- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
Portbebe ile daha iyi olur pusete daha beli dayanmaz onun ben ilk doğumumda portbebe ile çıkış yaptık ikincisine de az kaldı o da büyük ihtimalle aynı olurKizLar hastane cikisinda portbebe cantasi ile mi getirdiniz bebeği yoksa pusetlemi
Anladim teşekkürlerPortbebe ile daha iyi olur pusete daha beli dayanmaz onun ben ilk doğumumda portbebe ile çıkış yaptık ikincisine de az kaldı o da büyük ihtimalle aynı olur
Canım aynen şeffafımsıdan sarıya dönüp sonra beyazlıyor, kolostrum yani ağız denen süt o. Seninki de önce şeffaftır emince sarıya dönmüştür sıkıntı yok merak etme.Yok canım bana covıd için tedavi vermedi sadece kan sulandırıcı verdi. Onuda zaten kullanıyordum. Kolostrum denen süt mü seffaf oluyo? Benden gelmedi su gibi süt?
Canım öyle dediyse bi alttan muayene etsin doğum esnasında belli olmuyor ayrıca doğumdan önce onu doktorun iyisi anlıyor eğer normal doğum şansın varsa o doktorunla konuşur doğum paketini iptal edersin üstelik çok pahalı doğum paketi de ya Burda 1500tl özelde herşey içinde üstelikKızlar sizlere bir sorum var.
biliyorsunuz doktorum normal doğuramazsın dedi çatı darlıgı nedeniyle beni baya korkuttu açıkcası demedigi kalmadı neyse. Ama normal doğal doğum hep hayalimdi. Doktorumla hastanede dogum paketi almıştım parası ödendi. Smdi baska bir doktorla görüştüm benim gereksiz korkutuldugumu vs söyledi çatıya dogum esnasında belli oldugunu söyledi. Birde ona muayne olsam mı
Ama gene dogumun yarısında sezeryana dönme ihtimali var bu sefer 5-6 bin tl fazladan gereksiz yere ödemiş olacagım.
Siz olsanız ne yapardınız
Canım yine aynı hastanede başka doktor mu?Kızlar sizlere bir sorum var.
biliyorsunuz doktorum normal doğuramazsın dedi çatı darlıgı nedeniyle beni baya korkuttu açıkcası demedigi kalmadı neyse. Ama normal doğal doğum hep hayalimdi. Doktorumla hastanede dogum paketi almıştım parası ödendi. Smdi baska bir doktorla görüştüm benim gereksiz korkutuldugumu vs söyledi çatıya dogum esnasında belli oldugunu söyledi. Birde ona muayne olsam mı
Ama gene dogumun yarısında sezeryana dönme ihtimali var bu sefer 5-6 bin tl fazladan gereksiz yere ödemiş olacagım.
Önemli değil aklınıza takılan başka bisi olursa yardımcı olmaya çalışırım sonuçta annelik kadınlık heryerde birbirine yardımcı olurAnladim teşekkürler
Gözün aydın canım sağ salim kucağına almışsın ne mutlu Allah analı babalı büyütsün minigini doğum ne zaman oldu canımDenedik, hatta başlamadan 1 cm açıklığım da vardı ama yarım saat suni sancı aldıktan sonra bebeğin kalp atışları düşmeye başladı suni sancıyı kesip acil sezeryana aldılar. Zor bir süreç oldu ama sonu iyi bitti çok şükür
Ben hiç emziremedim canım makineyle sagıp bebege yollamaya calıstımCanım aynen şeffafımsıdan sarıya dönüp sonra beyazlıyor, kolostrum yani ağız denen süt o. Seninki de önce şeffaftır emince sarıya dönmüştür sıkıntı yok merak etme.
Çok sagolun kismetse haftaya persembe doguma gireceğim sezeryan olacakÖnemli değil aklınıza takılan başka bisi olursa yardımcı olmaya çalışırım sonuçta annelik kadınlık heryerde birbirine yardımcı olur
Yok canım tamamen baska hastane sadece dogum 6 bin tl. Şuan devam ettigim hastaneden cayarsam paramın bi miktarını alabilecegim ama 2-3 bin tl max.Canım yine aynı hastanede başka doktor mu?
canım benzer bir şey yaşıyorum. sezaryen yapsaydım hiç para ödemicektim ama şimdi normali zorladığım için hem son dakika bir sürü yeni doktora para verdim hem de sigortamın normal anlaşması saçma sapan diye üzerine para vereceğim. ama bu da bir kere oluyor, normal istiyorsan durumun da el veriyorsa bence peşinden git. hatta doğum paketini iade edebilirsin ne yani doğum yapmadın diye parasını alamazlar yok öyle bir şey. tüm normalin sezaryene dönme ihtimali var sonuçta bir sıkıntı olabilir belli olmaz. ama ben ilkini normal zorladım yaptım şükür, ikinci düşünüyorsan ilki de normalse, doktorlar normali çok daha fazla destekliyor ve daha kolay olacağını söylüyorlar. yani demem o ki, senin kararın ama ben kendi adıma normal için fazladan para vermeye razıyımKızlar sizlere bir sorum var.
Konuşman beni rahatlattı demekki denemeye değer her türlü ilk doğumum ve normal olmasını çok istemiştim. Sonra doktorum bende biraz travma yarattı çok korkuttu gereksiz yere. Belkide gerçekten normal yapamıcam ama doktoruma güvenimde kalmadı normale yanaşmadıgı içincanım benzer bir şey yaşıyorum. sezaryen yapsaydım hiç para ödemicektim ama şimdi normali zorladığım için hem son dakika bir sürü yeni doktora para verdim hem de sigortamın normal anlaşması saçma sapan diye üzerine para vereceğim. ama bu da bir kere oluyor, normal istiyorsan durumun da el veriyorsa bence peşinden git. hatta doğum paketini iade edebilirsin ne yani doğum yapmadın diye parasını alamazlar yok öyle bir şey. tüm normalin sezaryene dönme ihtimali var sonuçta bir sıkıntı olabilir belli olmaz. ama ben ilkini normal zorladım yaptım şükür, ikinci düşünüyorsan ilki de normalse, doktorlar normali çok daha fazla destekliyor ve daha kolay olacağını söylüyorlar. yani demem o ki, senin kararın ama ben kendi adıma normal için fazladan para vermeye razıyım
çok sevindim tatlım en azından fazla çekmeden hemen sez e alınmışsın. Allah analı babalı büyütsünDenedik, hatta başlamadan 1 cm açıklığım da vardı ama yarım saat suni sancı aldıktan sonra bebeğin kalp atışları düşmeye başladı suni sancıyı kesip acil sezeryana aldılar. Zor bir süreç oldu ama sonu iyi bitti çok şükür
ya dediğim gibi nasip, ama olmazsa da en azından denedim dersin. içinde kalır yoksa. sen neredeydin canım doktor da önerebilirim. benim şu anki doktorum hayatımı kurtardı resmen, çok rahatladım son dk buldum. paraya takılmıyorum inan sağlıkla güzelce gelsinler yeter.Konuşman beni rahatlattı demekki denemeye değer her türlü ilk doğumum ve normal olmasını çok istemiştim. Sonra doktorum bende biraz travma yarattı çok korkuttu gereksiz yere. Belkide gerçekten normal yapamıcam ama doktoruma güvenimde kalmadı normale yanaşmadıgı için
Cnm benimde enson 3200cikti kilosuMerhaba kızlar bizim de kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta 2600 çıkan bebiş 2800 çıktı anlayamadım valla bir haftada 200 Gr almış olabilir miölçümden kaynaklanabilir falan dedi ama hangisi gerçek artık çözemiyorum... Daha doğum şekline karar vermeyelim ama 2 haftan var 3 kiloyu geçerse çatın rahat değil zorlanabilirsin dedi . Çok korkuyorum sezeryan olanlar içimizi rahatlatın lütfen
Canım yakınlaşmaya başladı demekki doğumun. Benim de max iki haftam var ama belden giren bir ağrı falan hiç yok. Biraz daha sık olmaya devam ederse git istersenkızlar benim sancılar devam ya. 11 gibi söndü ama şimdi yine başladı. bir yarım saat bir 45 dk oluyor ve belden vuruyor. öyle dayanılmaz değil ama bilemedim napsam ki.
Evet hangisi iyiyse onun sağlığı daha önemli çünkü illa diretirsem normal diye süreçte çocuğa bir zarar vermekten de korkuyorum. Ameliyat fobimi biraz yenmem lazım şu süreçte benim de bu gidişle sezeryan duruyor çünkü. Maşallah seninkinin de kilosu iyiymiş demekki son zamanlar alabiliyorlar bayaCnm benimde enson 3200cikti kilosu
Doguma kadar 3500geçer dedi
Catin cok dar dedi benide sezeryanla alacak
Hayırlısı olsun takma kafana
Hangisi bebek icin iyise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?