Bu arada kizin mi olucak oglun mu cnmIyi cnm hayırlısı ile sağ selamet kucagimiza alırız inşallah ziyaretçi kabulü de yokmuş.organizasyon derken?
Yaaa aklım sendeydi dua ettim içimden hep, güzel haber gelmişMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Evet canım darısı sana olsun
Çok güzel cnm fiyat ne dediler organizasyon?kız bekliyoruz cnmBu arada kizin mi olucak oglun mu cnm
600 tl dediler cnm ayniyiz desene benim de kiz belki o gun denk geliriz hastanedeÇok güzel cnm fiyat ne dediler organizasyon?kız bekliyoruz cnm
Belkide600 tl dediler cnm ayniyiz desene benim de kiz belki o gun denk geliriz hastanede
Doktor bana 1 gece dedi ama sana bagli dedi ayaga kalkip gezip gazini cikartirsan 1 gece kalip cikartirim dediBelkidekaç gün kalınıyor acaba 1 gece mi?
Umarım öyle olur inşallah..Doktor bana 1 gece dedi ama sana bagli dedi ayaga kalkip gezip gazini cikartirsan 1 gece kalip cikartirim dedi
Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla büyüt.Merhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Rabbim anali babali buyutsun canimMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Ilk dogumum da ilk gece cikarmistim gazimj ins bunda da oyle olur cunju evde bekleyen bir oglum olucak bir an once eve gelmek isterimUmarım öyle olur inşallah..
Beni bekleyen 2 yavrum var bende hemen inşallah evime dönmek isterim..inşallahIlk dogumum da ilk gece cikarmistim gazimj ins bunda da oyle olur cunju evde bekleyen bir oglum olucak bir an once eve gelmek isterim
Benimkide dün dürtükleyince hareket ediodu bugün coştu. Ben bide takip ediyorum hareketlerini azalma olursa hemen doktorumu arıcam yok ama çok şükür fena hareketlikızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense.ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Sıvı kıvamda oluyor canım idrar gibiDoğum başlamaya yakın vajinadan gelen alıntı şu gibi kivamsiz ve şeffaf mi olmali? Yoksa daha kıvamlı açık sarı akıntım var bir kaç gündür benim, bir de hafif ama geçmeyen kasık ağrım var akşamdan beri. Yine de beklemek istiyorum sabaha kadar. Belki geçer diye. Hiç doğum da yapmadım ki anlayamiyorum
Onlar yalancı kasılma vücud kendini doğuma hazırlıyor. Doğum kasılması belden başlar daha farklı bir agrı şeklindedirKızlar kasılma tam olarak nasıl birsey?Mesela otururken karnim top gibi oluyor geriliyor sonra gevsiyor bisure sonra tekrar top gibi oluyor.bunlar kasılmamı acaba.birde ishal gibi birsey olmuşum2 hafta var doguma yürurken cok zorlaniyorum artik.
kızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense.ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
İhmal etme canım benim doktorum suyum geldiginde hastaneye gelmemi istemiştiHayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla büyüt.
Benim de az az kasık ağrım var bebek hareketi de yavaşladı ama bekleyeceğim sabaha kadar. Zaten makat gelişi herhalde doğum falan başlamaz kendi kendine. Doğum kanalına falan girdiğini sanmıyorum.
Takip ediyorum kendimi. Öyle idrar gibi su gelmedi. Yani çokaz ıslaklık. Normal vajinal akıntı gibi. Gece boyunca kontrol edicem kendimi. Şimdi sancım azaldı. Işte haftası gelince bir endiseleniyor insan. Eşim istediğin zaman gideriz dedi hastane zaten eve yürüme 15dk.İhmal etme canım benim doktorum suyum geldiginde hastaneye gelmemi istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?