2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Üşütmüş olabilir mi ?
Int öyle yazıyor beslenmeden sonra biraz kustu içinde sümüksü balgam gibi bisey vardı ama nerden üşüyebilir ki ev 24 derecenin altına hiç düşmüyor gece de ilave ısıtıcı açıyorum banyo yalarken hem kombi hem ısıtıcı açık. Banyo yaparken bile elimde ısıtıcının üstünde havluyu isitiykrum en son cumartesi doktora gittik acaba o zaman mi üşüdü ki çok pis kokuyor yani yetişkin insanın öyle kokmaz .aklıma dün yediğim taze soğan geldi acaba yediklerimden mi geçti koku

Kızlar en Iyı gaz çıkarma yöntemi ne ? Çocuğun gazını bazen çıkaramıyorum yatağa koyduğumda kustu üç kere oldu korkuyorum yan yatırıyorum
Ben de merak ediyorum ben çıkaramıyorum hemşirelerin hepsi kesinlikle çıkarmadan yatırma asla dedi ama bugun cikaramiorm pek yeterince güçlü vurmuyor muyum sirtina

Bu gün bizim minik baya hareketli kasıklarımda baya aşağılarda da çok yoğun hissediyorum hareketlerini sizde durumlar nasıl bir belirti diyebilir miyiz

Ben de merak ediyorum ben çıkaramıyorum hemşirelerin hepsi kesinlikle çıkarmadan yatırma asla dedi ama bugun cikaramiorm pek yeterince güçlü vurmuyor muyum sirtina
Canım ben her meme sonrası 30 cc vermiyorum ama günde 2-3 kere veriyordum ilk zamanlar sizin gibi 10-15 cc ancak yiyordu şimdi biraz daha çoğaldı. Yine veriyorum ki sarılık olmayalım bi de ben 2,5 aylıkken işe başlıcam sanırım alışsın ki aç kalmasın yazık

bu arada memeden emerken çok hava yutmuyorlar bence, asıl gaz memeden sonra değil de mamadan sonra biberonla besleyince oluyor. Ben o yüzden her mama sonrası çıkarmaya çalışıyorum gazını meme sonrası uyuduysa bulaşmıyorum çok.

Bu gün bizim minik baya hareketli kasıklarımda baya aşağılarda da çok yoğun hissediyorum hareketlerini sizde durumlar nasıl bir belirti diyebilir miyiz
Benimde öyle doktor kafası angaje olmuş yani kanala yerleşmiş dedi acaba yerleştikten ne kadar sonra oluyor doğumlar

Pelinim geçen hafta bizde de olmuştu. Bugün yine oldu dediğin gibi kötü kokulu ve mukuslu kaka yaptı. Ben farklı bir şey yemedim, usutmedi de. Acaba neden oluyor. Takip edip uzun süreli olunca mi doktora sormak gerek acaba. Bir dahaki kontrolümuz birinci ayda bizim

canım sen bayağı gününü doldurdun ya maşallah. açılman varsa gelir inşallah hurma ye benim sancılar çok net 1 saatte geliyor arada 40 dk yarım saat oluyor ama en neti 1 saat. Sabah gideceğiz bakalım. yanlış alarmdır diye gitmek çok istemiyorum ama belli de olmaz.

Ben yaptım ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar bronşit olmuş ((
ya canım bir an önce iyileşir de kavuşursun kuzuna inşallah Allah yardımcınız olsun, ablamın bebiş de olmuştu birkaç gün içerisinde çıkardılar. Sen de toparlarsın o arada, üzülme sakın

Açılmada olabilir ben her sancı çektigim de açılmam oldu sonra durdu sancım açılmamda durdu benimki agzı kulagında bakalım kuzu pazar gününe kadar dayanabilecek mi

Biberon com tazyikli geldi bana ben ya memeye mama damlatiyorum ya da parmağımı verip kenara da siringayi sikistiriyorum oyle daha kolay oluyor. Su silikon aldim ya meme ucuna cok buyuk geldi bebisin ağzına ya.

Cocuk 3000 doğmuştu 2850 ye düşmüş ya doğurduğu hastanede kilosunu 2900 kusurken yuvarladilar ya bu kadar vermesi normal mi acaba biraz evhamliym beni biliyonuz

Kafasına da 36 yazmislar ama bugun drla olctuk 33 falan

Cvplar icin cok tsekkurler kizlar cok giremiyorm ins bi iki hafta sonra da ben yenilere yardm ederm.

2 saatte.bir emzir diyolar ya hazirlan 15 dk emzir mamala 30 dk gazini cikar 30 dk haydi zten obur saat geliyor salona kıçımı ilk kez su an koydum yatak odasndwn cikamiorm ya bir de uyuduk gunduz iki saat. Kozlar.kacinci gune kadar böyle olcak ya _seastar_ wendy 2.5 ay da cok erken ya benim de 3. Ayda bitiyo ama 1 ay iznim var icerde.

Anne olmak cok zormus annelerimzn değerini anladk ya aslinda esim de ben de

Evet canım çok ufak doğar sanıyordum o kadarda ufak doğmadı 2900 doğdu 4. Gün doğum kilosundaydi normalde kaybediyor ya 200 300 gr onu 4. Güne tamamlamıştı boyuda 49 dan 50 ye uzamıştı o zaman şimdi yeniden gitmedik ama bana hiç kilo almıyor gibi geliyor üzülüyorum 15. Gün kontrolü var haftaya o zamana belli olur diye düşünüyorum sütüm emdikçe geliyor ama dolu dolu olmuyor komposto yemekten için dışına çıktı ilk aylar uğraşıcam en azindan 40 i çıkana kadar takviye vermek istemiyorum ama etrafında mama yiyip toparlak tosuncuk olan bebekleri görünce de iyi mi yapıyorum kötü mü diyorum diğer cocuklarimi yaşına kadar sirf anne sütüyle beslemiştim şimdi neden az bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…