Devamını yazamadım hayaller ve hayatlar yaşadım çünkü
Yok bence senin haftada benimki de çok hareketliydi, şimdi biraz azaldı yeri kalmadı hissediyorum yine de hareket ediyor tabi. Belki donuyordur icinde, doğum pozisyonuna geciyordurkızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense.ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Yok canım hiç kusması olmuyor mama yyiyincede kusmuyor. Bir haftalık olduk bende uyku sifir göz altlarim şişmiş artık migrenim tavanBebegin kusuyor sa eger sütün yetiyordur canım benim sen bol bol hurma kuru üzüm rezene ve su iç bunlar sütü artırıyor özellikle uyku daha çok artırıyor. İnşanlah sütün bebişine yarar toparlanır inşanlah merak etme minnak daha kaç günlükki
Hangi bitkisel kremden aldın canım? Ben lazer almış bırı olarak bu 8.5 ayda 2 defa jilete basvurdım mecburen. Ve hain tuyler hıc gıtmemis gibi geri geldilerBen bu aya kadar hep eldivenle aldim ama bu ay jilet kullanmaya basladim doktora gittimde sordum krem kullanabikirmiyim diye oda kullanabilirsin dedi bitkisel krem aldim en son sali gunj onu yapicam yarin bacak ve koltik altini makine ile alicam
İyi bir doktorlada görüş inşanlah rabbim yardımcın olsun seni anlıyorum çok zor gerçekten benim oğlumda böyleydi çünküYok canım hiç kusması olmuyor mama yyiyincede kusmuyor. Bir haftalık olduk bende uyku sifir göz altlarim şişmiş artık migrenim tavan
Saglıkla doğurursun inşanlah sen takipini yap günün zaten dolmuş artıkTakip ediyorum kendimi. Öyle idrar gibi su gelmedi. Yani çokaz ıslaklık. Normal vajinal akıntı gibi. Gece boyunca kontrol edicem kendimi. Şimdi sancım azaldı. Işte haftası gelince bir endiseleniyor insan. Eşim istediğin zaman gideriz dedi hastane zaten eve yürüme 15dk.
Yoktur bence canım keza benimki 1 haftadır bırak alttanı karnımdan çıkacak gibi. Karnım asla yuvarlak değil ya kare ya üçgen ya ya elips. O kdr durmuyor ki yerindekızlar bebeğin hareketlerinin hissedilmemesi sıkıntı ya . peki çok hissedilmesi de bi sorun mu acaba benim kız iki saattir fıkır fıkır durmuyor nedense.ben yoruldum resmen sorun yoktur dimi.
Jilet cok berbat birseymis ya ben normal de eldivenle ayda bir aliyordum jilet le 2 gunde cikiyor bioderin bitkisel iceriklintuy dokucu kremini aldim ama daha kullanmadim cnmHangi bitkisel kremden aldın canım? Ben lazer almış bırı olarak bu 8.5 ayda 2 defa jilete basvurdım mecburen. Ve hain tuyler hıc gıtmemis gibi geri geldilerBoyle olacagını daha once duymuştum gercı.
aman iyi olsunlarda kuzucuklarBenimkide dün dürtükleyince hareket ediodu bugün coştu. Ben bide takip ediyorum hareketlerini azalma olursa hemen doktorumu arıcam yok ama çok şükür fena hareketli
bayaa bi antreman oluyo yani şaşırıyorumSıvı kıvamda oluyor canım idrar gibi
Onlar yalancı kasılma vücud kendini doğuma hazırlıyor. Doğum kasılması belden başlar daha farklı bir agrı şeklindedir
Doğuma az kaldı ya oda antreman yapıyor annesi
iyi bari rahatladım normalde hareket ediyordu ama bu kadar değilYok bence senin haftada benimki de çok hareketliydi, şimdi biraz azaldı yeri kalmadı hissediyorum yine de hareket ediyor tabi. Belki donuyordur icinde, doğum pozisyonuna geciyordur
evet ya bende aa u dedikçe sancım geldi sanıyor :) gerçek sancı geldiğinde tepki vermeyecek adamYoktur bence canım keza benimki 1 haftadır bırak alttanı karnımdan çıkacak gibi. Karnım asla yuvarlak değil ya kare ya üçgen ya ya elips. O kdr durmuyor ki yerindeİlk birkaç gün korktum ama baktım bir şey olmuyor takılmıyorum, ama bazı hareketleri cidden canımı yakıyor belki de yeri kalmıyor ondan
Tmm cnm teşekkürler sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum hepinize sağlıkla Neşe ile gelsin bebislerinizAnladim.canim ,doktorum öyle birşey söylemedi bana. Ben 0.7 lik kullanıyorum iğneyi.
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütsünMerhaba kızlar ben doğurdum herşey iyi çok şükür kilo boy bilmiyorum şu anda öğrenince yazarım.
Anladım cnm teşekkürler sağlıkla al bebişini kucağına inşallahBenim de bir kürtajımdan sonra genimde pıhtılaşma çıkmıştı. 6 . Haftadan itibaren enox 0.4 kullandım . Doktorum 30. Haftadan sonra gün aşırıya indirdi . Bir gün iğne vurdum bir gün vurmadım. PLT değerim düşük değildi. Ama yenilerde (geçen hafta) Plt dahil kan değerime bakıldı. Ameliyatan 5 gün önce iğneyi kesmemi istediler.
Perşembe gününden beri iğne kullanmıyorum .
Salı günü de doğumum olacak.
Canim seninde gununun bitmesine az kalmis insan korkuyo her belirtiyi dogum sancisi zannediyo dr bana kasilmalarin duzenli oluyosa suyun falan gelirse gel dedi dogum yaklastikca her an kendini kontrol ediyosum mecburen zamaninda gelsin bidiklarTakip ediyorum kendimi. Öyle idrar gibi su gelmedi. Yani çokaz ıslaklık. Normal vajinal akıntı gibi. Gece boyunca kontrol edicem kendimi. Şimdi sancım azaldı. Işte haftası gelince bir endiseleniyor insan. Eşim istediğin zaman gideriz dedi hastane zaten eve yürüme 15dk.
Bende mecburen bitkisel bioder aldim jiletle falan hic yapamam bu gobekle daha denemedim ama persembe sezeryanim simdiden yapip hazirlansammi diyorumHangi bitkisel kremden aldın canım? Ben lazer almış bırı olarak bu 8.5 ayda 2 defa jilete basvurdım mecburen. Ve hain tuyler hıc gıtmemis gibi geri geldilerBoyle olacagını daha once duymuştum gercı.
Bence bir merkeze gidip ağda yaptır mis gibi için rahat olur hem. Ben çok memnunumCanim seninde gununun bitmesine az kalmis insan korkuyo her belirtiyi dogum sancisi zannediyo dr bana kasilmalarin duzenli oluyosa suyun falan gelirse gel dedi dogum yaklastikca her an kendini kontrol ediyosum mecburen zamaninda gelsin bidiklar
Canım 2 takım pijama yeter.Depent almayı unutma.birde çorap yumuşak olanlardan.gogus ucunu tutmada sorun yaşarsan mutlaka silikon gogus ucu al.ben 2 gün çok kötüydüm.agridan.aloa vera surdum de şükür..bol su iç. Insanlara aldırış etme.bana süt arttırıcı verdi günde 3 defa kullanıyorum.ve lütfen kalkıp yürü.bebis için zıbın,çorap,eldiveni 5 -6 adet götür.muslin örtü çok lazım oldu.4 tane ..Tuvalete çıkman çok önemli .ben kayısi meyve suyu ictim.ve 4 litre su...Herkese merhaba hanımlar.
Öncelikle doğum yapan anneler; gözünüz aydın, Rabbim bebeginizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Doğum için bekleyen annelere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben Aralık anneleri grubunda aktifim aslında ama sizleri de takip ediyorum arada.
Bana gebelik kolestazı teşhisi koyuldu, yani karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor, ilaç kullanıyorum ve yakın takip ediliyorum. Şuan 35 haftaligim, bugün doktorum 15 veya 20 Kasım'da yani 37 veya 37+5 gibi spinal anetezi ile sezaryen doğum planladı (tabii öncesinde bebeğim kendisi gelmeye karar vermezse)
Sezaryen doğum yapan annelerden mümkünse varsa tavsiyelerini rica edeceğim. Neler dikkat edeyim, yanıma mutlaka götürmem gereken şeyler neler? Ben 2 takım pijama hazırladım kendime ama gecelik de koymalı miyim? gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?