Yaa kv sana iyi gelmedi eşin ne zaman gelecek? Bebeğe ne bakıyorsunuzİyi akşamlar kızlar, kv bizde yorgunluktan oluyorum 3 gündür sürekli bebek için biseyler almaya diye çıkıp almadan geliyoruz. Yorulduğum yetmiyormuş gibi sinirlenip geliyorum. Yorgunluktan bebekte hareket etmiyor. Düzensiz beslenmeye başladım çok canim sıkıldı. Siz nasılsınız
Normali bekle herhangi bi sahlik problemin yoksa . Bebek ne kadar çok kalırsa o kadar iyi akışına bırak .. sonradan normali neden tercih etmedim diye pişman olmaktan iyidirOna kalsa gelemeyecek gıbı
Kasım sonu
Doktora sezeryan mı olsun desem kı
Kafam karışık
Normal yapabılır mıyım kıNormali bekle herhangi bi sahlik problemin yoksa . Bebek ne kadar çok kalırsa o kadar iyi akışına bırak .. sonradan normali neden tercih etmedim diye pişman olmaktan iyidir
Yaparsın yaparsın fıstık gibi yaparsın. Ekim annelerinde de bi anne emin deilim ne yapsam demişti sonra onun üstünden normal sezeryan tartışmaları oldu kadın bir iki haftaya öyle kolay bir doğum yapmış ki sözde çok kararsızdı korkuyordu maşallah. Sende kendine güven ama tabi istekli olmak lazım hayal etmek lazım her şeyin iyi gelişeceğiniNormal yapabılır mıyım kı
Bılemıyorum
Aslında sonrasını dusunurken normal ıstıyorum ama bılemıyorumYaparsın yaparsın fıstık gibi yaparsın. Ekim annelerinde de bi anne emin deilim ne yapsam demişti sonra onun üstünden normal sezeryan tartışmaları oldu kadın bir iki haftaya öyle kolay bir doğum yapmış ki sözde çok kararsızdı korkuyordu maşallah. Sende kendine güven ama tabi istekli olmak lazım hayal etmek lazım her şeyin iyi gelişeceğini
Dr.una ve guveniyorsan yaparsın tabiNormal yapabılır mıyım kı
Bılemıyorum
İçimdeki bir ses sende o bayan gibi bir hikaye yazacaksın diyır nedense çok düşünmeden planlamadan yapanların kokay oluyor ben baştan beri normal için çok dua ettim uğraştım ama çok isteyince insanın imtihanı olabiliyor bazı şeyler.Aslında sonrasını dusunurken normal ıstıyorum ama bılemıyorum
Doktor şuan ıcın normal gözüküyor dedı
Cevremde herks normal olabılırken seZeryan ıstedı
Canım anneme sordum annen gibi dedi.serme canım sabah erkenden ser ikindi akşam olmadan kurur toplaYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
Bizdede balkona serilmez 40 cikana kadar iceri serilirmis neymis balkondan uçup biseyi kaybolursa ugursuzluk sayılırmışYa bebeğin çamaşırlarını makinaya artık hastaneden gelenleri şimdi bitti annem sermedi yenidoğan bebeğin çamaşırı 40 gün ikindiden sonra serilmezmis ne alaka batıl inanç mi bende kalktım serdim balkona
ben yarin doguruyorum benim kizin gelesi yok yeri rahat simdiye kadar ne sanci ne bel agrisi ne kasik agrisi oldu kizim annesini hic uzmediDoğuranlar ne güzel atlattiniz, mutlu sonDarisi basimiza, sayılı gün geçmiyor. Normal doğumu bekleyenler ağrınız sanciniz oluyor mu hiç? Ben beklemiyorum normal doğum ama olur ya sezeryan gununden önce geliverir tersten de olsa diye soruyorum :) bende ne ağrı ne sizi ne doğurma belirtisi hicbirsey yok şu haftaya geldim. Geçen haftalarda olan kasık ağrısı bile geçti. Noluyor anlamıyorum cidden
yeni dogan bebege ruh 4 aylik hamileyken 4.ayda rabbim ruhunu veriyorŞaman geleneğine göre yenidoğan bebegin 40 gün ruhu oluşmazmış yeni ölmüş birininde 40 gün gecmeden ruhu bedenden çıkmazmış.o yüzden sanirim 40 ı cikmadan anne bebek evden çıkmaz vs.deniliyor
Normal yapabılır mıyım kı
Bılemıyorum
Ben de aynı sen gibiyim. Baştan beri normal dogurucam hatta annem gibi kolay doğum yapicam diye ortada soylenip duruyordum herkese. Kizlar annesine çeker falan diyip gülüyordum üstüne. Annem yalnızca tek bir sancı çekmiş doktor ıkınma zaten gelmeye meraklı bebek kendini çok ittiriyor demiş kardeşim de ben de kolaylıkla doğmuşuz.İçimdeki bir ses sende o bayan gibi bir hikaye yazacaksın diyır nedense çok düşünmeden planlamadan yapanların kokay oluyor ben baştan beri normal için çok dua ettim uğraştım ama çok isteyince insanın imtihanı olabiliyor bazı şeyler.
Bence hiç bir şey deme, kaçıncı haftasın şimdi? 39a kadar her türlü bekle, 39 da karar verirsiniz olmazsa.Ona kalsa gelemeyecek gıbı
Kasım sonu
Doktora sezeryan mı olsun desem kı
Kafam karışık
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu için gitmemiş miydi yaa? Herşeyimiz var anne ellerine sağlık de çıkmayın oturun boşver, alacak zaten seni beklemeden alırdı.İyi akşamlar kızlar, kv bizde yorgunluktan oluyorum 3 gündür sürekli bebek için biseyler almaya diye çıkıp almadan geliyoruz. Yorulduğum yetmiyormuş gibi sinirlenip geliyorum. Yorgunluktan bebekte hareket etmiyor. Düzensiz beslenmeye başladım çok canim sıkıldı. Siz nasılsınız
Neyi çok istersen onu senden alırım diyorAllah gerçektenBen de aynı sen gibiyim. Baştan beri normal dogurucam hatta annem gibi kolay doğum yapicam diye ortada soylenip duruyordum herkese. Kizlar annesine çeker falan diyip gülüyordum üstüne. Annem yalnızca tek bir sancı çekmiş doktor ıkınma zaten gelmeye meraklı bebek kendini çok ittiriyor demiş kardeşim de ben de kolaylıkla doğmuşuz.
Ben yıllarca böyle doğum yapacağımı düşündüm durdum :) oo kesin anneme çektim ben diyerek. Bir baktım makat gelişi. Doktorun elle bile döndürme teklifine evet dedim risklerine rağmen, hala makat yani :) şimdi kabullendim sezeryani. Nasip buymuş
Oyy çok normal canım, yatcaz kalkcaz güzel kızın yanındaYaa kizlar bende duş aldim rahatlamak icin yook oturdugum yerde terliyorum vucudum uyuşuyor yarina cok az kaldi ...
Yarin gelsin diye baskı yapıyorum.Yaa kv sana iyi gelmedi eşin ne zaman gelecek? Bebeğe ne bakıyorsunuz
Haftasoju diye gitti uzadı, ayy işte dinleyen kim kafasına göre. Gitmesem bin türlü laf gitsem ayrı. Kocama diyorum annemle alın filan diyo, eşim de dinlemiyor kiBence hiç bir şey deme, kaçıncı haftasın şimdi? 39a kadar her türlü bekle, 39 da karar verirsiniz olmazsa.
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu için gitmemiş miydi yaa? Herşeyimiz var anne ellerine sağlık de çıkmayın oturun boşver, alacak zaten seni beklemeden alırdı.
Ah canımYaa kizlar bende duş aldim rahatlamak icin yook oturdugum yerde terliyorum vucudum uyuşuyor yarina cok az kaldi ...
Doğrudur.Şamanizme görede böyleymiş 40ı çıksın falan denirya haniBizdede balkona serilmez 40 cikana kadar iceri serilirmis neymis balkondan uçup biseyi kaybolursa ugursuzluk sayılırmış
ben yarin doguruyorum benim kizin gelesi yok yeri rahat simdiye kadar ne sanci ne bel agrisi ne kasik agrisi oldu kizim annesini hic uzmedi
yeni dogan bebege ruh 4 aylik hamileyken 4.ayda rabbim ruhunu veriyor
Amin canim suan acaip tekmeliyor bu tekmeleride cok ozleyecem yarinda kucagima alacagimi dusundukce deliriyorum nasil bir duygudurAh canımçok normal heyecanlanman. Sağlıkla kavuş bebişine
canimm yaa inanilir gibi degilOyy çok normal canım, yatcaz kalkcaz güzel kızın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?