- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
Gözünüz aydınnKızlar merhaba ben hızımı alamayıp Aralık annelerine katılmışım ama doğru yeri buldum şu an R Rainbow3461 sayesindeson adet tarihim 7 Şubat hiç beklemediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. bende polikistik var eşimde de sperm sayısı 1 milyon civarında be hareketlilik sıfır, çatlatma iğnesi vs denemiştim ama hiçbir fayda göremedim. Doktorlarımız normal yolla çok zor olduğunu tüp bebek olması gerektiğini söylemişlerdi biz de kabullenmiştik ama corona belası çıkınca biz yaza erteledik. Hiç uğraşmadığım afedersiniz doğru dürüst ilişki bile yaşamadığım ay hamile kaldım. Adetim zaten düzensiz bazen 30 günde olur bazen 34, bu arada gelir gider. 30 günü baz alırsak adetim geciktiren 2 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı... 11 gün geçmişti ve ben ağrılardan kıvranıyordum adet olcam sanıyordum ped taktım bekledim bekledim gelmedi. En son eşime dayanamıyorum adet söktürücü birşeyler içeyim ama yine de bir test yapalım öyle içeyim dedim ve böylece öğrendik hemen gidip kan verdim 366 çıktı ertesi gün doktora gittim ama daha çok yeni dedi görünmedi ertesi gün yine kan vermemi istedi 650 civarı olması lazım ona göre seni önümüzdeki hafta yine çağıracağım dedi çok şükür değerim 860 çıktı nasipse bu perşembe gideceğim o zaman görebilirim keseyi inşallah
Merhaba kuzucum hoşgeldinKızlar merhaba ben hızımı alamayıp Aralık annelerine katılmışım ama doğru yeri buldum şu an R Rainbow3461 sayesindeson adet tarihim 7 Şubat hiç beklemediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. bende polikistik var eşimde de sperm sayısı 1 milyon civarında be hareketlilik sıfır, çatlatma iğnesi vs denemiştim ama hiçbir fayda göremedim. Doktorlarımız normal yolla çok zor olduğunu tüp bebek olması gerektiğini söylemişlerdi biz de kabullenmiştik ama corona belası çıkınca biz yaza erteledik. Hiç uğraşmadığım afedersiniz doğru dürüst ilişki bile yaşamadığım ay hamile kaldım. Adetim zaten düzensiz bazen 30 günde olur bazen 34, bu arada gelir gider. 30 günü baz alırsak adetim geciktiren 2 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı... 11 gün geçmişti ve ben ağrılardan kıvranıyordum adet olcam sanıyordum ped taktım bekledim bekledim gelmedi. En son eşime dayanamıyorum adet söktürücü birşeyler içeyim ama yine de bir test yapalım öyle içeyim dedim ve böylece öğrendik hemen gidip kan verdim 366 çıktı ertesi gün doktora gittim ama daha çok yeni dedi görünmedi ertesi gün yine kan vermemi istedi 650 civarı olması lazım ona göre seni önümüzdeki hafta yine çağıracağım dedi çok şükür değerim 860 çıktı nasipse bu perşembe gideceğim o zaman görebilirim keseyi inşallah
Hayirli haberle gelirsn insalah canm . Bize de yaz dönunceGözünüz aydınn❤ Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Nasip işteinşallah sağlıkla büyür mercimeğiniz. Bende bugun 7+2 yim kalp atışı için gideceğim 14.30da
Ay kuzum sen kalp duymayami gidiyorsun haber ver mutlaka inşallah güzel haberlerle gelGözünüz aydınn❤ Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Nasip işteinşallah sağlıkla büyür mercimeğiniz. Bende bugun 7+2 yim kalp atışı için gideceğim 14.30da
Teşekkür ederim siz de dikkatli olun lütfen bir yere dokunmadan, kimseyle temas etmeden gidin gelin. Çok güzel bir heyecan olmalı biz de yaşarız umarımGözünüz aydınn❤ Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Nasip işteinşallah sağlıkla büyür mercimeğiniz. Bende bugun 7+2 yim kalp atışı için gideceğim 14.30da
Amiiin inşallahMerhaba kuzucum hoşgeldin❤ Rabbim çok büyük tam pes edeceğimiz zaman yolluyor melekelrimizi ne güzel gerek.kalmamis doğal yolla olmuş çok şükür sağlıkla kucagimiza alırız inşallah ❤
Canım ben 12 martta verdim 837.31 di 17 martta keseyi gördüm karından sende 5 güne görürsün inşallah o değerden sonra❤
Hadi hayırlı haberlerle gel canım bizi de merakta bırakmaGözünüz aydınn❤ Çok sevindim sizin adınıza Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Nasip işteinşallah sağlıkla büyür mercimeğiniz. Bende bugun 7+2 yim kalp atışı için gideceğim 14.30da
Bu ilaçları doktor mu verdi peripella? Ben hiç doktora gidemedigim için şu an sadece folica. kullanıyorum. Başka hiçbir şey kullanmıyorum, almam gerekir mi acaba vitamin desteğiBen şuan
ReGenesis max multivitamin
Wellcare dvit günde 4 fıs
Ocean Omega3 500lük 1 tane alıyorum günlük.
Bazende solgar b12 dil altı hapı atıyorum
Amin kuzumAmiiin inşallahbinan önce görmeyi çok istiyorum doktor ultrasonda görene kadar her gebeliğe karşı şüpheliyiz dedi benim doktorum birazcık net ama hissediyorum büyüyor ve her şey yolunda benim de son adet tarihine göre sayarsam 6+3 oluyor
Evet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler olduAmin kuzum❤
Seni çok iyi anlıyorum bende cumartesi gidicem zaman gecmiyorkuzum ultrasonda küçük çıkabilir hiç endişelenme geç döllenme olmuş sende büyük ihtimal ki doktor zaten söyler benimde mesela geç döllenme deil ama ultrason a gore 4+3sat a gore 5+1 'di şuan tam 6 haftalık olduk bakalım cumartesi nedicek
İnşallah canım benimAmin kuzum❤ sat a gore 6+5 oluyor kuzum ama ultrason sat a gore 5+1de 4+3 gozuktu belki simdi 6+5 yerine 6haftalik gözükebilir yada yetismiste olabilir ilk haftalar yanıltıcı oluyormuş ultrason haftası bide karından bakıldı o etkileri bilmiyorum kuzum❤ ama kalp duymasam bile belki bebisi görürüm inşallah ❤
Tamam kuzuummAy kuzum sen kalp duymayami gidiyorsun haber ver mutlaka inşallah güzel haberlerle gel❤
Elbete hemen sizlerede yazacağımHadi hayırlı haberlerle gel canım bizi de merakta bırakma
Olsun kuzum geç olsun güç olmasın büyüyecek inşallah sağlıkla minnakEvet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler olduhadi bakalım tekrar haberleşelim o zaman buradan ❤
Demek ki problem bende değilmiş, ben persembe kan verdim 3 haftalik gorunuyordu, ama 5 olmasi lazimdi, bugun yine kan verdim bakalim ne kadar artmis veya artmis mi cunku ebe moralimi bozmustuEvet benim kan değerime göre 3. Haftanın içerisindeyim muhtemelen garip bir şeyler olduhadi bakalım tekrar haberleşelim o zaman buradan ❤
Amin kuzumİnşallah canım benim
Benimde öyle oldu 6haftaydi gittiğimde 5göründü bakalım bu hafta ne olacak
Şuan ben bile çok heyecanlıyım senin normalTamam kuzuummçok heyecanlıyımm inşallah duyulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?