Ben bugün evimin heryerini çamaşır suyuyla silmiştim öle görünüyorki daha da silmeye devam edecem kendimi rahatsız etmeden tabi. Önce tedbir sonra tekbir arkadaşlar elden başka hiçbirşey gelmiyor artık
Kızlar hayırlı geceler ❤
Ben bugün yoğun temizlik yaptım annem ve eşimin yardımıyla sonra kandil namazı kıldım dua ettim bol bol banyo yaptım şimdi dinleniyorum çok şükür ❤ bugün çok bulantim oldu öğleden sonra akşama kadar sürekli ogurdum ama kusamadim ve bugun pek birseyde yiyemedim kahvalti haric siz neler yaptınız kizlar nasılsınız
Whatsap grubu yazismasi gördümde katılacaklar varsa açabiliriz bana uyar
Kızlar hayırlı geceler ❤
Ben bugün yoğun temizlik yaptım annem ve eşimin yardımıyla sonra kandil namazı kıldım dua ettim bol bol banyo yaptım şimdi dinleniyorum çok şükür ❤ bugün çok bulantim oldu öğleden sonra akşama kadar sürekli ogurdum ama kusamadim ve bugun pek birseyde yiyemedim kahvalti haric siz neler yaptınız kizlar nasılsınız
Aman dikkat bulantı olup da çıkartamamak en zoru Allah yardımcınız olsun Bende henüz bir şey yok ... eğer olursa ben katılırım diğer arkadaşlarda gelmek isterse... tarihler yakın .. yaşadığımız durumları kontrolleri birlikte paylaşılması gereken şeyler açısından güzel oluyor .. kızıma hamileyken biz yapmıştık hala grubumuz açık adı değişti tabi
Kızlar hayırlı geceler ❤
Aman dikkat bulantı olup da çıkartamamak en zoru Allah yardımcınız olsun Bende henüz bir şey yok ... eğer olursa ben katılırım diğer arkadaşlarda gelmek isterse... tarihler yakın .. yaşadığımız durumları kontrolleri birlikte paylaşılması gereken şeyler açısından güzel oluyor .. kızıma hamileyken biz yapmıştık hala grubumuz açık adı değişti tabi ☺
Amin kuzum hepimizin insallah başlamasında çok zormus ben ilk gebeligimde hiç yaşamamıştım bu biraz zorluyor ama olsun iyi olsunda
Kızlarda fikirlerini yazsın herkeze uyarsa açarız gayet iyi faydalı olur bencede ❤