2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
A101 den 250 gr lik aptamil aldım canım zaten emzireceğim ama ilk günler sarılık kan şekeri düşmesi vs yaşamasını istemiyorum sonraları gerek olmaz ama olsa bile zamanla şekillenir mama olayı senin attigin 2. Resimdekinden aldim

Canım maMS mı almam gerekiyor bilmiyordum hiçbir şey bilmiyorum Hangi mamayı alacağım ne yapacağım nereden alacağım
Canim ilk bebegimde hemsireler sadece emzir dediler sutum gelmedi tabi bizde eve gecince vermedik kuzum 2 gun agladi acliktan annemlerde ilk torun sekerli su falan verdiler ve sarilik oldu 2 gun hastanede yatti 2.cocugum olursa gizli gizli verecem dedim ve hem emzirdim hemde mamayi verdim hicbisey olmadi cok sukur sutum gelene kadar kullandim zaten sende ne olur ne olmazal derim ben apitamil aldim bundada insallah sutum gelir ileriki zamanlarda kullanmak zorunda kalmam
Kızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Canim hayirdir bi problemmi oldu Rabbim yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Sma gaz yapmıyor diyorlar. İhtiyaç olursa ben de onu almayı düşünüyorum

Canim hayırlı olsun insallah cok acımıyor demi bu bastirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…