2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Şaman geleneğine göre yenidoğan bebegin 40 gün ruhu oluşmazmış yeni ölmüş birininde 40 gün gecmeden ruhu bedenden çıkmazmış.o yüzden sanirim 40 ı cikmadan anne bebek evden çıkmaz vs.deniliyor

Beni de ekleyin yarın 3 te sezeryan olacağım.kiz ,doğa adı.,38+1 3.500 kilo bekleniyor ...

Benim geçen haftalarda birazcık ağrım vardı bu aralar o da kalmadı. Bir ara acaba gelecek mi diye heyecan yaptım. Bugün doktor keyfi yerinde Pek gelecek gibi değil deyince umudu kestim. Sanırım daha çok vaktim var. Bir de inanılmaz rahatım iki gündür. Sanki hamiş değilim gibi.

Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olmayı nasip etsin

Benim de hafif kasık ağrısı mide yanması bulantısı var onun dışında hamile değilmişim gibi hissediyorum bizimki de çok rahat gelmez heralde şimdi

Merhaba kızlar
*Ben devlet hastanesine gittiğim için 10 günde 1 nstye giriyorum.Birde catı muayenesi yapılmadı sıkıntı olur mu ?

*ben hiç süt artırıcı herhangi bi ürün almadım ne alacağımı da bilmiyorum kullanmadım maya da çaydan bahsediliyor detaylı bi bilgi verebilecek birileri var mı hepsi çok karışık geliyor

*Birde hastaneye bebek maması şart mı şartsa içerik olarak neye bakıyorsunuz araştıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Bende her şeye zırlıyorum
Ah bu hormonlar, emzirirken de devam edecek bu durum
Bende ağlıyorum . Yavru köpeği erkek köpek öldürmüş keşke alsaydim keşke birakmasaydim . Benim değildi ama bana geliyordu . Deli olcam ya sahibine al dedim almadı öldürmüş
Yaaa deme ama nasıl bakacaktın ki, sahibi de çok vicdanlıymış

Ben de 10 gunde 1 gidiyorm cnim henuz benkm de.cati muyanesi yapilmadi devlette son dakika yaparlar muhtemelen cunku zorunlu olmadıkça sezaryen yapmıyorlar ya.

Mama olarak aptamil ve hipp genel olarak alinmis Ben sma siparis ettim biraz yorumlara da baktim. Anne sutune de daha yakın duruyordu. Belki gerek kalmaz diye 300 gr aldim.

Cay olarak da hipp cay aldim yorumlara bakarak. Humana fazla sekerli dedi kullananlar Ben sekeri sevmem hipp nasılsın cok bilmiyorum ama son anda attim sepete yorumlar iyiydi.

İyi akşamlar kızlar, kv bizde yorgunluktan oluyorum 3 gündür sürekli bebek için biseyler almaya diye çıkıp almadan geliyoruz. Yorulduğum yetmiyormuş gibi sinirlenip geliyorum. Yorgunluktan bebekte hareket etmiyor. Düzensiz beslenmeye başladım çok canim sıkıldı. Siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…