Canım gözün Aydın, kilosunu boşuna takmışsın bak kafana, 11.30 gibi doğum yaptım bende, şükür iyiyiz, kendimize gelelim konuşuruz yine.Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Yarın niye tekrar cagirdi? Tekrar mi ölçüm yapacak? Tam net kilo vermiyor ultrason cihazları ama kilo almamissa detaylı ultrason yapıp bakarlar kordonuna suyuna bakıp birşey söyler. Nstde de ne çıktı yazarsın.Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dedi
Canim sikma tabiki sutun gelmis ne guzel bende duymustum birinden sutum cabuk geldi diyeKızlar benim göğüs ucum nemli nemli elime aldım ucunu süt geldi sıkmadım erken doğuma neden oluyor diye doğumum mu yaklaşıyor acababöyle olduğu için bebek doğduktan sonra sütüm kolay mı gelir
Yarinda sen guzel haberlerle gel insallah canimYarın sabah 7.30 yatış epidural sezeryan kovid verdim kan tahlillerim alındı. Ya ilk ya 2. Sezeryansın akşam belli olacak dedi doktorum. Eşim hala yarın olacağına inanmıyo doktor onun yanında söledi ama yok hala emin misin yarın olduğuna dio
Nst sancı çıkmadı bu ilçedeki devlet hastanesi bizim geçen ölçümü yapan doktor yarın gelin bakalım diyor konya medicanada. 10 gün önce 2600 ölçmüştü bugün 2500 diyor doktor baya üzüldüm ama yarın inşallah iyi haber alırızYarın niye tekrar cagirdi? Tekrar mi ölçüm yapacak? Tam net kilo vermiyor ultrason cihazları ama kilo almamissa detaylı ultrason yapıp bakarlar kordonuna suyuna bakıp birşey söyler. Nstde de ne çıktı yazarsın.
Birde göbek fıtığın mı vardı dedi daha önce yoktu bilmiyorum dedim. Göbek deliğinin orda bi sertlik oluyor o mu acaba aranızda göbek fıtığı olan var mı?Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dedi
Kızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Kızlar merhaba. Bu sabah ikinci oğlumuzu epidural sezaryenle kucağıma aldım; çok şükür, binlerce şükür!
Oğlum 37+6’da 3400 gram ve 50 cm doğdu. Şu an meme+mama besliyorum çünkü ilk oğlumda sadece anne sütü diye direttiğim için oğlum sarılık olmuştu. Sezaryen için söylüyorum; korkmayın hiç, rahat olun, kendinizi sıkacağınız hiçbir şey yok.
Allah bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.
Kızlar maşallahDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Masallah subhanallah guzel haberBız de dogduk bugünoğlum 2950 50 cm olarak dogdu. Spinal olamadım malesef bikac kere denedi ama sirtimin çok kemikli yapısı varmış uzun zamandır hiç böyle sırt gormedim dedi ve genel anesteziye çevrildi son anda çok şükür ben de bebegim de iyiyiz. Doğum yapan ve yapacak olan herkes inşallah sağlıkla büyütür bebislerini
Benim aciyordu doktora sordum normal karnin cok gerilmis derin baya incelmis dedmistiBenim gibi karnina dokununca eti aciyan varmı.Sol taraf aciyor soluma yattigim icinmi yoksa bebek guclendigi icinmi.ezilmiş gibi dokununca aciyor.önemli biseymidir.Nettede bisey bulamadım
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün kuzucuğuBız de dogduk bugünoğlum 2950 50 cm olarak dogdu. Spinal olamadım malesef bikac kere denedi ama sirtimin çok kemikli yapısı varmış uzun zamandır hiç böyle sırt gormedim dedi ve genel anesteziye çevrildi son anda çok şükür ben de bebegim de iyiyiz. Doğum yapan ve yapacak olan herkes inşallah sağlıkla büyütür bebislerini
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt inşallahBız de dogduk bugünoğlum 2950 50 cm olarak dogdu. Spinal olamadım malesef bikac kere denedi ama sirtimin çok kemikli yapısı varmış uzun zamandır hiç böyle sırt gormedim dedi ve genel anesteziye çevrildi son anda çok şükür ben de bebegim de iyiyiz. Doğum yapan ve yapacak olan herkes inşallah sağlıkla büyütür bebislerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?