2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar M Mhr0602 doğum yaptım dedi ama nasıl olduğunu söylemedi herhalde dimi? Bi bulantım geçti yazdı sanki devamında yazar dedim ama?
Devamını yazamadım hayaller ve hayatlar yaşadım çünkü bugun öglene hastaneden cıkarım diye doktorumla konuşmuştuk. İlk benim kanım düşük çıktığı için sonra bebegim de erken sarılık cıktı gı için hastaneden cıkamadk. Bebegim iyi erken sarılıgı tahmin etmiştik ama işte hastene ortamı işte tlf elime alamadım ki

Kimler neler yaptı dogum yapanlar var mı,

Hastalarımız iyileşmiştir inşallah

kızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense. ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Yok bence senin haftada benimki de çok hareketliydi, şimdi biraz azaldı yeri kalmadı hissediyorum yine de hareket ediyor tabi. Belki donuyordur icinde, doğum pozisyonuna geciyordur

Yok canım hiç kusması olmuyor mama yyiyincede kusmuyor. Bir haftalık olduk bende uyku sifir göz altlarim şişmiş artık migrenim tavan

Ben bu aya kadar hep eldivenle aldim ama bu ay jilet kullanmaya basladim doktora gittimde sordum krem kullanabikirmiyim diye oda kullanabilirsin dedi bitkisel krem aldim en son sali gunj onu yapicam yarin bacak ve koltik altini makine ile alicam
Hangi bitkisel kremden aldın canım? Ben lazer almış bırı olarak bu 8.5 ayda 2 defa jilete basvurdım mecburen. Ve hain tuyler hıc gıtmemis gibi geri geldilerBoyle olacagını daha once duymuştum gercı.

Yok canım hiç kusması olmuyor mama yyiyincede kusmuyor. Bir haftalık olduk bende uyku sifir göz altlarim şişmiş artık migrenim tavan
İyi bir doktorlada görüş inşanlah rabbim yardımcın olsun seni anlıyorum çok zor gerçekten benim oğlumda böyleydi çünkü

Saglıkla doğurursun inşanlah sen takipini yap günün zaten dolmuş artık

kızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense. ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Yoktur bence canım keza benimki 1 haftadır bırak alttanı karnımdan çıkacak gibi. Karnım asla yuvarlak değil ya kare ya üçgen ya ya elips. O kdr durmuyor ki yerinde İlk birkaç gün korktum ama baktım bir şey olmuyor takılmıyorum, ama bazı hareketleri cidden canımı yakıyor belki de yeri kalmıyor ondan

Hangi bitkisel kremden aldın canım? Ben lazer almış bırı olarak bu 8.5 ayda 2 defa jilete basvurdım mecburen. Ve hain tuyler hıc gıtmemis gibi geri geldilerBoyle olacagını daha once duymuştum gercı.
Jilet cok berbat birseymis ya ben normal de eldivenle ayda bir aliyordum jilet le 2 gunde cikiyor bioderin bitkisel iceriklintuy dokucu kremini aldim ama daha kullanmadim cnm

bayaa bi antreman oluyo yani şaşırıyorum

Yok bence senin haftada benimki de çok hareketliydi, şimdi biraz azaldı yeri kalmadı hissediyorum yine de hareket ediyor tabi. Belki donuyordur icinde, doğum pozisyonuna geciyordur
iyi bari rahatladım normalde hareket ediyordu ama bu kadar değil

evet ya bende aa u dedikçe sancım geldi sanıyor :) gerçek sancı geldiğinde tepki vermeyecek adam

Anladım cnm teşekkürler sağlıkla al bebişini kucağına inşallah

Canim seninde gununun bitmesine az kalmis insan korkuyo her belirtiyi dogum sancisi zannediyo dr bana kasilmalarin duzenli oluyosa suyun falan gelirse gel dedi dogum yaklastikca her an kendini kontrol ediyosum mecburen zamaninda gelsin bidiklar

Bende mecburen bitkisel bioder aldim jiletle falan hic yapamam bu gobekle daha denemedim ama persembe sezeryanim simdiden yapip hazirlansammi diyorum

Canim seninde gununun bitmesine az kalmis insan korkuyo her belirtiyi dogum sancisi zannediyo dr bana kasilmalarin duzenli oluyosa suyun falan gelirse gel dedi dogum yaklastikca her an kendini kontrol ediyosum mecburen zamaninda gelsin bidiklar
Bence bir merkeze gidip ağda yaptır mis gibi için rahat olur hem. Ben çok memnunum

Canım 2 takım pijama yeter.Depent almayı unutma.birde çorap yumuşak olanlardan.gogus ucunu tutmada sorun yaşarsan mutlaka silikon gogus ucu al.ben 2 gün çok kötüydüm.agridan.aloa vera surdum de şükür..bol su iç. Insanlara aldırış etme.bana süt arttırıcı verdi günde 3 defa kullanıyorum.ve lütfen kalkıp yürü.bebis için zıbın,çorap,eldiveni 5 -6 adet götür.muslin örtü çok lazım oldu.4 tane ..Tuvalete çıkman çok önemli .ben kayısi meyve suyu ictim.ve 4 litre su...

Kızlar Kasım ayına girer girmez benim ki de gelmeye karar verdi hafta olarak biraz erken ama nstde sancım çıkınca bebekte zaten makat geliş yüzünden mecburen sezaryen olunca doktorum yatışımı verdi sabaha doğuruyorum inşallah benim için ve oğlum için bol bol dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…