2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Hayırlı olsun canım mutlulukla sağlıkla büyüt.
Benim de az az kasık ağrım var bebek hareketi de yavaşladı ama bekleyeceğim sabaha kadar. Zaten makat gelişi herhalde doğum falan başlamaz kendi kendine. Doğum kanalına falan girdiğini sanmıyorum.

Doğum başlamaya yakın vajinadan gelen alıntı şu gibi kivamsiz ve şeffaf mi olmali? Yoksa daha kıvamlı açık sarı akıntım var bir kaç gündür benim, bir de hafif ama geçmeyen kasık ağrım var akşamdan beri. Yine de beklemek istiyorum sabaha kadar. Belki geçer diye. Hiç doğum da yapmadım ki anlayamiyorum

Kızlar kasılma tam olarak nasıl birsey?Mesela otururken karnim top gibi oluyor geriliyor sonra gevsiyor bisure sonra tekrar top gibi oluyor.bunlar kasılmamı acaba.birde ishal gibi birsey olmuşum2 hafta var doguma yürurken cok zorlaniyorum artik.

kızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense. ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.

kızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense. ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Benimkide dün dürtükleyince hareket ediodu bugün coştu. Ben bide takip ediyorum hareketlerini azalma olursa hemen doktorumu arıcam yok ama çok şükür fena hareketli

Sıvı kıvamda oluyor canım idrar gibi
Onlar yalancı kasılma vücud kendini doğuma hazırlıyor. Doğum kasılması belden başlar daha farklı bir agrı şeklindedir
Doğuma az kaldı ya oda antreman yapıyor annesi

İhmal etme canım benim doktorum suyum geldiginde hastaneye gelmemi istemişti

Bağcılar MEDİPOL MEGADa doğum yapan varmı ? Odaları hakkında ve fiyatları hakkında bilgiii

İhmal etme canım benim doktorum suyum geldiginde hastaneye gelmemi istemişti
Takip ediyorum kendimi. Öyle idrar gibi su gelmedi. Yani çokaz ıslaklık. Normal vajinal akıntı gibi. Gece boyunca kontrol edicem kendimi. Şimdi sancım azaldı. Işte haftası gelince bir endiseleniyor insan. Eşim istediğin zaman gideriz dedi hastane zaten eve yürüme 15dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…