A101 den 250 gr lik aptamil aldım canım zaten emzireceğim ama ilk günler sarılık kan şekeri düşmesi vs yaşamasını istemiyorum sonraları gerek olmaz ama olsa bile zamanla şekillenir mama olayı senin attigin 2. Resimdekinden aldimKızlar ince eleyip sık dokuyoruz malumMama olayının ustunden seneler gectı. Yanımda bulunsun diye satın alacagım ama hangisini almalı? Refluye karsı olanı durumu belli olmasa da önlem amaclı almalı mı sızce? Bir de prosyneo cıkmıs.O ne hiç anlamadım. Bilenleri varsa bilgi verebilir mi? 350 grlık alayım diyorum ne olur ne olmaz.
Eki Görüntüle 2710976 Eki Görüntüle 2710978 Eki Görüntüle 2710979
Bence sen doğuruyor olabilirsinBel ağrısı yaşıyorum sanki belim yerinden kopacakmış gibi ağrıyor dün gece geçince rahatladım biraz ama şimdi yine siddetlendi aralıklı giren bi ağrı değil başlayalı iki saat oldu geçmedi
Bu marka farkli yurtdisi site turkiyede yok sanirim...farkli marka ama ayni amac icin gibi yine bira mayasi tableti canimsöylediğin şu mu? burada buldum. iyi geldiyse bunu alacağım. ben de sadece rezene var
Holland & Barrett Debittered Brewer's Yeast 240 Tablets | H&B
Shop Brewers Yeast Tablets at Holland & Barrett Brewer's Yeast is made from the one-celled fungus Saccharomyces cerevisiae. Vegan & vegetarian friendly.www.hollandandbarrett.ie
Onu nerden aldın marketlerde var mıBir de hipp sut arttırıcı cay aldim
Canım gittin mi doktora? Mehmet beyin yanına da uğradım bugün, Hüseyin beyin sekreteri oradaydı işlemlerimi yaptıOnu nerden aldın marketlerde var mı
E bebekten aldim markette var mi bilmem kiOnu nerden aldın marketlerde var mı
Canim ilk bebegimde hemsireler sadece emzir dediler sutum gelmedi tabi bizde eve gecince vermedik kuzum 2 gun agladi acliktan annemlerde ilk torun sekerli su falan verdiler ve sarilik oldu 2 gun hastanede yatti 2.cocugum olursa gizli gizli verecem dedim ve hem emzirdim hemde mamayi verdim hicbisey olmadi cok sukur sutum gelene kadar kullandim zaten sende ne olur ne olmazal derim ben apitamil aldim bundada insallah sutum gelir ileriki zamanlarda kullanmak zorunda kalmamCanım maMS mı almam gerekiyor bilmiyordum hiçbir şey bilmiyorum Hangi mamayı alacağım ne yapacağım nereden alacağım
Canim hayirdir bi problemmi oldu Rabbim yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruzKızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş sende iyisindir kuzum3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Ordu’da yaşıyorum. Burası küçük bir il. Ssvd destekleyen doktor bulmak çok zor.Merhaba, ben düşünüyorum ama henüz yapmadım. Nerede yaşıyorsunuz?
3 emzirme sütyeni 1 tane pentiden sporcu sütyeni aldım. Sadece pentiden olanı kullandım emzirirken üstümü hep çıkartıyorum hem bebek rahat etsin hemde tentene temasKızlar kacar emzirme sutyen ve atleti aldınız?
Sma gaz yapmıyor diyorlar. İhtiyaç olursa ben de onu almayı düşünüyorumKızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Gozun aydın cnmben yanımda getirdim mamayı ama emiyor şimdilik çok şükür.hipp combiotic almıştım.
bir de bu karna bastırma işini yaptılar banada. içimdeki kan aktı resmen ama acısına dayandım sıkıntı olmadı.
şu an ilaç bağlı o yüzden çok iyiyim. ağrım sızım hareket ederken oluyor. henüz kalkmadım ayağa doktorum gelemedi 2de gelecekti. birazdan gelir.Gozun aydın cnm
Sezeyandı demı
Agrıların nasıl
Canim hayırlı olsun insallah cok acımıyor demi bu bastirmaben yanımda getirdim mamayı ama emiyor şimdilik çok şükür.hipp combiotic almıştım.
bir de bu karna bastırma işini yaptılar banada. içimdeki kan aktı resmen ama acısına dayandım sıkıntı olmadı.
Medicana damı oldunşu an ilaç bağlı o yüzden çok iyiyim. ağrım sızım hareket ederken oluyor. henüz kalkmadım ayağa doktorum gelemedi 2de gelecekti. birazdan gelir.
şu an ilaç bağlı o yüzden çok iyiyim. ağrım sızım hareket ederken oluyor. henüz kalkmadım ayağa doktorum gelemedi 2de gelecekti. birazdan gelir.
acı eşiğine bağlı bşraz. dayanılmayacak birşey değildi benim için. ama o kan çıkınca bir rahatlama oldu.Canim hayırlı olsun insallah cok acımıyor demi bu bastirma
ewt cnm.Medicana damı oldun
bende yanımdakine bakıp bakıp duruyorum. mis gibi kokuyor.Ay hala inanamıyorum doğurduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?