2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok canım bana covıd için tedavi vermedi sadece kan sulandırıcı verdi. Onuda zaten kullanıyordum. Kolostrum denen süt mü seffaf oluyo? Benden gelmedi su gibi süt?
Canım aynen şeffafımsıdan sarıya dönüp sonra beyazlıyor, kolostrum yani ağız denen süt o. Seninki de önce şeffaftır emince sarıya dönmüştür sıkıntı yok merak etme.

Canım öyle dediyse bi alttan muayene etsin doğum esnasında belli olmuyor ayrıca doğumdan önce onu doktorun iyisi anlıyor eğer normal doğum şansın varsa o doktorunla konuşur doğum paketini iptal edersin üstelik çok pahalı doğum paketi de ya Burda 1500tl özelde herşey içinde üstelik

Canım yine aynı hastanede başka doktor mu?

Gözün aydın canım sağ salim kucağına almışsın ne mutlu Allah analı babalı büyütsün minigini doğum ne zaman oldu canım

Canım aynen şeffafımsıdan sarıya dönüp sonra beyazlıyor, kolostrum yani ağız denen süt o. Seninki de önce şeffaftır emince sarıya dönmüştür sıkıntı yok merak etme.
Ben hiç emziremedim canım makineyle sagıp bebege yollamaya calıstım

Canım yine aynı hastanede başka doktor mu?
Yok canım tamamen baska hastane sadece dogum 6 bin tl. Şuan devam ettigim hastaneden cayarsam paramın bi miktarını alabilecegim ama 2-3 bin tl max.
Dedigim gibi yeni doktorlada sezeryan olma ihtimalim var dogum anında sadece denemiş oldum diye içim rahat edicek. catı muaynesi yapmıyorm normalde dedi. Belkide bu şekilde konusursam yapar

canım benzer bir şey yaşıyorum. sezaryen yapsaydım hiç para ödemicektim ama şimdi normali zorladığım için hem son dakika bir sürü yeni doktora para verdim hem de sigortamın normal anlaşması saçma sapan diye üzerine para vereceğim. ama bu da bir kere oluyor, normal istiyorsan durumun da el veriyorsa bence peşinden git. hatta doğum paketini iade edebilirsin ne yani doğum yapmadın diye parasını alamazlar yok öyle bir şey. tüm normalin sezaryene dönme ihtimali var sonuçta bir sıkıntı olabilir belli olmaz. ama ben ilkini normal zorladım yaptım şükür, ikinci düşünüyorsan ilki de normalse, doktorlar normali çok daha fazla destekliyor ve daha kolay olacağını söylüyorlar. yani demem o ki, senin kararın ama ben kendi adıma normal için fazladan para vermeye razıyım

Konuşman beni rahatlattı demekki denemeye değer her türlü ilk doğumum ve normal olmasını çok istemiştim. Sonra doktorum bende biraz travma yarattı çok korkuttu gereksiz yere. Belkide gerçekten normal yapamıcam ama doktoruma güvenimde kalmadı normale yanaşmadıgı için

çok sevindim tatlım en azından fazla çekmeden hemen sez e alınmışsın. Allah analı babalı büyütsün maşallah

ya dediğim gibi nasip, ama olmazsa da en azından denedim dersin. içinde kalır yoksa. sen neredeydin canım doktor da önerebilirim. benim şu anki doktorum hayatımı kurtardı resmen, çok rahatladım son dk buldum. paraya takılmıyorum inan sağlıkla güzelce gelsinler yeter.

kızlar benim sancılar devam ya. 11 gibi söndü ama şimdi yine başladı. bir yarım saat bir 45 dk oluyor ve belden vuruyor. öyle dayanılmaz değil ama bilemedim napsam ki.

Merhaba kızlar bizim de kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta 2600 çıkan bebiş 2800 çıktı anlayamadım valla bir haftada 200 Gr almış olabilir mi ölçümden kaynaklanabilir falan dedi ama hangisi gerçek artık çözemiyorum... Daha doğum şekline karar vermeyelim ama 2 haftan var 3 kiloyu geçerse çatın rahat değil zorlanabilirsin dedi . Çok korkuyorum sezeryan olanlar içimizi rahatlatın lütfen

Bu arada bebişimin de gelmeye pek niyeti yokmuş rahim ağzı kapalı daha 4 cm dedi doktor

Cnm benimde enson 3200cikti kilosu
Doguma kadar 3500geçer dedi
Catin cok dar dedi benide sezeryanla alacak
Hayırlısı olsun takma kafana
Hangisi bebek icin iyise o olsun

kızlar benim sancılar devam ya. 11 gibi söndü ama şimdi yine başladı. bir yarım saat bir 45 dk oluyor ve belden vuruyor. öyle dayanılmaz değil ama bilemedim napsam ki.
Canım yakınlaşmaya başladı demekki doğumun. Benim de max iki haftam var ama belden giren bir ağrı falan hiç yok. Biraz daha sık olmaya devam ederse git istersen

Cnm benimde enson 3200cikti kilosu
Doguma kadar 3500geçer dedi
Catin cok dar dedi benide sezeryanla alacak
Hayırlısı olsun takma kafana
Hangisi bebek icin iyise o olsun
Evet hangisi iyiyse onun sağlığı daha önemli çünkü illa diretirsem normal diye süreçte çocuğa bir zarar vermekten de korkuyorum. Ameliyat fobimi biraz yenmem lazım şu süreçte benim de bu gidişle sezeryan duruyor çünkü. Maşallah seninkinin de kilosu iyiymiş demekki son zamanlar alabiliyorlar baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…