Hic duymadim xnm o doktoru bilmiyorum benim bu gebeligimden once 2 kurtajim olmustu onlarda da naile hanima gittim bunda da ona gittim memnunum kendisinden cok guzel ilgileniyor en son carsamba gittim kontrole oda yi falan ayarladik organjzayson la konjstjm onlarida ayarladimBenimde hilal cankilic sabah 8 oradayım bende.doktorum iyi mi bilmiyorum acikcasi
Bnm bikini bölgesi dışında neredeyse hiç kılım yok kaşım bile yok gibidir. Allah bu kulum beceriksiz demiş vermemiş sadece bir yerde kıl var onuda halledemiyorum resmenBen bu aya kadar hep eldivenle aldim ama bu ay jilet kullanmaya basladim doktora gittimde sordum krem kullanabikirmiyim diye oda kullanabilirsin dedi bitkisel krem aldim en son sali gunj onu yapicam yarin bacak ve koltik altini makine ile alicam
Odayı ayarlayabiliyormuyuz önceden bütün odalar bur degilmi ki?bide korona için test ne zaman yapıcaksın bana salı dediler.pazartrsi de son nst filanHic duymadim xnm o doktoru bilmiyorum benim bu gebeligimden once 2 kurtajim olmustu onlarda da naile hanima gittim bunda da ona gittim memnunum kendisinden cok guzel ilgileniyor en son carsamba gittim kontrole oda yi falan ayarladik organjzayson la konjstjm onlarida ayarladim
Leveme montessorian @Papatya1646 @aria09 @nil peri hanımlar sizlerinde günleri dolmak üzere, sürprizlerinizi her an yapabilirsiniz gibi, hele Leveme ile montessorian sizden atak bekliyorum ben.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşAllahMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Standart odalar da ayarlama yapamiyorsun cnm ozel odalar da ayarlama yapiliyor valla bana hic korona testinden bahsetmediler en son nst carsamba girdim son kontrolum yapildi doktor bana bir sikintin olmaz sa carsamba 8 de gel yatisini yap dedi cnm bir daha kontrolum yok yaniOdayı ayarlayabiliyormuyuz önceden bütün odalar bur degilmi ki?bide korona için test ne zaman yapıcaksın bana salı dediler.pazartrsi de son nst filan
Valla bende var malesef yapicak birseyim yok eldiven cok rahat oluyor ama artik goremedim icin malesef kuafore gidip agda yaptiramam hic yaptirmadim zatenBnm bikini bölgesi dışında neredeyse hiç kılım yok kaşım bile yok gibidir. Allah bu kulum beceriksiz demiş vermemiş sadece bir yerde kıl var onuda halledemiyorum resmen
Bana anestezi doktoru bir gün önce korona testi veriliyor dedi.bude muhasebe bütün odalar aynı suit oda hariç oda iki bolumlu özel bi odaymış onu mu ayarladınız fiyat lar nasıl size söylenen?Standart odalar da ayarlama yapamiyorsun cnm ozel odalar da ayarlama yapiliyor valla bana hic korona testinden bahsetmediler en son nst carsamba girdim son kontrolum yapildi doktor bana bir sikintin olmaz sa carsamba 8 de gel yatisini yap dedi cnm bir daha kontrolum yok yani
Az demekki hep eldivenle aldığınız içindir bakalım bende bi çözüm bulsam lohusalıkta da hep çile olucak gibiValla bende var malesef yapicak birseyim yok eldiven cok rahat oluyor ama artik goremedim icin malesef kuafore gidip agda yaptiramam hic yaptirmadim zaten
Allah analı babalı büyütsün kuzucauguMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Bebegin kusuyor sa eger sütün yetiyordur canım benim sen bol bol hurma kuru üzüm rezene ve su iç bunlar sütü artırıyor özellikle uyku daha çok artırıyor. İnşanlah sütün bebişine yarar toparlanır inşanlah merak etme minnak daha kaç günlükkiBaş ağrısından ölüyorum kızlar majezik bile ise yaramıyor. Gece aşırı terlemelerden sırtım boynum saç diplerim sürekli ıslak ve ağrı yaptı Bide uykusuzluk. Bugün 2 .doktor kontrolümüz vardı kilo almamış vermemiş de haftaya tekrar gideceğiz. Sütüm yetiyor mu bilmiyorum günde 2 kez mama veriyordum 4 e çıkar dedi doktor öncesinde de yine meme ver bazen meme veriyorum 2 saat uyuyor bazen arkasından mamayla uyuyor göğsümü sıkınca geliyor ama ona yetiyor mi bulmuyorum. Makina almamı tavsiye etti bunu anlamak için.
Tecrübeli anneler sütün yettiği nasıl anlaşılır ya durduk yere kendimi strese mi sokuyorum diyorum acaba
Maşşalah canım benim sizleri okudukça heyecanlanıyorum,Merhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Ben anestezi doktoru ile 2 hafta once gorustum onlarda hic birsey soylemedi cnm 3 tip oda var standart oda vip oda suit oda vip ve suit odalar da secme yapiliyormus suit oda dedin gibi 2 odalu vip oda da standart odalardan biraz daha buyum ve secebiliyorsu benim oda 617 numara vip oda icin 300 tl fark istedile suit icin 500 tl fark istediler dogum ucreti olarak ta 2950 istediler sana ne dediler cnmBana anestezi doktoru bir gün önce korona testi veriliyor dedi.bude muhasebe bütün odalar aynı suit oda hariç oda iki bolumlu özel bi odaymış onu mu ayarladınız fiyat lar nasıl size söylenen?
Benim dikisler duzeldigi gibj eldivene tekrar baslicam oda dogumdan 15 gun sonra falan olur sanjrimAz demekki hep eldivenle aldığınız içindir bakalım bende bi çözüm bulsam lohusalıkta da hep çile olucak gibi
Fiyat konusu için aynı şeyler söylendi. Odaları girmek istediğimi söyledim pandemi den dolayı pek sıcak bakmadılar açıkçası ben de pazartesi çıkıp bi bakayım ya.bende korona testi için hiç hatirlatmayacagim demekki çok ta önemsemiyorlarBen anestezi doktoru ile 2 hafta once gorustum onlarda hic birsey soylemedi cnm 3 tip oda var standart oda vip oda suit oda vip ve suit odalar da secme yapiliyormus suit oda dedin gibi 2 odalu vip oda da standart odalardan biraz daha buyum ve secebiliyorsu benim oda 617 numara vip oda icin 300 tl fark istedile suit icin 500 tl fark istediler dogum ucreti olarak ta 2950 istediler sana ne dediler cnm
Fiyat konusu için aynı şeyler söylendi. Odaları girmek istediğimi söyledim pandemi den dolayı pek sıcak bakmadılar açıkçası ben de pazartesi çıkıp bi bakayım ya.bende korona testi için hiç hatirlatmayacagim demekki çok ta önemsemiyorlar
Iyi cnm hayırlısı ile sağ selamet kucagimiza alırız inşallah ziyaretçi kabulü de yokmuş.organizasyon derken?Odalara baktirmiyorlar cnm pandemiden dolayi sadece bana on yada arka taraftan mi istiyorsun dediler ben on tarafi dedim daha sonra da organizasyon la gorustum orda sectim odanin resmini gordum
Amin cnm muhasebe o sekilde bize de soyledi bende gittim hastanenin kendi organizasyonh var ya onlar la gorustum birinci derece akrabalariniz oda ya kalabalik gelmedigi surece pek birsey demiyoruz dedi ben biraz da ogluma ve bize hatira olsun duye istedim sectim oda bu cnmIyi cnm hayırlısı ile sağ selamet kucagimiza alırız inşallah ziyaretçi kabulü de yokmuş.organizasyon derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?