2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aynen banada basta hep normal dedi
Sonra catidan sonra aşırı dar dedi
Ve bironceki kontrolde 2800du geceb cumartesi 3200dedi
Dahada artar dedi

Ne kdr oldu kilosu. Kilo disinda bi sikinti yoksa alinir o da allahn izniyle
Çok şükür büyük sorunlarımız yok 1700 dü sonra bi ishal durumu olmuş sindirim vs 1620 ye düştü bugün sanırım demir damlası etkilemiş sindirimi etkilenmesin diye anne sütünü azaltarak veriyolar bi süre bakalım bekliyoruz

Ankaradayım canım sen.seni nasıl ikna etti doktorun. Diğer doktor ne demişti neden değiştirdin

Ben hiç emziremedim canım makineyle sagıp bebege yollamaya calıstım
İnşallah evinize çıkınca bol bol emzirirsin canım.

Kendi doktorun hiç bir şekilde normali denemez mi peki? Ben bu tarz durumlarda pek risk almayı sevmem çünkü, Allah korusun 9 ay beklenen bebek.

İnşallah evinize çıkınca bol bol emzirirsin canım.

Kendi doktorun hiç bir şekilde normali denemez mi peki? Ben bu tarz durumlarda pek risk almayı sevmem çünkü, Allah korusun 9 ay beklenen bebek.
Çok inat etsem dener ama bana dediklerini duysan aşırı korkuttu sezeryanı geçer dikişin falan dedi direk sezeryana yönlendirdi kendi doktorumla bu yola giremem gibi geliyor artk

Aynen banada basta hep normal dedi
Sonra catidan sonra aşırı dar dedi
Ve bironceki kontrolde 2800du geceb cumartesi 3200dedi
Dahada artar dedi
Ne kadar vardı kontrollerin arasında canım 400 Gr var arada. Senin acıdı mı canın çatı muayenesinde

Çok inat etsem dener ama bana dediklerini duysan aşırı korkuttu sezeryanı geçer dikişin falan dedi direk sezeryana yönlendirdi kendi doktorumla bu yola giremem gibi geliyor artk
Benimki de çatın çok rahat değil diyip duruyor canım. Seninki direk çok dar mı dedi bir de bebeğin kaç kilo ona göre mi yorum yaptı acaba çünkü benimki de 3 kiloyu geçerse zor olur çatından dedi

Almıştır bence benimkide o civarlar alıyor bu sıralarda günlerimiz yakınmış seninle benimde cuma günü çatı muaynesi var bakalım ne diyecek

Almıştır bence benimkide o civarlar alıyor bu sıralarda günlerimiz yakınmış seninle benimde cuma günü çatı muaynesi var bakalım ne diyecek
Evet yakınmışız canım var mı bir ağrı sızı belirti sende? normal istiyosan inşallah çatın uygun der. Bebişin kaç kilo

Evet yakınmışız canım var mı bir ağrı sızı belirti sende? normal istiyosan inşallah çatın uygun der. Bebişin kaç kilo
Normal düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa canım en son cuma günü 3094 gramdı ağrım yok çok nadir böyle batma hissi gibi hissediyorum arada dinlenince geçiyor çok sabırsızız bir an önce gelsin istiyorum bir de büyüsün daha güçlensin diye kıyamıyorum doğmasına gerçi benim dememle olmuyor zatende duygular karışık yani bizde

Benimki de çatın çok rahat değil diyip duruyor canım. Seninki direk çok dar mı dedi bir de bebeğin kaç kilo ona göre mi yorum yaptı acaba çünkü benimki de 3 kiloyu geçerse zor olur çatından dedi
Benimki direk cok dar ve basık mumkun degl normal dedi. Geçen hafta 37 de 3100 gr dı
Yarın kontrol var 38 im bakalm ne dicek

Çok sagolun kismetse haftaya persembe doguma gireceğim sezeryan olacak
Telasliyim ilkbebek bakalim
Ilk bebek de telaş normaldir Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah doğum yaptığında da konuşuruz benim doğumum da cuma günü belli olacak bakalım hayırlısı

Canım benim de durumum seninle aynı ilk bebeğim ve çatım dar evet doktorum her iki doğumunda zorluklarını anlattı bu durumda normal biraz zor görünüyor fazla dikiş atabilirim dedi mesela ama normal olmaz demedi normal planladık biz benim tavsiyem sana normal olman yolunda bnce tekrar nir araştır derim

bugün ilk kez bebeksiz kızımla avm ye gidip geldik. bir kaç almamız gereken şeyler vardı onları aldık hemen geldik. hava almak iyi geldi çok şükür. oğluşum da uyanmamış uyurken annem bıraktığım sütü vermiş uykuya devam. banyo yaptırmıştık onun rahatlığı

sezeryanın üzerinden 16gün geçti. 5.gün itibariyle baya toparlandım. kanamam ara ara geliyor hatta bugün arttı üzerime geçti günlük ped koymuştum yanıma da ped almayı unutmuştumneyse dönüş yolundaydık zaten. bunları yazma sebebim sezeryan olursanız da hayat düzene giriyor birkaç gün sonra o kadar büyütmeyin gözünüzde.

Sormayın kızlar sinirden tüm gece uyuyamadım sabahtan beri başım agrisndan da dolaşıp duruyorum. Eşime soruyorum geleceklermi diye bilmiyorum planları netlesince söylerler diyor ama sanki beni idare ediyor gibi benim misafir ağırlayacak da bakacak halimde yok. Kayınvalidem de gezdi gezdi burda dinlenip öyle everme dönecekmiş. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama yani kimse de biseye ihtiyacın var mi diye sormuyor! Bana yardımcı olmalarını beklerken ayakbağı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sonra ben eşime söyleyince ben kötü oluyorum ama söyledim ben agirlayamam kendime bakamıyorum diye. Gelemesinler diye dua ediyorum

Yapmadığınız doğumun parasını iade etmeleri gerekmez mi paketlerde sanırım muayenelerde oluyor onları çıkarsın versinler ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…