- 7 Mart 2020
- 93
- 59
- 3
Pek çok vitamini içeriyor. İçinde folik asitte varHiç duymamistim onu nasi içeriği kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek çok vitamini içeriyor. İçinde folik asitte varHiç duymamistim onu nasi içeriği kuzum
Aaa tamam kuzum ben emzirdigini kaçırmışım ozaman devamDvit ve b12im düşük.
Balık 2 senedir ağzıma değmediği için arada bir omega takviyesi almam lazım.
Ayrıca ben emziriyorum.
Yani hem gebelik hem emzirme multivitamin kullanmak zorundayım.
Güzelmiş ozaman kuzum bende multi vitamin alıyordum ama doktor şuan gerek yok 3 ay dan sonra gecicez diyip folidoce ye baslattiPek çok vitamini içeriyor. İçinde folik asitte var
Kesenin dolu mu boş mu olduğu değilde kesenin oluşup oluşmadığını görebilirsin ben 5+0 da keseyi gördüm 7+0 da da bebeği gördüm canımKızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı
Canım aynıyız hamılleıgımız benı de doktor carsamba çağırdı yapacagmız bosey yok vajınal ultrasonla bakacak sanırım sana da keseyı öyle gördük geçen hafta bız sımdı de yolk saç kesesı ve bebek gormemız gerekKızlar iyi geceler ben 5+3 oldum ve doktora gitmek istiyor eşim sanırım kesenin dolu boş olduğu bu hafta ortaya çıkıyormuş özel bir hastaneyr gideceğiz öncesinde yapmam gereken bir şey var mı
Canım 5+0 da kesenin boyutu nekadardi ve 7+0 da nekadardi merak ettimKesenin dolu mu boş mu olduğu değilde kesenin oluşup oluşmadığını görebilirsin ben 5+0 da keseyi gördüm 7+0 da da bebeği gördüm canım
Ben 0.48 cm kese göründü alttan baktı . Tabı bebek ıcınde görünmesi ıcın bir hafta daha zamana ıhtıyac var dedı . Bu hafta çağırdı tekrarCanım 5+0 da kesenin boyutu nekadardi ve 7+0 da nekadardi merak ettim![]()
Kuzum keseyi gordugunde kacinci haftadaydinBen 0.48 cm kese göründü alttan baktı . Tabı bebek ıcınde görünmesi ıcın bir hafta daha zamana ıhtıyac var dedı . Bu hafta çağırdı tekrar
8 ve 13 canımCanım 5+0 da kesenin boyutu nekadardi ve 7+0 da nekadardi merak ettim![]()
Ben hıc bılmem boyutlardan hıc anlamam ama sana atayım bak canım bılgılrrı burda yazıyor 4 haftalıktı tam doktor da dört haftalık olduğunu souledı 4+1Kuzum keseyi gordugunde kacinci haftadaydinbirde alttan ve karindan bakilan kesede boyut hafta farkı olurmu biliyormusun
![]()
Doğru yere bakıyorsam tabi ilk çocuk olduğu için pek bi bilgim yok açıkçası ne kadar olmadı gerekli onu da bilmiyorumKuzum keseyi gordugunde kacinci haftadaydinbirde alttan ve karindan bakilan kesede boyut hafta farkı olurmu biliyormusun
![]()
Ben hıc bılmem boyutlardan hıc anlamam ama sana atayım bak canım bılgılrrı burda yazıyor 4 haftalıktı tam doktor da dört haftalık olduğunu souledı 4+1
Çok sağol canım8 ve 13 canım
Kuzum benim ultrasonda karından baktı 5+1 di sat a gore ultrasonda 4+3 cıktı boyut 0.59 yazıyordu sat ve beta hcg ye gore uyumlu boyut normal 10 gün sonra gel dedi ondan sormak istedim merak ettimBen hıc bılmem boyutlardan hıc anlamam ama sana atayım bak canım bılgılrrı burda yazıyor 4 haftalıktı tam doktor da dört haftalık olduğunu souledı 4+1
Benim 2. Ama ben daha cahilimDoğru yere bakıyorsam tabi ilk çocuk olduğu için pek bi bilgim yok açıkçası ne kadar olmadı gerekli onu da bilmiyorum![]()
Canım hemen hemen aynıyız bence Benden 4 yada 5 gün önde olabilirsin Degerlerımız de çünkü yaklaşık Aynı bence çok da anlamıyoruz tabı biz amaKuzum benim ultrasonda karından baktı 5+1 di sat a gore ultrasonda 4+3 cıktı boyut 0.59 yazıyordu sat ve beta hcg ye gore uyumlu boyut normal 10 gün sonra gel dedi ondan sormak istedim merak ettimco ksagol canımbende eklim ultrasonu bir bak
❤
Aaa tamam kuzum ben emzirdigini kaçırmışım ozaman devam❤
Balık ye mutlaka kuzum ama tabi gidemiyorsan omega alman iyi ❤
D3 benim düşüktü 11 di 32.56 ya çıkmıştı 2 ay önce şuan bilmiyorum aslında bende başlasam önlem amaclı d3 e günde 2 damla kullansam zararı olurmu ki yada doktora sorup öylemi başlasam