Kızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
İştahsızlık ve halsizlik var bugün çok fazla
Bende de halsizlik var mide bulantısı var çok kötüyümBende de bugün mide bulantısı çok yoğun midem sürekli ağzımda
Ayy bu durumda 1 hafta sonrada benim baslayacak haftalara bakacak olursakBende de halsizlik var mide bulantısı var çok kötüyüm
Geçmiş olsun kuzum doktor nediyorsa onu yapmak en iyisiBen elenatal kullanıyorum sadece doktorum bi tek onu kullan dedi huzursuz bacak sendromum var benim o yüzden verdi
Iyi bir folik asit ozaman her doktir veriyorBENDE folidoce kullanıyorum benimki tüp bebek olduğu için daha çok İlaçlarımda var.. Bende iştahsızlıkta var halsizlikte.. Bugün. ağır ağır yaptım ilk defa bazı işlerimi.. Lavaboları ovmak gibi..
Hiç duymamistim onu nasi içeriği kuzumÇ
Vifolic kullanıyorum
Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarınıBen şuan
ReGenesis max multivitamin
Wellcare dvit günde 4 fıs
Ocean Omega3 500lük 1 tane alıyorum günlük.
Bazende solgar b12 dil altı hapı atıyorum
Evet multivitamin hemen baslanmıyır senınle kpnusmustuk hatırladın mı canım bu arada benim Dr de foldoce verdi folik asit ve b12 vitamini içeriyor bende her ikisi ayrı marka olarak var oldugu için ayrı ayrı ben almadım onları kullanıyorumBukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını
Evet kuzum konusmustuk doktorda söyleyince buna başla diye 2 gündür içiyorum elenatal i 3aydan sonra baslicamEvet multivitamin hemen baslanmıyır senınle kpnusmustuk hatırladın mı canım bu arada benim Dr de foldoce verdi folik asit ve b12 vitamini içeriyor bende her ikisi ayrı marka olarak var oldugu için ayrı ayrı ben almadım onları kullanıyorum
Sende ne var ne yok canım benim gittin geldin mi Dr kontrole filan en sonEvet kuzum konusmustuk doktorda söyleyince buna başla diye 2 gündür içiyorum elenatal i 3aydan sonra baslicam
Guzel vitamin demekki doktorlar hep onu yazior
Ayrı ayrı varsa gerek yok kuzum
Yok yapmıyorum canım zaten ama 15 günü geçmişti transferden 1 gün önce yapmıştım heryeri.. Çok sağol bu aradaIyi bir folik asit ozaman her doktir veriyor
Dinlen kuzum iş yapma pek bende yapmıyorum cok fazla ağır iş
Hamile oldgumu ogrendgm gun Folattro baslatti doktrum. Baska kullanan yok sanirim burda benm kullandgmdanKızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
Ben kullanmadım valla folbiol kullanıyodum normalde tüp bebeklerdede hep folbiol kullanmıştım. Sonra bu gebelikte bacak ağrım çok olduğu için ek bitaminler falan var diye elenatal verdiHamile oldgumu ogrendgm gun Folattro baslatti doktrum. Baska kullanan yok sanirim burda benm kullandgmdan
Bende de bacak agrisi oluyor arada..Birde huzursz bacak sendromu bnde de warBen kullanmadım valla folbiol kullanıyodum normalde tüp bebeklerdede hep folbiol kullanmıştım. Sonra bu gebelikte bacak ağrım çok olduğu için ek bitaminler falan var diye elenatal verdi
Cumartesi kuzum randevu 28 mart bekliyorum heyecanlaSende ne var ne yok canım benim gittin geldin mi Dr kontrole filan en son
Ricaederim kuzum dikkat edelim kendimize bebeklerimize ❤Yok yapmıyorum canım zaten ama 15 günü geçmişti transferden 1 gün önce yapmıştım heryeri.. Çok sağol bu arada
Yok kuzum hiç duymamistim benHamile oldgumu ogrendgm gun Folattro baslatti doktrum. Baska kullanan yok sanirim burda benm kullandgmdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?