2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Git gide kalabalık oluyoruz ne güzel
Bendr bugün eşimi evde yakalamışken derin ötesi bir temizliğe giriştim.
Tam ful dezenfekte olayları yani.
Şimdi oğlanı uyuttum dinleniyorum.
Az sonra kaldığım yerden devam

Bende aynı eşim evdeyken derin temizlik yaptım yeni bitti şükür. Namazımı kılıp biraz dinlenicem belim çok ağrıdı. Nazlı bi hamilelik geçiremiyoruz ya

Maşallah
Ben annemle altı ustlu oturuyorum kuzu kendi annemle sag olsun dün annem ve eşimin yardımıyla dip bucak yaptık çamaşır suyu ile her yeri tertemiz ettik bugün dinlenme günü
Kolay gelsin size kuzum ❤

Sürekli evde oturarak nasıl gececek zaman hic bilmiorum buarada hastaneye gidebiliyor musunuz

Bende aynı eşim evdeyken derin temizlik yaptım yeni bitti şükür. Namazımı kılıp biraz dinlenicem belim çok ağrıdı. Nazlı bi hamilelik geçiremiyoruz ya

Ya hiç sorma çok kötü bi döneme denk geldik.
Rabbim ramazan gelmeden bitirsin bu salgını.
İnsanlar eski hayatlarına dönsün.
Merhamet etsin inşallah

Sağol kuzum

Arkadaslar tekrar merhaba 6+5 gunlugum sizinde oylemi mide bulantisi ve istahsizlik disinda kasiklarimda bekimde agri falan yok sizlerde nasil seyrediyor

Bende istiyorum

Selamlar bende sanıyorum Kasım annesi olacagım gebeliğimi kan tahlilinden öğrendim ama bu virüs vakti doktora gitmem gerekiyor oldukca endişeliyim. Sizler bu sürecte nasıl baş ediyorsunuz üstelik anksiyete için tedavi sürecim cok olmadı biteli. Şimdi de ilk gebeliğim virüs derken hic rahat değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…