• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende de bacak agrisi oluyor arada..Birde huzursz bacak sendromu bnde de war 😖 bunun bi ilaci war mi ki..folattro b12 ve d3 vitaminide iceriyor ayrica
Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu

Merhaba kızlar😊 edi niye ban yedin? Bende yarın kalp atışı için gideceğim inşallah 7+2 oluyor. Sabahları artık fix kusarak güne baslıyorum. Eğer kusmaz ve bi şeyler yersem yediğimi kusuyorum😔 kesinlikle kilo verdim asla yemek yiyemiyorum

Ankara'da yaşayanlar hangi hastane yada doktora gideceksiniz seçiminiz öneriniz var mı acaba ? Bu durumda çok zor ama gitmeliyizde bebislerimiz icin 🤰

Maalesef yok canım ilacı yaa bende çok çok azalmıştı senede 1-2 kere oluyordu hamilelikle tavan yaptı. Nette araştırdım olurmuş vitamin desteği çare oluyormuş elenatalda tüm gerekli vitaminler var birazda iyi geldi açıkcası her gece kriz gelmiyor artık 3 günde 1 geliyor ve 1-2 saat sürüyor o kadar ilk zamanlar gün aşırı ve tüm gece sürüyordu
Gercekten cok snir bozucu bi durum 😖 bnde de hamilelikle birlikte basladi yeniden .dedign gbi aksamlar 1 2 saat suruyor

Bukadar şeye gerek varmı kuzum doktor bana elenatal fazla şuan sadece b12 ve folik asit lazım dedi folidoce yazdi 3 aydan sonra multi vitamin başla dedi Sen doktora sordunmu kuzum kullandıklarını

Dvit ve b12im düşük.
Balık 2 senedir ağzıma değmediği için arada bir omega takviyesi almam lazım.
Ayrıca ben emziriyorum.
Yani hem gebelik hem emzirme multivitamin kullanmak zorundayım.

Back
X