2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Sezaryen günü verir diyordum. Pleasanta ne durumda diye vajinal baktı yine ve şok. Aylardır yerinden oynamayan pleasanta bir haftada 3 cm gerilemiş. Doktor da şaşırdı. O zaman normali bekleyelim şu an %80 normal görünüyor dedi. tam da kendimi sezaryen fikrine hazırlamıştım hayır ne hurmaya başladım, ne perine masajına, ne düzenli yürüdüm ne de pilates topunda zıpladım şu an kendimi çok hazırlıksız hissediyorum

wendy canım sana zahmet beni de sürprizlere yaz şimdilik listeye sezaryen günü yaZdırmayı bekliyordum. Bir aksilik olmazsa ben de normali bekliyorum artık. Ama güldüğüme bakmayın, ağrım sızım çook. Doktora dedim normal sabredeceksin canım diyor. Bana kalsa ben haftaya al bebeği dicektim
Kilosu da çok artmamış nedense, son haftalarda kilo almıyor diye üzülen arkadaşlar vardı ben de o gruptayım yani. Hayırlısı olsun güzeller

Evet canım benim normal doğum yarın kontrole gidcm

Canım ah ah, 7 yıl önce yaşadıklarımı anlatıyorsun. Lohusa depresyonuna ben değil kocam girmişti şaka değil çok trajikomik bir olay. Ya ben suni sancıyla zorunlu doğum yapmışım, 9 saatte tamamen müdahale ile normal doğumu başarmışım, bilmem kaç dikişim var, bebek minik doğmuş ama benim adam tripte ve bunu da benim annem fark etti. Aradı beni eşin çok mazlum üzgün yavrum azıcık onunla ilgilen diyor. Anne dedim dalga mı geçiyorsun. Benim derdim popomun üzerine oturamamak dikişten, göğsümdeki yaradan emzirememek, annem diyor kocanla ilgilen neyse önce kızdım sonra üzüldüm. Annenler doğal anne oluyor, içgüdü bizde gelişiyor otomatik. Ama eşim genç baba olmuştu, alışması uzun sürdü. Sonra anladım erkekler hep çocuk gibi. Kötü bir niyeti yok canım. Seni paylaşmayı öğrenmesi bebeğe alışması vakit alıyor, bizler gibi değiller. Benim tarafta bir de babanne çok heyecanlıydı hep o ilgilendi eşim sürece de dahil olamadı, aşırı dışlanmış hissetti. sen elinden geldiğinde onu da dahil et, alttan almaya çalış. Ben hep her şeyi hallederim modundaydım, bu sefer de aa bak iyi ama bir bana ilgisiz demesin. Biraz nazlanmak gerekirmiş onu anladım
Masallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Oy maşallah subhanallah gözünüz aydın

rabia16 daisyyy hayırlı olsun kızlar çok güzelsiniz nasıl özeniyorum anlatamam

Dün oldum çatı muayenesi o kadar gergindim ki giderken hiç anlatıldığı gibi değilmiş, inşallah doğum da böyle olur diye düşündüm. Bence hiç gerilme akışına bırakmak güzel

Senin bebiş bayağı süprizlere dolu daha günün varmış başlarsın hepsine ben hurma yiyorum yürüyorum yine tık yok artık nasıl gelmek isterlerse öle gelsin minikler en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun inş

hahayt işte bu
yaa inan dogumu bu denli stres yapmadim..bi catı muayenesi acısı almış başını gitmiş yalniz burada degil takip ettigim farkli platformlarda da..
bilmedigim şey beni korkutmaz normalde ama bu çatı meselesi dert oldu bana

Kızlar çatı muayenesinde ilk yapıldığında bende acı duymadım 2 dk lık bi işlem zaten. Kimseyi korkutmak istemem zor bişey değil benim bu kez acımasının sebebi ödemden büyük ihtimalle alt tarafımda da azıcık ödem oldu ağrım karnıma ultrasonla bakarken bile vardı. Doktor çok nazik davrandı bugünkü acı duymam tamamen benle alakalıydı

canim ağrılar nasıl birsey..karında mi kasıkta mi vajinada mi..
hafif adet sancisina benzer agrım oldu tüm gün, sabahta bel agrisi ile uyandim hatta..
bunlar 37.hafta icin normal belirtilerdir diyorum ama bi mesaj midir diye de düşünmüyor degilim

muayene elle mi yapılıyor yoksa alet mi kullanılıyor

Çatı muayenesi çok kısa sürüyor hiç anlamıyorsun zaten normal doğumda düşünüyorsanız epidural olabilirsiniz hiç ağrı sızı olmuyor tavsiye ederim

doğum özelde olmayacak, yeni şehir hast.lerinden birinde yani devletde olacak.Esimin çalıştığı hastane.
devlet hastanesinde normal doguma yonlendiriyorlar sanirim..epidurali kontrollerimi takip eden ozel hastanedeki dr'umda tavsiye etmiyor nedense..

ben ilk gece korkusu ile evlenip 1 aya yakın o korku ile ilişki olmamıştı..
vajinusmus demek için belki kısa bi süreydi ama rahim duvarim tersmiş. ilişkide canım yanıyor ve o korku gitmedi hiç.
bu gebeligimden önce de düşük yaşamıştım, kürtaj olmamak için zehirlenmeye ramak kala düşük oldu kendiliginden ama içeride parca kalmasiin diye tam temizlemek istediler ki oda içte değil vajina girişinde ve o bile dayanilmaz birseydi benim için..dr a birak tamam diye bagirdim kac kez
benim korku biraz bunlardan..Gecen hafta ablamda bu muayenden oldu ve kendimi acıdan fena kasmıştım dedi..
İnsallah dediginiz gibi bi travma daha yaşamadan atlatırım teşekkür ederim

Canım çok şanslısın belki de senin için hayırlı olan buydu demek sende sürpriz doğum kervanına katıldın bu arada kasıma daha yeni girdik sözde kasım anneleri ama bizim doğumlar bitti gibi sessiz bu grup nerdesiniz hamişler kaç kişi kaldık burda ve benim gibi bebegin hareketlrrini dışarı çıkacak gibi hiseden var mı?

Hiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benim yarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli
Senin az kalmış canım doğuma leke için fazla bekleme derim benim doktorda hastaneyi bırakmış doguma 1 hafta kala canım sıkıldı akşam akşam apar topar hastaneye başka doktora yönlendirdiler gittik pazartesi yatışım yapılacak

Merhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)
Öyle canım heralde yaptıralım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…