2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de yarın kontrolüm var 9.30 gibi. Bakalım Duru hanım içeride ne yapıyor, kaç kg oldu, suyu muyu yerinde mi :)
Yarın vajinal muayene edeceğim dedi doktor. Ben olmuştum desem de ben kendim de bir bakayım dedi.
Ben de biraz önce banyoda temizlik yaptım, meditasyon yaptım kendi kendime yarın gidiyorum ki doğum başlamış filan diye hayal kurdum
Hayaller hayatlar dkdkdkd

Kızlar benim göğüs ucum nemli nemli elime aldım ucunu süt geldi sıkmadım erken doğuma neden oluyor diye doğumum mu yaklaşıyor acaba böyle olduğu için bebek doğduktan sonra sütüm kolay mı gelir
Canım merhaba benim de su gibi geliyo akıyor resmen doktora sordun normaldir dedi ama

Gözün aydın

Benim gibi karnina dokununca eti aciyan varmı.Sol taraf aciyor soluma yattigim icinmi yoksa bebek guclendigi icinmi.ezilmiş gibi dokununca aciyor.önemli biseymidir.Nettede bisey bulamadım
Evet canim benim öyle. Hatta başı yukarda tam orası aciyor. En ağır yeri başı diye herhalde biraz tahriş oldu sanki karnim

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…