Aynı günümüz canım. Ben de bekliyorum hala bi ağrı sancı yok bebek kanalda değil kilo oldu 3750 açıklığım hiç yok.Bugun doğumu olan arkadaşlar insalhh sağlikla kavussunlar minnoslarina ben de minnosumu cok ozledim kavuşmak istiyorum artık dun gece karnim tas gibi oldu ama ağri sanci yoktu Sabahtan beri bütün arkadaslarm yazmaya basladi hala doğurmadın mi diye
Ayniyiz ben son seferde kiloyu sormadım cumartesi. Pazartrsi alalım istersen dedi bugun icin istemedm. bu hafta doğarsa normal doğurursn persembe kontrole gel dedi sanirm bu hafta gelmezse iriliği catima uyumayacağım icin haftaya sezaryenle almak isteyeblr. Esimin is arkadaşı korona temaslisi cikti bugun test verdi arkadaşı o çıkana kadar esimi gorumceme yolladm annem babamla oturuyorm belim ağrıyor diyorm anneme hayir biz adanayi bilmiyoruz hastaneyi bulamayiz diyorAynı günümüz canım. Ben de bekliyorum hala bi ağrı sancı yok bebek kanalda değil kilo oldu 3750 açıklığım hiç yok.kafa ölçümü 10.35 cm 10 cmden sonrası için normal zor oluyormuş valla bıraktım akışına. Sende durumlar nasıl?
Tekrardan merhabalarKawaharada imiş bugün sezaryen olacak annemiz, naaptı acaba?
Allah yardımcınız olsun inşallah prens tez zamanda sağlığına kavuşur haftası da erken planlı mi plansız mi oldu bu doğum canımTekrardan merhabalar
Doğurdum kızlar01.11.20 sabah 07.34 te spinal sezaryen ile dünyaya geldi oğluşum. Vallahi zormuş sezaryen anestezi geçtikten sonra ağrılarla epey mücadele ettim.Normal doğum yapabilen annelerimiz şanslı olduklarını bilsinler sezaryen olacak annelerimize Allah'ım yardımcı olsun yalnız erken geldik diye akciğer problemimiz var bu yüzden güzel oğlum yoğunbakımda küvözde akciğerleri tam randıman alana kadar tutacaklar hepinizden bir dua bekliyorum soru soracak annelere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Canım beklenen doğum tarihi bence çok güzel 11.11.2020. Benim velet gelmezse kendi o tarihte sezaryen olucam. Bence sen de bi düşün. Bakalım kim doğurcak önce. Annenlerle zor olacak ani sancın olursa hastaneyi bulmak sanırımAyniyiz ben son seferde kiloyu sormadım cumartesi. Pazartrsi alalım istersen dedi bugun icin istemedm. bu hafta doğarsa normal doğurursn persembe kontrole gel dedi sanirm bu hafta gelmezse iriliği catima uyumayacağım icin haftaya sezaryenle almak isteyeblr. Esimin is arkadaşı korona temaslisi cikti bugun test verdi arkadaşı o çıkana kadar esimi gorumceme yolladm annem babamla oturuyorm belim ağrıyor diyorm anneme hayir biz adanayi bilmiyoruz hastaneyi bulamayiz diyorkanalda değil benkmki de sol gobekte kafa sağ gobekte sirti yukarda poposu var ve bugun cok tekme atıyor 1 2 saattir acaba donmeye mi clsiyor anlamadm. Cmrtesi aciklik yoktu. Bugun gelsin cok istemistm kendi doğum günüm die belki bu gece gelir mi bilemedm belimde cok hafif fitik ağrisi gibi bi ağri var.
TebriklerKızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Sağlıkla hastaneden çıkıp büyütüsün inşallahDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Bkalim kismet hayirlisineyse o olur inşallah hepimiz icin. Dr un sezaryen gunune denk gelmiyor ya 11.11 bebis kiz senin?Canım beklenen doğum tarihi bence çok güzel 11.11.2020. Benim velet gelmezse kendi o tarihte sezaryen olucam. Bence sen de bi düşün. Bakalım kim doğurcak önce. Annenlerle zor olacak ani sancın olursa hastaneyi bulmak sanırımeşin gelince olur inş kendi sancılarınla doğumun senin bebiş kız mı oğlan mı
Benim oğlan. Son 9 gün kaçarları yok gelecekler yakında mecburenBkalim kismet hayirlisineyse o olur inşallah hepimiz icin. Dr un sezaryen gunune denk gelmiyor ya 11.11 bebis kiz senin?
Insallah sağlikla gelsinler de gunu cok önemli değilBenim oğlan. Son 9 gün kaçarları yok gelecekler yakında mecburen
Oy tombiko maşallahOğlum benden ala ala koca burnumu almış ah be çocuğum36+3teyiz 3 kilo olmuş benim tosunum
Eki Görüntüle 2714575
Ya çok güzel çok tatlış tam prenses odası. Güle güle uyusunHer şeyimiz hazırprensesimizi bekliyoruz
Gözün aydınTekrardan merhabalar
Doğurdum kızlar01.11.20 sabah 07.34 te spinal sezaryen ile dünyaya geldi oğluşum. Vallahi zormuş sezaryen anestezi geçtikten sonra ağrılarla epey mücadele ettim.Normal doğum yapabilen annelerimiz şanslı olduklarını bilsinler sezaryen olacak annelerimize Allah'ım yardımcı olsun yalnız erken geldik diye akciğer problemimiz var bu yüzden güzel oğlum yoğunbakımda küvözde akciğerleri tam randıman alana kadar tutacaklar hepinizden bir dua bekliyorum soru soracak annelere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Amin canım inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah prens tez zamanda sağlığına kavuşur haftası da erken planlı mi plansız mi oldu bu doğum canım
AminYa çok güzel çok tatlış tam prenses odası. Güle güle uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?