Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyorduBende de bacak agrisi oluyor arada..Birde huzursz bacak sendromu bnde de warbunun bi ilaci war mi ki..folattro b12 ve d3 vitaminide iceriyor ayrica
Hayırlı olsun cnm benim sağlıkla kucağına alordın inşşşşMerhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı![]()
İnşallah canım çok aminHayırlı olsun cnm benim sağlıkla kucağına alordın inşşşş
GözünaydınnMerhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı![]()
Hayırlı olsun canım benım rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallahİnşallah canım çok amin![]()
Ben varım canım bende aynı folik asiti kullanıyorumHamile oldgumu ogrendgm gun Folattro baslatti doktrum. Baska kullanan yok sanirim burda benm kullandgmdan
Gercekten cok snir bozucu bi durumMaalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu
Evet canım kalp atışı için gideceğim bende,umarım hepimiz çok güzel haberler veririz birbirimize..Bu hafta sanırım bir kaçımız kalp atışı için heyecanla bekliyoruz hadi hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah aminnnn
Teşekkürler canımGözünaydınn![]()
Tebrikler....Çok güzel cikmissMerhaba güzel anne adayları bende bu gün mucizemin haberini aldım çok şükür beta hcg 1018 çıktı![]()
Allah yardımcımız olsun kuzum ne diyelimGercekten cok snir bozucu bi durumbnde de hamilelikle birlikte basladi yeniden .dedign gbi aksamlar 1 2 saat suruyor
Amin canım benimm hepimizin inşallahHayırlı olsun canım benım rabbım saglıkla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah
Teşekkür ederimm canımmTebrikler....Çok güzel cikmiss
Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını
Bence de hem grup açılırsa burası kaynar gider arada. Şahsen KK yı hiçbir şeye değişmem.Günaydın kızlar nasılsınız.
Yalnız WhatsApp muhabbeti yaptığınız için muhtemelen ban yiyeceksiniz
Boşverin grubu burdan devam edelim şimdi.