2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Banada uyar whatsapp grubu R Rainbow3461
WhatsApp grubu kurmak yasak kızlar normal de öyle biliyorum ama özelden numaralar verilip aralarında olursa oluyo ama sorumluluk almıyor site çünkü daha önce bi çok sıkıntı olmuş uyarı Alabiliriz daha önce başımıza gelmişti özelden halledin

Zaten numaralar açık halde burda yazılmaz ki özelden başlık sayfasına verilir o tek tek isteyenleri ekler ... diğer türlü bu sayfayı herkes okuyabilir numaraların ulu orta yazılması sıkıntı çıkartabilir .. bizde ilkini özelden vermiştik .. uyarı İçin teşekkürler bilmeyen arkadaşlar İçin hatırlatma olmuş

Herkese merhaba
Ben de whatsapp açılması taraftarıyım başlıktaki R Rainbow3461 ’e numaramı verdim 4hafta artı 4.gündeyim. İlk hamileliğim görüş ve desteklere ihtiyacım olacak Salgın sürecince homeoffice çalışıyorum belki bunda da bir hayır vardır ne diyelim sevgiler

Günaydın kızlar nasılsınız.
Yalnız WhatsApp muhabbeti yaptığınız için muhtemelen ban yiyeceksiniz
Boşverin grubu burdan devam edelim şimdi.
Günaydın canım
Bilmiyordum ama neyse

Nasılsınız canlarım keyifler nasıl, bebişler nasıl
Bebısı gormedım ama hıssedıyorum 5+2 olduk bugun. Carsamba günü yolk kesesını bebegı görmemiz gerek ınsallah hıc sorun olmaz geçen carsamba keseyı gördük sadece küçücük . Sorunsuz güzel bir hamılelık gecırmek hepımıze nasıp olsun . Bugun ıyıyım çok şükür

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz Nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…