyorum
Yaaa demeBende ağlıyorum . Yavru köpeği erkek köpek öldürmüş keşke alsaydim keşke birakmasaydim . Benim değildi ama bana geliyordu . Deli olcam ya sahibine al dedim almadı öldürmüş
Ona kalsa gelemeyecek gıbıSen karar verene kadar bebiş kendisi karar versin benceonun ve senin için en sağlıklısı en güzeli neyse o olsun
Ben de 10 gunde 1 gidiyorm cnim henuz benkm de.cati muyanesi yapilmadi devlette son dakika yaparlar muhtemelen cunku zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıyorlar ya.Merhaba kızlar
*Ben devlet hastanesine gittiğim için 10 günde 1 nstye giriyorum.Birde catı muayenesi yapılmadı sıkıntı olur mu ?
*ben hiç süt artırıcı herhangi bi ürün almadım ne alacağımı da bilmiyorum kullanmadım maya da çaydan bahsediliyor detaylı bi bilgi verebilecek birileri var mı hepsi çok karışık geliyor
*Birde hastaneye bebek maması şart mı şartsa içerik olarak neye bakıyorsunuz araştıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Çok heyecanlı rabbim sağlıcakla doğurup evine dönmeyi nasip etsjn canım maşallah bebişin kg su iyiymisBeni de ekleyin yarın 3 te sezeryan olacağım.kiz ,doğa adı.,38+1 3.500 kilo bekleniyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?