2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ankaradayım canım sen.seni nasıl ikna etti doktorun. Diğer doktor ne demişti neden değiştirdin
benim durumıum daha farklı canım ilki normal olduğu için. bundaki sıkıntı pleasanta previa olması ve kanama riskiydi. doktorum her hafta vajinal ayrıntılı bakarak bana da anlatıp beni de rahatlatarak ikna etti. yani muayeneye alıp uğraşıyor bakıyor düşünüyor nasıl yapalım diye. ondan önceki doktor deneriz ama kanadığı an sez diyordu. bir başka kolay ya yaparız modundaydı. hiç birine güvenemedim o yüzden bu son gittiğim doktor beni en çok rahatlatan oldu. kontrollü ve ortak kararla gidiyoruz inşallah sonu da selamet olur.

kızlar ben doktora yazdım. şu ana kadar devam eden ara ara vuran sancım oldu. 45 dk ya düşmüştü. doktor şiddetlenirse bugün gel ama yarın sabah kesin gel her türlü dedi. bakalım yarın sabaha gidicez inşallah. bir şey yoksa da önlem almış oluruz. içimiz rahatlar

Tam çıldırmalık bi durum destek olmuyorsun bari köstek olma bu nedir gerçekten çok sinir bozucu bir durum

Wendy selam liste yapmışsın yeni gördüm benim bebişim kız ismini de Ülkü koyduk

Çok tesekur ederim Allah razı olsun

Offff gerçekten tam cildirmalik bi durum Allah sabır versin nefret ediyorum şu sürecini burnundan getiren insanlardan ya

Ah ah senle hep aynı kaderimiz geçen günde eşim ablasını davet etti evimi temizletmiştim içine ettiler gittiler bir bulaşığı bile makineye yerleştirmediler bi de kalmazlar mı çocuklar cipsli elleri ile her yeri yağladılar çıldırıcam nevresim yıka evi toplu tutmaya çalış iş yapamıyorum zaten kalmış surda 9 gün .

Ah canım aynen öyle yani annem arıyor stres yapma sakin ol, bebek erken doğar sıkma canımı diye ama düşünmeden kendimi alikoyamiyroum. Ama umrumda değil gelirlerse de artık odadan çıkmayacağım tepkimi koyacağım hic biseyi riske atacak durumda değilim su an. Eşimde madem bizi düşünmüyorsa kendisi durumu idare etsin hep ben mi idare edicem. Ev de pek temiz değil annemi bekliyordum bana yardımcı olsun Diye artık misafirler gelip temizlesin. Utanmaları kaldıysa tabi

Canim esinin bunu dusunmesi lazim dusunemiyorsa senin bunu ona soylemen neden seni kotu yapsinki sonucta hamilesin ve hastalik var ve riskliyiz hepimiz gelenlerde ne kadar benciller yani ben olsam esime bin kere derdim gelmesinler soyle diye birsey olsa vebali kim alacak ayy uyuz oluyorum boyle seylere

Bugun kontrole gittik 150 gram vermis sarilik da 9.7 cikti. Her emzirme sonrasi 30 cc mama ve 2 saatte bir emzir dediler. 30 u almiyo aman15 de falan birakiyo sutum yok cok az meme yarali 1 taneydi zten benim meme. Silikon uc aldim hemsire onjn ustune damlatti sutu hep ama öyle çok zorl oluyor ben parmakla yapiyorum. Pazartesi sabah doğmustuk sizin bu gunlerde sarilik kacti ve mama kac cc idi ya?

Bende bugün gittim kontöle açılmam 2 cm olmuş doktor dikkat et aman dedi sancın başlarsa hemen gel dedi. Eger pazar gününe kadar olmasa pazartesi suni sancı vericekler sbah saatlerin de doğum başlatılacak çok heyecanliyim .

Kizlar allah sabir versin valla cok zormus analik bana esim de anam da cok yardjmci yine de cok zorlanıyorum yalnız yapanları bir de üstüne köstek olanla.yapanlari takdir etmek lazım. Duygusallıktan mi ağrıdan mi surekli gözüm doluyor surekli de ya bir şeyleri yanlış mi yapıyorum diyorum ama dr içimizi rahatlattı bugun

Kizlar çogu kusi dogum yapmiş listeye şoyle bi baktimda rabbim anali babali buyutsun insallah dogum yapacak arkadaşlarımızdan sagliklica bdbidlerininkucaklarina alnak nasip olsunburda ne guzel dostluklar edindik simdi sira emdirme kilo doktor kontrolleri vs konusulacak bizde ikinci kontrolumuze gittik ilk gecdn hafta sali gigmistik cok hafif sarilik cikmisti teste gerrk yok emzirdikce gecer dedi kilo kaybimizda 30 gr olmuştu pazartesi tekrar gittik kilo olarak yasitlarindan onde gidiyormuş ugurbocuuu bak hamileyken zayif olacaklar nasil olacak derken toparladı minigim doktorumuz anne sutune devam dedi mamaya gerek yok dedi senin minigin nasil kac kilo dogmustu kontrole gittinizmi kilo alimi nasil suan canim

Kizlar biz ciktik hastaneden çok sukur dua eden yanimda olan herkesten allah razi olsun. Hepimiz sag salim alalim kucagimiza insallah

Genel durumumuz iyi su an kontrollere belli olcak artik durumlar
Yaaaaa çok çok çok sevindimmmmm

Gözümüz Aydın
Wendy selam liste yapmışsın yeni gördüm benim bebişim kız ismini de Ülkü koyduk
Eklerim canım adıyla yaşasın kuzum

Hastaneden çıkarken 100 gr eksik çıktık 8.gün doktor kontrolunden yine aynı kilodaydı alamiata vermemiste 15.gün 150 gr almıştı doktor az buldu .hastanede her dk emzirdim uyudu uyandırdım soyundurdum soğuk elle bacağına falan dokundum hep emdi ama süt azdı ağlıyordu hast 2.5 gün boyunca 2 saatte bir 15 cc siringayla beslediler.Eve gelince günde 3 4 kez dalan 30 40 cc arası mama verdim ilk 15 gün sureklo memede yine ama doktor kg artisi az bulunca 15.gunden itibaren 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum ve meme aliyor .Sarilik degerimiz 8.1 di ilerlemedi hast cikarken hafif var dediler ertesi gün kontrole çağırdılar geçmişti.
Sana tavsiyem EDS yöntemi mamayı memeyle birlikte vermen bebeğin mamayı seviyor mu bilmiyorum ben uykulu versem bike gözleri fal taşı gibi açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…