- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Amin cnm in ama bu aralar hastane işlerini biraz ertelesen iyi olur insanın başına bişey bi kere gelir geldikten sonra önlem almanın faydası olmaz rabbim bizleri korusun inşBebısı gormedım ama hıssedıyorum 5+2 olduk bugun. Carsamba günü yolk kesesını bebegı görmemiz gerek ınsallah hıc sorun olmaz geçen carsamba keseyı gördük sadece küçücük . Sorunsuz güzel bir hamılelık gecırmek hepımıze nasıp olsun . Bugun ıyıyım çok şükür
Valla canım bende aynı durumdayım gidemiyorum nasıl olacak diyede kara kara düsünüyorumSelamlar bende sanıyorum Kasım annesi olacagım gebeliğimi kan tahlilinden öğrendim ama bu virüs vakti doktora gitmem gerekiyor oldukca endişeliyim. Sizler bu sürecte nasıl baş ediyorsunuz üstelik anksiyete için tedavi sürecim cok olmadı biteli. Şimdi de ilk gebeliğim virüs derken hic rahat değilim.
Zor günler ama geçecek ınsallahValla canım bende aynı durumdayım gidemiyorum nasıl olacak diyede kara kara düsünüyorum
Arkadaslar tekrar merhaba 6+5 gunlugum sizinde oylemi mide bulantisi ve istahsizlik disinda kasiklarimda bekimde agri falan yok sizlerde nasil seyrediyor
İkiz gebelikle ilgili bilgisi olan var mı acaba adetim 2gün gectiginde beta 1939 çıktı bana yüksek gibi geldi bununla bi ilgisi olabilir mi acaba
İnsallah bugun ler gecer bir an önceValla canım bende aynı durumdayım gidemiyorum nasıl olacak diyede kara kara düsünüyorum
Kaydediyorum canımYaş 35 kilom 61 Çanakkale tahmini 26 11 2020 ilk bebeğim
Canım bende follıdoce kullanıyorum doktor yazdı sonrasını konuşmadık sımdılık bunu bıtır bıtınce haber Ver dedıKızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
Ben soyledim kuzum 5 aydır vitamin aliyorum suanda elenatal 1 iciyorum dedim oda folidoce yazdi bunu kullan hanilelikte 3 ay dolunca elenatal 1 e devam edersin suan ona gerek yok dedi kuzumCanım bende follıdoce kullanıyorum doktor yazdı sonrasını konuşmadık sımdılık bunu bıtır bıtınce haber Ver dedı
Ben elenatal kullanıyorum sadece doktorum bi tek onu kullan dedi huzursuz bacak sendromum var benim o yüzden verdiKızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti
BENDE folidoce kullanıyorum benimki tüp bebek olduğu için daha çok İlaçlarımda var.. Bende iştahsızlıkta var halsizlikte.. Bugün. ağır ağır yaptım ilk defa bazı işlerimi.. Lavaboları ovmak gibi..Kızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
İştahsızlık ve halsizlik var bugün çok fazlaKızlar merhaba ev halleri ve hamilelik nasıl gidiyor? Bende mide bulantısı ve aşırı derecede halsizlik var. Sizde durumlar nasıl mide bulantısı falan var mı?
Bende de bugün mide bulantısı çok yoğun midem sürekli ağzımdaKızlar merhaba ev halleri ve hamilelik nasıl gidiyor? Bende mide bulantısı ve aşırı derecede halsizlik var. Sizde durumlar nasıl mide bulantısı falan var mı?
Vifolic kullanıyorumKızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?