- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Gerçi kuzuyu görünce tum aci gecmistir kiacı eşiğine bağlı bşraz. dayanılmayacak birşey değildi benim için. ama o kan çıkınca bir rahatlama oldu.
ewt cnm.
bende yanımdakine bakıp bakıp duruyorum. mis gibi kokuyor.
Önlem amaclı yaptı cnm dr....Yeni doğan bebeğin oksijen ihtiyacı ve solunum desteği yapılma zorunluluğu azalır dedi.Canim ilk bebegimde hemsireler sadece emzir dediler sutum gelmedi tabi bizde eve gecince vermedik kuzum 2 gun agladi acliktan annemlerde ilk torun sekerli su falan verdiler ve sarilik oldu 2 gun hastanede yatti 2.cocugum olursa gizli gizli verecem dedim ve hem emzirdim hemde mamayi verdim hicbisey olmadi cok sukur sutum gelene kadar kullandim zaten sende ne olur ne olmazal derim ben apitamil aldim bundada insallah sutum gelir ileriki zamanlarda kullanmak zorunda kalmam
Canim hayirdir bi problemmi oldu Rabbim yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Yok cnm önlem amaclı yaptı..Hayirdir bkr sikintimk vardi cnm
Benimki de ona benzer bişey yapmıştıYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
spinal oldum canımGerçi kuzuyu görünce tum aci gecmistir kiepidural mi oldun kuzum genel anestezi mi
Nasi kurutcakmisiz sermeden. Aski da dahil mi bunaYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
Evet galiba canimBen dependle cok rahat ettim camasirlarim hem dikislere denk geliyordu hemde arkama gecti gecmedi derdim olmadi dependle kisiye gorede degisiyor sanki rahatlik
Aaa hadi ya o zaman yanında bulunması iyi olur. Lazım olmaz inşallah. Yetişir bence daha çok var.Canım sağlıkla gelsin inşallah, bi sıkıntı mı oldu?
Bizde vermiyorlar yaa, o telaşe içinde eşimi bi de eczaneye göndermek istemedim, aldım bakalım lazım olursa kullanırız inşallah, sarılık muhabbetinden korkarım bende o yüzden ilk günler ne olur ne olmaz çantamda dursun. Gerçi gelmedi hala kargodan ama pazartesiye yetişir inşallah
Orduda var sanırım ya ssvd Türkiye grubunu, bir sezaryen hep sezaryen değildir sayfalarını filan takip ediyor musun?Ordu’da yaşıyorum. Burası küçük bir il. Ssvd destekleyen doktor bulmak çok zor.
Aaa ne ilginç yaYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
Canım ilk doğumumda ben 40ı bitirdim 41e girerken sancım başlamıştı. Normal ilk doğumda rahim geç açılıyor.Doğuranlar ne güzel atlattiniz, mutlu sonDarisi basimiza, sayılı gün geçmiyor. Normal doğumu bekleyenler ağrınız sanciniz oluyor mu hiç? Ben beklemiyorum normal doğum ama olur ya sezeryan gununden önce geliverir tersten de olsa diye soruyorum :) bende ne ağrı ne sizi ne doğurma belirtisi hicbirsey yok şu haftaya geldim. Geçen haftalarda olan kasık ağrısı bile geçti. Noluyor anlamıyorum cidden
Maşallah canım3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Oh ne güzel anlattın pozitif bakan pozitif bi doğum gerçekleştiriyor hanımlar, o yüzden keyifler yerinde gireceğiz doğuma.ben yanımda getirdim mamayı ama emiyor şimdilik çok şükür.hipp combiotic almıştım.
bir de bu karna bastırma işini yaptılar banada. içimdeki kan aktı resmen ama acısına dayandım sıkıntı olmadı.
Aa ilk kez duydum ama varmış bak bi arkadaş daha yazmış, ee kokar anacım o makinede en içine de mi asamıyoruz hadi akşam sokakta durmasın tamam.Ya bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
Ben hipp kullanıyorumKızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Hayırlı olsun maşallah3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Yalancılar oluyo oturduğum zaman sağa sola yamulmalar başlıyo ama onun dışında bişey yok bi de magnezyumu bırakalıberi bacağıma ve kasığıma ani sancılar giriyo.Doğuranlar ne güzel atlattiniz, mutlu sonDarisi basimiza, sayılı gün geçmiyor. Normal doğumu bekleyenler ağrınız sanciniz oluyor mu hiç? Ben beklemiyorum normal doğum ama olur ya sezeryan gununden önce geliverir tersten de olsa diye soruyorum :) bende ne ağrı ne sizi ne doğurma belirtisi hicbirsey yok şu haftaya geldim. Geçen haftalarda olan kasık ağrısı bile geçti. Noluyor anlamıyorum cidden
Karına bastırma her hastanede yapılan birşey mi ben de ondan korkuyorum birazben yanımda getirdim mamayı ama emiyor şimdilik çok şükür.hipp combiotic almıştım.
bir de bu karna bastırma işini yaptılar banada. içimdeki kan aktı resmen ama acısına dayandım sıkıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?