36+0 ım canım, hey maşallah güzel kilo almışAyy bende cok duygulandım sende hakkını helal et
Çatı muaynesinde ne ypıyorlar ya bende haftaya olcam bugunde alttan baktı ultrason aletiyle plesantayo biraz aşagıda gördü ama sıkıntı yoktu
Benim geçen hafta karın çevresi geriydi doktor deveci armudu ye hergün dedi ve bu hafta toparlami cok şükür geçen hafta 2600 dü smdi 3 kg olmş kzlar hergün yedim
Ayy duygularıma tercümanbirebir aynılarını yaşıyorum bende 36+3
Şimdi ben de 1 tane yedimBence bu armut cidden bebişe kilo aldırıyor göbek çevresine fayda ediyor bir deneyin sizde.
benim ağrılarım çok oluyordu bugunki kontrolde bebek kafası baya aşagı inmiş o yapıyormş
Yaa benim de canım benim de. Anskiyetem var uzak tutmaya çalışıyorum ama yok, başım uyuştu üzüntüden elim ayağım bir garip film filan açıcam kafam dağılsın diye ya fena oldum cidden. İzleme sen ben de izlemicem artıkKızlar sabahtan beri evde ajans haberler izleniyor, basıma ağırlar girdi enkaz altındakileri izlerken, Gerçekten Allah yardımcıları olsun çok zor. Bi an kendimi onların yerine koyuyorum. Çok canım sıkıldı
Benimde kasim sonu zaman geçmiyorBenimde gunler sanki hiç geçmiyor gibi. Pazartesi kontrolümüz var. Kasım sonu ancak doğacak hatta araligi bulmasın diyorum ama nasip işte. Bi an önce doğsun istiyorum sonra biraz daha kalsın içimde büyüsün diyorum. Karmaşık ruh halim var su ara. Bi de 9gundur KV bizde artık kendimi kontrol etmekten yoruldum. Psikolojik olarak modum düşmeye başladı. Buraya girerek kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum.
Merhaba daha önceleri okumuştum aklımda kaldığı kadar i ile sizde hayat hast.ne gidiyordunuz sanırım?Bende oraya gidiyorum ve çarşamba benimde doğum olacak inşallah doktorunuz kim acabaGunlerimiz bir bir geciyor sag salim su carsambaya bi gelsek artik son hazirliklarimi yapiyorum bugun kizimin masallahi vardi karnim da bir oyana bir buyana dedim artik gelmeye niyetleniyor galiba dun evimin temizliguni yaotirdim yarin kendj temizligimj yapicam ondan sonra bekleyis artik
Canim insallah negatif gelir bebisinide saglicakla kucagina alirsinSabah gittim suyum gelmeye devam ediyordu 3 cm açıklık vardı az önce 4 cm dediler bekliyoruz kaldı 6 cm. Şimdilik herşey iyi. Kanda antikor testi yaptılae pozitif çıktı. Sürüntü aldılar şu anda pozitif olup olmadığımı anlamak icin. Hiç semptom yok umarım negatif gelir. Beklemedeyim
Canim insallah tez zamanda saglicakla kavus bebisinleInsallah.
Dua edin yavruma hepimz ya hamileyiz ya lohusa dualarimz kabul olur insallah
Benimde dr 1 gun once birak dedi her dr baska bisey soyluyo onu biliyorum[/QUOTE]Benim de bir kürtajımdan sonra genimde pıhtılaşma çıkmıştı. 6 . Haftadan itibaren enox 0.4 kullandım . Doktorum 30. Haftadan sonra gün aşırıya indirdi . Bir gün iğne vurdum bir gün vurmadım. PLT değerim düşük değildi. Ama yenilerde (geçen hafta) Plt dahil kan değerime bakıldı. Ameliyatan 5 gün önce iğneyi kesmemi istediler.
Perşembe gününden beri iğne kullanmıyorum .
Salı günü de doğumum olacak.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Canım bende seni merak etmiştim. Hadi gözün Aydın olsunMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Çok uzak değilse bir git bence canım senin vaktin de gelmişBugün bebeğin hareketleri daha yavaş ve az. Yine karnımı kaldırıp indiriyor hafif ama hissediyorum yeri kalmamış.elime geliyor kafası eli ayağı sanki patlayacak gibi karnım. Acaba diyorum gitsem mi kadın dogum acile. Gerçi ne suyum geldi ne sancim var. Pazartesi kontrolüm de var bilemedim
Kendi temizliğini nasıl yapacaksın ben baştan beri jilet kullanıyordum ama ilk kez tahriş etmişim göremediğimden herhalde çok acıyor. Doğumdan önce ağdaya gitsem jiletle aldığım için çok acır mı doğumu başlatır mı tabi bide virüs var ama uzun süre temiz kalsa ne iyi olacakGunlerimiz bir bir geciyor sag salim su carsambaya bi gelsek artik son hazirliklarimi yapiyorum bugun kizimin masallahi vardi karnim da bir oyana bir buyana dedim artik gelmeye niyetleniyor galiba dun evimin temizliguni yaotirdim yarin kendj temizligimj yapicam ondan sonra bekleyis artik
Gözün aydın canım, sağlık mutluluk huzurla büyüt bebişiniMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Ben de ağda çok istiyorum ama durdum durdum son anda hasta olup mahvetmeyeyim diyorumKendi temizliğini nasıl yapacaksın ben baştan beri jilet kullanıyordum ama ilk kez tahriş etmişim göremediğimden herhalde çok acıyor. Doğumdan önce ağdaya gitsem jiletle aldığım için çok acır mı doğumu başlatır mı tabi bide virüs var ama uzun süre temiz kalsa ne iyi olacak
Evet hayat hastanesi naile gokce doktorum carsamba 8 de yatisim olucak sizin kimMerhaba daha önceleri okumuştum aklımda kaldığı kadar i ile sizde hayat hast.ne gidiyordunuz sanırım?Bende oraya gidiyorum ve çarşamba benimde doğum olacak inşallah doktorunuz kim acaba
Benimde hilal cankilic sabah 8 oradayım bende.doktorum iyi mi bilmiyorum acikcasiEvet hayat hastanesi naile gokce doktorum carsamba 8 de yatisim olucak sizin kim
Ben bu aya kadar hep eldivenle aldim ama bu ay jilet kullanmaya basladim doktora gittimde sordum krem kullanabikirmiyim diye oda kullanabilirsin dedi bitkisel krem aldim en son sali gunj onu yapicam yarin bacak ve koltik altini makine ile alicamKendi temizliğini nasıl yapacaksın ben baştan beri jilet kullanıyordum ama ilk kez tahriş etmişim göremediğimden herhalde çok acıyor. Doğumdan önce ağdaya gitsem jiletle aldığım için çok acır mı doğumu başlatır mı tabi bide virüs var ama uzun süre temiz kalsa ne iyi olacak
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?