Korkma korkma bunlar moral bozucu şeyler değil benim ilk oğlumda doğuştan sünnetli idi tıpta bunun adı hipospadias bir hastalık gibi geçiyor aslında az derileri vardı sünnet derisi tam değildi bazı bebeklerin ileri derece oluyor onların idrar deliğinin de yeri aşağıda olabiliyor bizimki hafifmis 18 aylik olunca fakülte hastanesinde prof çocuk üroloğu yaptı sünnetini derisini alınca deliğinin yerine bakarım dedi deliğine de sadece 1 dikiş alttan atmış hiç bir sıkıntısı olmadı daha ileri derece bile olsa kendi pipisinde bulunan sunnet derisini kullanarak idrar deliğini vs düzeltiyorlar ve ağır ciddi bir ameliyat değil yalnız erkenden sunnet vs ettirmemek gerekli çünkü o bulunan az sunnet derisi işte.ilerde lazım olursa diyeiyi çok şükür. ptesi çağırdı ebe topuk kanına.
bugün hastaneye gittik. sarılık 14çıktı aslında iyi besleniyordu nasıl oldu anlamadık. yarın tekrar tahlil istendi. ayrıca işitme testini geçemedik haftaya tekrar yapılacak. bir de benim oğlan doğuştan sünnetli çıktı. zaten bir farklı geliyordu gözüme pipisi. doktor sorun yaratmaz ama takipte olunmalı dedi. bende internete baktım aslında bu ameliyat gerektiren birşeymiş. az büyüsün de ya bir çocuk üroloğuna ya da çocuk cerrahına götüreceğiz.yani bizde haberler hep olumsuzdu bugün.
Ben toplamda 11 kilo almıştım canım eve gelir gelmez tartıldım 6 kilosu gitmişti
Aynen canım o yüzden her ihtimalde ciğer geliştiricimide vurdurdu 37+ları görsek iyi diodu 37+4 de doğum olacak kısmetse. Birde bebek şuan usgde 39. Haftalarda onada güveniyor doktorum herkes gibi bende normal istedim ama kısmet olmadı. Kaderimiz buymuş doktordan daha iyisini bilemem o ne derse o.
@_seastar_ canım bunu bende dile getirdim ama maalesef. Biraz dikkat etmek lazım konuşulablara ben salı mecbur sezeryan olucam cahilim ilk doğum nolur bilemem zaten genel anestezi mecburen o iyice korkutuyor beni nabzım yükselip duruyor. Allah yardımcımız olsun. Bende isterdim normal yolla doğurayım zaten adet düzensizliğim var ilaç içmesem adet olmuyorum belki rahmim normal yolla temizlenir diyordum ama normal doğumda kalp atışından bebeğimi kaybetme riskim var. Epidural bile olamıyorum.
Selam kızlar, bugün tüm eksikleri (artık bi zahmet) halledip bebek ve benim çantamı kapattım, en son şarj aleti, diş fırçası ve makyaj malzemelerimi koyacağım, pusetimizi de arabaya koyduk mu tamam.
Yanıma kahvaltılıklar, hazır çorba, nescafe süt, sallama çay vs alacağım, kettle da alırım mama gerekirse sıcak su için uğraşmayayım, gelen kahvaltıyı yaparım yapamam yanımızda bulunsun, spiral sonrası kafein önemli baş ağrısı olmasın diye, kahve falan içerim zaten, onları da pazar akşam hazırlarım inşallah.
Bugün hiç enerjim yoktu, yarın çamaşırların hepsini yıkayım bari de önümüzdeki 1 hafta hiç bir şey yapamam büyük ihtimalle çünkü.
Ayy neler bekliyor acaba bizi, bi tarafta korku, bi tarafta heyecan, bi tarafta merak, duygu karmaşası içindeyim resmen yaa.
Doğuma gitmeden annemlere uğrayayım da bi göreyim kapıdan diyorum, ne olursa olsun onları görmeden girmek istemiyorum doğuma, ağlarım da kesinamaaan aklımda bir milyon yapabilir miyiz sorusuyla off her işte bi hayır vardır ne diyelim.
Ay kızlar benim bebiş çıldırdı akşam akşam büyüyor da sığamıyor mu yoksa yaramaz mı fıstık hanımefendi anlamadım ama karnım oyun hamuruna döndü, o kadar çok gerdi ki canım yandı kaç kerekafa da çok aşağıda bizim acelemiz çoksa demek ki
Ya ne diyeceğim size, benim de büyük ihtimal sezaryen, bu çarşamba belli olacak. Netleşince ben de 11.11 e gün mü alsam diyorum, 37+4 oluyor erken mi olur? Kilosu şu an iyi bebişin. Şimdi fazla da beklersek kanamam filan olur doğum başlarsa diye korkuyorum biraz. Pleasanta aşağıda ya benim riskli çünkü sancı durumu .
Bence uyumlu tarih seçmek yerine tamamen dr una bırak canım kanama riskini ve diğer durumları dr bilir zatenAy kızlar benim bebiş çıldırdı akşam akşam büyüyor da sığamıyor mu yoksa yaramaz mı fıstık hanımefendi anlamadım ama karnım oyun hamuruna döndü, o kadar çok gerdi ki canım yandı kaç kerekafa da çok aşağıda bizim acelemiz çoksa demek ki
Ya ne diyeceğim size, benim de büyük ihtimal sezaryen, bu çarşamba belli olacak. Netleşince ben de 11.11 e gün mü alsam diyorum, 37+4 oluyor erken mi olur? Kilosu şu an iyi bebişin. Şimdi fazla da beklersek kanamam filan olur doğum başlarsa diye korkuyorum biraz. Pleasanta aşağıda ya benim riskli çünkü sancı durumu .
Herhangi bir oran vermedi ama kalp atışı beni korkutuyor dedi ki Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalp durması riski yaşamak istemiyorum dedi. Ki aynı şeyleri çapada söledi bana. Benimde nabzım yükseldiği için doğum anında panik yaparım diye epiduralde yapmıyor. Genel anestezimerak ettim kalp atışından kaybetme riski nedir?
En hayırlı şekilde doğum yaparsın inşallah.Artık dogsa sıkıntı olmaz 37 lerdesinHerhangi bir oran vermedi ama kalp atışı beni korkutuyor dedi ki Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalp durması riski yaşamak istemiyorum dedi. Ki aynı şeyleri çapada söledi bana. Benimde nabzım yükseldiği için doğum anında panik yaparım diye epiduralde yapmıyor. Genel anestezi
Benimde plesanta aşağıda ben 38+3 de bayılarak sezaryan oluyorumAy kızlar benim bebiş çıldırdı akşam akşam büyüyor da sığamıyor mu yoksa yaramaz mı fıstık hanımefendi anlamadım ama karnım oyun hamuruna döndü, o kadar çok gerdi ki canım yandı kaç kerekafa da çok aşağıda bizim acelemiz çoksa demek ki
Aynen bakalım kısmet artık ciğer geliştiricide vuruldumEn hayırlı şekilde doğum yaparsın inşallah.Artık dogsa sıkıntı olmaz 37 lerdesin
Herhangi bir oran vermedi ama kalp atışı beni korkutuyor dedi ki Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalp durması riski yaşamak istemiyorum dedi. Ki aynı şeyleri çapada söledi bana. Benimde nabzım yükseldiği için doğum anında panik yaparım diye epiduralde yapmıyor. Genel anestezi
Ben iğne kullanıyorum canim, amin ins hepimiz sağlıkla alalım minnoslarimizi sağ salimMerhaba kızlar herkes bebişini sağlıkla kucağına alır ins,kan sulandirici iğne kullanan var mı aranizda ya da PLT değeri 100 ve altı olanlar Dr unuz bu durumun bir sorun teşkil edip etmediğini belirtti mi size?
Çok şükürGözün aydın canım sağlık huzur mutlulukla büyüt kuzunu inşallah
Bugün de doğumları kapattık çok şükür sıkıntısız desenize.
Bizim 34. Haftada beliren bir fetal taşikardi problemimiz var. Herkeste bu tarz birşey olacak diye bir durum yok. Ben hastalık sebebiyle normal doğum yapamıyorum. Şuana kadar tansiyon be taşikardi sıkıntısı yaşamadıysanız neden öyle bir durum oluşsun ki. Zaten doktorunuz sizin için en doğrusunu düşünür bence kendinizi korkutmayın.himm..
sağlıkla kucağınıza alın miniginizi inşallah.
benimde normal doğum için riskim yok ama heyecan yapar tansiyon ve kalp atışı sorunu yaşar mıyım diye korkmuyor değilim..
ilk çocuk ilk doğum kendimi korkutmayayim desemde bilinaltinda var..
O kadar güzel bir duygu kiGünaydın herkeseben bir güzel uyudum dün şimdi son kez valizi kontrol etcm. 8.30 gübi evden çıkacağız. 9 da yatışım olacak. 10-10.30 gibi de sezaryene alacaklar. Dualarınızı bekliyorum 7 yıl sonra gelen bebek inşallah sağlıkla gelsin rüya gibi hala inanamıyorum
Yok canım benim tarih takıntım yok, kontrol günüm o zamana denk geliyor, denk geldi tarih. Doktor bu hafta söyleyecek zaten, 40 ı asla beklemeyiz demişti sezaryen olursa. Ama ben zorlanıyorum çok ağırlaştım koltuktan yataktan zor kalkıyorum bu kdr ağırlık agresif yapıyor tahammülsüz olmaya başladım. Rabbim en hayırlısını versin gerçekten. İlki normaldi benim bu da normal olsun isterdim ama nasip. Şu an tek derdim bir an önce sağlıkla kucağma alıp normale dönmeyi beklemekBence uyumlu tarih seçmek yerine tamamen dr una bırak canım kanama riskini ve diğer durumları dr bilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?