Aynen banada basta hep normal dediEvet hangisi iyiyse onun sağlığı daha önemli çünkü illa diretirsem normal diye süreçte çocuğa bir zarar vermekten de korkuyorum. Ameliyat fobimi biraz yenmem lazım şu süreçte benim de bu gidişle sezeryan duruyor çünkü. Maşallah seninkinin de kilosu iyiymiş demekki son zamanlar alabiliyorlar baya
Çok şükür büyük sorunlarımız yok 1700 dü sonra bi ishal durumu olmuş sindirim vs 1620 ye düştü bugün sanırım demir damlası etkilemiş sindirimi etkilenmesin diye anne sütünü azaltarak veriyolar bi süre bakalım bekliyoruzNe kdr oldu kilosu. Kilo disinda bi sikinti yoksa alinir o da allahn izniyle
Ankaradayım canım sen.seni nasıl ikna etti doktorun. Diğer doktor ne demişti neden değiştirdinya dediğim gibi nasip, ama olmazsa da en azından denedim dersin. içinde kalır yoksa. sen neredeydin canım doktor da önerebilirim. benim şu anki doktorum hayatımı kurtardı resmen, çok rahatladım son dk buldum. paraya takılmıyorum inan sağlıkla güzelce gelsinler yeter.
Amin inşallah teşekkür ederim, dün sabah olduGözün aydın canım sağ salim kucağına almışsın ne mutlu Allah analı babalı büyütsün minigini doğum ne zaman oldu canım
Evet çok şükür, amin inşallahçok sevindim tatlım en azından fazla çekmeden hemen sez e alınmışsın. Allah analı babalı büyütsünmaşallah
İnşallah evinize çıkınca bol bol emzirirsin canım.Ben hiç emziremedim canım makineyle sagıp bebege yollamaya calıstım
Yok canım tamamen baska hastane sadece dogum 6 bin tl. Şuan devam ettigim hastaneden cayarsam paramın bi miktarını alabilecegim ama 2-3 bin tl max.
Dedigim gibi yeni doktorlada sezeryan olma ihtimalim var dogum anında sadece denemiş oldum diye içim rahat edicek. catı muaynesi yapmıyorm normalde dedi. Belkide bu şekilde konusursam yapar
Çok inat etsem dener ama bana dediklerini duysan aşırı korkuttu sezeryanı geçer dikişin falan dedi direk sezeryana yönlendirdi kendi doktorumla bu yola giremem gibi geliyor artkİnşallah evinize çıkınca bol bol emzirirsin canım.
Kendi doktorun hiç bir şekilde normali denemez mi peki? Ben bu tarz durumlarda pek risk almayı sevmem çünkü, Allah korusun 9 ay beklenen bebek.
Ne kadar vardı kontrollerin arasında canım 400 Gr var arada. Senin acıdı mı canın çatı muayenesindeAynen banada basta hep normal dedi
Sonra catidan sonra aşırı dar dedi
Ve bironceki kontrolde 2800du geceb cumartesi 3200dedi
Dahada artar dedi
Benimki de çatın çok rahat değil diyip duruyor canım. Seninki direk çok dar mı dedi bir de bebeğin kaç kilo ona göre mi yorum yaptı acaba çünkü benimki de 3 kiloyu geçerse zor olur çatından dediÇok inat etsem dener ama bana dediklerini duysan aşırı korkuttu sezeryanı geçer dikişin falan dedi direk sezeryana yönlendirdi kendi doktorumla bu yola giremem gibi geliyor artk
Almıştır bence benimkide o civarlar alıyor bu sıralarda günlerimiz yakınmış seninle benimde cuma günü çatı muaynesi var bakalım ne diyecekMerhaba kızlar bizim de kontrolümüz vardı bugün. Geçen hafta 2600 çıkan bebiş 2800 çıktı anlayamadım valla bir haftada 200 Gr almış olabilir miölçümden kaynaklanabilir falan dedi ama hangisi gerçek artık çözemiyorum... Daha doğum şekline karar vermeyelim ama 2 haftan var 3 kiloyu geçerse çatın rahat değil zorlanabilirsin dedi . Çok korkuyorum sezeryan olanlar içimizi rahatlatın lütfen
Evet yakınmışız canım var mı bir ağrı sızı belirti sende?Almıştır bence benimkide o civarlar alıyor bu sıralarda günlerimiz yakınmış seninle benimde cuma günü çatı muaynesi var bakalım ne diyecek
Normal düşünüyorum bir sıkıntı olmazsa canım en son cuma günü 3094 gramdıEvet yakınmışız canım var mı bir ağrı sızı belirti sende?normal istiyosan inşallah çatın uygun der. Bebişin kaç kilo
Benimki direk cok dar ve basık mumkun degl normal dedi. Geçen hafta 37 de 3100 gr dıBenimki de çatın çok rahat değil diyip duruyor canım. Seninki direk çok dar mı dedi bir de bebeğin kaç kilo ona göre mi yorum yaptı acaba çünkü benimki de 3 kiloyu geçerse zor olur çatından dedi
Ilk bebek de telaş normaldir Allahim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah doğum yaptığında da konuşuruz benim doğumum da cuma günü belli olacak bakalım hayırlısıÇok sagolun kismetse haftaya persembe doguma gireceğim sezeryan olacak
Telasliyim ilkbebek bakalim
Canım benim de durumum seninle aynı ilk bebeğim ve çatım dar evet doktorum her iki doğumunda zorluklarını anlattı bu durumda normal biraz zor görünüyor fazla dikiş atabilirim dedi mesela ama normal olmaz demedi normal planladık biz benim tavsiyem sana normal olman yolunda bnce tekrar nir araştır derimKonuşman beni rahatlattı demekki denemeye değer her türlü ilk doğumum ve normal olmasını çok istemiştim. Sonra doktorum bende biraz travma yarattı çok korkuttu gereksiz yere. Belkide gerçekten normal yapamıcam ama doktoruma güvenimde kalmadı normale yanaşmadıgı için
Krunkli bence de örnekleri söyle, anneye bulaşırsa erkenden sezaryene alıp yoğunbakıma alıyolarmış de, kız sen eşinden neden çekiniyorsun can taşıyorsun sonuçta. Eskileri gönderin elti şimdi çok büyük nimetmiş gibi ağırlanmaya mı geliyo sana, kv oh bulmuş sessiz gelini gez toz gel gelinin sesi çıkmasın. Ay sinir oldum bende.
Sormayın kızlar sinirden tüm gece uyuyamadım sabahtan beri başım agrisndan da dolaşıp duruyorum. Eşime soruyorum geleceklermi diye bilmiyorum planları netlesince söylerler diyor ama sanki beni idare ediyor gibi benim misafir ağırlayacak da bakacak halimde yok. Kayınvalidem de gezdi gezdi burda dinlenip öyle everme dönecekmiş. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama yani kimse de biseye ihtiyacın var mi diye sormuyor! Bana yardımcı olmalarını beklerken ayakbağı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sonra ben eşime söyleyince ben kötü oluyorum ama söyledim ben agirlayamam kendime bakamıyorum diye. Gelemesinler diye dua ediyorumBu kadar da olmaz eşiniz niye bisi demiyor ya onlar da bi virüs varsa ve size bulasirsa onu hiç düşünmüyor mu eşiniz misafire illaki gelme diyemezsiniz ama onların biraz düşünceli olması lazım bu konuda ayrıca kv başınızda beklemek için mi geliyor
Bende 9 kasımda 16.47de dünyaya getirdim güzelliğimi aralarında 2 dakika var
Yapmadığınız doğumun parasını iade etmeleri gerekmez mi paketlerde sanırım muayenelerde oluyor onları çıkarsın versinler ne saçmaKızlar sizlere bir sorum var.
biliyorsunuz doktorum normal doğuramazsın dedi çatı darlıgı nedeniyle beni baya korkuttu açıkcası demedigi kalmadı neyse. Ama normal doğal doğum hep hayalimdi. Doktorumla hastanede dogum paketi almıştım parası ödendi. Smdi baska bir doktorla görüştüm benim gereksiz korkutuldugumu vs söyledi çatıya dogum esnasında belli oldugunu söyledi. Birde ona muayne olsam mı
Ama gene dogumun yarısında sezeryana dönme ihtimali var bu sefer 5-6 bin tl fazladan gereksiz yere ödemiş olacagım.
Siz olsanız ne yapardınız
8gun vardi bucumada gideceğimNe kadar vardı kontrollerin arasında canım 400 Gr var arada. Senin acıdı mı canın çatı muayenesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?