2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar merhaba ben hızımı alamayıp Aralık annelerine katılmışım ama doğru yeri buldum şu an R Rainbow3461 sayesinde son adet tarihim 7 Şubat hiç beklemediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. bende polikistik var eşimde de sperm sayısı 1 milyon civarında be hareketlilik sıfır, çatlatma iğnesi vs denemiştim ama hiçbir fayda göremedim. Doktorlarımız normal yolla çok zor olduğunu tüp bebek olması gerektiğini söylemişlerdi biz de kabullenmiştik ama corona belası çıkınca biz yaza erteledik. Hiç uğraşmadığım afedersiniz doğru dürüst ilişki bile yaşamadığım ay hamile kaldım. Adetim zaten düzensiz bazen 30 günde olur bazen 34, bu arada gelir gider. 30 günü baz alırsak adetim geciktiren 2 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı... 11 gün geçmişti ve ben ağrılardan kıvranıyordum adet olcam sanıyordum ped taktım bekledim bekledim gelmedi. En son eşime dayanamıyorum adet söktürücü birşeyler içeyim ama yine de bir test yapalım öyle içeyim dedim ve böylece öğrendik hemen gidip kan verdim 366 çıktı ertesi gün doktora gittim ama daha çok yeni dedi görünmedi ertesi gün yine kan vermemi istedi 650 civarı olması lazım ona göre seni önümüzdeki hafta yine çağıracağım dedi çok şükür değerim 860 çıktı nasipse bu perşembe gideceğim o zaman görebilirim keseyi inşallah

Gözünüz aydınn Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Nasip işte inşallah sağlıkla büyür mercimeğiniz. Bende bugun 7+2 yim kalp atışı için gideceğim 14.30da

Merhaba kuzucum hoşgeldin ❤ Rabbim çok büyük tam pes edeceğimiz zaman yolluyor melekelrimizi ne güzel gerek.kalmamis doğal yolla olmuş çok şükür sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
Canım ben 12 martta verdim 837.31 di 17 martta keseyi gördüm karından sende 5 güne görürsün inşallah o değerden sonra

Ay kuzum sen kalp duymayami gidiyorsun haber ver mutlaka inşallah güzel haberlerle gel

Teşekkür ederim siz de dikkatli olun lütfen bir yere dokunmadan, kimseyle temas etmeden gidin gelin. Çok güzel bir heyecan olmalı biz de yaşarız umarım

Amiiin inşallah binan önce görmeyi çok istiyorum doktor ultrasonda görene kadar her gebeliğe karşı şüpheliyiz dedi benim doktorum birazcık net ama hissediyorum büyüyor ve her şey yolunda benim de son adet tarihine göre sayarsam 6+3 oluyor

Hadi hayırlı haberlerle gel canım bizi de merakta bırakma

Kizlar bende 4 te gidecegim kalp atisi icin nedense bugun cok gerildim hic bir belirtimde kalmadi kafayi siyircam

Ben şuan
ReGenesis max multivitamin
Wellcare dvit günde 4 fıs
Ocean Omega3 500lük 1 tane alıyorum günlük.

Bazende solgar b12 dil altı hapı atıyorum
Bu ilaçları doktor mu verdi peripella? Ben hiç doktora gidemedigim için şu an sadece folica. kullanıyorum. Başka hiçbir şey kullanmıyorum, almam gerekir mi acaba vitamin desteği

Amin kuzum
Seni çok iyi anlıyorum bende cumartesi gidicem zaman gecmiyor kuzum ultrasonda küçük çıkabilir hiç endişelenme geç döllenme olmuş sende büyük ihtimal ki doktor zaten söyler benimde mesela geç döllenme deil ama ultrason a gore 4+3sat a gore 5+1 'di şuan tam 6 haftalık olduk bakalım cumartesi nedicek

Evet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler oldu hadi bakalım tekrar haberleşelim o zaman buradan

İnşallah canım benim
Benimde öyle oldu 6haftaydi gittiğimde 5göründü bakalım bu hafta ne olacak

Evet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler oldu hadi bakalım tekrar haberleşelim o zaman buradan ❤
Olsun kuzum geç olsun güç olmasın büyüyecek inşallah sağlıkla minnak
Tamam kuzum haberleşelim ❤

Evet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler oldu hadi bakalım tekrar haberleşelim o zaman buradan ❤
Demek ki problem bende değilmiş, ben persembe kan verdim 3 haftalik gorunuyordu, ama 5 olmasi lazimdi, bugun yine kan verdim bakalim ne kadar artmis veya artmis mi cunku ebe moralimi bozmustu

İnşallah canım benim
Benimde öyle oldu 6haftaydi gittiğimde 5göründü bakalım bu hafta ne olacak
Amin kuzum
5 gün geri gözüktü ama.doktor hcg ile uyumlu hafta kese olarakta sorun yok 10 gun sonra gel dedi kuzum benimde cumaya geliyordu ama ben cumartesi gitmek istedim inşallah güzel haberlerle geliriz

bayanlar 1 hafta önce 431 olan betanin bugün 3692 olması iyi mi?
2 günde 2 katı artmasi sağlıklı gebelik manasına geliyorsa bu değere normal diyebiliriz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…