Ayy gözünn aydın çok sevindim, nasıl güzel bir bebekAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
Evet canım benim normal doğum yarın kontrole gidcmNe güzel eşin çabalıyor sanada çok düşkün beceremesede bence hevesini kırmaSabret
Çok fena değil ben acile gitmiştim 2 kez baktılar 2 ayrı kadın. Birisi kabaydı canım yandı diğeri çok nazikti birşey anlamadım. Korktugunu ve nazik olmasını söyle seni rahatlatıcaktır yavaş olacaktır
Nişan olabilir canım doğum baslıyordur belkide. Normalmiydi dogumun
Yaaaa çok tatlısınızAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
Canım ah ah, 7 yıl önce yaşadıklarımı anlatıyorsun. Lohusa depresyonuna ben değil kocam girmiştiKizlar ben 6 yıllık evliyim 9 yıldır da eşimi tanıyorum ama adam baba olunca bi haller oldu resmen triplerde küsme huyu başladı. Bebeğin gazını çıkartıyor çok sert vurma diyorum tamam al o zaman diyor bırakıyor suratını eğiyor, altını alırken gece bebek işedi pipisine pamuk koyuyorum normalde o koymamış her yer sidik oldu neden biraz seri olmuyorsun diyorum bırakıyor gidiyor yani çok tuhaflasti. Her gece saçlarımı okşar ayaklarims yine masaj yapar şişi gitsin diye beni sever ama.bebekle ilgili yonlendirdigim an küsüyor hiç küsme huyu yoktu lohusa depresyonuna mi girdi acaba
Oy maşallah subhanallah gözünüz aydınMasallahinizi aliriz teyzeleri biz sag salim dogduk cok sukur hersey yolun da minnak kizim 3 kilo olarak 49 cm.dogdu herseyi cok iyi masallah dim nazar olmasi cok guzel emdi
Gözün Aydın canım çok güzelsiniz maşallah sizeAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
ya bu çatı muayenesi cok mu fena..
aramizda hiç mi yok..cok canim yanmadi diyen..
normal doğum yapmayi istiyorum ekstra bi durum çıkmazsa..cati muayenesi yapilmadan olmuyor mu?
belki sancim gelecek hastaneye koşup bi çırpıda doğum yaparim..hangisi daha çok can yakıyor
acı eşiğim güçlü zannediyordum ama hiiiiiicte değilmiş
Senin bebiş bayağı süprizlere doluKızlar bugün kontrolüm vardı. Sezaryen günü verir diyordum. Pleasanta ne durumda diye vajinal baktı yine ve şok. Aylardır yerinden oynamayan pleasanta bir haftada 3 cm gerilemiş. Doktor da şaşırdı. O zaman normali bekleyelim şu an %80 normal görünüyor dedi.tam da kendimi sezaryen fikrine hazırlamıştım hayır ne hurmaya başladım, ne perine masajına, ne düzenli yürüdüm ne de pilates topunda zıpladım şu an kendimi çok hazırlıksız hissediyorum
wendy canım sana zahmet beni de sürprizlere yaz şimdilik listeye sezaryen günü yaZdırmayı bekliyordum. Bir aksilik olmazsa ben de normali bekliyorum artık. Ama güldüğüme bakmayın, ağrım sızım çook. Doktora dedim normal sabredeceksin canım diyor. Bana kalsa ben haftaya al bebeği dicektim
Kilosu da çok artmamış nedense, son haftalarda kilo almıyor diye üzülen arkadaşlar vardı ben de o gruptayım yani. Hayırlısı olsun güzeller
Kızlar bugün kontrolüm vardı. Sezaryen günü verir diyordum. Pleasanta ne durumda diye vajinal baktı yine ve şok. Aylardır yerinden oynamayan pleasanta bir haftada 3 cm gerilemiş. Doktor da şaşırdı. O zaman normali bekleyelim şu an %80 normal görünüyor dedi.tam da kendimi sezaryen fikrine hazırlamıştım hayır ne hurmaya başladım, ne perine masajına, ne düzenli yürüdüm ne de pilates topunda zıpladım şu an kendimi çok hazırlıksız hissediyorum
wendy canım sana zahmet beni de sürprizlere yaz şimdilik listeye sezaryen günü yaZdırmayı bekliyordum. Bir aksilik olmazsa ben de normali bekliyorum artık. Ama güldüğüme bakmayın, ağrım sızım çook. Doktora dedim normal sabredeceksin canım diyor. Bana kalsa ben haftaya al bebeği dicektim
Kilosu da çok artmamış nedense, son haftalarda kilo almıyor diye üzülen arkadaşlar vardı ben de o gruptayım yani. Hayırlısı olsun güzeller
Kızlar çatı muayenesinde ilk yapıldığında bende acı duymadım 2 dk lık bi işlem zaten. Kimseyi korkutmak istemem zor bişey değil benim bu kez acımasının sebebi ödemden büyük ihtimalle alt tarafımda da azıcık ödem oldu ağrım karnıma ultrasonla bakarken bile vardı. Doktor çok nazik davrandı bugünkü acı duymam tamamen benle alakalıydı
Çatı muayenesi çok kısa sürüyor hiç anlamıyorsun zaten normal doğumda düşünüyorsanız epidural olabilirsiniz hiç ağrı sızı olmuyor tavsiye ederim
Maşşalah canım benimAdı Ekin 39+6 sezeryan kilo 3200 boy çıkarken olculuyormus. 3 gün hastane olucam, prosedür böyleymiş. Detaylı yazarim
Canım muayeneye korkarak gitmeyeceksin öncelikle, benim canım çok yanmadı. Düşünme nasıl olacağını doktoruna bırak gerçekten ne olduğunu bile anlamayacaksın. Hafif bir acı oluyor da olsun o kadar yani
Canım çok şanslısın belki de senin için hayırlı olan buydu demek sende sürpriz doğum kervanına katıldınKızlar bugün kontrolüm vardı. Sezaryen günü verir diyordum. Pleasanta ne durumda diye vajinal baktı yine ve şok. Aylardır yerinden oynamayan pleasanta bir haftada 3 cm gerilemiş. Doktor da şaşırdı. O zaman normali bekleyelim şu an %80 normal görünüyor dedi.tam da kendimi sezaryen fikrine hazırlamıştım hayır ne hurmaya başladım, ne perine masajına, ne düzenli yürüdüm ne de pilates topunda zıpladım şu an kendimi çok hazırlıksız hissediyorum
Elle yapılıyor canım farklı bi yöntemi var mı bilmiyorum bana iki kez yapıldı ilkinde hiç birşey hissetmedim bilemuayene elle mi yapılıyor yoksa alet mi kullanılıyor
Senin az kalmış canım doğuma leke için fazla bekleme derim benim doktorda hastaneyi bırakmış doguma 1 hafta kala canım sıkıldı akşam akşam apar topar hastaneye başka doktora yönlendirdiler gittik pazartesi yatışım yapılacakHiç virüs belirtisi yaşamıyorum canım benimyarında başka bir doktora aldım randevu ona görünecem çok üzgünüm ya zaten bel ve kasık agrılarım da var sürekli
Öyle canım heralde yaptıralım bakalımMerhaba, bende 36. haftadayım. Doktorum geçen hafta benden de gebeliğin başında yaptırdığım kan ve idrar tahlillerinin hepsini istedi yeniden yaptırdım. Son haftalarda görmek istiyorlar tekrar sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?