2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar kayinvalidem aradi tabiki esimi yok emzirsin soyle yapsin boyle olsun ya kadin ben doguracam bi ara eksik bisey varmi yapabilecegimiz bisey varmi de eltimle birlikte oturuyolar kucuk oglunun 2.sinifinda biri covidli cikmis ogretmende aramis dikkat edin diye cocugu karantinaya almislar tek basina hastaneye bile goturmemisler yarin dogum yaptigimda yanima gelecekler eminim esime soyledim bunu dusunmemistim dedi bide cocuklari bize birak istersen dedi simdi ne yapayim ben sinir oldum ya

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Canım gözün Aydın, kilosunu boşuna takmışsın bak kafana, 11.30 gibi doğum yaptım bende, şükür iyiyiz, kendimize gelelim konuşuruz yine.

Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dedi
Yarın niye tekrar cagirdi? Tekrar mi ölçüm yapacak? Tam net kilo vermiyor ultrason cihazları ama kilo almamissa detaylı ultrason yapıp bakarlar kordonuna suyuna bakıp birşey söyler. Nstde de ne çıktı yazarsın.

Kızlar benim göğüs ucum nemli nemli elime aldım ucunu süt geldi sıkmadım erken doğuma neden oluyor diye doğumum mu yaklaşıyor acaba böyle olduğu için bebek doğduktan sonra sütüm kolay mı gelir
Canim sikma tabiki sutun gelmis ne guzel bende duymustum birinden sutum cabuk geldi diye

Yarinda sen guzel haberlerle gel insallah canim

FATMA ben uc ayri hastanede 3 ayri kilo soylediler cok uzuldum insallah seninkide oyledir sikma canini makineden mekineye farkediyo

Nst sancı çıkmadı bu ilçedeki devlet hastanesi bizim geçen ölçümü yapan doktor yarın gelin bakalım diyor konya medicanada. 10 gün önce 2600 ölçmüştü bugün 2500 diyor doktor baya üzüldüm ama yarın inşallah iyi haber alırız

Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dedi
Birde göbek fıtığın mı vardı dedi daha önce yoktu bilmiyorum dedim. Göbek deliğinin orda bi sertlik oluyor o mu acaba aranızda göbek fıtığı olan var mı?

Kızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Kızlar maşallah Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı

Bız de dogduk bugün oğlum 2950 50 cm olarak dogdu. Spinal olamadım malesef bikac kere denedi ama sirtimin çok kemikli yapısı varmış uzun zamandır hiç böyle sırt gormedim dedi ve genel anesteziye çevrildi son anda çok şükür ben de bebegim de iyiyiz. Doğum yapan ve yapacak olan herkes inşallah sağlıkla büyütür bebislerini

Masallah subhanallah guzel haberRabbim güzel güzel bğyütebilmeyi nasıp etsınGozunuzaydın

Benim gibi karnina dokununca eti aciyan varmı.Sol taraf aciyor soluma yattigim icinmi yoksa bebek guclendigi icinmi.ezilmiş gibi dokununca aciyor.önemli biseymidir.Nettede bisey bulamadım

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün kuzucuğu

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…