Kızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
Merhaba beni de eklermisiniz kasımı son günlerinden yakaladim insallah nasip olursa4 gun once öğrendim ama bugun adet gunumdu 32 yasindayim bir kizim var 7 yaşında ikinci olacak ins bu da...RRainbow3461
Kızlar banlanmısım ben yeni geldim
Nabersiniz ben cuma Dr gittim geldim bu cuma yne randevum var kalp atısı için kese filan göründü.. Şimdilik minik bi düşük tehlikem varmıs. Bu cuma yne haber ederim güden gelen oldu mu hastaneye kese gören kalp duyan yazın bakım
BENDE folidoce kullanıyorum benimki tüp bebek olduğu için daha çok İlaçlarımda var.. Bende iştahsızlıkta var halsizlikte.. Bugün. ağır ağır yaptım ilk defa bazı işlerimi.. Lavaboları ovmak gibi..
Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını
Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını
Evet multivitamin hemen baslanmıyır senınle kpnusmustuk hatırladın mı canım bu arada benim Dr de foldoce verdi folik asit ve b12 vitamini içeriyor bende her ikisi ayrı marka olarak var oldugu için ayrı ayrı ben almadım onları kullanıyorum
Evet multivitamin hemen baslanmıyır senınle kpnusmustuk hatırladın mı canım bu arada benim Dr de foldoce verdi folik asit ve b12 vitamini içeriyor bende her ikisi ayrı marka olarak var oldugu için ayrı ayrı ben almadım onları kullanıyorum
Evet kuzum konusmustuk doktorda söyleyince buna başla diye 2 gündür içiyorum elenatal i 3aydan sonra baslicam
Guzel vitamin demekki doktorlar hep onu yazior
Ayrı ayrı varsa gerek yok kuzum
Evet kuzum konusmustuk doktorda söyleyince buna başla diye 2 gündür içiyorum elenatal i 3aydan sonra baslicam
Guzel vitamin demekki doktorlar hep onu yazior
Ayrı ayrı varsa gerek yok kuzum
Kızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
Ben kullanmadım valla folbiol kullanıyodum normalde tüp bebeklerdede hep folbiol kullanmıştım. Sonra bu gebelikte bacak ağrım çok olduğu için ek bitaminler falan var diye elenatal verdi
Ben kullanmadım valla folbiol kullanıyodum normalde tüp bebeklerdede hep folbiol kullanmıştım. Sonra bu gebelikte bacak ağrım çok olduğu için ek bitaminler falan var diye elenatal verdi