2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin cnm in ama bu aralar hastane işlerini biraz ertelesen iyi olur insanın başına bişey bi kere gelir geldikten sonra önlem almanın faydası olmaz rabbim bizleri korusun inş

Valla canım bende aynı durumdayım gidemiyorum nasıl olacak diyede kara kara düsünüyorum

İkiz gebelikle ilgili bilgisi olan var mı acaba adetim 2gün gectiginde beta 1939 çıktı bana yüksek gibi geldi bununla bi ilgisi olabilir mi acaba

Arkadaslar tekrar merhaba 6+5 gunlugum sizinde oylemi mide bulantisi ve istahsizlik disinda kasiklarimda bekimde agri falan yok sizlerde nasil seyrediyor

Bizde 5+5 olduk.
Arada bulantı var. İştahsızlık çok.
Beni ruhsal olarak çok etkiledi.
Kasıklarım arada bir bazen batma bazen ağrı oluyor ama kısa süreli.
Enerjim hiç yok

İkiz gebelikle ilgili bilgisi olan var mı acaba adetim 2gün gectiginde beta 1939 çıktı bana yüksek gibi geldi bununla bi ilgisi olabilir mi acaba

Canım pek onunla alakası yok.
Benim oğlum 4+4 te 5416 çıkmıştı.
Hatta doktorda çok yüksek falan demişti ama tek bebişti.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım son adet tarihime göre 30 Kasım görünüyor ama Aralık'ta olabilir belli olmaz

Bugün temizlik günü demek ki. Bizim evde de temizlik yapıldı. Ben kalkamıyorum ama eşim sağolsun.
5+4 oldum. Düşük tehlikesi devam ediyor.

Kızlar napiyorsunuz ❤kolay gelsin bugün herkez temizlik yapiyor
Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz şuan doktor bana folidoce yazdı onu kullanıyorum 2 gündür 3 Ay dolduktan sonra eletanal 1 e devam edicem doktorum öyle önermişti

Eklentiler

• IMG-20200322-WA0000.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 25
Canım bende follıdoce kullanıyorum doktor yazdı sonrasını konuşmadık sımdılık bunu bıtır bıtınce haber Ver dedı

Canım bende follıdoce kullanıyorum doktor yazdı sonrasını konuşmadık sımdılık bunu bıtır bıtınce haber Ver dedı
Ben soyledim kuzum 5 aydır vitamin aliyorum suanda elenatal 1 iciyorum dedim oda folidoce yazdi bunu kullan hanilelikte 3 ay dolunca elenatal 1 e devam edersin suan ona gerek yok dedi kuzum bu ayla beraber 2 ay kullanıcam yani

Ben elenatal kullanıyorum sadece doktorum bi tek onu kullan dedi huzursuz bacak sendromum var benim o yüzden verdi

Kızlar merhaba ev halleri ve hamilelik nasıl gidiyor? Bende mide bulantısı ve aşırı derecede halsizlik var. Sizde durumlar nasıl mide bulantısı falan var mı?

BENDE folidoce kullanıyorum benimki tüp bebek olduğu için daha çok İlaçlarımda var.. Bende iştahsızlıkta var halsizlikte.. Bugün. ağır ağır yaptım ilk defa bazı işlerimi.. Lavaboları ovmak gibi..

Kızlar merhaba ev halleri ve hamilelik nasıl gidiyor? Bende mide bulantısı ve aşırı derecede halsizlik var. Sizde durumlar nasıl mide bulantısı falan var mı?
Bende de bugün mide bulantısı çok yoğun midem sürekli ağzımda

Bende folbiol kullaniyorum midem hafif bi bulanma niyetinde bugun ama cok sükür sorun yok halsizlik cok fazla elim kolum kalkmıyo bide uyku halim oluyor ama sıkıntıdan mı yoksa bebisimden mi onu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…