2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Korkma korkma bunlar moral bozucu şeyler değil benim ilk oğlumda doğuştan sünnetli idi tıpta bunun adı hipospadias bir hastalık gibi geçiyor aslında az derileri vardı sünnet derisi tam değildi bazı bebeklerin ileri derece oluyor onların idrar deliğinin de yeri aşağıda olabiliyor bizimki hafifmis 18 aylik olunca fakülte hastanesinde prof çocuk üroloğu yaptı sünnetini derisini alınca deliğinin yerine bakarım dedi deliğine de sadece 1 dikiş alttan atmış hiç bir sıkıntısı olmadı daha ileri derece bile olsa kendi pipisinde bulunan sunnet derisini kullanarak idrar deliğini vs düzeltiyorlar ve ağır ciddi bir ameliyat değil yalnız erkenden sunnet vs ettirmemek gerekli çünkü o bulunan az sunnet derisi işte.ilerde lazım olursa diye

Işitme testi de zaten söylemişlerdir amniyon sıvısı kaçtığı için kulağına bazen geçemiyorlar işitme testini o da ikinci oğlumda olmuştu bi kaç sefer gidip gelmiştik kulağa kaçan amniyon sıvısı akıp çıkınca testi geçiyorlar

Sarılık zaten bu işin adeti olmuş her bebek az yada çok sarilik oluyor sütun güzel emzirmene bak hiç aldırma 16 17 ye kadar korkma emzir kesinlikle karşı değilsen 1 2 kere şekerli su ver çay kaşığı ile caresiz kalınca onu da denemiştim faydası olmuştu

Ama sunneti hiç kafana takma sünnet vaktini düşünüyordun artık düşünmene gerek kalmadı bak 18 aylik olunca yaptirirsin artik

Ben toplamda 11 kilo almıştım canım eve gelir gelmez tartıldım 6 kilosu gitmişti

ayyy ne güzel
muhtemel 83 kg ile bitirecegim süreci şuan 80 kg'yum.
bende de 6-7 kg gitse hemencik..
korse ve termal tayt ile de nisan'a kadar 4-5 kg gitse inşallah..o motive ile gider kilolar

merak ettim kalp atışından kaybetme riski nedir?

Merhaba kızlar herkes bebişini sağlıkla kucağına alır ins,kan sulandirici iğne kullanan var mı aranizda ya da PLT değeri 100 ve altı olanlar Dr unuz bu durumun bir sorun teşkil edip etmediğini belirtti mi size?

bunlari sen mi diyorsun
herkese moral veren, stres yapma diyen..
herkes gibi sende minigini sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle
doğum sonrası spiral taktıracaksin yanlış anlamadiysam onu bende düşünüyorum merakta ediyorum, hemen takılıyor mu? taktiktan sonra ilişkiye hemen giriliyor mu?

Ay kızlar benim bebiş çıldırdı akşam akşam büyüyor da sığamıyor mu yoksa yaramaz mı fıstık hanımefendi anlamadım ama karnım oyun hamuruna döndü, o kadar çok gerdi ki canım yandı kaç kere kafa da çok aşağıda bizim acelemiz çoksa demek ki
Ya ne diyeceğim size, benim de büyük ihtimal sezaryen, bu çarşamba belli olacak. Netleşince ben de 11.11 e gün mü alsam diyorum, 37+4 oluyor erken mi olur? Kilosu şu an iyi bebişin. Şimdi fazla da beklersek kanamam filan olur doğum başlarsa diye korkuyorum biraz. Pleasanta aşağıda ya benim riskli çünkü sancı durumu .

benimkiside 2 gündür ayni 36+3 üz bizde..
sirtiyla göbeğimde bildiğin tepe oluşturup ayaklari ile de alttan itiyor
o kadar ki dün heralde çıkacak bu çocuk deyip eşimle cantaları hazirladık kapının önüne koyduk
37+4 erken değil bence..kg su ne kadardi en son.
çünkü 36.haftanin sonuna kadar erken doğum gözüyle bayılıyormuş, 37 de ki doğumlarda kuvoze gerek duyulmuyor ekstra birsey yoksa.

Bence uyumlu tarih seçmek yerine tamamen dr una bırak canım kanama riskini ve diğer durumları dr bilir zaten

merak ettim kalp atışından kaybetme riski nedir?
Herhangi bir oran vermedi ama kalp atışı beni korkutuyor dedi ki Allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kalp durması riski yaşamak istemiyorum dedi. Ki aynı şeyleri çapada söledi bana. Benimde nabzım yükseldiği için doğum anında panik yaparım diye epiduralde yapmıyor. Genel anestezi

En hayırlı şekilde doğum yaparsın inşallah.Artık dogsa sıkıntı olmaz 37 lerdesin

Benimde plesanta aşağıda ben 38+3 de bayılarak sezaryan oluyorum

himm..
sağlıkla kucağınıza alın miniginizi inşallah.
benimde normal doğum için riskim yok ama heyecan yapar tansiyon ve kalp atışı sorunu yaşar mıyım diye korkmuyor değilim..
ilk çocuk ilk doğum kendimi korkutmayayim desemde bilincaltinda var..

Merhaba kızlar herkes bebişini sağlıkla kucağına alır ins,kan sulandirici iğne kullanan var mı aranizda ya da PLT değeri 100 ve altı olanlar Dr unuz bu durumun bir sorun teşkil edip etmediğini belirtti mi size?
Ben iğne kullanıyorum canim, amin ins hepimiz sağlıkla alalım minnoslarimizi sağ salim

Bizim 34. Haftada beliren bir fetal taşikardi problemimiz var. Herkeste bu tarz birşey olacak diye bir durum yok. Ben hastalık sebebiyle normal doğum yapamıyorum. Şuana kadar tansiyon be taşikardi sıkıntısı yaşamadıysanız neden öyle bir durum oluşsun ki. Zaten doktorunuz sizin için en doğrusunu düşünür bence kendinizi korkutmayın.

O kadar güzel bir duygu ki ben nasil ask yasiyorum kac gündür goklerdeyim

Bence uyumlu tarih seçmek yerine tamamen dr una bırak canım kanama riskini ve diğer durumları dr bilir zaten
Yok canım benim tarih takıntım yok, kontrol günüm o zamana denk geliyor, denk geldi tarih. Doktor bu hafta söyleyecek zaten, 40 ı asla beklemeyiz demişti sezaryen olursa. Ama ben zorlanıyorum çok ağırlaştım koltuktan yataktan zor kalkıyorum bu kdr ağırlık agresif yapıyor tahammülsüz olmaya başladım. Rabbim en hayırlısını versin gerçekten. İlki normaldi benim bu da normal olsun isterdim ama nasip. Şu an tek derdim bir an önce sağlıkla kucağma alıp normale dönmeyi beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…