2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Önlem amaclı yaptı cnm dr....Yeni doğan bebeğin oksijen ihtiyacı ve solunum desteği yapılma zorunluluğu azalır dedi.

Benimki de ona benzer bişey yapmıştı bebeğin kıyafetleri gece balkonda kalmazmış diye hep sabah asıp akşam olmadan toplardı. Ne alaka hiç bilmiyorum.

Doğuranlar ne güzel atlattiniz, mutlu son Darisi basimiza, sayılı gün geçmiyor. Normal doğumu bekleyenler ağrınız sanciniz oluyor mu hiç? Ben beklemiyorum normal doğum ama olur ya sezeryan gununden önce geliverir tersten de olsa diye soruyorum :) bende ne ağrı ne sizi ne doğurma belirtisi hicbirsey yok şu haftaya geldim. Geçen haftalarda olan kasık ağrısı bile geçti. Noluyor anlamıyorum cidden

Nasi kurutcakmisiz sermeden. Aski da dahil mi buna

Aaa hadi ya o zaman yanında bulunması iyi olur. Lazım olmaz inşallah. Yetişir bence daha çok var.
Ordu’da yaşıyorum. Burası küçük bir il. Ssvd destekleyen doktor bulmak çok zor.
Orduda var sanırım ya ssvd Türkiye grubunu, bir sezaryen hep sezaryen değildir sayfalarını filan takip ediyor musun?
Senin için bir bakayım. Bana Dmden de mesaj atabilirsin merak ettiklerini.
Aaa ne ilginç ya Bende kurutma makinası var neyse ki.
Canım ilk doğumumda ben 40ı bitirdim 41e girerken sancım başlamıştı. Normal ilk doğumda rahim geç açılıyor.

Oh ne güzel anlattın pozitif bakan pozitif bi doğum gerçekleştiriyor hanımlar, o yüzden keyifler yerinde gireceğiz doğuma.
Aa ilk kez duydum ama varmış bak bi arkadaş daha yazmış, ee kokar anacım o makinede en içine de mi asamıyoruz hadi akşam sokakta durmasın tamam.

bu arada eve çıktınız sanırım, gözünüz Aydın çamaşır astığına göre sende iyisin

Onu bizimkiler de yapio sarilik olmasin die cocuhun kiyafetine alyans takıyorlar. Ustune sari ortmek gunes goren yere

Batil inançtır o. Annem de bana neler diyor. Yok bebeği yıkarken suyuna alyansini at bebek sarilik olmaz, yüzüne kırmızı tülbent koy al basmasin falan :) babam diyor ki tuzlu su sür dudağına ağzı kokmasin. Ya daha neler neler. Bir yapmaya kalksam bunları işin içinden cikamam

kızalr kzenım bunu kullanmıs memnunmus. ben de hippin sut arttırıcısını sevmezsem bunu kullancam.

Yalancılar oluyo oturduğum zaman sağa sola yamulmalar başlıyo ama onun dışında bişey yok bi de magnezyumu bırakalıberi bacağıma ve kasığıma ani sancılar giriyo.

Karına bastırma her hastanede yapılan birşey mi ben de ondan korkuyorum biraz dikişler falan çok acımıyor mu bastırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…