2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaa kv sana iyi gelmedi eşin ne zaman gelecek? Bebeğe ne bakıyorsunuz

Normal yapabılır mıyım kı
Bılemıyorum
Yaparsın yaparsın fıstık gibi yaparsın. Ekim annelerinde de bi anne emin deilim ne yapsam demişti sonra onun üstünden normal sezeryan tartışmaları oldu kadın bir iki haftaya öyle kolay bir doğum yapmış ki sözde çok kararsızdı korkuyordu maşallah. Sende kendine güven ama tabi istekli olmak lazım hayal etmek lazım her şeyin iyi gelişeceğini

Aslında sonrasını dusunurken normal ıstıyorum ama bılemıyorum
Doktor şuan ıcın normal gözüküyor dedı
Cevremde herks normal olabılırken seZeryan ıstedı

Bılemıyorum
Dr.una ve guveniyorsan yaparsın tabi
Ben kan aldirirken bile bayılan biriydim saatlerce normal doğum olsun diye uğraştım o anki cesaret bambaşka. O anı yaşamakta çok güzel inan kötü gececekse sezeryan olsanda kötü geçer. Nasip işi bence . Ben olsam akışına bırakırdım. Bu işin doğası bu zor ama kiymetli

Aslında sonrasını dusunurken normal ıstıyorum ama bılemıyorum
Doktor şuan ıcın normal gözüküyor dedı
Cevremde herks normal olabılırken seZeryan ıstedı
İçimdeki bir ses sende o bayan gibi bir hikaye yazacaksın diyır nedense çok düşünmeden planlamadan yapanların kokay oluyor ben baştan beri normal için çok dua ettim uğraştım ama çok isteyince insanın imtihanı olabiliyor bazı şeyler.

Canım anneme sordum annen gibi dedi.serme canım sabah erkenden ser ikindi akşam olmadan kurur topla

Bizdede balkona serilmez 40 cikana kadar iceri serilirmis neymis balkondan uçup biseyi kaybolursa ugursuzluk sayılırmış
ben yarin doguruyorum benim kizin gelesi yok yeri rahat simdiye kadar ne sanci ne bel agrisi ne kasik agrisi oldu kizim annesini hic uzmedi
yeni dogan bebege ruh 4 aylik hamileyken 4.ayda rabbim ruhunu veriyor

Bılemıyorum
Ben de aynı sen gibiyim. Baştan beri normal dogurucam hatta annem gibi kolay doğum yapicam diye ortada soylenip duruyordum herkese. Kizlar annesine çeker falan diyip gülüyordum üstüne. Annem yalnızca tek bir sancı çekmiş doktor ıkınma zaten gelmeye meraklı bebek kendini çok ittiriyor demiş kardeşim de ben de kolaylıkla doğmuşuz.
Ben yıllarca böyle doğum yapacağımı düşündüm durdum :) oo kesin anneme çektim ben diyerek. Bir baktım makat gelişi. Doktorun elle bile döndürme teklifine evet dedim risklerine rağmen, hala makat yani :) şimdi kabullendim sezeryani. Nasip buymuş

Ona kalsa gelemeyecek gıbı
Kasım sonu
Doktora sezeryan mı olsun desem kı
Kafam karışık
Bence hiç bir şey deme, kaçıncı haftasın şimdi? 39a kadar her türlü bekle, 39 da karar verirsiniz olmazsa.
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu için gitmemiş miydi yaa? Herşeyimiz var anne ellerine sağlık de çıkmayın oturun boşver, alacak zaten seni beklemeden alırdı.

Neyi çok istersen onu senden alırım diyorAllah gerçekten ama nasibimiz bizim için en güzelidir sen gidip gönüllü sezeryan olmuyorsun bebeğine saygı gösterdin bu onun tercihi vardır elbet onunda bir bildiği

Haftasoju diye gitti uzadı, ayy işte dinleyen kim kafasına göre. Gitmesem bin türlü laf gitsem ayrı. Kocama diyorum annemle alın filan diyo, eşim de dinlemiyor ki

Doğrudur.Şamanizme görede böyleymiş 40ı çıksın falan denirya hani

Eklentiler

• 20201026_220003.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…