2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynı günümüz canım. Ben de bekliyorum hala bi ağrı sancı yok bebek kanalda değil kilo oldu 3750 açıklığım hiç yok. kafa ölçümü 10.35 cm 10 cmden sonrası için normal zor oluyormuş valla bıraktım akışına. Sende durumlar nasıl?

Ayniyiz ben son seferde kiloyu sormadım cumartesi. Pazartrsi alalım istersen dedi bugun icin istemedm. bu hafta doğarsa normal doğurursn persembe kontrole gel dedi sanirm bu hafta gelmezse iriliği catima uyumayacağım icin haftaya sezaryenle almak isteyeblr. Esimin is arkadaşı korona temaslisi cikti bugun test verdi arkadaşı o çıkana kadar esimi gorumceme yolladm annem babamla oturuyorm belim ağrıyor diyorm anneme hayir biz adanayi bilmiyoruz hastaneyi bulamayiz diyor kanalda değil benkmki de sol gobekte kafa sağ gobekte sirti yukarda poposu var ve bugun cok tekme atıyor 1 2 saattir acaba donmeye mi clsiyor anlamadm. Cmrtesi aciklik yoktu. Bugun gelsin cok istemistm kendi doğum günüm die belki bu gece gelir mi bilemedm belimde cok hafif fitik ağrisi gibi bi ağri var.

Kawaharada imiş bugün sezaryen olacak annemiz, naaptı acaba?
Tekrardan merhabalar
Doğurdum kızlar 01.11.20 sabah 07.34 te spinal sezaryen ile dünyaya geldi oğluşum. Vallahi zormuş sezaryen anestezi geçtikten sonra ağrılarla epey mücadele ettim.Normal doğum yapabilen annelerimiz şanslı olduklarını bilsinler sezaryen olacak annelerimize Allah'ım yardımcı olsun yalnız erken geldik diye akciğer problemimiz var bu yüzden güzel oğlum yoğunbakımda küvözde akciğerleri tam randıman alana kadar tutacaklar hepinizden bir dua bekliyorum soru soracak annelere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

Allah yardımcınız olsun inşallah prens tez zamanda sağlığına kavuşur haftası da erken planlı mi plansız mi oldu bu doğum canım

Canım beklenen doğum tarihi bence çok güzel 11.11.2020. Benim velet gelmezse kendi o tarihte sezaryen olucam. Bence sen de bi düşün. Bakalım kim doğurcak önce. Annenlerle zor olacak ani sancın olursa hastaneyi bulmak sanırım eşin gelince olur inş kendi sancılarınla doğumun senin bebiş kız mı oğlan mı

Bkalim kismet hayirlisineyse o olur inşallah hepimiz icin. Dr un sezaryen gunune denk gelmiyor ya 11.11 bebis kiz senin?

Kızlar bende bugün sabah kontrole gittim. 36. Haftadayım. İki hafta önce doktor 2350 demişti kilosuna bugün 2530 dedi açıkçası iki hafta da baya iyi beslendim 3e yaklaşır Diye düşünüyordum bende kilo almıştım bu hafta. Biraz açıkçası moralim bozuldu. O kadar da dikkatli besleniyorum ama zayıf doğacak galiba. Taktim kilosuna

Gözün aydın Sağlık, mutluluk, huzurla büyüt bebeğini inşallah.

Allah yardımcınız olsun inşallah prens tez zamanda sağlığına kavuşur haftası da erken planlı mi plansız mi oldu bu doğum canım
Amin canım inşallah Bebeğin dönmesini bekliyorduk aslında doktorum dönmezse 39. Haftada alırız demişti ama iki gece önce kasılmalarım başladı ne oluyor diye hastaneye geldim nstde sancılarım çıkınca bebekte hala ters olunca sezaryene alındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…