Açıkçası benimde bu ay ki kontrolde pek kilo almamıştı çok moralim bozuldu duyuncaSon haftalarda doğru ölçüm yapamıyorlarmış
Oyss maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza prensesin adı nedir acaba canım benimMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Ne güzel eşin çabalıyor sanada çok düşkün beceremesede bence hevesini kırmaDahil oluyor ama sonu bana zarar bende hiç yapmasın diyorum gece altını alıyor etraf çiş bi makina çamaşır çıkıyor gazini çıkartacak bebeği kucağına alıyor sonra bırakıyor gidiyor omzuna ağız bezi koyuyor o düşüyor bi daha gidip yenisini alıyor ☺Ona cok ilgisiz kaldim hamileligim zaten yatarak gecti 9 ay yemek iş temizlik hep ondaydı cinsellik desen ocak ayında en son oldu biraz alttan almam lazım ama şuan Bende sabır yok canım ya
Çok fena değil ben acile gitmiştim 2 kez baktılar 2 ayrı kadın. Birisi kabaydı canım yandı diğeri çok nazikti birşey anlamadım. Korktugunu ve nazik olmasını söyle seni rahatlatıcaktır yavaş olacaktırya bu çatı muayenesi cok mu fena..
aramizda hiç mi yok..cok canim yanmadi diyen..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
acı eşiğim güçlü zannediyordum ama hiiiiiicte değilmiş
Nişan olabilir canım doğum baslıyordur belkide. Normalmiydi dogumunYa kızlar çoktandır yazmıyorum morelim çok bozuk yıllardır gittiğim tedavi oldugum doğum yaptığım doktorum izne çıkmış ve ayın 15 ine kadar
ondan sonrada gelecekmi belli bile degil birde doğuma günler kala olacak iş mi bu az öncede baktım iç çamaşırımda kahverengi leke bilen var mı sebebini
O leke normal değil bence bi acile felan git ters giden bisi olabilir üstelik belki korona olmuş olabilir doktorun benimde başıma geldi çünkü doktorum korona oldu bende o gelmeyince başka doktora çıkmadım şimdi haftaya cuma günü gelecekmiş gidicem o yönden de düşün yani canım Allah yardımcın olsun yinede dikkat et gülüm bu hamilelik şakaya gelmez hem bebeğin tehlikeye girer hemde senin can sağlığınYa kızlar çoktandır yazmıyorum morelim çok bozuk yıllardır gittiğim tedavi oldugum doğum yaptığım doktorum izne çıkmış ve ayın 15 ine kadar
ondan sonrada gelecekmi belli bile degil birde doğuma günler kala olacak iş mi bu az öncede baktım iç çamaşırımda kahverengi leke bilen var mı sebebini
Hiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benimO leke normal değil bence bi acile felan git ters giden bisi olabilir üstelik belki korona olmuş olabilir doktorun benimde başıma geldi çünkü doktorum korona oldu bende o gelmeyince başka doktora çıkmadım şimdi haftaya cuma günü gelecekmiş gidicem o yönden de düşün yani canım Allah yardımcın olsun yinede dikkat et gülüm bu hamilelik şakaya gelmez hem bebeğin tehlikeye girer hemde senin can sağlığın
sana dememiş arkadaş doktorun korona olmuş olabilir demek istemişHiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benimyarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli
Bekleme yarını bide ağrın da varmış gitme imkanın varsa şimdi git bisi olabilir bebeğine canımHiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benimyarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli
Canım bu çatı muayenesi denen şey doktorun 2 parmağını dibine kadar sokması. Eşinle beraber olurken daha büyük bi organ giriyor canın acıyor mu? 3 kere oldum bu muayeneden 0 acı hiç bişi hissetmedim. Ki ben bu doğum konularında açık sözlü gerçekçiyimdir acısa inan söylerdim. Cinsel ilişkiye giriyorsan bunu yapamıcak hiç bişey yok acı eşiği ile falan alakası yok yani sonuçta bu bebekleri göbeğimize leylekler koymadıya bu çatı muayenesi cok mu fena..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
Çatı muayenesi çok kısa sürüyor hiç anlamıyorsun zaten normal doğumda düşünüyorsanız epidural olabilirsiniz hiç ağrı sızı olmuyor tavsiye ederimya bu çatı muayenesi cok mu fena..
Kovidli köye gelmişti eşimin kuzeni 30 kişiyle yeyip içmiş bi odada oturmuş çocuklarıyla da. Kimseye bulaşmadı köyden maşallah. Korktukça psikolojik belirtilerin olur Allah korusunKızlar beni bir korku sardı pskolojim bozuldu nolur akıl verin geçen hafta çalışırken arkadaşım covid olmuş ama tabi haberimiz yok aynı ortamda çalıştık yemek yedik vs en son cuma günüydü sonra öksürüğü başlamış pazar test yaptı pozitif ama cumadan sonra görmedim bugünde doktora gittim 37+3 üm bana pazartesi covid testi olucaksın dedi beni sardı bir korku ya pozitifsem diye ama hiçbirşeyim yok eğer olursamda pandemi hastanesine yönlendiriyorlarmış bide benimki riskli bir sezaryan doğum olacaktı
Offff c vitamini portakal ne varsa yiyip içiyorm ve hiçbiryere çıkmıcam çok morelim bozuldu
Evet kafaya takmiyim diyorum olacağına varır diyorm ama bi yandan da aklımdan atamıyorumKovidli köye gelmişti eşimin kuzeni 30 kişiyle yeyip içmiş bi odada oturmuş çocuklarıyla da. Kimseye bulaşmadı köyden maşallah. Korktukça psikolojik belirtilerin olur Allah korusun
Tesekkur ederim canim normalde 400 gr falan aliyodu hayirlisi sagliklisi olsunda valla simdiden stres basti yarin 7.30 hastanede olacam insallah saglicakla doneriz evimizeDemekki doguma yakın bebişler cok kilo almıyor.Benimde bugun kontrolum vardı 37+3 üm bebiş 1 haftada 50 gr almış sadece şasirdim.10 gün sonrada dogum.Normalde 2 haftada 200 gr alirdi genelde.az olunca şasirdim ama iyi bari normalmiş yani.Sanada hayırlı dogumlar sağlıklı sıhatlı kucagına al inşallah
Canim benimde bugun kontrolum vardi benimkide hic kilo almamis sasirdik dr olabiliyo dedi yarin sezeryanim var bakalim kac kilo dogacakÖncelikle cevabın için çok teşekkürlerbenim doktor da aynı şeyi söyledi ama bebeğimin iyi olduğundan nasıl emin olacağım şimdi ? Ya gerçekten gelişmediyse?
Canim normalde guzel aliyodu bu hafta 40 gr almis dr erken baslasaydi bu durum erken alabilirdik dedi cok sukur yarin sezeryanim varHayırlı doğumlar canım sorun olan kilo almamış olması mı
Senin hangi hastanedeydi canımBizim hastane de ziyaret yasağı var kızlar ziyaretçi alıyorlarmış anneme bana ve eşime izin verdikleri için covid testi yapılacakmış sadece annem le eşim gelecek o yüzden bende sadece çikolata yaptırdım. Süsleme yaptırmayacağım
Oyyyy maşallah sizeAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?