2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ya kızlar çoktandır yazmıyorum morelim çok bozuk yıllardır gittiğim tedavi oldugum doğum yaptığım doktorum izne çıkmış ve ayın 15 ine kadar
ondan sonrada gelecekmi belli bile degil birde doğuma günler kala olacak iş mi bu az öncede baktım iç çamaşırımda kahverengi leke bilen var mı sebebini

Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Oyss maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza prensesin adı nedir acaba canım benim

Ne güzel eşin çabalıyor sanada çok düşkün beceremesede bence hevesini kırma Sabret
Çok fena değil ben acile gitmiştim 2 kez baktılar 2 ayrı kadın. Birisi kabaydı canım yandı diğeri çok nazikti birşey anlamadım. Korktugunu ve nazik olmasını söyle seni rahatlatıcaktır yavaş olacaktır
Nişan olabilir canım doğum baslıyordur belkide. Normalmiydi dogumun

O leke normal değil bence bi acile felan git ters giden bisi olabilir üstelik belki korona olmuş olabilir doktorun benimde başıma geldi çünkü doktorum korona oldu bende o gelmeyince başka doktora çıkmadım şimdi haftaya cuma günü gelecekmiş gidicem o yönden de düşün yani canım Allah yardımcın olsun yinede dikkat et gülüm bu hamilelik şakaya gelmez hem bebeğin tehlikeye girer hemde senin can sağlığın

Hiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benim yarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli

Hiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benim yarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli
sana dememiş arkadaş doktorun korona olmuş olabilir demek istemişsenin lekelenme nişan olabilir. haftan da ilerlemiş. doğum yakındır. son anda doktorun değişmesi kötü olmuş ama hayırlısı olsun hakkımızda çok larmaşık bir döneme geldi hem hamileliklerimiz hem doğumlarımız.

Bekleme yarını bide ağrın da varmış gitme imkanın varsa şimdi git bisi olabilir bebeğine canım

Canım bu çatı muayenesi denen şey doktorun 2 parmağını dibine kadar sokması. Eşinle beraber olurken daha büyük bi organ giriyor canın acıyor mu? 3 kere oldum bu muayeneden 0 acı hiç bişi hissetmedim. Ki ben bu doğum konularında açık sözlü gerçekçiyimdir acısa inan söylerdim. Cinsel ilişkiye giriyorsan bunu yapamıcak hiç bişey yok acı eşiği ile falan alakası yok yani sonuçta bu bebekleri göbeğimize leylekler koymadı

Selam kizlar doğum yapan annelerimizin gözü aydın . Sağlıkla büyüsün bebeler bugün şükür beğendiğim uyku setini hazırlayıp beşige serdim dolabı yeni geldi bebeğin onu düzenlemeye çalışıyorum hala iş çok bebişimin gelesi yok 37+2 selamlar

Eklentiler

• IMG_20201104_192708.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 184
Çatı muayenesi çok kısa sürüyor hiç anlamıyorsun zaten normal doğumda düşünüyorsanız epidural olabilirsiniz hiç ağrı sızı olmuyor tavsiye ederim

Kızlar beni bir korku sardı pskolojim bozuldu nolur akıl verin geçen hafta çalışırken arkadaşım covid olmuş ama tabi haberimiz yok aynı ortamda çalıştık yemek yedik vs en son cuma günüydü sonra öksürüğü başlamış pazar test yaptı pozitif ama cumadan sonra görmedim bugünde doktora gittim 37+3 üm bana pazartesi covid testi olucaksın dedi beni sardı bir korku ya pozitifsem diye ama hiçbirşeyim yok eğer olursamda pandemi hastanesine yönlendiriyorlarmış bide benimki riskli bir sezaryan doğum olacaktı
Offff c vitamini portakal ne varsa yiyip içiyorm ve hiçbiryere çıkmıcam çok morelim bozuldu

Kovidli köye gelmişti eşimin kuzeni 30 kişiyle yeyip içmiş bi odada oturmuş çocuklarıyla da. Kimseye bulaşmadı köyden maşallah. Korktukça psikolojik belirtilerin olur Allah korusun

Tesekkur ederim canim normalde 400 gr falan aliyodu hayirlisi sagliklisi olsunda valla simdiden stres basti yarin 7.30 hastanede olacam insallah saglicakla doneriz evimize

Öncelikle cevabın için çok teşekkürler benim doktor da aynı şeyi söyledi ama bebeğimin iyi olduğundan nasıl emin olacağım şimdi ? Ya gerçekten gelişmediyse?
Canim benimde bugun kontrolum vardi benimkide hic kilo almamis sasirdik dr olabiliyo dedi yarin sezeryanim var bakalim kac kilo dogacak
Hayırlı doğumlar canım sorun olan kilo almamış olması mı
Canim normalde guzel aliyodu bu hafta 40 gr almis dr erken baslasaydi bu durum erken alabilirdik dedi cok sukur yarin sezeryanim var

Senin hangi hastanedeydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…